Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cseréltem Alice gift-et 4-packbõl származó Payday-ért! 3,75 $-ért már kicsit jobb vétel, mint 10 euróért 😊

DarkSector
Mi ez az új fícsör? 😊
Látom automatikussan a hsz számát beírva spoilert csinál....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
#42064 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Amúgy annyi, hogy ahogy te is mondod. TELJESEN RANDOM. Minden játék más. MINDEGYIK. Én ezt élvezem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

és hányan használják ugyanazt a VPN szolgáltatást ugyanazzal az IP címmel?
talán egy üres accountra megpróbálnám de még ha azzal is megbasznak nem fogod többet azt a kártyát használni a steamen

Fpocok
pl milyen béna lövöldözõs játék?

jAsOn VoOrHeEs
VPN-nel mókolt már itt valaki, hogy angliai áron jusson egy játékhoz? Az elõbb léptem ki a steam kliensbõl, majd váltottam VPN-nel egy uk ip címre, és a steam oldalára lépve már fontban mutatja az árakat. Szerintem ha holnap reggel lebonyolítanám a kártyás vásárlást, az úgy teljesen hihetõ lenne, hogy kiutaztam Angliába. Majd holnap estefelé meg ismét belépek csak már VPN nélkül.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Én nem tudom de még szarul is néz ki 😄 Akkor inkább Chaos Engine 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
mindig más. Izgat, hogy mi jöhet még. Ki akarod maxolni, de nem tudod. Nehéz, de van sikerélmény...

én még csak ennyit tettem bele, de van még bõven ennyi hátra, ha nem több

zorrobomber
Ettõl nem lettem okosabb. Felteszem még egyszer a kérdést, hátha.. Mitõl több ez mint egy béna lövöldözõs játék? Oké, random generált, lehet 127 órán át nyomni, és? Nem fikázás akar lenni, egyszerûen érdekel a válasz.

Jani21
Ha van valakinek Egyesült Királyságban élõ ismerõse (vagy talál megbízható embert Steam fórumon), ott csak 2,99 font az Alice Steamen. Ez az amazonos ár alatt van.

Fpocok
Még én sem jöttem rá, de mindent megteszek ez ügyben.

Nekem sincs semmi bajom vele.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

semmi gond nincs azzal ha egyeseknek a cod meg az nfs jön be.

zorrobomber
Õszintén megmondom, bedõltem a nagy hype-nak, megvettem most a Binding of Isaac-et, és nem igazán látom mitõl több ez mint egy béna lövöldözõs játék.

Fpocok
STEAMen kijött a Wrath of the Lamb. Valamelyik régióban már letölthetõ, nálunk még kicsit várni kell. VEGYÉTEK, VIGYÉTEK. Csak 2 euró... INSTANT BUY!

grebber
Nekem semmi bajom originnel!Már amikor használom!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
De az nem Steam-es nem?

A tökömnek kell már egy sokadik acc, Arty kálváriája után egy Originre nem veszek meg így semmit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
errõl jut eszembe valaki érdekelne guest pass?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Korriálnék: Starcraft "egyrésze-többet-ér-mint-3-másik-játék" 2/1 <#wave>

Ennek még mindig 50 euró az ára Steam-en? <#wow1>
3k-ért meg lehet amúgy venni a dobozost is, viszont ha jól látom, ahhoz meg kötelezõ az Origin account?

grebber
Amazonon pedig 5,99 dollár!

Next PC upgrade: 2022

Alice Madness Returns 10 euró steamen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
Áá tudtam, hogy jó helyre jövök 😉 <#eljen>

Megoldottam ahogy HappyHunter mondta elsõnek! Aztán rájöttem, hogy módot is választhattam volna DE: BMP-ben volt a kép és úgy nem engedte átalakítottam jpg-be csak akkor már már elkerültem a színmód választást és helyette egy új lapra másoltam át... A lényeg, hogy sikerült köszönöm!

On: Nagyon be vagyok zsongva a Max Payne 3 miatt már alig bírom, hogy itt legyen... Ki veszi meg még rajtam kívûl ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HappyHunter
Naigen, valahogy így gondoltam. 😄

Be happy. :) Running!

HappyHunter
Vagy esetleg valami greyscale felirat elöl vedd ki a pipát ha ott van, most nem tudom pontosan merre is van, mert mobilról vagyok.

IMYke2.0.0.0
8 bit helyett szíved szerint választhatsz nagyobbat is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet én is butaságot mondok,de a fekete fehér képnél állítsd át a kép/mód-ot rgb színre és akkor már a rétegeket lehet színesként kezeli
HappyHunter
Most így hirtelen az tûnik a legegyszerûbbnek hogy magát a scannelt képet komplett ctrl+c/v-vel átmásolod egy új dokumentumba és abba illeszted bele a színeset.

Bence94
Bocsánat tudom, hogy off topic de gyors segítség kellene PS-ben! Van egy feketefehérben scannelt képem és én egy másik de színes képbõl szeretnék egy részletet bemásolni, de mikor beillesztem fekete fehér lesz... Hogyan kell átállítani, hogy azt hadja meg színesként ?!
Elõre is köszönöm!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
a szemetek XD

HappyHunter
Jah, csak ez a mai fiatalság inkább piálni jár mintsemhogy diablóznának egy jót :S

Mindkettõ lehet jó, ha haverokkal tolod 😉

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
"általában olyan csapatot fogok ki akik rohannak elõre mint az állat. "

Ezért nem, vagy nem szívesen játszok kooperatívban, és multiban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Korrekt leírás, kb. mindennel egyetértek, kivéve a potis dolgot. Elfogyni nekem se fogytak el egyszer sem, de azért használtam õket szép számmal fõleg act3-tól felfelé. Lehet hogy 'belemenõsebben játszottam, vagy csak simán low vagyok. 😄

Nekem 19 óra 20 perc volt a normál, de act3ban már meguntam a felfedezést, inkább a sztori érdekelt. Persze továbbra is elolvastam és meghallgattam mindent - már amit megtaláltam.

Nightmare fokozat pedig szerintem az optimális negézség. Most már public gameben tolom, de általában olyan csapatot fogok ki akik rohannak elõre mint az állat.

Szerintem megérte az árát a cucc.

Ráadásul pont egy nagyobb javítás kiadása elõtt (melyben 2 nehézségi szint is helyet kapott volna).

Remélem, hogy valaki átveszi a projektet helyettük. Mintha lett volna már ilyenre példa korábban is.

400 ember közé nem fért be egy PC-s UI designer, sajnálni nem fogom a társaságot.

IMYke2.0.0.0
Baaaaaaaaaaaaaaassssssszus!
Az Év Játéka (számomra) és megszánik a támogatottsága, és a cég 😞

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector

Tinman
Diablo 3 normalon letolva.

Jó hír, hogy ehhez közel 33 óra kellett NEKEM, így a végigjátszás rövidségét kritizálóknak csak annyit, hogy legközelebb ne rohanjanak át a játékon.

Most nekiesek nightmare-en, aztán ha lesz kedvem feljebb is megyek.

Nagyon jó egyébként, hogy van társam, így most, hogy a templart totál kiismertem, a csajszit hurcolom magammal.

További pozitívum számomra, hogy a fárasztó és rém unalmas ACT II után, nagyjából ACT III középétõl már NAGYON rendben volt játék. Megjött a kihívás is picit és a pályák rendkívül szépek és messzemenõkig hangulatosak lettek.

Az viszont továbbra is erõsen gázos, hogy NULLA HP potiont használtam el a játék során... ill. helyesbítek: 2-öt véletlenül elnyomtam, mert az 1-es skill gomb alá esik a Q amin a HP potionok vannak.
Így összesen ~250 db. HP potiont szedtem össze a játékba, melyet ezúton cserélnék tömni való libára vagy sustorgós ostorra. (GY.K.: Normalon a nehézség komolyan el van baxarintva, szegény fõ gonoszunk (!IS!) elsõre kipurcant.)

A sztorit kritizálókkal sem értek egyet, szerintem kifejezetten rendben volt a sztori, tökéletesen továbbvitte az elõdök hangulatát.

Egy ilyen kiadást kérek szépen: Diablo 3 ACT II fully cutted Limited Edition.

Persze majd még jó sokat ömlengek róla blog keretein belül, csak azért mondtam el a fentieket, mert így érzem igazságosnak, hogy a sok rossz mellé szép számú jó dolgot is felsoroltam, melyet term. nem a kényszer szült, hanem tényleg tetszettek a játékban és tényleg hasznosnak tartottam leírni.

Písz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"kell-zetnünk" - korr.jav - kell-fizetnünk

IMYke2.0.0.0
Vigyázz, még neked rontanak a Starcraft "jó-nekünk-hogy-3x-kell-zetnünk-érte" 2/1 és a Half-"episode-ikus-darabolást-a-népnek (sosem-elkészülõ-harmadik-résszel)"-Life 2 rajongók 😊))

IMYke2.0.0.0
Hát - akad olyan játék MÁR MOST a piacon, hogy gyakorlatilag a DLC-kkel válik/vált teljes, egységes játékká. Nélkülük alig, vagy egyáltalán nem volt/lenne játéknak nevezhetõ...

S félek, valami hasonló fog történni ahhoz, amit Te írtál, a közeljövõben...

Tinman
Az hagyj ám, de a Stacraft 2 és a Half Life 2 már most majdnem ugyan ezt csinálja <#ravasz1>

w77d
szerintem pár év, és csak az engine-t kapjuk meg a játékokhoz, a többit neked kell összevásárolni

IMYke2.0.0.0
Inkább linkeld kérlek legközelebb <#vigyor5>

Amúgy meg, tényleg "facepalm" a dolog - eljõ hát az az idõ, amit a Codemasters akart: PÁLYÁNKÉNT lehet majd megvenni a játékokat...

IMYke2.0.0.0
Rendben - kezdésnek legyen 2.000 Ft, postaköltséggel együtt. 😊

wesker24