Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen most azért felröhögtem

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

wesker24
Kakaós csigát eszek !
Carlos
fánkot eszek

Þór vígi þessi rúnar

Guren
hugyoztam

wedge31
Mindig megvárja mig elindulok haza.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carlos
Bp full felhõs.

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Eddig semmi extra, esett pár percig és ennyi. Sehol egy tornádó. 😊
Pest megye közepe és kizárt, mivel 1 db felhõ sincs az égen! Nem én küldöm az biztos... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Éppenséggel éppen felõletek érkezik hozzánk 😊 - Dél-Baranya...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Diablo-Diablo-Diablo báázm

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Imy: Hozzánk ne küldjél felhõt! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Neked kivel nincs bajod egyébként?

Csendesen szemlélem, hogy neked mindig valakivel bajod van.

Nekem is mindig bajom van, csak nekem nem emberekkel, hanem cégekkel, módszerekkel, kiadókkal, stb. Más terep.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Most érkeznek a felhõk...
Utolsó képek voltak, amiket a topikba beszúrtam.

-fav

Carlos
itt felhõs.

Þór vígi þessi rúnar

Itt meg verõfényes napsütés van. Egy deka felhõ sincs az égen.

Pedig alap! Sajnos a 3. rész nem hozta a 2. színvonalát. Kár volt az új harcrendszerre lecserélni a régit.

IMYke2.0.0.0
Borsónyi méretû jégesõ esik nálunk wazzer!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dawn of War 2 complete <#finom>

Mérges, mivel AC Ottoman edition szebb, mint az õ day 1 kiadása...<#smile>

Egyébként meg <#eljen>

Egyébként meg hsz-em második fele...

Totti meg az igényesség 2 merõben eltérõ fogalom 😄 Ezt ne is erõltesd 😄

Tinman
720p vs 1080p, 99%-ban fix 30 FPS vs 22-30 fps.

Valóban nem vagy Totti, õ általában igényes :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A székelést láthatólag ti erõltetitek...

totyak
Én voltam az az elvetemült, aki kereste õket, de természetesen nem EVM kiadások érdekelnek, hanem eredeti, karton dobozos elsõ kiadások.

Egyébként a London és a 2 még mindig érdekelne.

Nem vagyok totti, nekem mindegy melyiken van 2 pixellel több részlet. Amúgy meg hosszabb távon tervezek a PS3-al, mint az X-el.

Tinman
...mert már megint rászékeltél a máséra. <#rinya>

Akkor megtörölhetnéd a tiédet. Kicsit kakis...

Tinman
"de sajnos csak a lila ópiumfüstös van meg... "

Szemüvegtörlõt is forgalmazunk. A számom......

A Castleványiából egyébként az X-es a superior.

Tinman
Hû! Köszi, ez eléggé jól jött... tervben volt a ditiális beszerézse, nekem GMG-n is jó ez, még nem vittem végig.

Hogy ebben a végtelenül fárasztó és nevetséges Diablo fanboy-antifanboy vitában legyen egy kis üde színfolt:

Elmúlt kb egy hónap "termése". MGS és AC ma jöttek. Plusz egy hete a Diablo 3 CE, amihez azóta is keresem az "objektív" szûrõt, de sajnos csak a lila ópiumfüstös van meg... <#mf1>

És vajon miért?

IMYke2.0.0.0
A feladás dátum elgondolkodtató.

wantonly
Nem steames és nem tradelhetõ.

Gondolom lassú, mert sokan nézik.
GMG-s 😊

Jaka923
Nekem nem hozza be az oldalt. Amúgy steames?

Tinman

wantonly
IMYke2.0.0.0
Az eredeti troll kreálmányát pontosan ezért próbáltam másként interpretálni, kijavítva: értelmesen el lehet róla beszélgetni - az "ez a táblázat szar"-féle hozzászólásokkal semmilyen kultúrában nem lehet kezdeni semmit (abszolúte személyeskedés nélkül írtam!).

A Diablo 2 kezdetben szintúgy vérzett - nem vitás. A LoD úgy kellett hozzá, mint egy falat kenyér, és persze a sok-sok javítás (amikkel néha javítottak, néha alaposan felkavartak mindent - emlékszem, fél évig nem is tettem fel semmilyen javítást az 1.06 után, mert úgy elqrták a késõbbieket - a szememben).

Értem én, viszont a táblázat nyilvánvalóan arra ment rá, hogy minél több piros nem felirat legyen a D3 oszlopban, ezzel is azt sugallva hogy mekkora szar.

Ott a pont!<#eljen>

Daell Drow
Mar nem azert de akarki is ferditett a diablo 3 ellen. Ennek a tablazatnak fele hulyeseg, akarmilyen szubjektiv is.
1. pvp lesz es jol kidolgozott, korabbi reszekben sem klaszikus pvp volt csak egy apro opcio ami neha idegesitett.
2. es 3. ma mar az internet alap (jo tudom) mint a viz meg az aram, kenyelmes igy minden online tarol. Vedve a warez es feltoresek, botok ellen. jo ez igy.
4. elso nap 4,5 milioan rohantak meg, melyik szerver nem omlik ossze? (error 37) Azota az elmult 1 hetben nekem semilyen problemam nem volt, se loggin se lag. Pedig csak egy tanyasi kabeles 4mb netem van.
5. korabbi reszekben is mindenki annyit tett a kepesegre hogy a geart hordani tudja, tobbi vitara ment. igy ez a valtozas csak jol jott.
7. Szerintem csak a startert latta az illeto, act2 act 3 egymast muljak felul, tokeletessen hozza a diablo hangulatot.
9. Minimalis a wow elem, de en nem vettem eszre. Az AH pedig jol jott.
10. ezt nem ertem? Mert ne lehet tobb peldanyt futtani. Akarhany accal be lehet lepni 1 gepen, Ja hogy parhuzamos futtatas kel la botok miatt, az mas.
11. bnet kezelo felulet fejlesztes alatt van, sc2ben is aprankent kaptunk meg mindent. ha azt at hozzak tokeletes lenne.
12. Szubjektiv hogy kinek milyen nehez, en nem erzem ezek utan hogy a korabbi reszek olyan nehezek lennenek.
13. Inventory? Erre mit mondjak? plusz kifogas hogy tobb legyen a piros.
14. Nem kotelezo az AH hasznalata.
15. sesem errol szolt, de azert most jol ossze hoztak.
16. 11 eve a LOD-t kiadasaig 1 honap volt hatra.

Sokan elfelejtik, hogy nem az evekig csiszolt diablo2vel kell ossze hasonlitani. hanem a 2000ben kiadothoz. Ahhol nem volt ACT 5, runa, runa szavak, milionyi horadic cube kombinacio, charmok, +2 kaszt, tovabbi millio aprosag. Ezeket is meg kapjuk content patch es kiegeszitok formajaban. Es szerintem tuti hogy evekig fogjak meg fejleszteni, foleg hogy blizz sem gondolta hogy 6,3 millio ember tolja elso het utan.
IMYke2.0.0.0
Visszaolvasva... szomorú, hogy hová jutottunk.

IMYke2.0.0.0
Korr.jav.:

Letojom, ha BELINKELI ("url beszúrása" gomb!) - akinek ingerenciája van, az úgyis rákattint - DE NE ÁGYAZZA BE A TOPIKBA, szetcincálva az egészet!

IMYke2.0.0.0
Nem "Képek, videók (humoros, aranyos stb." topik!

Lehet így is:

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber

davidka003
Bünti lesz a vicces képek miatt... :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Dehogy! Õ FSpofon! <#bohoc>

A stílus maga az ember! (Buffon... Nem! Nem a kapus...XD)

Olyan válogatottan tudsz oltani, hogy csüngök minden szavadon, de csak tõled tudok idézni, hogy ezt milyen formában csinálod: "tipikus sg-s faszkalap" módon "a lehetõ legférgebb stílusban"

Köszönjük D3 Fanboy Emese, Leülhet.

Most komolyan nem vagy képes normális párbeszédre más ócsárolása nélkül (LOLSL te vagy az?)?

Tinman
Éééés megint igazad van lolSL, gosumofo, (a többire nem emlékszem) meg a jó ég tudja már hányszor regeltél ide valamilyen ismeretlen hangtól vezérelve.

Viszont rám vonatkoztatva is igazad van, mert k. gáz szerintem is, hogy most ennyire nincs meló, tegnap meg majd megszakadtam. Nincs meg az egyensúly, ez így semmiképpen sem jó. Emiatt tudok többek között ide is benézni és karaktereket egymás után bevenni.

Az már mindjárt más.