Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A célzás kikerülhetetlen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ami a többség számára teljesen normális játék 😄
Akkor ezért írta ki nekem a GOG-os kliens, hogy nincs elég hely, amikor 33 GB szabad kapacitásom van.
Csesszék meg!
[merlinw.org]
PCn is lehet egy két órát játszani. A lényeg azon van, hogy sokkal pontosabban, úgy mond JOBBAN lehet játszani FPSt egérbillel.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ennyi pénzért nincs infrastruktúrájuk, hogy letölthesd a játékokat (kivéve ha steam vagy origin kulcsok), de erre való az internet többi oldala.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez persze mind csak elmélet. Engem igazából az az egy dolog foglalkoztat, hogy a kiadónak/fejlesztõnek jut-e abból a pénzbõl, amit ezeknek a gyanus cdboltosoknak adok...
Forza.
65 GB sajna tényleg azért kell neki mert ugye ahogy beszéltük is ez a minden földi jóval megspékelt verzió, melynek a telepítõjét 1:1-ben leszedi, majd kibontja belõle.
Imi, ha ez elolvassa lefordul a székrõl :-D
Mondjuk a 65 GB nekem csak sávszél miatt kõkemény... ez nekem 4-5 nap non-stop nettop PC menés. Igaz csak 13W körül zabál, de akkor is.
Na majd a Raspberry (kaptam kódot jeaaahhh!!!) az 1 W-ot eszik, best torrent kliens evör.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
EREDETI KULCSAL, EREDETI KLIENSEL... az nem warez. Attól, hogy kalóz öbölbõl jön, attól ez még az eredeti DVD. Ez teljesen legális, csak olcsóbb.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ergo a multkori "ez olyan mint a warez" ezesetben 100%-ra ül 😊
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
egyéb online boltból a kulcsal leszedhetõ? jahogy az sem?
WAREZ. Aki ilyen helyrõl vesz kulcsot, a warezt támogatja. Rosszabb, mint amikor a bithuról szedi.
Forza.
Semmi baj ezzel ez olyan mint egy Collectors Edition, ha elõvásárlod te kapsz ajándékba + tartalmat.
Mindegy miaz a játék része vagy külön cucc...
Logikus hogy aki megveszi és pénzt költ rá kap ajándékot.
A józsi aki meg majd akcios árba veszi meg fél év múlva az olcsobban megvette de nem kap extrát...
ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eredeti kulcs. A neten meg fenn van az eredeti RETAIL változat.
Letölt, kulcsot beregisztrál... olyan mint az eredeti, csak nincs DVD.
Én tényleg jobban szeretem, ha kezemben a játék doboza - illúzió, hogy az enyém -, de el tudom fogadni, hogy sokan (sajnos, egyre többen) a CD-kulcsos világot éltetik.
A mai fiatalok meg már ebbe szocializálódtak (na meg az ingyenességbe, a torrent-WRZ-be - de az más tészta).
nyilván semennyire...
Forza.
Talán azért, mert a hardveraprót naponta nézegetem, és ott bizony CD-kódokat is árulnak.
Akkor töröljek?
Blacklist nem tûnt semmi extrának, de amiért mindenki imádta a szinkronját michael ironsideot lecserélték szintén...
Annak idején Max Payne 3-nál is cserélni akrtak de szerencsére nem történt meg.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hát ahogy látom ugyanolyan, mint az elsõ része. <#wilting>#wilting>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑