Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Beszámolót ne feledd majd 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ez mázli volt srácok... már egyetlen db. Risen 2 CE sincs sehol sem.

Még szerencse, hogy idõben léptünk :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Imi, ezt szeretni fogod😊 (virágboltból beszerezhetõ)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyire volt jó döntés - mert régebben nekem is számozott, nem betûkkel ellátott kontrollerem volt , és bizony szo... szívás volt, amikor az adott játék az Xbox-os jelöléseket [Y-B-A-X) nyomatta a képernyõre...

Most már vakon menne a dolog, mert az X360-al megszoktam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dettó - különben már írtam volna privit és másnap már a monitoromra kötve dolgozna a kicsike, mert aznap délelõtt már felugrottam volna Pécsre érte...

<#worship>
Köszönöm szépen 😊 Ps-el akkor gondolom minden oké, ugye? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem vagyok túl fizetõképes állapotban jelenleg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

The Protector
csak ajánlani tudom.tõle vettem a ps3-at nagyon jó árért és olyan állapotban,hogy hihetetlen(jó értelemben)

100% ban megbízhattok benne és sztem a box ennyiért ajándék,pláne h a ps-bõl kiindulva brutáljó állapotban lehet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Megoldódott a kontroller kérdés is emberek! Vettem egy ilyet 3000 Ft volt használtan.

Mielõtt lehülyéznétek ugyanilyen állapotban kaptam meg, csak nem volt hozzá doboz és van rajta pontosan 3 db karc a bal oldalán a fogó résznél (mi a fenének hívják azt nem tudom).

Pes-el kipróbálva, automatikusan felismertem, szépen mûködik, csak hulla béna vagyok még vele.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudom, sietõs a dolog, bár a slimek mellett szvsz ennél többért hülyeség árulni.
Esetleg érdekel? <#ravasz1>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Ha van eszük, akkor PC-re is jön.
De mivel nincs, elõbb jön konzolra...

Holy Shit ember! Ez nagyon olcsó! <#wow1>

Ugye milyen jó érzés? <#smile>

Ez jó lesz (ha lesz pc-re)

Hát nem egészen, de üsse kavics, most adok rá 1 db 2-est....XD

Hát Risen 2-t imádni fogod (én is azt teszem... Már gyakorlatilag fürdõk a lóvéban, csak az a poén, hogy itt el is lehetne költeni!)

Lehet, hogy bandzsa, de annyi apró finomság van benne, hogy hihetetlen (kezdve a voodoo-tól a tolvajlásra fogható majmon és végül a már említett kincskeresésen)

Én csak beleszaglintottam az elsõ részbe, de marhára tetszik a 2. rész (kincskeresést külön élvezem! Gyermeki izgalommal csorgatom a nyálam, hogy vajh milyen lootot találok benne!)

IMYke2.0.0.0
Á, értem. Én nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a témakörben - csak azt tudom, hogy létezik slim-verzió (ami állítólag jobb, mint a régi) és kész. 😊

Öhmm, milyen értelemben?
Még a régi, fat változat. Kapott új alaplapot MS-szervízben, de nem HDMI-s.

Köszönöm szépen! <#worship><#law>

IMYke2.0.0.0
Én Pécs-közeli vagyok 😊
Ez jó ajánlat - bár most nem vagyok vásárlóképes -, és tudatlanul kérdezem: ez most melyik XBOX360 széria?

IMYke2.0.0.0
Nincs baj - elfér 😊

Imi, remélem ez még befér ide, ha nem, akkor elnézést kérek és töröld nyugodtan.

Sziasztok!
Eladó tehát egy fat xbox 360, 250-es HDD-vel, Halo Reach-es Limited joy-al, vga kábellel.
Remek állapotban van a gép, a vga kábel 1 hetes (elõzõ megtört 2 év használat után).
Vannak hozzá játékok is:
Forza Motorsport 4 CE (minden tartozékával, kódok már nincsenek meg): 7500
Fémtokos Batman: Arkham City: 7500 Ft
Portal 2: 5000 Ft
AC: Brotherhood: 4500 Ft
Mass Effect (nem Classics): 2000 Ft
Mass Effect 2 (nem Classics): 3500 Ft
Kérésre küldök képet is, de lehet, hogy este vagy holnap teszek fel ide.
Személyes átvétel Pécsett, de 2k-ért a futár elviszi bárhová az országban.
Ára:35k

Renjike
VEDDLEGYORSAN :'( bántja a lelkem mert úgy reacheznék de nincs goldom :///

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

<#eljen>

davidka003
OSDT-rõl már lehet raktam képet de mondom a Reach mellé rakom úgy az igazi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Olyan tökéletes minõségben érkeztek, hogy az állam leesett, mintha most vettem volna le róluk a fóliát.

Vanquish-nek ilyen 3D-s papírtokja is van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
az engem is nagyon taszitott. nekem azért necces, mert engem az sr2 ugy kompletten is taszitott 😊 viszont ez itteni vélemények és videok alapján is jobbnak hat...

épp warezdemozok, csak most épp gyenge a gépem, elég low-on fut csak :/ de van fizika!!!! végre!

Forza.

arty
dirt showdown 5600ft

steambe regelheto allitolag. mi vasarolhatunk itt, letolthetot?

Forza.

arty
elakadtál 2 órára? 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Már most rókabõröznek...

"Assassin’s Creed III - jön a Ubiworkshop Edition

A Ubisoft bejelentette, hogy Ubiworkshop Edition néven speciális kiadás készül az Assassin’s Creed III-ból. A 99,99 dolláros csomag tartalmazza a játékot, az Assassin's Creed enciklopédia második kiadását, valamint a Subject 4 néven futó képregényt."

IMYke2.0.0.0
Star Wars 1313 bejelentés
Forrás: IPON.hu

"Ezúttal nem egy jedit, hanem egy mezei emberi képességekkel megáldott fejvadászt irányítunk, akinek az Erõ segítsége nélkül, fegyvereire és kütyüire támaszkodva kell végrehajtania feladatait.

És hol? Nos, Coruscant alvilágában, a Star Wars-univerzum legveszélyesebb helyén - a cím a 1313-as szintre utal a városban, ahol a bolygó bûnözõinek krémje él és tevékenykedik. A LucasArts a Star Wars-világban soha nem látott felnõttes és sötét sztorit ígér, bûnügyi összeesküvésekkel."

Hivatalos oldal

Tinman
Limbo-ra demo, megnézés nélkül megjelenéskor 3000 Ft-ot költöttem.
Végigjátszottam, azóta tudom, hogy létezik 9.9/10-es játék, bár a Baldur's Gate is ezen a csúcson tanyázik :-)

Nem hosszú... nekem lassú tempóban 5 óra körül volt, de minden mp-et imádtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Swords -öt most próbálom, a Psychonauts HATALMAS kedvenc (top 5 játékban tuti benne van nálam). Amnesia -tól az a baj, hogy félek, Limbo meg nehézkesnek tûnt, de azért kipróbálom.

Csatlakozom. Valaha összeállított LEGJOBB indie pakk.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Basszus, már eddig 242.000 csomagot adtak el (https://www.humblebundle.com/)... döbbenetes.

IMYke2.0.0.0
Az Amnesia játék ugye az, amiben szívrohamot lehet kapni... mert akkor azt kihagyom.
A Psychonauts-ot viszont pótolnom kellene, mert annak idején eléggé furcsálltam a világát, és gyorsan töröltem a WRZ-t.
A LIMBO-hoz sem volt még szerencsém. Neked köszönhetõen, kipróbálhatom 😊

Tinman
Ez a pakk számomra a legjobb Indei pakk evör'.

Egyetlen játék is értékes benne, és van ilyenbõl benne alapból 4 ^^

Az a Sword-ös pl. iPhone-on eléggé imádott darab.

Tinman
"Remélem meggondolja magát , seholse lehet kapni Diablo 3 at és nem ilyen jó áron , ha esetleg tudsz még szerezni akkor örömmel állnék szolgálatodra vásárlás terén 😊"

-írta a 14k-t ajánló srác.

IMYke2.0.0.0
Én még csak az Amnesia The Dark Descent OST-t töltöm . El tart egy darabig, míg az összeset leszedem...

HappyHunter
Gyerekek ez a Humble pakk már a Sword&Sworcery soundtrackért megérte. Brutáljó 😮

Be happy. :) Running!

Zomil
A 14ezres meg egyenesen nem normális...15boltba, 16 digitális a blizz-töl...nemtudom én inkább ujonnan venném meg ilyen kis árkülönbségnél :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jarlaxxe
Söt még jobb, csak hát ugye aki széllel szembe szeret pisálni...<#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
Abszolút jó ár volt érte. Én 18.000 Ft-ért láttam bontottat.

IMYke2.0.0.0
Én lootusz mániákuszban (ratgab, jól írtam?) szenvedek. Nekem az olyan játék, amiben gyûjtögetni lehet, a gyengém 😊

IMYke2.0.0.0
A japán lánykával nem jutottunk messzire - az animékben nem túlzás a szégyenlõsség -, az indiaival meg szimplán jó barátok lettünk 😊

Nem vagyok adonisz, és macho sem, de akkor, az egyetem ideje alatt jártam életem legjobb nõivel. Tényleg.
Ha mutatná az volt barátnõim képeit sajátjaként, és hirdetve, hogy velük járt, fél szavát se hinném 😊

HappyHunter
szerk: nem normális ami az emberek fejében megy 😛

Be happy. :) Running!

Tinman
<Elolvasva, tudomásul véve.>

Tinman
10-ért vettem TOTÁL újan és 12+postáért vitték el, úgy, hogy közben jött 14k-s ajánlat is.

Mondom: Nem normális, ami a játék körül megy.

Zomil
10ért vetted és használtan 12-ért elvitték? WTF!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
jah, neked uncsi is lesz a harc

Én a risen 2-ben még az alap parry-t sem tanultam meg, nemhogy countereket, meg advance move-okat, semmit sem. Minek, úgyis béna vagyok. Megoldom ügyesen máshogy. Tanulok ám magamtól.

Meg mondjuk risen 2-ben egész tisztességes kis csapatot össze tudsz rakni magadnak idõvel és úgy azé má lehet alternatív harcmodort alkalmazni. Kb. mint Skyrim-ban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3