Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
gyerekek szépen lassan új szintre ér a DLC-zés. A most megjelent Crusader Kings 2-hez külön kell megvenni a zenéket, a történelmi címereket, a karaktereket és a szerkesztõt 😄

Jaka923
Pénzt 😊
Mondj te egy árat!

IMYke2.0.0.0
Megnyugodtam - a nálunk divatos kérdés jutott elõször eszembe: "Mennyit engedsz a felébõl?" -, mit kérsz a 2 darab Tomb Raider-ért? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Az enyémek tartalmaznak kézikönyvet. A tokok, kézikönyvek, lemezek mind tökéletes állapotban vannak. Itt van a hirdetésem.

IMYke2.0.0.0
Az jó, szerintem is. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jaka923: Tieidben minden megvan - kézikönyv, sértetlen lemezek?

davidka003: Köszönöm, hogy szóltál. <#law>

A legnagyobbak egyike na....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
nem látom sehol: ez meddig lesz még ennyi?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
khm😊

[merlinw.org]

Fpocok
Az jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
17 óra volt normalon a Max Payne 3 nekem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Õ a legnagyobb mágus!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Jó nekem amúgy dobozos játék is, nem fontos, hogy steames legyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Miért, wesker ilyen nagy mágus? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem nem volt vele gondom pedig nincs egy erõs gépem.

Shep
Igen próbálom, de csupa kacatot akarnak rám sózni pl. FC2, az elherdálástól az is jobb ha megtartom.

Csak nincs mit adnom cserébe... Steamtrades-t nem próbáltad? ESetleg vedd fel a kapcsolatot wesker kollégával õ hátha el tudja neked bizniszelni arra, amire akarod.

Nekem kéne! Neked van?

DarkSector
Pc-n is tudtommal csak a warez akadt.
(mondjuk én 1 percet se játszotam még vele)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
De majd karácsonyi szénostásnál ingyér!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
De jó játék az? Boxra gondoltam, hogy beszerzem majd ott legalább nem akad.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nekem kell.
Csak nem kapok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na senkinek nem kell LA Noire?

davidka003
Most nézem elfelejtettem beleírni a hirdetésbe, hogy ez ilyen olcsósított kiadás lehet, mert nincs benne kézikönyv. Úgyhogy lehet jobban jársz ha nem tõlem veszed meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem mész innen konkurencia!!! <#boxer><#nevetes1>

wesker24
Szint ugy ha valakinek kell Dragon Age Origins sima 1k-ért viheti !
Akár 1000 Ft+postáért is megválok tõle, ha innen viszi valaki.

Ha már eladó dolgok. Egy magyar nyelvû bontatlan Dragon Age Origins még mindig keresi gazdáját. 2k+ postáért árulom, de alkuképes az ár. Nálam amúgy is csak porosodna.

Jaka923
Nekem is eladó 2 TR, hátha érdekelne a duo. Katt

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider Legend-et nehogy eladd! Azt szeretném Tõled megvenni - ha éhen halok is.
Már ha mindene épségben megvan 😊

Jaka923
Milyen jópofa az eladó, még a személyes átvételre is felszámol extra költséget. Az 576-tól meg elég jó ajánlat, hiába általánosságban talán a legdrágább szoftverüzlet Magyarországon, olykor igen komoly akciókat hajtanak végre. Legutóbb például a Dead Space 2 CE volt náluk 3000 Ft.

zorrobomber
Egyetértek <#eljen>

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

davidka003
Rászántam magam és felraktam, lefényképeztem az eladó játékaimat
1000 Ft szerintem korrekt, ennyiért már lassan egy hamburgert se kap az ember.

davidka003
Ja csak azért linkeltem, mert már mindkét helyen olcsó és megéri az árát, mert szuper kiadás.

zorrobomber
Hol itt a probléma?

davidka003

zorrobomber
Crusader Kings II - $9.99 steames

Prince23
Ubisoftos PC kódot hogy lehet aktiválni Ubi Game launcherbe...

mert azt tudom, hogy a virágbolti verziót lehetne, míg nem krekkelem. de még ki se jött a game. Game launcherbe meg nem találok semmit, ahol activate key lenne

Elsõ rész tényleg jobb volt, de én baromira élveztem a 3. részt is. 2. részért meg csak fájhat a szivem.

Nagyon igazad van! Egyetértek<#eljen>

Tuti hogy a Blur az Imy!

Én kifejezetten utálom a Blur-t! Minden játékban elsõ dolgom kikapcsolni. Elmosódott szarrá tesz minden játékot.

Ki lehet kapcsolni hálisten. Ha jól emlékszem nem Blur név alatt fut, hanem valami más alatt. Próbálgatni kell és úgyis érzékeli a szem a változást.

Vagy Vsync vagy ambient oclusion-t kell ki be kapcsolgatni és normálisan fog futni.

Blur a ludas! Kapcsold ki, nagyon elbaszarintották abban a játékban.

Annak idején én is felpakoltam oda a játékaim nagyját, és bejelöltem azokat, amelyektõl megválnék (az értékesek, keresettek már elmentek elõtte máshol). Most nem fogom róluk leszedni az eladó jelzést, mert ha valaki keresi, akkor így megtalálhatja, de én nem fogok erõlködni pár száz forint értékû vacak elpasszolásán, tehát nem is hirdetésként élem meg. ha jön email, válaszolok egybõl, de ha nem kapnék értesítõt, akkor én bizony csak havonta nézek be.

Természetesen nem a te esetedre írtam, csak annak kapcsán, hogy szerintem nem unfair, ha valaki nem lép be.

Egyébként írtál a nem jelentkezõ delikvensnek, hogy eladod másnak? Mert akkor korrekt, mert akkor 100%-ig igazad van, akkor is, ha elrabolták az idegenek, és nem tudta elolvasni. (Negatív nyilván enélkül sem járna érte.)
Bence94
Ettõl én is kivagyok... Most ha hirdetünk valamit akkor már legyünk aktívak és minden neszre ugorjunk ne csak 1 hét után vagy akkor se... Most is van jó pár pH-s emberke aki nem vûlaszol ill. fent ahirdetés de rá se néz.

Szintén pH-s élmény amikor tavaly nyáron akartam új vga-t venni és ki is néztem egyet minden frankónak tûnt, beszéltem is a taggal de aztán nem is válaszolt és a hirdetésnél már más is mondta, hogy õ bizony már lezsírozta a dolgot.... Azóta se láttam az embert. Szerencse, hogy nem történt semmi, hanem helyette egy igen rendes hirdetõt találtam akitõl kaptam egy sajna rossz memóriásat, de õ szó nélkül kicserélte nekem egy jobbra is kis ráfizetéssel.

Utolsó pH-s tapasztalatom pedig, hogy már régóta tag és már vagy egy tucatszor volt adás-vételem, de csak egy értékelést sikerült kapnom eddig...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Azt is ki lehet lõni pedig, mert engem is rohadtul zavart, igaz nekem az egész játék nem jött be csak a fõszálat gyorsan lepörgettem. Meg sem közelíti az elsõ rész színvonalát sajnos, persze akinek bejön ez a nulla kihívás semmi fejlõdés bohóckodás annak biztos jó.

Tinman
Jó... az ilyen hülyéket ignorálni kell, sajnos alacsony a kerítés.
Ezért mondom, hogy 10-20+ felett nagyon nem tudsz mellényúlni. A többiekre rá se bagózz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
lol