Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többség, köztük én is, szerencsére nagyon elégedett a játékkal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tomb Raider 1-2-3
Blackwell Bundle
Resonance (a Gemini Rue és a Blackwell készítõinek új játéka!)
Dreamfall - The Longest Journey
Book of cain szalitassal egyutt 8800 Ft amazonrol.
Limited Guide szalitasal egyutt 6800 Ft zavvirol.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Olcsóbban én nem láttam sehol.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Erre én is pályázok... mennyiért sikerült? (Ha nem titok.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gondolom, az áruk sem volt alacsony.<#schmoll2>#schmoll2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Book of Cain: A4-es, standard kiadas, dombornyomott, kemeny fedeles, 150 oldalas.
2. Diablo 3 Art book: A4-es, limitalt kiadas, dombornyomott, kemeny fedeles, 208 oldalas.
3. Diablo 3 Limited Guide: A4-es, limitalt kiadas, enyhen dombornyomott, kemenyfedeles, 498 oldalas.
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/59375_1vdsc08595843fj4fo934jfdiablobooks43534.thumb.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/59375_2vdsc08595843fj4fo934jfdiablobooks4353454.thumb.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/59375_3vdsc08595843fj4fo934jfdiablobooks435346546.thumb.jpg
Maga kategoriajaban mindegyik nagyon igenyes, egyik tortenet, masik latvany. De a guide az adatbazisaval, reszletesegevel rengeteg keppel es 500 oldalaval midnent visz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blizzard will use reasonable efforts to provide the Service all day, every day. However, Blizzard reserves the right to temporarily suspend the Service for maintenance, testing, replacement and repair of the telecommunications equipment related to the Game, as well as for transmission interruption or any other operational needs of the system.
*Tinman aláírásának helye*
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Míg a 25 új acsit nem adják a játékhoz, meg a sokszor elbaszódó térképet nem javítják, tényleg nem nyúlok hozzá. Acsikat elvileg ma kéne fixálniuk.
Nem baj, egyszer talán eljön a pillanat, mikor majd így DLC-stül is beleölök minimum 100 órát. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Wrath of the Lamb v1.1
posted by M34TC0LT @ 06:59PM on May 29, 2012
==Bugfixes
Fixed the Mom room glitch on The Depths / Necropolis XL.
Fixed Isaac spawning from the X rocks.
Fixed "Sheol" Stage not playing Background Music
Fixed "Satan" Boss Fight not playing Background Music
Fixed "Challenge" flag carrying over to regular Playthroughs. (Playing "The Purist" with Cain etc.)
==Tweaks
--Challenges:
- "Lord of the Flies" Challenge now starts with "The Mulligan" and "Infestation" as opposed to earlier only with "Infestation"
- "Meat 4 Evar!" Challenge now starts with 4x "Meat Cube" as opposed to earlier with 1x "Meat Cube"
- "Spiderboy!" Challenge now starts with "Spider's Bite" and "Mutant Spider" as opposed to earlier with only "Spider's Bite"
- "Isaac was good today" Challenge now starts with "Holy Grail" and "The Halo" as opposed to earlier only with "Holy Grail"
Jön a többi is, ne izgulj.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem nem káprázott a szemem, liztos nem nagyon vannak tisztában az értékével vagy csak véletlenül elárazták. Mindenesetre nem éltem a lehetõséggel, amiket sokan a Diablo 3 CE-vel csináltak, szóval felõlem ott maradt (nem tudom van-e több belõle, a polcon 1 db volt csak tisztán látható).
weed: Ez a Bindings of Isaac kieg szerintem egy nagy bughalmaz lett. Nehezebb lett tényleg, de ez szükséges is volt, sokaknak ez tetszik benne leginkább (nekem is).
Néhány javítást kiengednek hozzá és talán hozzá is nyúlok majd. 😛
Azok a szobák, amiknek ilyen fogas ajtajaik vannak, ki-bejáratnál sebeznek picit (nem mindig, mert bugos), de sokszor megéri bemenni azokba a helységekbe, mert sokszor találni jó cuccokat a ládákbam.
Azoknak az itemeknek, amik bal-fent jelennek még én se találtam értelmüket.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gondok
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Be happy. :) Running!