Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Amúgy nem érdemes errõl leállni vitatkozni - fõleg vele...
Dungeon Keeper 2 = fincsi!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem személyes sértésnek veszem
A LOTR világa ráadásul nem is mese - inkább az emberiség görbe tükre. Ha ezt lebuzizod, akkor... a görbetükrök már csak ilyenek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
tündék meg a többi lololol gay shit
Nyugtass meg, hogy azért alapból van valami zene a játékban!
Na majd meglátjuk.
Mondjuk a másik ember sem jelentkezett még akivel meg cseréltem egy Halo3-at Bad Company-ra. :\
Én már feladtam neki pénteken, õ meg még úgy néz ki nem. 30 pozitívos.
Ha most mind a kettõ átbasz akkor buktam 5k-t. Hát az aranyos.
De legalább holnap jön a Halo: Reach meg a Vanquish egy 300 pozitívos embertõl. (ha nem basz át 😄 )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ha megadok egy számlaszámot utalsz nekem 250000 forintot ha holnap 260000-et utalok vissza?
Az 5. mesterfokozatú WT mesterem is befér még a kocsiba -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Plentiful Paradox Package $12.49
1. Crusader Kings II - steam
2. Magicka Collection - steam
3. Magicka: The Stars Are Left DLC - steam
4. Sword of the Stars II: Lords of Winter - steam
5. Swords of the Star - Complete Collection
6. Victoria II
Forza.
Na ez még vicces lesz ha engem is átbasz. 😄
Hanem eddig tiltva volt az EA game Steam-en...mostanáig. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Korrekt vevõ. <#worship>#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!