Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Pont ezt mondjuk, hogy nem kell hatot fizetni. Annyit fizetsz, amennyit akarsz, a Bastion a prémium ajándék 6,3 felett.

[merlinw.org]

grebber
Valamit benéztél annyit fizetsz amennyit akarsz én jófej voltam én kettõt adtam nekik<#banplz>
Bastion megvan már!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ugyanúgy megkapod 1$-ért a csomagot, ha nem kell a Bastion.

[merlinw.org]

DarkSector
Hogy tudtad 1 dollárért megvenni? mikor minimum 6 dollárt kell kb fizetni érte????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Úgy értem hogy az eddigiekhez képest drága...!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

MerlinW
Jaa, unalomból ne költekezz, sosincs jó vége😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez nem vonatkozik az örömlányokra 😊

Nekem mondjuk kellett a teljes pakk a Linux-os verziók miatt (Y) 😊

[merlinw.org]

grebber
Na mivel a Bastion megvolt már így nem is kellett sokat fizetném ezért a HiB 5 pakkért!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ennyi😊 Én feltekertem maxra a charity-t és dobtam nekik hetet. 2 sörrel kevesebbet iszom hétvégén😊

[merlinw.org]

Zomil
ugy drága, h annyira nem érdekel a játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
1700 Ft drága 5 jó játékért? Ismét: ne máár...
Egyébként Psychonauts veri az összeset.

[merlinw.org]

Tinman
Bastion nekem megvolt már, így most mocsok aljas és pofátlan módon 1 dollárért megvettem:

- Limbo
- Psychonauts-ot
- Amnesia: The Dark Descent
- Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Este nyugodtan fogok aludni, fõleg mert error37 a barátom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nemáár😊 Én 15€-ért vettem anno Bastion-t és minden centet megért.

[merlinw.org]

DarkSector
Bastion+Amnesia+Limbo szerintem amik itt nagy ászok, és ezért ilyen drága...

MerlinW
Nekem mind meg van Amnezia kivételével, de csak azért adtam 7 dolcsit😊 S még egy Bastion is bekerült az cserekosaramba😊

[merlinw.org]

Zomil
kár hogy csak a bastion érdekel, de nem 6$-ért :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
THX.
Kurvajo gémek vannak benne...

Hát bocs én megtalálom megvan az oldal, de azért ha már beírok egy kaki linket odateszek a többieknek nem? 😛

shaddam
Lusta fíreg!
Klikk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
link? 😄

shaddam
Új humblebundle. Végre egy épkézláb pakk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Meg vagyok én nélküle! Azért még ilyen fõellenek az emlékeimben vannak, mint Medúza és a Titán, na meg a végén a fõellenfél se volt piskóta.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
ha jól emlékszem map elég fura helyen van meg a fejlõdés is érdekes, amúgy nekem is tetszett

Hmm, már nem emlékszem pontosan, de nekem nem tûnt (annyira) rövidnek. Max úgy fognék mégegyszer hozzá, ha sikerülne mûködésre bírni azt a plusz egy szigetet, ami a végleges játékból kimaradt, de állítólag benne van, és valami procedúrával elõ lehet csalogatni. Csak utána kellene járni, mert már nem emlékszem pontosan hogy is van ez.

Már egyszer végigvittem (majd azért dobok egy fotót elvégre azért is van ez a topik :-)) és kellemes emlék maradt. Már rég tervezem megvenni, ahogy a Flaout Ultimate Carnage-t is (elsõ 2 résszel játszottam, ez kimaradt!)

Annyit tennék még hozzá, hogy a harcrendszer jó (mi az hogy jó, szuper!), sztori jó, grafika jó. Egyedüli bajom az volt vele, hogy igen rövidke a szentem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Kíváncsi vagyok, neked tetszeni fog-e a Rise of the Argonauts. Sokan lehúzták, de nekem bejött. Másodjára már lehet nem esnék neki, de egynek kellemes volt.

IMYke2.0.0.0
Meg is tettem a mizéria beírásakor 😊
Most már csak Fortuna kegyeiben bízhatok - sosem nyerek semmiben. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Sync Acc után nálam jó. Velem is ugyanez történt. Entrie-ztem. És nem engedett 😄D

Fákjúal!

Nekem is ugyanaz! DE ha megnézed a goty-ra meg tudsz jelentkezni!

IMYke2.0.0.0
De frissítés - gosumofo linkjén - után is ott van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ez hülye! Nekem is ezt írja. Sync ment és még utána is...

Sir Quno Jedi
Én nem vagyok elégedett, igaz nem is vettem semmit sem! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ollie
Miért tudnád, ha nincs meg neked? A Steamgifts-nek az égvilágon semmi köze a Steam-hez azon kívül, hogy Steam-es játékokat sorsolnak ki, így onnan tudja, hogy milyen játékaid vannak, hogy pár naponta lecsekkolja a Steam profilodat. A hétvégén csekkolt, azóta még nem, és ezért nem tudja, hogy már nincs meg neked a Civ 5. Azt meg végképp nem tudja megmondani, hogy épp azért van az accountodon egy játék, mert ingyenes hétvége van, vagy már megvetted.

davidka003
A legnagyobb öröm mindig ha a vevõ elégedett. 😄
<#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
De akkor miért nem tudom magamévá tenni egy letöltéssel? 😊
A listámban sehol - értesítõt sem a Steamgifts-en, sem a STEAM-en nem kaptam.

Szerintem, ez benne ragadta az ingyenes hétvégi miatt - amúgy azon sem vettem részt, csak kihíreztem itt a topikban.

IMYke2.0.0.0
A konzol nincs benne. Sejtésem szerint.

Daell Drow
Varjuk, a Witcher 2bol csak 1,7 millio fogyott? Kicsit kevesnek tunik, vagy ebben meg nincs benne a konzol eladas?
IMYke2.0.0.0
Steamgifts mûvel érdekes dolgokat:

Fiókom:

Az ingyenes hétvége meg, tudtommal, már elmúlt. Akkor hol a játék? <#miaz><#ravasz1>

Davidka003-at nagyon ajánlom bárkinek, aki tõle vásárol. Megbeszéltek szerint megérkeztek tõle a játékok (Medal of Honor 10th Anniversary, mintha én szedtem volna le róla a celofánt, Flatout Ultimate Carnage kartondobozos tokos verzióban, Rise of The Argonauts. Mindhárom kifogástalan állapotban. Lemezeken még hajszálkarc sincsen. Minden úgy érkezett, ahogy meghirdette.).

Külön kiemelném, hogy kemény kartondobozba csomagolta õket, kipányvázva nagy hungarocel darabokkal és újsággal (ezt a kis olvasnivalót külön köszönöm...:-) ), hogy ne tudjon mozgolódni. Ráadásul még a tokokban is rakott a tok és a lemez közé 1-1 papírzsebkendõt, hogy óvja a lemezt az ütõdésektõl.

Árszabása és a tárgyalási technika szintén kifogástalan és utolérhetetlen. Elõre elküldte a játékokat még mielõtt a pénz megérkezhetett volna hozzá (külön köszönöm a bizalmadat!) Maximálisan elégedett vagyok!

Renjike
inkább a witchert várom ://

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Tegnap csak a stílusára tippeltem.
Kiderült, ez lesz a CÍME is a CD Projekt új játékának. 😊)))

Guren
😞

Tinman
Szegény WT mesterem, pedig úgy viszketett a tenyere :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

shaddam
A zavvi reward pontok mire valók?

Sir Quno Jedi
már rég más játszik vele, gondolhatod

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Guren
add nekem

davidka003
Na megjött a pénz Lieb Zsolt Szabolcstól. Nem átvágós gyerek, igaza volt Tinman-nek. <#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Jogos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
jah hetek óta be sem léptem, csak a helyet foglalja itt