Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Tegnap jót röhögtem, egy tag válaszolt akinek két napja írtam. Írtam neki, hogy érdekelne a játék, nem is alkudtam. Visszaír, hogy csak akkor eladó ha megveszem mellé az Xboxát is! wtf? Jatekaim.hu-n. Sehol nem volt a hirdetésben, hogy a boxot is árulja.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wesker24
Ezzel én is igy vagyok én is emiatt kaptam már egy negativot !

Megbeszéltük a dolgot aztán legalább egy hétig nem jelentkezett naná hogy eladtam másnak erre meg neki állt feljebb hogy miért adtam el aztán nekem is bevésett egy negativot nulla értékeléssel !
Tinman
Ilyenért kaptam én is ott mínuszt.

Nem írt 3 napig, a napi 1 üzeneteimre semmit... naná, hogy el is adtam másnak. Aztán a 4. nap este írt, hogy akkor utalna...

0/0 értékeléssel meg bevésett egy mínuszt, hogy eladtam másnak a játékot, miközben, megbeszéltük. Vaterán ugyan így szívtam be egy negatívot. Köcsögök -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Már bocsánat, de mi az hogy ritkán jár? aki feltesz hirdetést az nézze naponta... engem nem érdekel hogy dolgozik vagy megjött a havija, de a nap 24 órájában mindenki tud 5 percet szánni arra hogy fellépjen az oldalra és megnézze a fejleményeket, de sajnos ez nem így mûködik.

Kedvencem az a mai napig hogy feltettem hirdetést, írt a tag, lebeszéltük elsõ körben, majd nem válaszolt 2 napig... harmadnap másnak eladtam. 1 hét után ír hogy nyaralni volt de semmi gond, neki kell a cucc, és akkor ahogy megbeszéltük... aztán még neki állt feljebb hogy eladtam másnak.

4 db 2012es 4. havi ( tehát friss ) hirdetésre írtam 2 hete... egyre sem jött válasz azóta sem. Ha nem akar eladni, akkor törölje a hirdetést, meg magát is az oldalról.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Jó ár csak tudni kéne mennyi élet van a multijában, mert a single-ért most nem adnék egyenlõre ki lóvét...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Binary Domain ~2700FT Steam-re regelhetõ nem régiózáras!

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Én a dead island-el voltam így, és a mass effect 3-mal. Alacsony fov+émelyítõ konzolos blur kombó az valami halálos.
IMYke2.0.0.0
Mirror's Edge esetében nálam nem volt gond - na jó, ott meg tériszonyom volt, de nekem a valóságban is van (ezért "érdekesek" az esetemben az olyan játékok, ahol direkt erre játszanak: pl. Prince of Persiák 😊] -, de eddiglen gyakorlatilag semmilyen játékkal sem.
S bár szemüveges vagyok, mondhatnók, hogy amiatt, de akkor eddig miért nem, s a Fable 3 esetében meg miért? Nos, szinte biztos, hogy nálam is a blur a hibás. Este kiderül.

Ezt a "simulation sickness"-t a Fable 3 esetében nem, ellenben sok, belsõ nézetes, scriptelt jelenetes, pörgõs játék esetében simán el tudom képzelni.
A Fable 3 - eddig - nekem nem volt pörgõs, az a néhány csonti katona nem osztott nem szorzott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Egyetértek.
Irónia nélkül: Valami nagyon stimmel magával a motorral.

Mondjuk nálam ilyenbe sajnos a Mirror's Edge viszi (közvetlenül a Descent után) a pálmát. Ott iszonyúan rosszul lettem több alkalommal is játék közben. Szédültem, leesett a vérnyomásom, mint állat és émelygett a gyomrom. Ha abbahagytam, 10 perc elteltével, semmi bajom nem volt. Betoltam másik játékot, semmi. Betettem újra a ME-t 3/4 óra után újra elõjött a probléma. Napokat vártam újra ME... újra elõjött. Más játékkal nem!

Ja és még egy érdkesség: Ez a jelenség ME esetében kizárólag XBOX-on jött elõ. PC-n éveket beleölhetek, akkor sincs gond.

Van erre egy orvosi kifejezés: Simulation sickness.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Rémlett, hogy írtál róla, csak konkrétumokra nem emlékeztem - viszont, éppen ezért mertem ide beírni, off topic témaként.
Akkor otthon megnézem, hogy a blur be van-e kapcsolva. Lehet, hogy az okozza nálam is ezt a "fantasztikus" élményt.

Viszont, akkor valamit nagyon elcsesztek a Lionheadnél, mert a többi játék esetében a blur nem okozott ilyet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, sajnos tapasztaltam, hogy az árnyékok sok erõforrást megesznek a HD4850-ben. Azt kapcsoltam ki elsõként.

Viszont, ez az "émelyítõ feature" megmaradt...

Tinman
Olvastad anno a tesztet a blogomon?

Ha igen, akkor minden tiszteletem a tiéd, hogy bevállalod :-D

"A 3. részre vagy az én látásom romlott meg, vagy tényleg rondább lett a grafika én nem tudom, de ez így anno 2010 végén NEM elfogadható! Elképesztõen zavaró, már az elsõ momentumnál a folyton bekapcsolt blur. Sajnos nekem 8 ms-os a tv-m, erre még rájön ez a blur õrület és olyan szinten válik elmosottá az egész, hogy megmondom õszintén elsõ körben 2 percet játszottam a játékkal, majd hónapokig rá sem néztem. Nem, ezt nem lehet ráfogni csak a kijelzõre, mert pl. a Castlevania LoS gyönyörû szép volt ezen a kijelzõn, egy picit sem volt zavaró a 8 ms.

Apropó... anno az elsõ LCD monitorom egy Samsung 8 ms-os csoda volt. Soha, egyetlen játékkal sem volt semmi gondom vele, de a Fable 1 esetében ott is u.a. történt, mint most, hogy egyszerûen nem bírtam vele elsõ körben játszani, mert iszonyat módon zavarta a szemem."

A blur a te problémád is. Nem tudom... a PC-s verzióban nem lehet kikapcsolni?

Shep
Árnyékokat kell kikapcsolni, minden más maradhat és jó lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hozzá kell tennem, hogy a Fable 3 nem hajlandó szaggatás nélkül futni nálam FullHD-n, ha minden élményjavítót bekapcsolok (öreg már a HD4850), ezért amit csak lehetett ki is kapcsoltam.

IMYke2.0.0.0
Fable III esetében csak én érzem rosszul magam valamilyen grafikai elem miatt, vagy más is?
Tök érdekes, hogy BÁRMILYEN más játék esetében "epilepsziára utaló" jelek nélkül tudok játszani, még a legpörgõsebbekkel is, de tegnap este, 1 és háromnegyed órányi Fable 3 alatt és után majdnem kitettem a kevéske vacsorámat is...
Folyamatosan úgy éreztem, mintha stroboszkópba bámultam volna.

Utána direkt kipróbáltam még 3 játékot - Driver 5, Kingdoms of Amalur és Blades of Time - egyiknél sem tapasztaltam semmiféle "hányingerkeltõt".

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#eljen>

DarkSector
Pendrive-on, 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Érdekes eset. Megnéztem volna, hogy a Steam giftet hogyan adod át neki személyesen 😄
A Hardverapró szabályzatának van egy olyan pontja, miszerint soha nem szabad elõre utalni. Ennek nem is igazán értem a lényegét és a te eseted ezt meg is erõsíti. Ha valaki ezt betartja, de mindenhogyan csalóval találkozik, akkor nem a pénzt, hanem az értéktárgyat bukja el, szóval nincs különbség a kettõ között. Viszont azt nem írják le, hogy már az érdeklõdés alatt érdemes rápillantani az illetõ adatlapjára.

davidka003
Tinman azt mondja, hogy nem átvágós gyerek és tényleg van neki 70 pozitív értékelése. Szóval elküldöm neki, max 2500-at bukhatok a dolgon. Egyébként igen én is szemét dolognak tartom azt, hogy valaki ilyet kér a másiktól. Most ennek elküldöm de többet ilyen nem lesz az biztos.

ment pü ratgab

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ha Danihh-tól van, akkor õ ráadásul maximálisan megbízható!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is annyiért vettem annó, szerintem nem sok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Teljesen egyetértek!

Engem érdekelne! Árat privátban kérek rá.

NE! Ilyenbe ne menj bele! Mit képzelnek ezek magukról? Engem is zaklatott egyszer egy ilyen emberke hardveraprón, aki mindenáron rá akart beszélni, hogy elõre postázzak, aztán majd megnézi, milyen állapotú a játék, aztán fizet... <#wilting> Finoman, de elküldtem a búsba... Azért ez már a pofátlanság teteje!

További személyes "élményeim" következnek, nyugodtan lehet skippelni, ha érdektelen 😊

Idézet régebbi vaterás értékelésembõl: Megbízható és villámgyors partner, maximálisan elégedett vagyok. Az utalás után 5 PERCCEL csengetett a postás a csomagommal! Örülök, hogy még nem veszett ki teljesen a bizalom az emberekbõl. ***** + ** a gyorsaságért és a minõségért. Csak szemléltetésképpen szúrtam be, nem azért, hogy fényezzem magam... Igen, régen olyat is megcsináltam, hogy pénteken föladtam a csomagot, holott tudtam, hogy csak hétfõn fognak utalni, de mivel hétfõn-kedden nem tudtam volna postára menni, így megelõlegeztem a bizalmat. Ez volt régen, még a negatív tapasztalatok elõtt... Azóta volt pár fura esetem, ami után megfogadtam, hogy nem fogok senki számára külön jófej lenni, bõven elég az, ha csak szimplán korrekt vagyok.
Vaterán több olyan esetem volt, hogy leütöttek valamit, de nemhogy fizetni nem akartak, de egyetlen mailre, sms-re nem válaszoltak... Ezt sajnos kikerülni nem tudja az ember.
Aztán volt olyan, hogy elõre akarta kérni a csomagot az ürge, mondván, hogy majd csak fizetéskor tud utalni, két hét múlva, de õ szeretne már játszani... Nem bíztam benne, nem mentem bele, majd egy hónap múlva már a másik fizetésre kellett várnom, mert az elõzõbõl már nem jutott keret rá, de közben mégsem azt kérné, amit leütött, hanem egy másik játékot. Csak nagy nehezen sikerült rábírnom, hogy vigye azt is amit leütött, ha már egy hónapig tartogattam neki... Türelmes voltam (és vagyok), de nem szeretem ezeket a problémás emberkéket 😞

A legszarházibb pedig hardveraprón tûnt fel:

Majd egy hétre rá már ezt mutatta az adatlapja:

Azóta figyelmeztetés is volt hardveraprón, hogy vannak ilyen csalók! Legyetek nagyon óvatosak ti is!

DarkSector
Zavvi kód: 2037-XBZV-C2HQ

Zomil
Kár, h egy csomot nem lehet beregelni steam-re(igen nekem ez fontos 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Megvettem 2x az 1 dolláros cumót.
1-et magamnak, jó kis indie, meg a Beat Hazard önnmagában megér BÕVEN 1 dollárt. OKS hogy DRM free, de akkor is.

tototto
DarkSector
Hát én a fejmre tenném.😄

Shep
LA Noire-t cserélnék Steam-en valami jóságra, pl. Deus EX 3, Witcher 2 vagy ami van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem is
HappyHunter
Az nagyon menõ lenne <#nevetes1>

Be happy. :) Running!

DarkSector
Vagy siltessapka? 😊

davidka003
Üvegkupola a motornak szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

HappyHunter
Ööö... mi akar az ott lenni a jobb oldalon? 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
nm

Ez volt régen...😄 Csak most feljebb ment a dolcsi, kb 140ft-al lesz drágább asszem. 😊

Tinman
Hûûû... nem is tudtam, hogy ilyen létezik <#finom>

Tinman
Köszi :-)

DarkSector
Volt már nemrég, az Underworld egyedül ami nem steam-es, a TÖBBI 4 steam-re regelhetõ, én annó be is irtam hogy vettem ilyen pakkot.
nagyon jó ár!

davidka003
Néha én se kapok. Teljesen random. Ha olyanja van akkor küld emailt de van mikor véletlen felmegyek és ott van egy új üzenet és nem volt email.

shaddam
Igen. Vagy ritkán jár/nincs otthon, vagy nem kap emailt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Sajnos igen.
Érdemi pozitívval (10+) rendelkezõk ez alól kivételek.

davidka003
Ti is jártatok már úgy, hogy jatekaim.hu-n nem válaszol valaki?
Érdeklõdtem 3 embernél, hogy megvan-e még neki a játék és nem is válaszolnak több nap alatt sem.

jAsOn VoOrHeEs
Azt sajna nem tudom akkor, hogy mi lehet a gond. Pedig én is router mögül vagyok, és semmit nem állítottam benne, de a Colorado-ra bármikor fel tudok csatlakozni. Igaz nekem win 7 van. Próbálj meg esetleg virtualizálni egyet, hátha jó lesz.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

davidka003
Boltoktól én is frászt kapok. 5-6 ezer Ft-al drágábban van fent minden. Ha bontatlant akarok akkor megnézem máshol, így csak a jatakaim.hu-t szemetelik tele.

Jaka923
Danih-tól egyáltalán nem sok.

Totti5
Én is üzleteltem vele. A lényegi részével nem volt gond a játékot kifizette, csak ugye feltette drágábban másnap... ezzel nem tudok mit csinálni, többet nem adok el ilyen embernek. Azért adok valamit olcsón hogy az új tulaj élvezze, mint ahogy én is élvezem, amikor jó áron jutok hozzá valamihez és nem az üzlet vagy az hogy egy ezrest keressek rajta a célom.

Én amúgy ezeket az embereket kitiltanám jatekaimról... zavaróak ahogy a boltok is. Egyik nap 2 oldalt kellett görgetnem mert egy általam ismeretlen konzolbolt felpakolta a raktárkészletét átlagon felüli árakkal. Ezek a boltok ne használják már ingyenes reklámnak az oldalt... vagy legyen külön helyük ahol egymással versengenek de a júzerek közé kár volt beengedi és hagyni hogy hírdessenek, pláne így hogy 20 játékot feltesznek egyszerre drágán, amire én nagyon nem vagy kíváncsi, mert olcsó játékok miatt nézek fel az oldalra. Ha drágán kell valami megkapom az 576ba pofátlanul.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Megosztanák egy vaterás élményt is.
Csávó azt írta, hogy "Eredeti Játék! Nagyon szép állapotban !". Le is ütöttem a játékot, viszonylag gyorsan postázta is. Erre bontom ki és se kézikönyv nem volt hozzá és a tokból is ki van törve egy 5 centis darab és nem a postázás közben tört ki. 2500 pozitív értékelés de ezek is veszélyesek, mert annyi játék halad át a keze közt, hogy leszarja azt, hogy a pontos minõséget feltüntesse. Jó mondjuk a lemez maga szép állapotban van de illett volna feltüntetni a leírásban, hogy se kézikönyv és a tok sem tökéletes. Ha tudtam volna ezt, minimum egy ezressel olcsóbban kérem meg.

IMYke2.0.0.0
A játék nekem nagyon bejön
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobban, mint a GTA 4

csak ugye anyagi keretem nem végtelen, és azt hittem, van olcsóbb forrás - ezért kérdeztem, sok-e ez érte...

MerlinW
Ha tetszik a játék, akkor nem. Szerintem megér annyit, mondom ezt úgy, hogy nekem nem jött be egyáltalán.

[merlinw.org]