Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
De röhögném ha végül 13k-ért árulnák.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
OFF - StarCraft II/2 téma

Ki is írta azt, hogy "kiegészítõ áráért" lesz majd kapható?
StarCraft II/2 kiegészítõ: Heart of the Swarm (Megjelenés elõtt) - 9.990 Ft

ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kedves Kolléga! Hát miért nem tetszik szólni? Nekem is megvan, Wesker kollégának is megvan a játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem! A contributor azt jelenti, hogy olyan összegben már elajándékozott játékokat a steamgifts-en.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Rajta vagyok az ügyön - minden publikus Saints Row 3 meghirdetésre jelentkezek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Pedig nem ártana, ha megnyernéd, mert nincs kivel co-op-ban játszanom😊

[merlinw.org]

ffxi
PÜ!

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Nincs több kérdésem...

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ez a "Contributor only" ku... nagyon idegesítõ a Steamgifts-en!
Csak akkor indulhatok az adott játékért, ha annyi pénzért vásároltam ami a piros keretben van?
Vagy mi a szösz?!?!

IMYke2.0.0.0

davidka003
Seems legit...
Én nem ítélem el. Amibõl tud az ember abból pénzt csinál, igaza van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Daell Drow
"A játék 18k-ért elérhetõ, ha nem tudsz várni a bolti szállítmányért, ott lvl 60ig tudsz eljátszani, ezzel lvl 13-ig, ami 22%-a a játéknak, szóval az 3600 lenne, de én mégis 2.990-ért adom"
davidka003
Itt most azon volt a lényeg, hogy 10 Ft-ért rakta fel. Amit a vatera is lát. Ergo nem kell senkinek sem hinni mivel látszik, hogy 10 Ft-ért van felrakva, alatta meg írja, hogy 4k darabja. Õt basznák meg nem engem.

ha nincs 65 pontod akkor hiába jelented mert akármit mondasz neki fognak hinni, még bant is kaphatsz ha meggyanusít hogy nem vetted át vagy ilyesmi..

davidka003
PC-n anno végigvittem. Az a baj, hogy túlságosan más, mint az elsõ rész de azért voltak jó pillanatai de inkább idegesített.

Tinman
Ha megérkezik, biztos sokan leszünk majd akik képet tesznek róla, de fogadj el egy hintet:

Keresõ alul és --->

"Risen 2"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amúgy képet teszel róla? Vagy tett már valaki a topikban? Mert jó ideje megritkult a látványos matéria itt, a topik pedig pörög, én vagy beleolvasok, vagy nem.

A bámészkodáson túl azért is érdekelne, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen nyelvûek a javak.
OK, mindenesetre ha megválsz tõle (ráérek, ha csak valaki nem sóz egy példányt a nyakamba pofátlanul olcsón), szívesen veszem, ha megkeresel vele privátban. Legfeljebb nem egyezünk meg 😊
Tinman
Hûû... nem is tudom.
Bizonyára, ha totálisan kimaxoltam el akarom majd adni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jaka923
MerlinW
Nem ide tartozik, de én is csak most vettem észre, hogy megjelent a 64bites Total Commander 8.0 (yay)

[merlinw.org]

grebber
IGN Prime nem hónap elején szokta adni a havi játékot?

Next PC upgrade: 2022

A magyar Digic Pictures keze munkáját dicsérhetjük ebben is 😊
A zene meg zseniális alatta, akár az elõzõ rész zeneszerzõje (Oscar Araujo) csinálta, akár más. Legalább 30-szor megnéztem/hallgattam már, nagyon várom a játékot 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Egyik sem él már...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
Hy
Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (PlayStation 3)

G5JQ-LDNM-B9T6

R324-ERNK-5PMC

5GJN-KENH-KA2B

36KR-2MNH-AJQ5

Ghost Recon: Future Soldier Drilling Ship Co-op misszió kulcs (Xbox 360)

3KM-DDA9-V9KT-6YYP-39L4

3KM-MMLC-MKGV-3Y6C-FQPN

3KM-YFEH-8QYV-RQV9-QYLC

3KM-CUFD-UQLA-VCUV-69CG

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

merlin, ezer bocs, nem lesz hirdetés topic, de i2k engedélyével ezt az 1 dolgot megtehettem, hogy olyanoktól próbálok segítséget kapni(régi játék,kuriózum) vétele akik értékelhetik. Nem lesz itt apróhirdetés topic ne aggódj. Még1x elnézésed kérem. Többször nem fogom kiírni. Eleve ennyiszer akartam csak. Tudom mit érzel az apróhirdetések miatt 😊 Nagyon nagy szarban vagyok anyagilag ezért kértem engedélyt erre az egy alkalomra.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

MerlinW
Ne csináljunk már hirdetéstopikot ebbõl is...

[merlinw.org]

Sziasztok!

Végre gép mellõl írhatom ezt a hsz-t, sajnos nem a sajátom, de még mindig gazdára várnak ezek a régiségek akit érdekel. Kérdés ajánlat pm-be.
-unreal return to na pali exp
-f1 racing championship
-streetwars
-hidden&dangerous
-warzone 2100

A játékok egytõl-egyig karcmentesek,cd tok/doboz/nagy doboz mind törés és szakadásmentes. Mintha most jöttek volna ki szalonból. Képeket majd megpróbálok feltenni mindrõl.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

MerlinW
No. Ha senkinek sem kell itt a 10€-os Origin kupon (ami nem vonatkozik a Mass Effect és SW TOR-ra), akkor viszem máshova.

[merlinw.org]

Shep
Kicsit több tûzharcot el tudtam volna viselni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Raid: Redemption - ütõs anyag, érdemes megnézni 😊

ON

IMYke2.0.0.0
GOG telepítõje ütõs szövegeket jelenít meg a telepítés folyamat alatt 😊))

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyetértek.
XP-rõl nem szívesen váltottam anno - Vistát kihagytam -, de megszoktam a 7-est. A 8-as (hacsak ki nem erõszakolja valahogy az MS és a látens szerzõdõfelei) nem kerül fel a gépemre.

MerlinW
Egyelõre nem tervezem. Azt hiszem az upgrade ~10-20k körül lesz, a W7 szinte tökéletes termék, W8 nekem nem nyújt semmivel sem többet, az API sem változott annyira, tehát W7-en is tudok rá fejleszteni (VMWare-en tesztelni), tehát egyelõre nincs rá szükségem, feleslegesen pedig nem költök rá. Ugye már MS is 2 éves ciklusokban adja ki a a rendszereit, így több mint valószínû, hogy várok a 2014-es W9-ig.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
(Tudom, Linux) Akarsz majd váltani Windows 8-ra?

MerlinW
Nem, ez valamilyen promociós kupon a Windows 8 reklámhoz, ha jól értettem a marketing szöveget😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Á, így már értem.
Azt hittem, hogy olyan kuponok - pórnépnek -, mint a Zavvi/The Hut esetében...

MerlinW
Érdekes módon a Microsoft Technet elõfizetésem mellé küldtek egyet😊 Minden évben küldenek valamit (90k-s elõfizu mellett el is várom😊), de erre most én sem számítottam. Küldtek volna inkább megint valami jó kis könyvet, mint eddig... EA ezt is elszabta... örülök..:/

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ilyen is van már?

MerlinW
10€-s Origin kupon köll valakinek?

[merlinw.org]

grebber
Ez már nagyon rég lehetett sejteni!

Tervezed végigjátszás után eladni? Illetve be fogod regisztrálni Steamre? Mert lehet, hogy késõbb engem érdekelne, most a spórolási taktikámba nem illett bele.
IMYke2.0.0.0
Rendervideóval mutatkozik be a Castlevania: Lords of Shadow 2 - vigyázat, a cikk spoilert is tartalmazhat!

A videó: Youtube

IMYke2.0.0.0

Shep
Mert hirdettem és 1 hét alatt sem jött rá semmi pedig többször is feladtam. Ja de egy FC2 meg egy TF2, hát akkor mindegy ha ezt tartom meg, mindegy melyik áll az accon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Ment p.ü. és bocsi, kissé el vagyok varázsolva...

grebber
Steamtrade-n miért nem hirdeted meg! Kb 1 nap alatt vagy 30 ajánlatot kapnál rá!

Shep
Na hát mivel eddig senki nem jelentkezett az LA Noire után, valamint Tinman fórumtárs sem válaszolt ezért még utoljára. Ha kell valakinek az LA Noire (steam) és hajlandó adni érte (dobozos is jó) DX3-at, Witcher 2-t, Rage-et vagy Batman Arkham Cityt ez utóbbi kettõért akár még rá is fizetnék valamennyit az szóljon. Vagy beaktiválom azt hagy rohadjon az accountomon 😄

IMYke2.0.0.0
Igen, ezt lestem - sõt a hivatalos oldalról a háttérképeket már le is szedtem tegnap 😊
Csak még le kellene szedni...