Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Bastion megvan már!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem mondjuk kellett a teljes pakk a Linux-os verziók miatt (Y) 😊
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként Psychonauts veri az összeset.
[merlinw.org]
- Limbo
- Psychonauts-ot
- Amnesia: The Dark Descent
- Superbrothers: Sword & Sworcery EP
Este nyugodtan fogok aludni, fõleg mert error37 a barátom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kurvajo gémek vannak benne...
Hát bocs én megtalálom megvan az oldal, de azért ha már beírok egy kaki linket odateszek a többieknek nem? 😛
Klikk
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annyit tennék még hozzá, hogy a harcrendszer jó (mi az hogy jó, szuper!), sztori jó, grafika jó. Egyedüli bajom az volt vele, hogy igen rövidke a szentem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kíváncsi vagyok, neked tetszeni fog-e a Rise of the Argonauts. Sokan lehúzták, de nekem bejött. Másodjára már lehet nem esnék neki, de egynek kellemes volt.
Most már csak Fortuna kegyeiben bízhatok - sosem nyerek semmiben. 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#worship>#worship>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De akkor miért nem tudom magamévá tenni egy letöltéssel? 😊
A listámban sehol - értesítõt sem a Steamgifts-en, sem a STEAM-en nem kaptam.
Szerintem, ez benne ragadta az ingyenes hétvégi miatt - amúgy azon sem vettem részt, csak kihíreztem itt a topikban.
Fiókom:
Az ingyenes hétvége meg, tudtommal, már elmúlt. Akkor hol a játék? <#miaz>#miaz><#ravasz1>#ravasz1>
Külön kiemelném, hogy kemény kartondobozba csomagolta õket, kipányvázva nagy hungarocel darabokkal és újsággal (ezt a kis olvasnivalót külön köszönöm...:-) ), hogy ne tudjon mozgolódni. Ráadásul még a tokokban is rakott a tok és a lemez közé 1-1 papírzsebkendõt, hogy óvja a lemezt az ütõdésektõl.
Árszabása és a tárgyalási technika szintén kifogástalan és utolérhetetlen. Elõre elküldte a játékokat még mielõtt a pénz megérkezhetett volna hozzá (külön köszönöm a bizalmadat!) Maximálisan elégedett vagyok!
Kiderült, ez lesz a CÍME is a CD Projekt új játékának. 😊)))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!