Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Hey everyone I stole this article from The Cimmerian. FAIL.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fabio Capello
triple.

Köszi elõre is!

Az egy dolog, hogy ezek híján nem lesz rosszabb a játék, de amiket felsoroltam, azok más kiadók játékaiban (még) alapkövetelménynek számítanak! Ez a fajta DLC-zés már undorító! Paradoxnak elkezdett kicsit jobban futni a szekér, és máris ilyen mocskos kapzsi húzásai vannak. Ilyenkor õszintén azt kívánom, hogy menjenek csõdbe, és legyenek tudatában annak, hogy miért!

mobilrol vagyok,de megprobalok feltenni.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

<#eljen>

Amúgy nem érdemes errõl leállni vitatkozni - fõleg vele...

IMYke2.0.0.0
Nem off topic! Sõt.
Dungeon Keeper 2 = fincsi!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Lord of the Rings-témát lebuzizni még tõled is erõs volt!
Nem személyes sértésnek veszem , csak meglep, hogy ennyire rossz az ízlésed, és nem él benned a gyermek.

A LOTR világa ráadásul nem is mese - inkább az emberiség görbe tükre. Ha ezt lebuzizod, akkor... a görbetükrök már csak ilyenek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hidden and Dangerous-ról kérhetnék képet? 😊

Tinman
/double faceplam when a single is simply not enough

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sziasztok. elöre is elnezest amiert a postom offtopic lesz,de i2k sejti miert ide irok. es most a hsz-em. sajnos megszorultam anyagilag igy hasonlo gyujtogeto tarsaimnak felajanlanam eladasra par elso kiadasu jatekomat. eredeti csomagolas/konyv/tok/nagydoboz. arat nem irok ratok bizom ki ajanlja a legtobbet az viszi. a lista: unreal return to na pali exp/f1 racing championship./streetwars/hidden&dangerous/warzone 2100/quake 3 arena/dungeon keeper 2. akit erdekel irjon pm-et vagy ide valaszt. pesten vagyok elerheto, posta talan megoldhato. megegyszer bocs hogy ilyen temaban irtam.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

HappyHunter
/facepalm

Be happy. :) Running!

a lotr is ratyi, nem csak a klónjai, nem trollkodás, hanem tény. elmehetsz majd a Hobbit bemutatójára megszámolni hány nem zsíroshajú kockagyerek lesz ott és hány nem ratyika szépfiú, simán levághatod otthon elõre az egyik kezed mert anélkül is meg fogod tudni számolni.
tündék meg a többi lololol gay shit

zorrobomber
Van zene! Nem is rossz, hanem a jó fajta, meló mellett is szoktam néha hallgatni. A címer vásárlás gáz, de tökéletesen elvagyok nélküle is. Testreszabás nélkül szintúgy, ez eddig abszolút nem is volt az eddigi paradox stratégiákban, itt pont az a lényeg hogy egy valós karaktert kiválasztasz és vele csinálsz amit akarsz. Hozzáteszem még egyszer, maximálisan gáz hogy nem ingyen adják ezeket a dolgokat, DE ettõl a játék nem lesz rosszabb, és abszolút nem érzõdik hiányosnak!

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Tényleg gáz...

De ez most teljesen komoly, hogy 10 perces (!!!) zenéket vehetsz hozzá 2 euróért? Meg 7 darab (!!!) sprite-ot tartalmazó DLC-t? Meg a címereket is külön kell megvenni a játékhoz!?!?!? A saját karakteredet pedig csak egy 5 eurós (!!!) DLC megvétele után tudod testre szabni??? <#falbav><#falbav><#falbav>

Nyugtass meg, hogy azért alapból van valami zene a játékban!

Renjike
<#levele>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
75 pozitívos ember is átbaszhatja a másikat? 😄
Na majd meglátjuk.
Mondjuk a másik ember sem jelentkezett még akivel meg cseréltem egy Halo3-at Bad Company-ra. :\
Én már feladtam neki pénteken, õ meg még úgy néz ki nem. 30 pozitívos.
Ha most mind a kettõ átbasz akkor buktam 5k-t. Hát az aranyos.
De legalább holnap jön a Halo: Reach meg a Vanquish egy 300 pozitívos embertõl. (ha nem basz át 😄 )

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
ugye milyen nehéz megállni? 😊

Na most majdnem elküldtelek valahova, de eszembe jutott, hogy éppen trollkodni próbálsz. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jah felhagynak végre a ratyi lotrklón világgal

IMYke2.0.0.0
Cyperpunk lesz?

zorrobomber
Elsõ artwork a CD Projekt új RPGjébõl <#circling>

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#eplus2>

szia
ha megadok egy számlaszámot utalsz nekem 250000 forintot ha holnap 260000-et utalok vissza?

IMYke2.0.0.0
Akkor van baj, ha õ meg TB mester 😊

Tinman
Semmi probléma... ha nem küldi, összeszedlek benneteket Totti-val és megruházzuk.

Az 5. mesterfokozatú WT mesterem is befér még a kocsiba -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ez se rossz biznisz, én benéztem és magában vettem meg 10 dollárért a Crusader Kings 2-t, még úgy is megérõs volt.

Plentiful Paradox Package $12.49

1. Crusader Kings II - steam
2. Magicka Collection - steam
3. Magicka: The Stars Are Left DLC - steam
4. Sword of the Stars II: Lords of Winter - steam
5. Swords of the Star - Complete Collection
6. Victoria II

arty
Limbo 4 EUR (steam)

(szvsz simán megéri, eszméletlen jó game)

Forza.

arty
De azért annyira ugye nem csodálkoznál? 😊

Forza.

ME-nél még valószínüleg nem írta bele a kiskaput a szerzõdésbe a Valve és nem vehették le utólag.

davidka003
Tinman tegnap elküldtem a játékot elõre Lieb Zsolt Szabolcsnak. Aztán most látom, hogy lett neki egy negatív értékelése: "Én elküldtem a játékot, õ nem és az enyémet sem küldte vissza...Semmiképpen sem ajánlom."
Na ez még vicces lesz ha engem is átbasz. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Amúgy meg a Crysis az csak egy EA Partner játék, és vszleg ez a kezdeményezés a Crytek-é volt elsõsorban. EA a teljes bukást azzal ismerné el ha lenne Dragon Age 2, Mass Effect 3, Battlefield 3.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

zorrobomber
Ne haragudjatok hogy lefordítottam és beírtam a hivatalos magyarázatot 😊

Jaka923
Ez kamu duma volt. Akkor például a Mass Effecteket miért nem szedték le? Azoknak is Steam-mentes DLC áruházaik vannak. Szépen rájöttek, hogy buktak ezzel a "harcba a Steam ellen"-es tervvel, mert az Oroginrõl a kutya se vette meg a játékot.

DarkSector
Nem ezen van a hangsúly...😄
Hanem eddig tiltva volt az EA game Steam-en...mostanáig. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Azért jelent meg újra, mert ez olyan változat ami tartalmaz minden DLC-t, tehát kukázni lehetett az ingame DLC áruházat.

Pont most akartam írni, hogy visszaigazolt a bankom az átutalás sikerességérõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Szuper megjött a pénz. 😊
Korrekt vevõ. <#worship>

davidka003
Feladtam reggel a csomagot. A pénz meg majd megjön. <#pias>

Fpocok
WTF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hehehe

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Persze hogy nem 😄 Csak megy overlay alatta, és mások látják, mivel játszol.

w77d
de gondolom a nem steames játékokat nem patcheli magától a steam. Vagy tévedek?

DarkSector
Tudom nálad láttam. 😊

Fpocok
Mi ezzel a gond? Én is beraktam. Mûködik az overlay, minden fasza. Én szeretem berakni a játékaimat oda.