Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ha ezután nem ír, hogy kell neki a teló akkor gyanús, hogy átverés lett volna.
Más: Az újoncok milyen gyökerek. Vasárnap felraktam a fényképezõgépem hardverapro-ra, gyerek rögtön rámírt, hogy jegeljem, mert hétfõ reggel utalja a pénzt. Na azóta se nem utalta se nem írt, hogy mi van pedig volt bejelentkezve és írtam én is neki. Arra nem képes az istenbarma, hogy szóljon, hogy bocs de nem kell.
Viszont van egy pozitív tapasztalatom is, mertem utalni elõre jatekaim.hu-n egy nulla pozitívos embernek és nem vert át. Minden a megbeszéltek szerint ment.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Átválthat elõfizetésesre könnyen a kártya a neveden, tiéd a számla majd... és még van 10 visszaélést lehet egy idegen sim kártyájával elkövetni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AC3 freedom editiont is onnan rendeltem elõ!
Ahhoz képest hogy köcsög warezhuszár vagyok ha megjön majd a Far Cry 2 Insane Edition + AC 2 Freedom Edition akkor már 100k fölött lesz az idei éveben játékokra "el..szott" pénz 😞
És hol van még a nyári + téli óriási akciózás.
Next PC upgrade: 2022
Balfax voltam az van -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak a Firmware kellene (pár kb), mert sehol nem találom a neten, nélküle meg halott a vinyóm :-(
- nincs HDD install, nyekteti a lemezt órákon át, igaz ritkán, és sokkal csendesebben, mint az X. Belebaxák a 320GB-os HDD-t, amin nekem lassan 1 év után van kb. 2 GB-nyi adat -.-
- beépített akksi a controllerbe, USB kábellel töltöd menet közbe is, ami a Sixaxis képességei miatt baromi száni
- 720 foreeva', a legtöbb játék 720p-ben pompázik, X esetében viszont rendkívül jó az 1080p felskálázás ilyen esetben
- iszonyat gáz a webes PSN, kõkori
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a többség, vagyis nevezzük a média az x360-at tartja az eddigi legjobb koncepciónak.
Én is amíg ps korszakom volt nem is tudtam elképzelni...hiába mondták nekem is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sikerült szereznem DX3-at steamre 1000Ft-ért.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
Ezt mindenki tudhatja, a többin lehet elmélkedni, de ez tény.
(fogás, gomba teteje és helyzete illetve az alsó ravaszok miatt)
és a végén a csattanó: "xboxé a legszarabb" - ez a lol, nem sl!
mindegy, klikkelgessetek csak lolsl haveroddal, az kúlság, nem pedig bohóckodás... mûmájerek 😄
Forza.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Risen 2 CE-hez gratulálok! Nem kötelezõen, de majd egy elemzés, vagy írás kedvcsinálónak jöhetne - ha a kevéske, drága idõd engedi 😊
Elsõ rész: voltak iszonyú jó pillanatai de azért volt unalmas rész is benne. Zene üt. Mondjuk 7/10
2. rész egyáltalán nem emlékszek már rég volt de tudom, hogy nagyon semmilyen volt bár sztori jó volt csak a játékmenet lehetett volna jobb meg a grafika.
3. rész a Scarab ellenség ötletes volt, bár a Flood miatt haragudtam rá de egyhuzamban végigtoltam, mert játszatta magát. 8/10
Na és a fekete leves az ODST ami számomra nulla. Nem egy gyenge kis katonával akarok játszani ami 1 lövéstõl nem lát semmit a vörös képernyõtõl. A folyamatos váltogatások a szereplõk között engem nagyon zavartak. Sztori nulla kb. 5/10
Reach meg ugye jó grafika, jó zene, szerethetõ karakterek, epikus vég meg úgy az egész rendesen össze van rakva.
Örülök viszont, mert megjött a Risen 2 CE-m.
EPIC gyûjtõi!
Játékmenet: Arany fegyverek? Mi a lófittyfenének? Akkor inkább egyedi kidolgozású speciális verziók, ha már érzékeltetni akarták a speciális mivoltát.
Sok átvezetõ mozi <#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jó volt, szép volt, köszönöm... Ennyi. Többet álmomban se jöjjön elõ néhány pálya.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez olyan mintha:
- Hé haver, nézd! Egy újfajta sör. Ki kéne próbálni.
- Á, én látom rajta hogy szar.
Be happy. :) Running!
"2009-ben az E3-on jelentették be hivatalosan, majd a 2010-es Tokyo Game Show alkalmával a 2011-es megjelenési dátumot lõtték be Fumito Ueda játékának. Ezt késõbb eltolták 2012. április 20-ára, majd elárulták, egyelõre teljesen bizonytalan, mikor fog megjelenni a játék. Menet közben a Team ICO fejese, a játék atyja, Ueda-mester elhagyta a csapatot, bár konzultánsként továbbra is részt vesz a munkában.
Több forrásból is hallottuk, hogy a játék fejlesztése rendkívül lassan halad, és ezért már a Sony angliai és amerikai központjai is besegítenek. A dolgok tehát nem néztek ki túl jól.
Mivel a játékról idén sem esett szó a Sony E3-as sajtókonferenciáján, sokan úgy vélték, a Sony már elkaszálta a játékot. Ez szerencsére nem így van, erõsítette meg Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke, az viszont tény, hogy nem halad valami fényesen a fejlesztés: "A csapat Tokióban keményen dolgozik jelenleg is, több technikai nehézséggel kell megküzdeniük. Ezért nem tudunk egyelõre semmi újat mondani."
Yoshidát ezen kívül arról is kérdezték, ha már ennyire el fog húzódni a fejlesztés, akkor nem a PlayStation 4-re szeretnék-e majd kiadni a játékot. Erre az úriember kategorikus nemmel válaszolt, elmondása szerint a The Last Guardian továbbra is PS3-játék.
Ezzel párhuzamosan Scott Rohde, a Sony játékfejlesztésért felelõs alelnöke elmondta: a japán vállalatnak nincs üzleti terve a The Last Guardinnal kapcsolatban, így a csapat annyi ideig dolgozik rajta, ameddig tökéletesnek nem találják. "Akkor jelenik meg, amikor teljesen kész van." - mondta Rohde."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezt már régen tisztáztuk.
Kérlek!
Megnéztem az e-mailt
Indigónak köszönet a lehetõségért!