Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Elérhetõ a MAX PAYNE 3 is, ára 3.990.-
Retail verzió, nem Steam-es!"
"Rockstaréknál kell regelni, letölteni pedig torrenten kell szigorúan a bolti, crack mentes változatot. Nem igényel semmi trükközést egyébként."
Tehát nem steames, de megy a multi. Viszont a multi egy nagy rakás szar, nem éri meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
További félreértések elkerülése végett ajánlom ezt a listát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval:
Nikopol az SG.hu csoport számára!
Next PC upgrade: 2022
Én még olyat nem láttam, hogy a dobozos live-os a steamen eladott verzió meg steamworks-ös.
elégé idegesítõ hogy minden egyes hozzászólásod annyi, hogy megmondod valamirõl hogy az csak így vagy csak úgy van.
jó lenne ha visszaspuriznál a prohardverre a szaki tesóid közé ezzel a stílussal
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Thief 2
Omikron
Anachronox
System Shock 2
Dungeon Keeper 2
Shogun Total War
Nox
Drakan Order of the Flame
Pharaoh
Homeworld
Diablo 2
GTA 2
Unreal Tournament
Quake III Arena
Total Annihilation: Kingdoms
Kingpin
Planescape Torment
Soulbringer
Outcast
Giants: Citizen Kabuto
Age of Empires 2
Vampire: The Masquerade – Redemption
Engem megvettek vele kilóra!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Star Wars 1313 (Bioware/Lucasarts)
Far Cry 3 (Ubisoft/Ubisoft)
Tomb Raider (Square Enix/Crystal Dynamics)
Assassin's Creed 3 (Ubisoft/Ubisoft)
Splinter Cell: Blacklist (Ubisoft/Ubisoft)
Hitman Absolution (Square Enix/IO Interactive)
[merlinw.org]
Ám érdemesebb innen rendelni, mert alapból olcsóbb + elõrendelésnél ingyen futár.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem már az is gyanús volt, hogy egy petíció miatt lesz PC-re. Szerintem már eleve így akarták. MW3-as pistike biztos nehéznek fogja találni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mert eddig akármelyik shopban -ahol elõrendelhetõ- néztem sehol nem írtak ezekrõl az extrákról, csak az ingame bõvített dolgokról, a konzol verzához képest.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.