Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Valakit kilöktem véletlenül...

ratgab: Mázlista vagy... Én így állok:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem csak a Live frissítésével volt anno bajom, amikor elõször feltettem - s gondolom, szívás lesz megint, amikor rendszer újratelepítést kell csinálnom -, de attól függetlenül "like a charm".
Igaz, nekem csak 3 Live-os játékom van beregisztrálva 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát de az meg már ugyanaz ember...<#nevetes1> Csak steamrõl szeded le a Live-os játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Idegesítselek kicsit? Ismét nyertem steamgifts-en. Ezúttal egy World of Goo-t (eddig 250-bõl 2 nyeremény a mérleg).

Hozzá tartozik a dologhoz, hogy csak olyanra jelentkezem, ami kell is. Sajnos drága játékot még nem sikerült nyerni (majd talán a 3. az lesz...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Az engem már nem zavar ha steamen belül van Live akkor jöhet ! 😄
Vagy Steam vagy Live és Steam, de mivel a doboz live-os komoly összeggel fogadnék rá, hogy akkor is kell hozzá live ha steamen veszed.

Szerintem attól, hogy Steames valami még nem zárja ki, hogy kell hozzá Live (lásd Batman Arkham city).

Ahogy én is.

Tinman
Ebben a játékban ennek fõleg van értelme, de persze steam-en is van ám achi.

Nekem még soha nem volt különösebb gondom live-al, nem úgy a másikkal, de már be sem írom. Múlt héten vettem egy játékot, betettem a kosárba, nem jelent meg. Ki-be léptem, újra beraktam ott volt.
Rányomok a vásárlásra nem történik semmi, megint, tölt valamit, semmi.
Ki be lépek mûködik.
Mondom, ilyeneket már be sem írok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
A dobozos kiadás szép is meg jó is de ha dobozos játékot veszek/vennék akkor csak only Steam Live felejtõs !

Viszont a Dark Souls Steames verzió Instant Preorder lesz !
IMYke2.0.0.0
LIVE = achievements.
Szerintem.
Ha már küzd az ember, akkor kapjon apró jutalmakat is 😊

tototto
És rajta a Live-os logo... helytelen! Sose veszem meg! :-)

..na jó majd steamen ott mintha azt olvastam volna nem kell gfwl

Tinman
És rajta a Live-os logo... helyes!
Instant pre-order!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Dark Souls: Prepare to Die Edition"

wesker24
Nagyon jó döntés volt csak gratulálni tudok hozzá !

Én már a megjelenés napján 0 day megvettem !

zaki
Sziasztok, tudna valaki esetleg küldeni egy Zavvi 10%-on kupont privát üzenetbe? Nagyon megköszönném! 😊

grebber
Annak semmi értelme úgy.

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Trainer-el esetleg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Túl sokat nézel ki az emberekbõl.Kb az emberek 70%-a végig se fogja vinni.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ma vettem meg😊

[merlinw.org]

Tinman
Aki ELSÕRE PC-n yt, wt, help nélkül 60 óra alatt letolja, úgy, hogy konzolon még csak nem is próbálta, az vendégem egy megbeszéljük mire ^^

Renjike
húú de várom már :'D megint csak tartalmas q3-q4 lesz 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Seth
Az egy átlagos idõ, nekem 65 körül volt, vkinél ennek a duplája.
Az biztos hogy úgy 50 alatt senki sem ússza meg aki elõször játszik vele 😄

PSN ID.: Beegabor

Renjike
steamen megjelent a dark souls külön kis ablaka , még nincs ár de ott írja hogy 60 óra játékidõt tartalmaz .. érdekes ennél én sokkal többrõl is hallottam már.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ez esetben félreértettél. Talán azért mert félreérthetõ voltam, talán azért, mert van múltad ebben a témában, és korábban már találkoztunk emiatt. Én csak jó tanácsnak szántam, ha már elfogulatlannak akarsz tûnni, akkor talán hasznosítható észrevételeket is találsz benne. Ha bármit is személyedben sértõnek találtál, azért elnézést kérek.

Ezzel én is lezártam.
Shep
Nem tudom kit érdekel de azért gondoltam szólok ,hogy 576-nál elõ lehet rendelni a FC3 insane editiont 15e pengõért. Szerintem egész korrekt ár pl egy MP3-hoz de akár egy premier áras ME3 collectorshoz képest is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Pont hogy Te könyveltél el engem - és nekem kellene megsértõdötten, durcásan reagálnom az írásaidra, de nem teszem.
Te mostál össze olyan plebs-szel, amibe nem tartozom.

Egyszerûen felemlítettem - mivel most vált aktuálissá az elõrendelhetõség okán - azt, amirõl bizony ITT (a topikban) volt szó: a feldarabolt StarCraft 2 témát oly' hevesen védõ fórumozók egyike azzal védte a Blizzardot, hogy a két másik rész egy-egy "kiegészítõ árán" lesz elérhetõ, s hogy fogjuk be a szánkat, mert nekünk, a témát laikusan, külsõ, elfogulatlanul a tényeket megállapítóknak - 3 darabban eladás, évekre elhúzva stb. - nincs igazunk.

Téma lezárva.

Shep
Ott kerestem de majd szólok Eathan Hunt-nak is 😊 Amúgy meg mit írjak át ha megtalálja? Felbontást akármire állítom 4:3-as képet húzza szét és ez szinte mindenkit érint akinek 16:10-es monitorja van, tele vele a net,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De van! Dokumentumokba keresd! Bármit átírhatsz.

Shep
Ja és nincs is ini file 😄

Shep
Mit írok át?

Te nem a hozzászólásom tartalmára reagálsz, hanem egy szekértáborba besorolsz, és úgy válaszolsz nekem - ezt a fajta vitakultúrát pedig nem tartom többre olcsó sértegetésnél. Attól, hogy te elkötelezted magad ebben a "harcban", én nem.
Ini-ben átírod és csókolom.

IMYke2.0.0.0
Az egész CDGalaxis árlistát beilleszthettem volna - akkor sem lett volna számodra "pártatlan" - ezt valljuk meg.

A véleménnyel semmi probléma, amikor viszont a szubjektív álláspontod tárgyi tévedésekhez és "félreérthetõ" megjegyzésekhez vezet, azt alighanem jogos szóvá tenni. Nyilvánvaló, hogy egy - bizonyos kérdésekben - szigorú, az internet gonosz oldala ellen harcot folytató házigazdától hasonló húzások visszásabbnak hathatnak.

Természetesen nem rosszindulatú kritikának szántam a hozzászólásomat, és nem is szeretnék itt új házigazdát. Úgy vélem, ha valaki megfogalmazza a véleményét a munkásságodról, az nem gond, amennyiben az konstruktív.
IMYke2.0.0.0
Még a hozzászólásod elejére reagálva:

"..." - ott, az alján...

"a feszültségkeltõ jellegû, akaratlanul is csúsztatáson alapuló témafelvetések furán festenek ugyanettõl a házigazdától."

Erre most nincs kedvem idõm reagálni, de azért annyit leírok: én is fórumozó vagyok = véleménnyel.

Értékelem, hogy a Torchlight II-t nem vetted bele, hiszen az nem teljes árú játék. Azt már kevésbé értem, hogy miért hagytad le módszeresen a 10k fölötti áron elõjegyezhetõ - különféle editionök nélküli - PC-s játékokat. (A Black Ops 2-höz képest egyenesen 33%-kal olcsóbb.) Mármint azt értem, hogy azt akartad sugallni, vannak olcsóbb teljes játékok, de így azért ez erõsen félrevezetõ. Amúgy meg egy nyilvánvalóan placeholder áron kár is pörögni, a Diablo III-nál láttuk, hogy mennyit érnek.

A Blizzard játékai mindig is drágák voltak,a kiegészítõik is, de az utóbbiak olcsóbbak, és a jelenlegi árfolyamok tartása mellett tényleg 10k körül maradhat - ez jelen helyzetben még nem is hangzik rosszul... Annak, aki budget áron akarja venni, úgyis mindegy, mert az a baj, hogy a magas árat tartani is fogja. (A D3-at ezért részemrõl évekre passzoltam.)

Aki 4-5k-skiegészítõs árat várt, az álomvilágban élt. Aki pedig a "most megmondtam"-mal jön, az feszültséget próbál kelteni, mert aki racionálisan fogalmazta meg azt, hogy a kiegészítõk esetében bízik az olcsóbb árban, az hasonló árazásban bízott. Az árpolitikájukat lehet kritizálni, de ha már bizonyos típusú képek és sok más egyéb önkényesen le van tiltva, mert az csúnya dolog, akkor a feszültségkeltõ jellegû, akaratlanul is csúsztatáson alapuló témafelvetések furán festenek ugyanettõl a házigazdától.
wesker24
Jah miért nem szólsz vazee én már elértem azóta a max 50-es szintet és már 90 %-ban kész a játék ! 😄
Shep
Ja jól fut csak a 4:3-as képet ne húzná 16:10-re akkor még játszanék is vele addig viszont míg meg nem oldják inkább W2.

MerlinW
Jól van akkor, valamelyik hétvégén nekieshetünk (én még csak 10 percet játszottam vele).

[merlinw.org]

Hát már most nem lehet rá panasz! Talán tényleg kicsit sok az átvezetõ azoknak, akik csak lõnének. De így meg totál jól körbeírja a sztorit, amolyan Max payne-sen.

IMYke2.0.0.0
Hát, nekem kábé 1-1,5 hónap, mire "megveszem"... addigra lesz egy rakat javítás is hozzá.

*gyönyörû lett.

Kis Review:

Emberek ez a Max Payne 3 gyönyörû lesz. És úgy látom Kõcsillagék megtanultak optimalizálni is.

Az én 5 éves vasamon full max beállításokkal tükörsimán fut szaggatás nélkül (virágbolti).

Ha GTA 5 is ilyen jól lesz optimalizálva és még tartalom is lesz benne, akkor visszafogadom Rock-ékat a kegyeimbe...<#smile>

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

shaddam
"Jaj de ez blizzard azok megtehetik.Csakablizzard"
Úgy vagyok vele mint a diablóval. Majd zavviról 15fontért lehet megtisztelhetnek a termékükkel.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Az "új" MoHá-ból más kiadás nem lesz - ez is mutatja, mennyire ledegradálódott a "Limited Edition" kifejezés...

IMYke2.0.0.0
Elképzelhetõnek tartom. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Nos, vártam, hasonló hozzászólást... <#wave>

CDGalaxis.hu - premier és premier elõtti árak (a különféle "Edition"-ök nélkül):
* Max Payne 3 - 9.890 Ft
* Far Cry 3 - 8.990 Ft
* Ghost Recon: Future Soldier - 8.990 Ft
* Spec Ops: The Line - 9.990 Ft
* Medal of Honor Warfighter Limited - 9.890 Ft
...

shaddam
Hát az eredetihez képest kiegészítõ ár

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete