Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Így van - kontrollerrel is kipróbáltam. Eléggé le van egyszerûsítve a dolog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Leash odahúzza eléd az ellenfeled, gyakorlatilag csak a ravaszt kell meghúzni utána. Oké értem kell célozni, de meg van oldva hogy kontrollerrel se legyen túl nagy fejfájás.

IMYke2.0.0.0
A rúgás, leash = le van szkriptelve. A bindelt gombbal indítod be.
A célzás kikerülhetetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TheGrinder
Minden fps játékban, mint ahogyan a Bulletstormban is kell célozni, nincs olyan, hogy fontos, vagy nem fontos. Konzolon az fps bohóckodás.

zorrobomber
Az FPS egy nagyobb halmaz, mint az olyan játék ahol fontos a célzás, tehát ne azt mondd hogy konzol FPS=bohóckodás, hanem olyan játék ahol fontos a célzás konzolon=bohóckodás. Bulletstorm-ban a rúgás és a leash után NEM kell célozni.

Fpocok
Szerintem meg de 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Két mondatod üti egymást. FPS nem egyenlõ olyan játékkal ahol fontos a célzás. Pl.: Bulletstorm 😊

Fpocok
Engem az zavar, ha valaki egy olyan játékkal játszik, ahol fontos a célzás, akkor adjon már magára... ne csak bohóckodjon. Mert azért valljuk be: Konzolon FPSt játszani bohóckodás.
Szigorúan magánvélemény.

fc3 bemutatóján is botrányos bénázás ment egyébként
ami a többség számára teljesen normális játék 😄

IMYke2.0.0.0
Bocs - delhammer - linkben is megnéztük volna.

mindenki azt csinál amit akar, de vállalja amit kap érte (ez esetben megjegyzéseket)

IMYke2.0.0.0
Azt-a-hét-fán-fütyülõ-rézangyalát!
Akkor ezért írta ki nekem a GOG-os kliens, hogy nincs elég hely, amikor 33 GB szabad kapacitásom van.
Csesszék meg!

zorrobomber
<#zavart1><#buck>

Fpocok
Na de kérlek... hogy nem ismered fel a Crysist? 😄

MerlinW
Kárjzisz három lesz az.

[merlinw.org]

zorrobomber
Én nem kívánok beszállni a kontroller vs egerbill vitába, csak egy vicces képet raktam be. A gif-et nem én csináltam(így a kontroller képet se én raktam rá), a most zajló E3 kiállításon készült, valami game(tippem szerint FarCry 3) élõ demo stream-jén bénázott a csóka aki kezelte a játékot.

MerlinW
Ez világos, senki sem vitatja, de hadd döntse már el az ember maga, mivel szeretne játszani. Vannak opciók és igények. Nem értem miért zavar bárkit is, ha valaki kontrollerrer játszik FPS-t. XY is hülye, mert villával eszi a kínai kaját és nem pálcikákkal?

[merlinw.org]

Fpocok
Nem értek egyet. PC=/=kompetitív játék

PCn is lehet egy két órát játszani. A lényeg azon van, hogy sokkal pontosabban, úgy mond JOBBAN lehet játszani FPSt egérbillel.

MerlinW
bohóckodás = kikapcsolódás. Tudod, vannak emberek akiknek van életük, pihenés céljából játszanak 1-2 órát és nem a kompetitív játék az elsõdleges céljuk. Aki "hardkór" lövöldére vágyik, az olyan játékokkal játszik. Van sok PC-s "verseny" FPS. Crysis multi amúgy is vicc.

[merlinw.org]

PC-s, hogy nézzen ki valahogy, csak controllerrel mutatják, nehogy a faszlámák rájöjjenek hogy precíz irányítás is létezik és egy bohóckodás amit a kanapén fetrengve mûvelnek 😊

Fpocok
Köszi, hogy beraktad a kis képet. Anélkül nem tudtuk volna, hogy konzolos 😄

grebber
Jól csinálják ennyi.Akinek kell úgyis megveszi mese nincs!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Az EA is felvette az Activision mocskos stílusát. MOH Warfighter 60 euró lol?

15,6 GB a GoG-on (sebesség náluk jó szokott lenni), ami ennél kevesebb, az RIP. Mondjuk gondolom a sok szinkron nem hiányzik a többségnek, de engem speciel érdekel a lengyel hangsáv. Számomra inkább a 65 GB az izgalmas téma.
Shep
Hát akkor legyen úgy, nekem mondjuk mindegy mert inkább dobozost veszek ha lehet, mint egy kódot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tévedsz, a legtöbb esetben az orosz BOLTI 10 dolláros játékokat vásárolják fel ill. veszik nagy mennyiségben a 1C company-tõl. 1c.run googlefordítózhatod a részletket, onnan is linkelnek ezekre a shopokra rendszeresen, az évek óta mûködõ angol nyelvû oldalak is innen szereznek be, és árulják plusz haszonnal tovább a kulcsokat.

ennyi pénzért nincs infrastruktúrájuk, hogy letölthesd a játékokat (kivéve ha steam vagy origin kulcsok), de erre való az internet többi oldala.

Shep
Szerintem ezek egytõl egyig kilopott kódok. Nem mondom ,hogy nincs közöttük tényleg legális úton szerzett de, hogy a többség nem nem ilyen, arra azért mernék fogadni. Persze lehet tévedek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Hogy a torrent kiforrottabb tech a fájl beszerzésére, mint mondjuk az "amazon" az egy dolog. Ettõl még sajna nem lesz legális onnan behúzni az iso-t 😞

De ez persze mind csak elmélet. Engem igazából az az egy dolog foglalkoztat, hogy a kiadónak/fejlesztõnek jut-e abból a pénzbõl, amit ezeknek a gyanus cdboltosoknak adok...

Forza.

Tinman
Én is köszi az LA:N-t! <#worship>

65 GB sajna tényleg azért kell neki mert ugye ahogy beszéltük is ez a minden földi jóval megspékelt verzió, melynek a telepítõjét 1:1-ben leszedi, majd kibontja belõle.

Imi, ha ez elolvassa lefordul a székrõl :-D

Mondjuk a 65 GB nekem csak sávszél miatt kõkemény... ez nekem 4-5 nap non-stop nettop PC menés. Igaz csak 13W körül zabál, de akkor is.
Na majd a Raspberry (kaptam kódot jeaaahhh!!!) az 1 W-ot eszik, best torrent kliens evör.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ígyis úgyis le kell tölteni akkor meg már inkább a gyors torrentrõl 😄 Én is bizniszeltem Tinmannel Witcher 2-t amit még egyszer köszönök neki innen is és mikor megláttam ,hogy 65 giga hely kell neki ,hogy letöltse kibontsa telepítse akkor azt mondtam ,hogy ok vissza a virágbolti gog verziót és most csak ezért nem fogok takarítani, meg még letölteni is 26 gigát vagy hány gigát.

Fpocok
Nem értem, miért azt a linket rakta be, sry. ezt akartam.

Fpocok
Bocsánat, de azt kell hogy mondjam, hogy buta vagy.
EREDETI KULCSAL, EREDETI KLIENSEL... az nem warez. Attól, hogy kalóz öbölbõl jön, attól ez még az eredeti DVD. Ez teljesen legális, csak olcsóbb.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
a cdkulcs oké (olcsón!), ha van mögötte legális szoftverbolt is, ahonnan a kulcshoz való tartalmat is megkapod. az alant linkeltek esetén a kulcsot ILLEGÁLIS forrásból származó tartalommal kell(ene) használnod!

ergo a multkori "ez olyan mint a warez" ezesetben 100%-ra ül 😊

Forza.

Így nem vonz már engem se.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
hol van fenn? kiadó oldaláról leszedhetõ? jahogy nem?
egyéb online boltból a kulcsal leszedhetõ? jahogy az sem?

WAREZ. Aki ilyen helyrõl vesz kulcsot, a warezt támogatja. Rosszabb, mint amikor a bithuról szedi.

Forza.

DarkSector
Miért azt hiszed a játék nincs még kész? Idõ mig tesztelik, nem a megjelenés napján lesz kész.

Semmi baj ezzel ez olyan mint egy Collectors Edition, ha elõvásárlod te kapsz ajándékba + tartalmat.

Mindegy miaz a játék része vagy külön cucc...

Logikus hogy aki megveszi és pénzt költ rá kap ajándékot.

A józsi aki meg majd akcios árba veszi meg fél év múlva az olcsobban megvette de nem kap extrát...
ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Mirõl beszélsz? EZ NEM WAREZ.
Eredeti kulcs. A neten meg fenn van az eredeti RETAIL változat.
Letölt, kulcsot beregisztrál... olyan mint az eredeti, csak nincs DVD.

zorrobomber
jogos, erre nem is gondoltam, mert én csak regelõs kulcsot veszek amazonról

wesker24
És vannak olyan orosz cd kulcsok amit az életben nem inditasz el magyar IP-vel !
IMYke2.0.0.0
Á, értem, "csapda" volt 😊
Én tényleg jobban szeretem, ha kezemben a játék doboza - illúzió, hogy az enyém -, de el tudom fogadni, hogy sokan (sajnos, egyre többen) a CD-kulcsos világot éltetik.
A mai fiatalok meg már ebbe szocializálódtak (na meg az ingyenességbe, a torrent-WRZ-be - de az más tészta).

arty
amazonon megkapod a játékot is a kulcshoz 😊

Forza.

arty
janeem, nem a törlés miatt írtam, maradjon nyugodtan. arra célzok, hogy mennyire legális az a cdkulcsbolt, ahol a játékot NEM kapod meg hozzá?

nyilván semennyire...

Forza.

zorrobomber
Az orosz cd kulcs mitõl különbözik a US only cd kulcstól(amazon)?

IMYke2.0.0.0
Warez lenne? Akkor én is benéztem.
Talán azért, mert a hardveraprót naponta nézegetem, és ott bizony CD-kódokat is árulnak.
Akkor töröljek?

arty
na EZ tényleg = warez! (hallod Imy?! 😄 )

Forza.

Bence94
Na ja de, a hitman, blacklist hatalmas csalódás ! Hitmantõl nagyon félek mindent kivettek és átalakítottak ami távolról elég lelombozó:Nem az eredeti szinkronja lesz eddig, zenét se jesper kyd szerzi és beletettek "szuper falon átlátást" is...

Blacklist nem tûnt semmi extrának, de amiért mindenki imádta a szinkronját michael ironsideot lecserélték szintén...

Annak idején Max Payne 3-nál is cserélni akrtak de szerencsére nem történt meg.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Szerintem sokkal jobb lett szinte minden tekintetben. Az elsõ részt a felénél már untam ezt meg végig élveztem.

davidka003
Risen 2 teszt
Hát ahogy látom ugyanolyan, mint az elsõ része. <#wilting>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;