Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igeeeeeeeen ! <#taps><#hehe><#vigyor2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha szóltál volna korábban BAtman AC-t tudtam volna 2600-ért szerezni (én is annyiért vettem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Akkor a tiéd. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha van valami akciós játék, ami a szíved vágya nekem is szólhatsz.

Darksector: 5 dolcsi? Én adok érte 6-ot....XD

DarkSector
Jó zagyváltam mi? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az a baj, hogy amit én veszek dobozosban, azt nem nagyon adnám már tovább. Azok azért kerültek a gyûjteménybe, mert örök élet meg egy napra kell. Ráadásul még játszani is fogok velük 100 %-os valószínûséggel.

MerlinW
"Odakapom"?😄D

[merlinw.org]

DarkSector
Én 1 ajánlatot tudok.
Odakapom az LA-t tõled, te meg most vagy késõbb választhatsz 5 dolláros játékot az Amazonról..

MerlinW
Most mér.. Flatout talán a létezõ legjobb árkád autós bohóckodás - szép, jó fizika, zseniális muzsika és élvezetes játékmenet, roboblitz pedig egy aranyos ügyességi-logikai 3D platformer. Sikerült kiválasztanod a két legminõségibb darabot a listából😊

[merlinw.org]

don't feed the troll

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Shep
Hát akkor ezt megbeszéltük 😊 Ezek közül amúgy 3-4-et azért ismerek de amit 100%-ig tudok ,hogy mi az a FlatOut meg a Roboblitz, na ettõl pl. a hideg kiráz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Alapnak elég lenne csak sajnos a DA nekem nem jön be. De jó nekem használt játék is, vagy ha valamit megveszel olcsón. Szóval nem hasznot akarok én húzni a dologból csak szeretném ha olyan játékra tudnám elcserélni amivel még játszani is akarok és aki meg megkapja az meg játszani akar vele. Mondjuk egy Rage lenne az álmom, vagy egy Batman AC de hát az álmok többsége csak álom marad 😊 de pl egy Deus Ex 3-ért is odaadnám bármikor, nyilván egy dobozosnak jobban örülnék 😊 de igazából elég sok minden érdekel az elmúlt 3 évbõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Ebbõl mit szerettél volna kihozni? értelmetlen amit írsz, de gondolom a lényege az hogy szar a játék. Próbáltad, vagy honnan ez a magabiztosság? mit vártál az elõzõ részek után? mi nem tetszik benne?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem meg nagyon kéne, csak hát ugye a píz (meg davidkaa-val amúgy is bizniszeltem a héten ugyebár).

MerlinW
Ilyenek vannak (valamibõl több példány is). Mondjuk engem az LA Noire kb annyira mozgat, mint téged az Indie játékok😊

Xotic
Critical Mass
Bunch Of Heroes
Hacker Evolution
Roboblitz
Greed Corp
Flatout
Steel Storm: Burning Retribution

[merlinw.org]

Gondolom a bontatlan dragon age origins alapjáték (magyar) nem elég cserealapnak...<#rolleyes>

Shep
Mielõtt valaki rázendítene, tudom mind jó játék csak engem nem érdekelnek. CE-tõl jobb shoot'em up-ot még nem csináltak 😊

Shep
Hát azok engem nem mozgatnak meg, van köztük jó de akkor már inkább régi játékok, mint ilyen Limbó hintós vackok, vagy ez a nyomott rajzos lövölde.

Shep
Nem is tudtam ,hogy a CDG-ben csak 1990. Bár postával már több.

IMYke2.0.0.0
Azon az áron még elmegy... Boltokban:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Van egy halom Indie játékom, ha kell😄

[merlinw.org]

Shep
Na LA Noire (steam) senki nem akar adni valamit? Nyakleves, meg hasonlókra nincs most szükségem 😊

Shep
Jártam ma a MM-ban de sajnos nem találtam semmi igazán említésre méltót talán csak azt ,hogy 3000-ért van eredeti kiadásos AC2, ugyanennyiért van exclusive-os is, meg 2190-ért Singularity, na ez utóbbira lehet bepályázok majd.

Renjike
darlin* 😊 sry.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
gyüjtöm a posztereket .... capiche dalin'?

zorrobomber
Ha nem tudnám hogy trollkodsz, azt mondanám hogy kösz és jogos!

System req:
Processor: 2.5 GHz

Az enyém 2.2 GHz-es...

Tudom, azért maradt ki még. Pedig a Batman: AC-hez nagyon állat posztert kaptam.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zorrobomber
Kegyetlen drága a kereteztetés! A póló amúgy marhajó!

vajon konzolon játszva is idegtépõen zavaró ha egy játék még konzolos szarabb a konzolos szaroknál is?

Jajj már 😊 Ha olyan minõségû a poszter, én bekereteztetném, és kiraknám a falra. (ez jelenleg pénzhiány miatt nem valósult meg eddig <#sir>)

ipon.hu

zorrobomber
A flash miatti belassulásra van valami megoldás?

zorrobomber
<#nemtudom>

"Életkor: 14-18 között"
Jah, így már értem 😊

Renjike
poszter<#szeret>

Hogy kép is legyen, itt az új szerzeményem (ide elfelejtettem berakni, amikor megjött)

ollie
Magyar kártyával nem fog engedni vásárolni, ráadásul a Valve nagyon komolyan veszi ezt, és bannolják az accountodat, ha észreveszik. A VPN-es aktiválás más tészta, azzal nem foglalkoznak.

ollie
Ez nem igaz, már rég kapott patchet Steam-en is, ami win7 kompatibilissá teszi.

Fpocok
Nálam tökéletesen megy win7en.
Viszont a menüje úgy fos, ahogy van 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
És tényleg ott van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, Windows 7-en is beállítható a kompatibilitás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Szintén megvan. De csak XP-vel mûködik, úgyhogy bukta.

Fabio Capello
yep, nekem is megvan.

NEOreg3
aki anno belépett a Rockstar Steam csoportba, az már megkapta a Midnight Club 2-t (nálam legalábbis ott van a játéklistában)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
OFF
Miami - Cannibal - New LSD - Lassan minden megvalósul az eddig csak játékban, filmekben látott dolgokból.
ON

arty
ha máshol megveszed és Originre regeled, az nem para!

(meg sokaknak megy azért gond nélkül az Origines vásárlás, más kérdés, hogy én ennyire bebuktam)

Forza.

arty
de ugye ezen te, a nagy dlc shoppingoló annyira nem vagy kiakadva? 😊 hiszen a vásárlásaiddal te magad mondasz igen-t a kérdésre, hogy jó-e ez így 😊

Forza.

Jani21
Szerintem nem fog menni. Ahhoz, hogy egy itthoni bankkártyával vásárolj külföldrõl Steamen, elõször a Steam supporttal kell megbeszélned a dolgot. Õk feloldják a korlátozást a fiókodon és akkor tudnál külföldrõl itthon kibocsájtott kártyával vásárolni. Még mielõtt jönne a fúj Steam dolog, ennek biztonsági okai is vannak: senki sem szeretné, ha lopott kártyaadataival valaki egy egzotikus országból bevásárolna Steamen az õ kontójára 😊.

Tinman
Sõt a helyesírásom sem az igazi, ugye? <#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
te mekkora troll vagy 😊
TheGrinder
Köszi hogy szóltál, reggel meg is veszem. 😄 Legjobb játék. 😄