Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom automatikussan a hsz számát beírva spoilert csinál....😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
talán egy üres accountra megpróbálnám de még ha azzal is megbasznak nem fogod többet azt a kártyát használni a steamen
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én még csak ennyit tettem bele, de van még bõven ennyi hátra, ha nem több
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A tökömnek kell már egy sokadik acc, Arty kálváriája után egy Originre nem veszek meg így semmit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
3k-ért meg lehet amúgy venni a dobozost is, viszont ha jól látom, ahhoz meg kötelezõ az Origin account?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megoldottam ahogy HappyHunter mondta elsõnek! Aztán rájöttem, hogy módot is választhattam volna DE: BMP-ben volt a kép és úgy nem engedte átalakítottam jpg-be csak akkor már már elkerültem a színmód választást és helyette egy új lapra másoltam át... A lényeg, hogy sikerült köszönöm!
On: Nagyon be vagyok zsongva a Max Payne 3 miatt már alig bírom, hogy itt legyen... Ki veszi meg még rajtam kívûl ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Be happy. :) Running!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elõre is köszönöm!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ezért nem, vagy nem szívesen játszok kooperatívban, és multiban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem 19 óra 20 perc volt a normál, de act3ban már meguntam a felfedezést, inkább a sztori érdekelt. Persze továbbra is elolvastam és meghallgattam mindent - már amit megtaláltam.
Nightmare fokozat pedig szerintem az optimális negézség. Most már public gameben tolom, de általában olyan csapatot fogok ki akik rohannak elõre mint az állat.
Szerintem megérte az árát a cucc.
Remélem, hogy valaki átveszi a projektet helyettük. Mintha lett volna már ilyenre példa korábban is.
Az Év Játéka (számomra) és megszánik a támogatottsága, és a cég 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jó hír, hogy ehhez közel 33 óra kellett NEKEM, így a végigjátszás rövidségét kritizálóknak csak annyit, hogy legközelebb ne rohanjanak át a játékon.
Most nekiesek nightmare-en, aztán ha lesz kedvem feljebb is megyek.
Nagyon jó egyébként, hogy van társam, így most, hogy a templart totál kiismertem, a csajszit hurcolom magammal.
További pozitívum számomra, hogy a fárasztó és rém unalmas ACT II után, nagyjából ACT III középétõl már NAGYON rendben volt játék. Megjött a kihívás is picit és a pályák rendkívül szépek és messzemenõkig hangulatosak lettek.
Az viszont továbbra is erõsen gázos, hogy NULLA HP potiont használtam el a játék során... ill. helyesbítek: 2-öt véletlenül elnyomtam, mert az 1-es skill gomb alá esik a Q amin a HP potionok vannak.
Így összesen ~250 db. HP potiont szedtem össze a játékba, melyet ezúton cserélnék tömni való libára vagy sustorgós ostorra. (GY.K.: Normalon a nehézség komolyan el van baxarintva, szegény fõ gonoszunk (!IS!) elsõre kipurcant.)
A sztorit kritizálókkal sem értek egyet, szerintem kifejezetten rendben volt a sztori, tökéletesen továbbvitte az elõdök hangulatát.
Egy ilyen kiadást kérek szépen: Diablo 3 ACT II fully cutted Limited Edition.
Persze majd még jó sokat ömlengek róla blog keretein belül, csak azért mondtam el a fentieket, mert így érzem igazságosnak, hogy a sok rossz mellé szép számú jó dolgot is felsoroltam, melyet term. nem a kényszer szült, hanem tényleg tetszettek a játékban és tényleg hasznosnak tartottam leírni.
Písz!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
S félek, valami hasonló fog történni ahhoz, amit Te írtál, a közeljövõben...
Amúgy meg, tényleg "facepalm" a dolog - eljõ hát az az idõ, amit a Codemasters akart: PÁLYÁNKÉNT lehet majd megvenni a játékokat...