Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hallottam, hogy a multi nem sokat ér.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

angolt telepítettem és az maradt aktiválás után is.

Fpocok
CDKULCSOKon is lehet venni 4000-ért.
"Elérhetõ a MAX PAYNE 3 is, ára 3.990.-
Retail verzió, nem Steam-es!"
"Rockstaréknál kell regelni, letölteni pedig torrenten kell szigorúan a bolti, crack mentes változatot. Nem igényel semmi trükközést egyébként."

Tehát nem steames, de megy a multi. Viszont a multi egy nagy rakás szar, nem éri meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De itt orosz feliratot ír nyelvnek! Ennek ellenére angolul tudod játszani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A retail sem Live-os, szóval nem véletlenül számítottál hiába rá 😊

További félreértések elkerülése végett ajánlom ezt a listát.
IMYke2.0.0.0
Köszi - indultam is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Steam-es Bioschock-om pl. nem Live-os. Pedig számítottam rá, hogy lesz benne.

Fákjúal!

maradjunk abban, hogy soha többet ne válaszolj a kommentjeimre.

Sálálálálá! Ez csak azért, mert nem küldhetõ el duplikált üzenet <#vigyor>

Szóval:

Nikopol az SG.hu csoport számára!

ollie
Mi az hogy semmin? Ha valami Live-es, akkor Steam-en is Live-s és ezen még a te bunkóságod sem fog változtatni.

A CoH ugyan Games for Windowsos, de nem Live-os.
grebber
Yuplay!~ 3750FT

Next PC upgrade: 2022

én itt vettem

A DS esetében még a dobozos játék sem biztos, hogy GFWL-t fog használni.

Hol lehet ilyet venni?

Ezek tények! Ami live-os játék alapból, annak steamen keresztül is kell Live (BAtman-ek, Flatout ultimate Carnage, Dow 2 és kiegje, Fable 3, Dirt-ök, company of heroes-ok csak hogy hirtelen párat említsek...)

Én még olyat nem láttam, hogy a dobozos live-os a steamen eladott verzió meg steamworks-ös.

3-5 ezer Ft között kapható bolti kulcsokkal a 4 DVD-s változatot tudod aktiválni a rockstar klubban, steames aktiválás nincs.

Mármint a Freedom edition-höz képest értettem, hogy jobban tetszik a Join or die!

Prince23
Max Payne 3 steames verziót hol lehetne beszerezni a legolcsóbban?

a tényed, ami a SEMMIN alapszik? nincs odaírva, de úgy lesz! rotfl
elégé idegesítõ hogy minden egyes hozzászólásod annyi, hogy megmondod valamirõl hogy az csak így vagy csak úgy van.
jó lenne ha visszaspuriznál a prohardverre a szaki tesóid közé ezzel a stílussal

ollie
Egyáltalán nem okoskodtam, tényeket közöltem. Te viszont jobban tennéd, ha inkább megköszönnéd, hogy kijavította valaki a tévedésed a bunkó beszólás helyett.

szerintem nem látsz a jövõbe, nem kell ilyen intenzíven okoskodni a témában.

ollie
Az mindegy, nem is szokták. Ha egy játék Steam nélkül Live-es, akkor Steam-mel is Live-es. Tele van Live-es játékokkal a Steam.

grebber
System Shock 2-öt kiadhatnák 2012-nek megfelelõ grafikával arra szerintem páran vevõk lennénk.Úgyis elég sok minden HDsítenek már!

HappyHunter
Egy rakás folytatás :/:S

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Basszus - így, utólag, ez rettenetesen impozáns lista!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
E3 1999

Thief 2
Omikron
Anachronox
System Shock 2
Dungeon Keeper 2
Shogun Total War
Nox
Drakan Order of the Flame
Pharaoh
Homeworld
Diablo 2
GTA 2
Unreal Tournament
Quake III Arena
Total Annihilation: Kingdoms
Kingpin
Planescape Torment
Soulbringer
Outcast
Giants: Citizen Kabuto
Age of Empires 2
Vampire: The Masquerade – Redemption

grebber
Az ötletek amik vannak benne hogy minden elektronikai kütyüt tudunk hackelni + a megvalósítás látvány elég jó.
Engem megvettek vele kilóra!

nem írják az adatlapján.

zorrobomber
Gondolom abban is lõni kell puskával meg pisztollyal.

grebber
E3 meglepetése eddig a Watch Dogs!

ollie
A Steam-es változat is Live-es.

Zomil
Ehh...ez annyira gusztustalan...itt a gameplay az uj Tomb Raider-böl, egész kellemes, bár a sok átvezetö annyira nem tetszik. És a végén már mondja is a csávo, h exkluziv dlc-vel jön xbox-ra...vazze, csak 2013-ban jön, de ezt már hirdetni kell 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Tegyük hozzá, hogy E3-on lévõ állleejtõs játékok közül 60%-a fos lesz szokás szerint. Évrõl évre ez megy, hogy csak 1-2 lesz nagyon jó, a többi esetleg egyszer letolható egy esõs délután.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Egy rakat folytatás, kösz... Ja persze, ezek azért jók mert lehet fanboykodni, te is már nyomod nekik az ingyenmarketinget.

MerlinW
Fincsi év vége, jövõ év eleje elé nézünk😊

Star Wars 1313 (Bioware/Lucasarts)
Far Cry 3 (Ubisoft/Ubisoft)
Tomb Raider (Square Enix/Crystal Dynamics)
Assassin's Creed 3 (Ubisoft/Ubisoft)
Splinter Cell: Blacklist (Ubisoft/Ubisoft)
Hitman Absolution (Square Enix/IO Interactive)

[merlinw.org]

óóó! Köszi!!! Jó ötlet!<#eljen>

Jaka923
Hát mivel, hogy gyûjtõibb is, így nem csoda, hogy jobban tetszik 😄
Ám érdemesebb innen rendelni, mert alapból olcsóbb + elõrendelésnél ingyen futár.

Nekem vagy Ilyen vagy ami valószínûbb Ilyenem lesz.

Ám csak nekem tetszik jobban a Join or Die kiadás?

<#rinya> Na nekem ilyen se lesz. Max ha miss Fortuna megszán egy lottó 5-össel

Renjike
én már elõrendeltem 😮

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jaka923
Az Alan Wake normál kiadásához is egy csomó bónusz jár...

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pisitike akkor maradjon az Mw3-jánál. Jó helyen van õ ott!

davidka003
Alap kiadáshoz képest gyanúsan sok minden van benne.
Nekem már az is gyanús volt, hogy egy petíció miatt lesz PC-re. Szerintem már eleve így akarták. MW3-as pistike biztos nehéznek fogja találni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

artbookon látszik hogy dvd tok méretû, képeslapok beleférnek, meg poszter is összehajtva.

wedge31
Vedd meg steamen és akkor steamworks lesz rajta nem muszáj dobozost venni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
De ezt honnan a pék fülébõl tudjátok?
Mert eddig akármelyik shopban -ahol elõrendelhetõ- néztem sehol nem írtak ezekrõl az extrákról, csak az ingame bõvített dolgokról, a konzol verzához képest.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

alap

Tinman
Imi!

Azért ezt nem igazán értem... az alap kiadás ezt fogja tartalmazni?
Vagy ez már a kibõvített? Vagy WTF?