Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
MerlinW, Jaka923: Mondjuk ez igaz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Ennyi pénzért teljesen elég tartalom van benne. A kezdeti 17k volt pofátlanság.

MerlinW
Azon kevesek közé tartozom, akik meg vannak elégedve a végével😊 Lehet, hogy 3 egyforma vége van, de az ember normál esetben 30 óránként csak egyet lát, az a 30 óra pedig zseniális. A dráma dolog pedig kifejezetten tetszik. Nem vagyok hepiend párti😊

[merlinw.org]

davidka003
A játék vége a legjobb. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Art book, képregény, N7 tépõzár szép fémtok és 2 DLC. 10k-ért elég. Más játékoknál az alapkiadás kerül ennyibe😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem tartod kevésnek a tartalmát?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Megjött a Mass Effect 3 CE. Csini😊

[merlinw.org]

Tudom, hogy végtelenül jó szándékú vagy, szóval nem is feltételeztem semmiféle szándékosságot (mint hangsúlyoztam is), csak néha a nagy szíved félrevisz bizonyos megfogalmazásokban, értékítéletekben. De inkább az vigyen félre, mint más.
zorrobomber
Annak se rossz aki megvette a félreárazott (~34 ft) változatot 😊

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõ - ez gesztus a a CDProjekttõl és a GOG-tól.
Így digitális, DRM-mentes (a retail-eken sincs már) példányod is lehet az utóbbi szervereirõl.

Fpocok
De miért? Nekem jó a steames verzió. Szeretem steamet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Witcher 1-2 cd kulcsot betudod regelni Gogra és ezután onnan letudod tölteni majd a DRM free verziókat! Meg ugye ezek már EE-k!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ez mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Nomeg a humor/szellemesség teljes hiánya is jól jellemez embereket... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

l33t
jól jellemzed magad, grat (Y)

Mi is! <#nyes>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Milyen jól mutatnak egymás mellett 😊

IMYke2.0.0.0
Aki még nem tette volna meg - GOG:

Shep
Na ez helyesírás 1-es de azért gondolom érthetõ 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát szerintem max 1000Ft-ot ha ér. Csak úgy röviden. Én olyan vagyok hogy ha elkezdek valamit akkor azt általában végigviszem, mert sikerül találni valamit ami miatt érdemes végigkínlódni. És az elmúlt 10 évben kb 4 olyan játék volta mit nem vittem végig bár, nem legyen 6. És ez az egyik. Mondjuk az elõdjétõl jobb de hamar unalomba fullad hogy mindig ugyanolyan ellenségek jönnek (4-5 óra elteltével is) és kb 3 kombód van amivel csápolhatod õket. Ráadásul a játék 2/3-nál jön egy totál 0 pályadesignos rész ami nekem végleg betette a kaput. Persze ha ezek nem zavarnak akkor jó lesz de ennyi pénzért sokkal jobb játékokat lehet kapni akár ebben a kategóriában is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
hát akkor marad a warez, mert live-os szart biztos nem veszek, ezt már megfogadtam és kitartok az elveim mellett.

nem hiszem el, h nemtudták átirni steamworks-re :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Ez nem igaz az elsõ shadow monsternél nem tudtam mit kell csinálni ! 😄
IMYke2.0.0.0
Én is indultam az összes publikus SR3-ért 😊

Fabio Capello
😞

szerk: Imi, feldobtak még jópár SR3-at, nézz fel, most van úgy 6-8 darab, be is jelentkeztem mindegyikre...

IMYke2.0.0.0
Elsõ mondatod tartalmával tisztában voltam, csak arra gondoltam, hogy ha ugyanolyan "fantasztikus" védelme lesz, mint a Diablo 3-nak (állandó net), vagy olyan, mint a Max Payne 3-nak (külsõ regisztráció fontos), akkor kiesek, mert otthon, az erõsebb VGA-s géppel nem tudok majd játszani vele.

A #41327-ben olvasható specifikációjú, könyvtári gép alkalmatlan lesz a játék futtatására - a jelenleg ismert minimum követelmények alapján.

Tinman
Live-os játéknál van offline profil. Konzolon pedig lehetett online nélkül is tolni.

Online-al sincs ám nagy sávszél igénye! Konzolon mellette 550k-val töltöttem, 100k-n vígan, lag nélkül elvolt, hiszen ennek elég spec a "multija".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ha folyamatos net kell hozzá, akkor én kiesek - sajnos.
Ha offline is játszható, akkor otthon "felkészülhetek a halálra" 😊

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom, hogy az "idõmegállítás/visszapörgetés" fontos.
Én eddig jutottam elsõ szuszra: Youtube - itt van a portál megnyitása.
Nem sikerült még mindkét oldalról eljuttatnom a fényt a portálhoz.

Tinman
<Alig várom, hogy Dark Souls-ozzatok <#nyes>>

Az a szomorú, hogy már ez is furcsa, hogy nem súg valami.

Én tovább vittem egyébként. Késõbb lesznek még érdekességek. Volt egy ellen, amit konkrétan 38x vertem le (regenerálódott folyamatosan a mocsok), mire rájöttem, hogy hogy lehet lekapni róla a regent. De utána nagyon elégedett voltam a teljesítményemmel.

Annyit mondok, hogy mindennek a kulcsa az idõ befolyásolása. Itt mindent ezzel lehet megoldani!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Az ilyen mi a ***********-nak teszi ki akkor?!

Neked az nem való! Te már a sámánnál elakadtál, pedig az hulla egyszerû!

Láttam olyat, amit 2000 dolcsisoknak írtak ki! Ráadásul egy gyamvadt 5 dolláros indie játék volt "díj".

IMYke2.0.0.0
Néhol valóban véresen szívat a játék.
Az elsõ fõmonsztánál majdnem vért pisiltem, mert nem jöttem rá, hogy mit kell csinálni .
Aztán, elkaptam a fonalat és egészen a portál fénnyel való megnyitásáig elvittem, egy huzamban. Ott hagytam abba, és majd valamikor folytatom.

IMYke2.0.0.0
Az igazi "mission impossible" (jobb oldalt kell nézni):

arty
az ezerfelé szakadozott pécés "frameworkpiac" miatt szvsz az a pár lájvos cim hasonlóan értéktelen acsik szempontjából, mint mondjuk amelyikben csak játékon belülieket kapsz

(rád ez nem egészen vonatkozik, hiszen az xboxos háttered csilliónyi más/egyéb játékot is a profilodra juttat)

Forza.

wesker24
Igazából próbáltam a játékot és nem rossz csak nem lett volna olyan baromi nehéz néhol ! 😄
IMYke2.0.0.0
Én játszottam vele.
Ha bejött annak idején az X-Blades (Youtube), akkor tegyél egy próbát ezzel a játékkal. Ha az nem tetszett, akkor ezt kerüld messzire, mert ugyanolyan slash.

wesker24
Én már mindenféle játékra elköltöm legyen az bármilyen játék általában ugyse járok sikerrel !

Volt hogy csakk 68-an voltak de még ott se volt szerencsém ! 😄
wesker24
Szintúgy nekem se sokkal jobb én is csak 1x-szer nyertem egy Faerie Solitaire-t !
IMYke2.0.0.0
Mindig elszórom a 300 pontot - tegnap meg is tettem - mára megint ennyi lett.
Mindjárt elherdálom újfent 😊

Igen, relatíve új vagyok a steamgiftsen és kevés giveaway-re jelentkeztem, de az esetek 90%-ában csak kevés indulós játékokért hajtok, a végén még sem nyerek.

wesker24
Gamersgaten akció van !

Blades of Time 75 %-os akció csak 8,74 Euro azaz 2600 FT !

Blades of Time

Hát gondolkodom rajta hogy megér-e nekem ez a játék 2600 FT-ot ?

Valaki vélemény aki már játszott vele ???
MerlinW
Én is ajánlgattam, mégsem nyertem semmit (az az egy nyeremény a Faerie Solitaire Solitaire, amibõl 10.000 példányt dobtak ki, 100%-os esélyem volt)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Valóban durva a nyerési arányod... 😞
Viszont, a gifteddel azért indulhatsz néhány "contributor only" ajándékért is 😊

Eddig még max a vásárlással volt gondom. Frissítéssel konkrétan nem (marketplace az értékelhetetlen volt, de ugye már nem használatos). Múltkor volt gondom, hogy nem tudtam átállni az offline acc.-ról online-ra, de az meg user error, mivel nem találtam, hogy hol kell átállítani, hogy csak online-ra jelentkezzen be automatikusan.

Megnéztem, átállítottam... jó!

Meg ott látok is egy hibát a képen! Mi az, hogy 300 pont? Tessék szépen elszórni! Én mindig ezt teszem.

Még sehol se tartassz! Mondom 250-bõl 2x nyertem. TE ha 100-on belül nyersz már jobban állsz. Gyanítom egyébként, hogy van ebben a steamgiftsben valami turpisság. Aki nem ajánlott még fel semmit az max valami kis játékot nyer, aki bõszen ajánlgat az kapja szerintem a nagyokat. Persze ez csak teória.

MerlinW
Nekem sem sokkal jobb az átlagom😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Kevés emberke ad a véleményemre, és ugyanolyan kevésnek véleményére adok - köztük vagy - és hidd el, bármennyire is úgy tûnik, hogy "flameltem" a témában, nem úgy van. Távol áll tõlem.
Nem állt szándékomban megsérteni Téged, és bízom benne, hogy nem is hiszed így.