Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csendesen szemlélem, hogy neked mindig valakivel bajod van.
Nekem is mindig bajom van, csak nekem nem emberekkel, hanem cégekkel, módszerekkel, kiadókkal, stb. Más terep.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-fav
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mérges, mivel AC Ottoman edition szebb, mint az õ day 1 kiadása...<#smile>#smile>
Egyébként meg <#eljen>#eljen>
Valóban nem vagy Totti, õ általában igényes :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként a London és a 2 még mindig érdekelne.
Szemüvegtörlõt is forgalmazunk. A számom......
A Castleványiából egyébként az X-es a superior.
Elmúlt kb egy hónap "termése". MGS és AC ma jöttek. Plusz egy hete a Diablo 3 CE, amihez azóta is keresem az "objektív" szûrõt, de sajnos csak a lila ópiumfüstös van meg... <#mf1>#mf1>
A Diablo 2 kezdetben szintúgy vérzett - nem vitás. A LoD úgy kellett hozzá, mint egy falat kenyér, és persze a sok-sok javítás (amikkel néha javítottak, néha alaposan felkavartak mindent - emlékszem, fél évig nem is tettem fel semmilyen javítást az 1.06 után, mert úgy elqrták a késõbbieket - a szememben).
Ott a pont!<#eljen>#eljen>
1. pvp lesz es jol kidolgozott, korabbi reszekben sem klaszikus pvp volt csak egy apro opcio ami neha idegesitett.
2. es 3. ma mar az internet alap (jo tudom) mint a viz meg az aram, kenyelmes igy minden online tarol. Vedve a warez es feltoresek, botok ellen. jo ez igy.
4. elso nap 4,5 milioan rohantak meg, melyik szerver nem omlik ossze? (error 37) Azota az elmult 1 hetben nekem semilyen problemam nem volt, se loggin se lag. Pedig csak egy tanyasi kabeles 4mb netem van.
5. korabbi reszekben is mindenki annyit tett a kepesegre hogy a geart hordani tudja, tobbi vitara ment. igy ez a valtozas csak jol jott.
7. Szerintem csak a startert latta az illeto, act2 act 3 egymast muljak felul, tokeletessen hozza a diablo hangulatot.
9. Minimalis a wow elem, de en nem vettem eszre. Az AH pedig jol jott.
10. ezt nem ertem? Mert ne lehet tobb peldanyt futtani. Akarhany accal be lehet lepni 1 gepen, Ja hogy parhuzamos futtatas kel la botok miatt, az mas.
11. bnet kezelo felulet fejlesztes alatt van, sc2ben is aprankent kaptunk meg mindent. ha azt at hozzak tokeletes lenne.
12. Szubjektiv hogy kinek milyen nehez, en nem erzem ezek utan hogy a korabbi reszek olyan nehezek lennenek.
13. Inventory? Erre mit mondjak? plusz kifogas hogy tobb legyen a piros.
14. Nem kotelezo az AH hasznalata.
15. sesem errol szolt, de azert most jol ossze hoztak.
16. 11 eve a LOD-t kiadasaig 1 honap volt hatra.
Sokan elfelejtik, hogy nem az evekig csiszolt diablo2vel kell ossze hasonlitani. hanem a 2000ben kiadothoz. Ahhol nem volt ACT 5, runa, runa szavak, milionyi horadic cube kombinacio, charmok, +2 kaszt, tovabbi millio aprosag. Ezeket is meg kapjuk content patch es kiegeszitok formajaban. Es szerintem tuti hogy evekig fogjak meg fejleszteni, foleg hogy blizz sem gondolta hogy 6,3 millio ember tolja elso het utan.
Letojom, ha BELINKELI ("url beszúrása" gomb!) - akinek ingerenciája van, az úgyis rákattint - DE NE ÁGYAZZA BE A TOPIKBA, szetcincálva az egészet!
Lehet így is:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan válogatottan tudsz oltani, hogy csüngök minden szavadon, de csak tõled tudok idézni, hogy ezt milyen formában csinálod: "tipikus sg-s faszkalap" módon "a lehetõ legférgebb stílusban"
Köszönjük D3 Fanboy Emese, Leülhet.
Most komolyan nem vagy képes normális párbeszédre más ócsárolása nélkül (LOLSL te vagy az?)?
Viszont rám vonatkoztatva is igazad van, mert k. gáz szerintem is, hogy most ennyire nincs meló, tegnap meg majd megszakadtam. Nincs meg az egyensúly, ez így semmiképpen sem jó. Emiatt tudok többek között ide is benézni és karaktereket egymás után bevenni.