Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
04/08/08 N/A One-Day Exempt
Expired
21/04/07 N/A One-Day Exempt
Expired
20/04/07 N/A One-Day Exempt
Expired
16/02/07 N/A One-Day Exempt
Expired
08/08/06 N/A One-Day Exempt
Expired
07/08/06 N/A One-Day Exempt
Expired
06/08/06 N/A One-Day Exempt
Expired
21/05/06 N/A One-Day Exempt
Expired
21/03/06 N/A One-Day Exempt
Expired
20/03/06 N/A One-Day Exempt
Expired
19/03/06 N/A One-Day Exempt
Expired
16/12/05 N/A One-Day Exempt
Expired
15/12/05 N/A One-Day Exempt
Expired
03/10/05 N/A One-Day Exempt
Expired
02/10/05 N/A One-Day Exempt
Expired
01/10/05 N/A One-Day Exempt
Expired
30/09/05 N/A One-Day Exempt
Expired
29/09/05 N/A One-Day Exempt
Expired
28/09/05 N/A One-Day Exempt
Expired
27/09/05 N/A One-Day Exempt
Expired
24/06/05 N/A One-Day Exempt
Expired
23/06/05 N/A One-Day Exempt
Expired
22/06/05 N/A One-Day Exempt
Expired
14/03/05 N/A One-Day Exempt
Expired
13/03/05 N/A One-Day Exempt
Expired
12/03/05 N/A One-Day Exempt
Expired
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én nem írtam azt, hogy ebbõl nem kéne futnia a Blizzardnak szerverekre, szóval külön kérem, ne nézz te se hülyének, és ne magyarázz bele a mondandómba olyat, ami ott sem volt. Ne legyen már baj, ha valaki a földön jár! Köszönöm.
nincs egy nagy tálka ott amibe beletöltik a pénzt és ki tudnak venni ha kell valamire.
ott bobby koticktól kezdve a takarítóig mindenki csak egy alkalmazott és fizetése van, nem több. õ azért akkora 'zsidó', mert repülne hogyha nem lenne az, és találnának mást aki még kevesebb pénzbõl még többet csinál.
az egész arról szól, hogy pár bank és biztosító még gazdagabb legyen, nekik pedig fogalmuk sincs magáról a játékról se, nem hogy a server parákról, csak a számokat látják. a jó öreg CoD sorozat is ezért olyan amilyen, ez is csak egy pénz nyomda, nem régimódi játékfejlesztõ cég már egyik csapat se alattuk, az idõ az egyetlen luxus amit még nem vettek el tõlük. Meg lehet nézni a Bungie új szerzõdését, na õk évente kell hogy szarják a milliós eladásokat produkáló MMO játékokat mostantól, ha nem lesz elég ütõs a reklámkampány akkor nekik annyi.
D3-al ha nagyon nagy gond lesz és az elõre kalkulált költségek nem elegendõek, akkor hitelt kellene felvennie a cégnek, ami már nem érné meg, ezért nem bõvít servert senki mert az elsõ pár nap para lenne, mert a saját bónuszaikból kellene visszafizetni kamatokat meg mindenféle baszakodás. csoda hogy a blizzard esetében még van egy minimális támogatás a játékokhoz megjelenés után és patchelgetnek, akkor lesznek ott gondok ha a WoW nagyon lecsúszik majd és el kell kezdeni kirugdosni az emberek egy részét, lesz egy keményebb váltás náluk is a gyorsabb pénzcsiholás irányába, mert ezek a sok éves projektek ki tudja bejönnek-e.
Nagyjából az alábbi ábrából érdemes kiindulni (60 dolláros alapárat figyelembe véve, nem pedig hasra ütött mennyiségû forintot), mivel PC-s játékról van szó, így a Publisher részesedése mellett a Platform Royalty is náluk landol:
De persze még nem tudjuk, hogy ebbõl mennyi lesz a nyereség utáni adó, mennyi osztalékot vesz ki az Activision Blizzard, valamint a digitális disztribúcióból pedig nyilván több marad. De a "felszorzom az eladott példányszámot azzal az összeggel, amennyiért én vettem" típusú butaságokat jobb elfelejteni.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
(vagy ez már nem bontatlan?)
Forza.
"Számítástechnikai fórumok->Játékosok fóruma->Eredeti játékaink"
Sajnos ebbe a könyvek nem tartoznak bele.
...de nem akarok!
Þór vígi þessi rúnar
"Számítástechnikai fórumok->Játékosok fóruma->Eredeti játékaink"
Sajnos ebbe a matchboxok nem tartoznak bele.
"Launch hiccups? Sure, those are a thing. But these are acidic mini-volcanoes of launch vomit. Some players, predictably, are accusing Blizzard of laziness. I actually do not think that’s the case. This is the company that still releases patches for most of its more-than-a-decade-old games. There’s no lack of dedication in this rapidly festering formula. But clearly, Blizzard’s bitten off more than it can chew, and now customers are paying the price."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Bocsánatot kérek érte!
(Abban a sötét jövõben viszont nem szeretnék élni, amikor a single játékokhoz folyamatos online kapcsolat kell. Ebbõl most kaptunk egy kis ízelítõt.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A szerdánkénti, délelõtti karbantartásokról ne is beszéljünk...
Az EA is ezt csinálja a Battlefieldekkel - csak ott kedd délelõtt játszhatatlan.
Tovább nem is kívánok belefolyni ebbe a dologba. Akinek jól mûködik minden az úgy látszik hülyének és hisztis kislánynak nézi azokat, akiknek nem (pedig biztos volt ez már fordított felállásban is).
Befejeztem. Lapozzunk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy Dél-Koreában megszállta a rendõrség a Blizzardot.
Easy as that. Szívroham esélye az elkövetkezendõ éveimben - 0%
Be happy. :) Running!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Index fõcikk! --->
"Diablo 3 megjelenése azt is bebizonyította, hogy nem a warez öli meg a PC-s játékokat, hanem a túlerõltetett másolásvédelem."
Sajnálom, hogy nem látjátok vagy nem akarjátok észrevenni, hogy erre bizony sok cég még ráharaphat. Eljöhet az a kor, amikor a folyamatos online kapcsolat nélkül nincs játék, mert egyszerûen egy központi szerverre mentik a karaktered/játékállásod és a saját gépeden errõl zéró másolat lesz.
És ezt mi sokad magunkkal most baromira támogattuk ráadásul aranyáron. :-/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a leggyakoribb, az az Error 37 = foglaltak a szerverek, nincs számodra szabad "slot".
Írjátok be a google-be: Error 37, kattintsatok a képtalálatokra és látni fogjátok, hogy az egész világon a játékosok totál ki vannak akadva attól, hogy 15 ezrekért (nekem szerencsém volt ugye 10k) NEM TUDNAK JÁTSZANI! Ez felfoghatatlan!
Egy single only módban elindított játékkal nem tudsz játszani, mert elfoglaltak a szerverek, vagy éppen le vannak kapcsolva. Holott a 15 GB-nyi adathalmaz azért ott a gépeden, tehát a szerveren csak a karid van!
Én nem egy toporzékoló 14 éves vagyok, aki nem tud lélegezni a Diablo 3 nélkül. Nem.
33 éves vagyok maholnap, 3 éve együtt, egy háztartásban élek a barátnõmmel és alkalmazkodunk egymáshoz.
Ezért nagyon fontos, hogy amikor van rá idõm, mert a párom mást csinál, vagy azért van rá idõm, mert mondjuk szabin vagyok, akkor tudjak játszani.
Mi ezen olyan nagy kérés? Nem elég a 10-15-35 ezer? Mennyi kellene még???
Reggel tudtam, hogy lesz 2 órám játszani, mert utána kaptuk a nyakunkba a rengeteg munkát. Egész eddig melóztam, hazajöttem, zuhi, párom fõz, mondta is, hogy nyugodtan játsszak 1.5 órát, addig õ elsertepertél a konyhában.
- Erre reggel: Karbantartás.
- D.u.: Túl elfoglaltak a szerverek.
- Most: 46.-ra (+-30 -.-) bejutottam... 52 percet játszottam, error 7valamivel kibaxott a menübe, vissza már nem enged: error 37.
Nagyjából 20 perce volt az utolsó checkpointom... és nem ez az elsõ eset!!!
Egyébként mi az hogy elfoglaltak? Ha a CE-t vettem volna 35 ezerért, akkor is ugyan ezt írná ki!
Ennyi pénzért egyszerûn leszarják, hogy neked sajnos már nem jutott szabad "slot", majd ha páran kilépnek csatlakozhatsz te is.
Igen ám, de amikor a többség lelép és fellélegeznek a szerverek, az már 23:00 után van! Nekem és még rajtam kívül rengeteg embernek másnap: MUNKA.
Mondok még valamit. Informatikában dolgozom több, mint 10 éve!
A Blizzard-nál sokkal, de sokkal kisebb cégek is szerzõdésben kötik ki pl. nekünk, hogy kizárólag 22:00 után lehet a szervereket karbantartani, frissíteni, stb. mert sokan VPN kapcsolattal még elõtte is kicsivel dolgoznak rajta.
Érted? Egy 25 fõs kis cég idehaza ilyet elvár és mi ezt teljesítjük is.
A Blizzard aki már sokkal több, mint 6.7 millió példányban értékesítette !!!csak a Diablo 3-at!!!, az nem.
6.7 millió x 10.000 Ft (és akkor jó szándékú vagyok, de nagyon!) =
67 000 000 000 FORINT!
HATVANHÉT-MILLIÁRD FORINT!
Fel tudod ezt fogni? Mert én nem!!!
És erre ezt kapjuk a pénzünkért: BUSY!
TROLLLLLLLLLL TROOOOOLLLLLOLOLOL... ja és muszáLYYYY meg egyeLõre, meg pája! Csak, hogy elõre ellõjem a lehetséges puskaporokat.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez annyit tesz hogy van egy idõ amikor ha újra megveszed 6 dollárért a pakkot giftnek akkor kapsz mellé + 4-et. Tehát 4 embernek oda tudod adni úgy azoknak az embereknek csak 1,5 dollárt kéne érte fizetni.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
FAP? Sajnos csak konzol only. 😞 Mondjuk PC-n sem néz ki rosszul max grafikán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz