Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kell ezt szépíteni, aki egy ilyen színvonalú internetes oldalra gyakran, akár csak napi szinten ellátogat, azzal valami probléma van amit kezelni kéne.

Tinman
Pontosan így vagyok én is te vasárnapi problémáddal :-)

De ha már fórum te is leírod, meg én is, aztán vagy elolvassuk egymás agyszüleményeit vagy nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Aztán javítótta!
Az egyes lemaradt! 15 óra 32 perc.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ha visszaolvasol, mindenhol azt hangoztattam, hogy csak óvatosan... kissé igazam lett.

"ezért járok ide ebbe a hányással teli verembe"

Epic minden szavad! Ha rajtam múlna és soha nem banolnálak, sokkal viccesebb vagy, mint a sok betokosodott szemellenzõs. Keep up the good work <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Tényleg nem bántásból de a kutyámat se érdekli a te problémád azt írtam nekem csak egyszer volt gondom de az is igaz nem vagyok mindig a blizz szervereken most se diablozók hanem dolgozok / a fönököm legalábbis ugy tudja /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a te véleményeddel az a baj hogy már régesrég hetekkel ezelõtt kitaláltad hogy ha megis veszed csak ugatni fogod a játékot, a lehetõ legférgebb stílusban hogy felbaszd a d3 fanokat. tipikus sg-s faszkalap példakép viselkedést produkáltál, még jó hogy trollként élvezem és ezért járok ide ebbe a hányással teli verembe, különben még engem is zavarna

Tinman
You are too late

Tinman
Az elmúlt 1 hétben nekem sem volt semmiféle szerver problémám, hiszen a céges HP és DELL szerverek többszörösen védettek minden szempontból.

Ellenben a Blizzard szerverekkel eddig minden szentséges, áldott napon volt problémám.

Vagy egyáltalán nem tudtam belépni, vagy egy idõ után a játék menübe kidobott, újbóli próbára meg közölte, hogy túl elfoglaltak a szerverek.

Persze a véleményem hazugságok és antifaybonságok szüleménye, egyetlen szava sem igaz, csak magamat és a Blizzardot próbálom meg lejáratni, mivel a konkurens cégnél dolgozom és túl vagyok fizetve. <#zavart2>

wedge31
Inkább ne...

Lehet, hogy õ alacsonyabb szintû volt a végén ,mint te.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman-t is kérdezd meg talán...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor nekem még tovább tartana. Én ilyen játékokban még az utolsó fûszálat is felszedem, ha fel lehet. Aztán ha másnem megy eladásra.

wedge31
Egy hét alatt egy szerver problémám volt vasárnap délután.

Na igen, ez engem is zavar ebben a témában. Jobban mondva ez zavar csak.

Ha egy kérdés megfogalmazódik (lesznek-e problémák a folyamatos online kapcsolat miatt például) már akkor is letrollozzák az embert. És akkor még a többirõl egy szót se ejtettem.

Vegyük le szépen a lila szemüveget...

Fabio Capello
érdekes, én is most végeztem a monkkal, és ugyanezzel a metódussal nekem 16 óra volt... Speedhack much? 😄

zorrobomber
Diablo topikból <#zavart1>
"5óra 32perc monkal, úgy hogy mindent felfedeztem és midnenhova bementem. A következõ nálam a WD lesz, remélem az is ilyen haladós 😊"

wedge31
Rengeteget craftolok ugyhogy a többségét szétszedem nem nagyon szorul rá az ember, hogy eladja.

Carlos
Én felszedem. fél óránként egy portal belefér, és az a plussz 3-4-5K nem rossz amit a kékért ad a kovács.

Þór vígi þessi rúnar

hell szinten már a kéket se mert 400+ goldok esnek mindenhol

Carlos
Már nem (hell act 3)
Eleinte jó, mert legalább a javítás költségeit fedezi.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Elsõ végigvitelkor a Diablo I-ben, anno a normal itemeket is felvettem az arany miatt, mert ott azért nem volt ennyire sûrû a kék itemek dobálása.

Itt fél óra alatt full kékkel megtelik az inventory, így itt tényleg semmi értelme a pár aranyért eladható fehért cuccokat hurcolászni.

zorrobomber
Ott a pont. Én picit gyorsabban haladok, 13 óra után járok pont ott ahol te: Act 2 fele kb. Vszleg azért mert eddig nem vettem észre hogy a bambán álló NPC-kkel mindenféle egyéb dologról is lehet beszélgetni nem csak a quest-ekrõl. Normal itemeket van aki felvesz? 😊

a vallásos felhasználókat kéne eltávolítani, legalább az internetrõl

IMYke2.0.0.0
Érdekes húzás a Blizzardtól: "Eltávolította a vallásos felhasználóneveket a Blizzard"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A játék single idõtartamával egyébként semmi gond nincs. 17-18 óra körül járok, mindent elolvasok, mindenkivel beszélgetek, mindenhová benézek és a spec. eventeket is term. megcsinálom. Így tartok az Act II felénél kb.

Pedig higgyétek el semmi felesleges dolgot nem csinálok, a normal itemeket fel sem veszem, tehát nem town portalozok 2 percenként.

Szóval aki 5-10 óra alatt végigtolta ELSÕRE. Az szégyellje magát, de nagyon!

zorrobomber
Én is ezt mondom hogy ki kellene már próbálnia 😊

wedge31
Aki nem probálta ki nem tudom milyen alapon mond véleményt, hallomásból nem lehet megitélni egy játékot.

IMYke2.0.0.0
Így van - én több tucatszor hangoztattam már, hogy mennyire Diablo-rajongó vagyok: nekem aztán a Diablo 2.1 is király lett volna! -, én biztosan nem írom sehol le, hogy a Diablo 3 szar .

Csak észre kellene már venni, a játékot napi szinten játszóknak is objektívan ránézni a Blizzard termékére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Szerintem is senki nem tartja szarnak, viszont van egy másik tábor, akik totális ópiumfüstön keresztül szemlélik a játékot.

Minden jó, minden szép...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.
Így van, én a Diablo 3 topik és máshol való olvasgatások alapján még javítottam is az eredeti, angol nyelvû troll táblázaton - a Diablo 3 javára.
Viszont, el kell ismerni, sok helyen igaza van az eredeti készítõ(k)nek.

zorrobomber
Imy védelmében elmondanám hogy több helyen módosított a táblázaton picit az objektivitás irányába, plusz ez egy olyan táblázat amit eleve lehetetlen nem szubjektíven kitölteni. Ráadásul még mindig nem volt szerencséje kipróbálni(még megvan mindkét guest passom <#awink>). Az én táblázatom:
Diablo 3 Nem szar? Igen

wedge31
és mindkettö világsiker...

davidka003
"azt sugallva hogy mekkora szar"

nem az?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Guren
már leírták elõttem: "viszont a táblázat nyilvánvalóan arra ment rá, hogy minél több piros nem felirat legyen a D3 oszlopban, ezzel is azt sugallva hogy mekkora szar"

IMYke2.0.0.0
No offense: "az egész táblázat egy erõltetett szar."

Nem látod a fától az erdõt. Nem baj, csak akkor ne csak "szarozz", hanem érvelj...

IMYke2.0.0.0
Remélem, lesz majd rá lehetõségem 😊

Carlos
De!
Mindkettõt a Blizzard csinálta és mindkettõ gear alapú.

Þór vígi þessi rúnar

Guren
ha az igazi pénzes marketplace-t úgy veszi, hogy már benne van a játékban, akkor a pvp-t miért nem. egyébként az egész táblázat egy erõltetett szar.

wedge31
Semmi köze a WoW-hoz ez egy nagyon eröltetett párhuzam.

zorrobomber
Értem én, viszont a táblázat nyilvánvalóan arra ment rá, hogy minél több piros nem felirat legyen a D3 oszlopban, ezzel is azt sugallva hogy mekkora szar. Elismerhetõ némi WoW hatás abban a tekintetben, hogy a különbözõ területek hangulata általában egy jellegzetes színnel van megalapozva, de ez nekem kifejezetten tetszik!

Tinman
Érzõdik-e a WoW hatás?
Igen.

Ennyit akartam csak Imi-nek megerõsítésként mutatni, semmi egyéb célom nem volt vele.

nézz rá a torchlight 2-re és utána nézd meg hogy mire nyomta rá a bélyegét 😄

Carlos
Én nem érzem, hogy wow-os lenne...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hangsúlyozom: Diablo minden mennyiségben jöhet nálam!

De azért érzed ugye, hogy Tinman sem azt írta, hogy 1:1-ben WoW - ahogy senki sem - egyszerûen a WoW-színvilág, és a MMO-s jegyek rányomták a bélyegét: s ezt már az elõzetes videók és anyagok alatt kitárgyaltuk itt.

Carlos
utolsó kettõn leesett a pinged! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Eleve nem értem miért kell a wow-hoz hasonlítani? Szép? Igen. Hangulatos? Igen. A linkelt 2005-ös kép ocsmány. És igen, csak az esztétikai élmény miatt csinálgatok magamnak screenshotokat végigjátszás közben.

Shep
A probléma az volt, hogy elkezdtétek hajtogatni a nem is az enyém amit eddig is tudott mindenki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Felfogva, elfogadva, tényszerû tudás átadva részünkrõl. Nincs itt semmilyen probléma.

IMYke2.0.0.0
Megsértési szándék nélkül (veled ellentétben) és használom a sok helyen olvasott fordulatot: Senki sem tartott fegyvert a homlokodhoz, hogy rákattints a linkre, ugye?

jarlaxxe
Fejlödsz már 10 percenként linkeled be szerintem tedd be bannerba is...