Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Igazából a Because We May pakk lett éles, többek közt steamen is. A link alatt a teljes lista.

arty

Forza.

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom 😊
Egyetértünk, más szín jobb lenne... mondjuk piros 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Tudod, hogy áttértem digi-re, sosem fogom látni😊 Egyébként nem lenne olyan vészes, ha nem ilyen sárga lenne az M betü, hanem pl króm féle.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Barcsi, személyes átvétellel - sima, 13.000 pénzért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Tinman
WooooW ^^

Na ez már valami!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

Tinman
60 Euro.

Jelenleg ~300 Ft = 1 Euro.

60x300HUF= 18.000 Ft.

Egyébként ezért szerencsésebb talán amcsi szervert választani acc létrehozáskor, mert ott u.e. van csak dollárba, meg belépési, "kidobási" gondjuk nem nagyon volt.

60 dollár pedig = 14.400 Ft

Már nagyon elég ebbõl a dollár=Euro felfogásból -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Carlos
18k? Az szép, azért már 2/3 CE-t adnak.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ez naggggyon durva!

Tinman
Semmi gond nincs... egyszerûen nem szabad meglepõdni, ha az ember hasonló stílusban reagál. Ha zöld vagy zöldet kapsz vissza, ha kék, akkor meg kéket :-)

Egy a lényeg: Személyeskedni holt felesleges, külföldi fórumokon hasonló topikokban is teljesen jól el lehet beszélhetni az éppen aktuális "szenzációkról" és senki nem kiállt rögtön trollt.

Mert ugye, ha van véleményed valamirõl és le mered írni és az nem tetszik másoknak, akkor troll vagy.

Tinman
Hááááááááát azt nem néztem, mert ezt a képet kollégám küldte, aki tegnap este regelt bnet-re és meg akarta venni... dobpergés...fanfárok:

18.000 Ft-ért az 1 db. D3 kulcsát, csak éppen ezt az üzenetet kapta :-/

Carlos
Nem teljesen értem...
Egy accon csak egy diablo lehet?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Vélemények?

Azért 3000 Ft-ot szerintem már megér ez a jó kis játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Novy Soyuz Trailer (Ukrán Fallout klón)

Next PC upgrade: 2022

ollie
Saints Row: The Third - 10.18 EUR - Steam

grebber
Saints Row: The Third €10.18 a gamersgate-en!

Valaki nézze már meg valami amcsi ip-vel neki dollárba írja-e ki az árakat.Mert dollárba ugye kevesebb párszázzal.
Múltkor nekem jó volt ha amcsi proxyt adtam meg de már a20.-at próbálom és nem jó 😞

Köszi ^^ De ne aggódjatok ám! Majd jövök néha pár képpel, és igyekszem kussban lenni 😊

No problem!

Valójában én magam vagyok a leginkább hibás, mert nem hagyom abba idõben az értelmetlen vitákat, és sokszor én is elragadtatom magam.

Tottitól pedig elnézést kell kérnem a kijelentésem miatt. Valójában csak arról van szó, hogy eltérõek az ízléseink, és más szempontok a fontosak számunkra egy-egy játéknál.

Tinman-tõl is elnézést, ha megbántottam 😊

Néha túlzásba visszük itt a fanboy/antifanboy vitákat, de utána legtöbbször helyreáll a rend (és a keményebb szavakat se hiszem, hogy komolyan gondolja bárki, inkább a vita heve okozza)!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem szabad engedni a sértõdésnek! Annak ellenére, hogy már én is digit disztribet preferálom, azért szeretem a szép kiadásokat (csak hát a pénz ugye... olcsóbban kijövök egy digit-tel legtöbbször), de azért szeretem nézni ezeket a képeket (szerintem mindenki nevében beszélek ezügyben), úgyhogy vétek lenne egy aktív törzstagot személyedben elveszíteni.

Összességében nekem is bejött. Agyatlan shooternek vettem és annak bizony kiváló, sõt még ótókázni is lehet bõven a szavannán.

Atya ég... Ennyire rövid az élet sajnos. És ez sokunknak intõ jel, hogy jó dolog a játék, de tartsuk kordában a dolgot (sajnos idõnként én is átaesek a ló túloldalára.)

arty
sry, ha ehez én is hozzájárultam 😊

igen fájó lenne, ha lelépnének a törzstagok ... pláne egy ilyen kép után <#eljen>

Forza.

Totti5
Akkor nagy üzlet volt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem besértõdés, csak egy kicsit "elegem van" érzés 😞

Sajnos egyre kevesebbet fogunk látni... Amerikában már több játékot adnak el digitálisan, mint hagyományos úton, és itt is ez a tendencia. Én is úgy vagyok már vele, hogy van, amibõl jó egy olcsó digit copy, de azért az igényesebb kiadásokat továbbra is szeretem 😊

Egynek jó volt, sok hibája volt, de nekem a hangulata miatt bejött! Jó dolog volt Afrikában bóklászni! Hogy vártam a 3. részt, de miután kijött az elsõ videó, már egyáltalán nem érdekel! A tarajos "fõhõs"(?) valahogy eszméletlenül unszimpatikus.

Csak 13k (35 font) postával. Ezzel is úgy jártam, mint a Diabloval: megvettem, egy óra múlva már nem volt egy darab sem zavvin. X-es még van, de annak eszméletlen ára lett, miután a PS3-asok elfogytak...

wantonly
Totti5
Szép adag <#eljen>. MGS HD nagyon igényes kiadás. Ugye nem 30 ezer volt?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nekem tetszettek a képek - a szokásos sárga irigység öntött el -, és kérlek szépen, nehogy megfossz minket/engem ettõl az érzéstõl: legközelebb is bátran mutass képeket a szerzeményeidrõl! <#worship>
Egyre kevesebb ilyen képet látunk itt.

arty
nemá, miert kell besertodni?

Forza.

Az katasztrófa! De a tûz használata, a szavanna hangulata (azért sokkal több állat jót tett volna neki) a gyémántkeresés, fegyvervásárlás és upgrade, valamint a fegyók elhasználódása jó volt.

Nagy ziccerek lettek kihagyva sajnos.

davidka003
Az ellenõrzõpontokon való áthaladás no comment volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Agyatlan lövöldének tökéletes.

davidka003
Mondjuk a Far Cry 2 igaz, hogy "old" de hogy nem "good" az is biztos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Már nem Good Old Games a nevük, hanem csak simán GOG. A Witcher 2 meg saját porontyuk.

fery02
Nem értem, hogy a Good old Games oldalán mi keresni valójuk van ilyeneknek (meg ugye Alan Wake, Witcher 2...).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Ezen énis gondolkoztam, csak nem érdekel annyira, hogy pár ezresért kuncsaftra várjak.
Ha már megvettem volna még párat akkor elraknám 1 évre.
Jövõre ilyenkor dupláját érné. De tény, hogy nem akkora a nyereség, hogy ilyennel foglalkozzam.

Þór vígi þessi rúnar

Teljesen egyértelmû, hogy nagyon sokan azért vették meg, hogy haszonnal eladják. Azt hittem valami másra jöttél rá 😊

grebber
Már a Far Cry 2 Fortune's Edition is elérhetõ a GOG-on.

IMYke2.0.0.0
Most jut eszembe, hogy nem válaszoltam a kérdésedre! Spoilerben, hogy a többiek ne menjenek a falnak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt írtam: "A feladás dátum elgondolkodtató." Tinman linkjére, ami mögött egy srác 2012. május 16-án adta fel a 32.000 Ft-os Diablo 3 CE-hirdetést.

Nos, nekem az jött le belõle, hogy gyakorlatilag azért vettem meg, hogy másnap nagy haszonnal eladhassa - tudom, most gonosz voltam, bocsánat.
Ezért írtam, hogy elgondolkodtató.
Hozzátenném még: nyilván sok egyéb tényezõ is közrejátszhatott, de túlságosan sok rossz példát láttam az elmúlt napokban, semmint hogy azt higgyem, "véletlenül" berendelte, és kiderült, hogy kapott egy másik példányt mondjuk a kedvesétõl...

Könnyebb felsorolni kivel van, mint kivel nincs, de amúgy nem értem a felvetésedet... No nem mintha foglalkoztatna, mire gondoltál.

Carlos
IT szakmában a 15 óra a nasi tájm?

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
énis