Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Ez nagyon gáz, nem tudom mit adsz el, de én az ilyennel nem üzletelnék, ebbõl csak a baj lesz késõbb!
davidka003
Az a baj, hogy apám vendéglátós és ott az van, hogy a vendég az isten. Akármilyen rohadt geci is, de kikell nyalni a seggét. Én meg ugyanígy vagyok, hogy ha fizet a vevõ akkor oké bármennyire is fasz. Mondjuk eddig õ az elsõ akinek adtam telószámot de több ilyen nem lesz. Nem vagyok senkinek a kutyája, hogy fenyegetõ stílusban beszéljenek velem. Meg abba nem gondol bele, hogy ha át akarnám baszni akkor nem 5 éves account-al tenném és ha akarnám egy tök kamu számról is beszélhetnénk amit név nélkül veszek a piacon. Egy telefonszámmal nem megy sokra, mert 1-2 perc beszéd alapján marhára nem lehet megállapítani, hogy ki fog átbaszni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
hogy egyáltalán szóba állsz ekkora büdös parasztokkal. miután 3 hozzád hasonlón túlvan, utána velem is bepróbálkozik... mennyivel jobb lenne, ha hozzám már egy "pofon" után jönne 😉 (amit te adtál neki)

Forza.

arty
(ha bolti alkalmazott lennék, az ugye más... akkor ebbõl élek, a vevõ az isten. de amikor két magánszemély boltol, akkor egyenlõ felek, elvileg mindketten jóljárnak, stb. parasztnak nem adok el, nem egy ph!-s privi stilusa után utasítottam már vissza vételi ajánlatot)

Forza.

davidka003
Indokot a leírtak alapján, hogy itt mi az én hibám. Az, hogy hirdetek egy terméket és azt akarom, hogy maximálisan elégedett legyen a vevõ?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
asszem itt nem a vevõk a balfaszok 😊)

(remélem az erõs fogalmazás felnyitja a szemed)

Forza.

davidka003
Napi puffogás, hogy mennyire kiborítanak egyes vevõk:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megadtam a telefonszámom egy gyereknek, mert amíg nem beszél velem addig nem akar utalni. Sosem szoktam megadni, de mondom rendes leszek, jól van ledumáljuk. Elõször felhívott de nem tudtam felvenni. Mondom visszahívom. Felveszi de nem szól bele 10mp után kinyomta. Visszahív 10 perc múlva, hogy miért nem szóltam bele a telefonba? lol? Hát talán aki felveszi annak kéne beleszólni, hogy halló tessék vagy valami. Na mindegy ezen túlléptünk és elkezd dumálni iszonyú tróger cigány stílusban mintha én valami utolsó szarházi lennék és hogy reméli nem baszom át, mert baj lesz. HANGSÚLYOZOM még semmiféle utalás nem történt de már alapból ilyen agresszív stílusban beszél közben indokot sem adtam rá, mert csak pozitív értékelésem van minden oldalon. Mondja, hogy most rögtön elmegy és befizeti az OTP-ben a számlámra. Mondom ok. Visszahív fél óra múlva, hogy már nincs nyitva az OTP délután 4-kor de holnap befizeti tutira és meg kell, hogy kapja hétfõn. Hát egy az, hogy a mondtam, hogy a postát én állom de eddig szó nem volt elsõbbségirõl. De ezek ellenére feladom elsõbbségivel, hogy ne én legyek az utolsó szarházi aki 1 munkanapon belül nem tudja küldeni a cuccot de csakis akkor ha a számlámon lesz a pénz. FUUU

MerlinW
"It's an insane amount of money," Molyneux said. "This is not a money-making exercise; it is a test about the psychology of monetization."

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ez meg egyszerûen egy vicc...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#falbav><#szomoru1>
Millimosok játékai - egyetértek az ottani hozzászólókkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Ez az ember se mehet már leljebb.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
24 percnyi Beyond: Two Souls kamerás felvétel a játékmenetbõl.
Ez a Heavy Rain-t készítõ Quantic Dream PS3-exkluzív új játéka, ami valamikor a jövõben jelenik meg.

grebber
IMYke2.0.0.0
Így van - Nincs sok értelme egyenként megvenni ezeket.
Bár, félõ, hogy a Game of the Year kiadás (ha lesz), sokára jön. Lehúznak addig is jó sok bõrt a témáról, DLC-kkel.

IMYke2.0.0.0
😊))

zorrobomber
Én úgyis game of the year edition-t várok, ha valamire, szerintem erre érdemes. Egyrészt a jobbnál-jobb patchek (már most van pl. lovasharc), másrészt a modok miatt. Harmadrészt meg úgyis tele vagyok bõven tárazva félig befejezett (Witcher 1-2) és még el se kezdett (Deus Ex) cuccokkal.

nembaj, angry birds 3 már megjelenéskor lesz windows 8-ra!

IMYke2.0.0.0
Az 1 hónapig Xbox-exkluzív "Skyrim: Dawnguard DLC" információk. Ára: 1600 Microsoft Point.

Azoknak, akik nem tudták: minden TES V DLC 1 hónapig konzol-exkluzív lesz, csak után jön valamikor PC-re is.

wantonly
Köszi Indigo!
zorrobomber
ZsZso
Nagyon szépen köszönjük Indigo!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HappyHunter
linket pls<#idiota>

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Tagja vagy az SG.hu csoportnak a STEAM-en, akkor a Steamgifts-en indulhatsz a játékért.

TBTPumpa
Ez így mire jó?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman

Mûködnek elfogadja õket és reagál is rájuk:

Security Set Password F1h ---> Locked. Unlock first.
Security Unlock F2h ---> ATA PASSWORD PROTECTED.
Security Erase Prepare F3h ---> Locked. Failed to write.
Security Erase Unit F4h ---> Locked. Failed to write.
Security Freeze Lock F5h ---> Can not be freezed...
Security Disable Password F6h ---> User or Master password? Type it (max 32 characters)

Tehát a vinyó kifogástalan, perfekt, valóban pár napos, gyártási dátuma sem túl régi. 100/100-as.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW

Gondolom a SMART parancsok sem mûködnek:

Security Set Password F1h
Security Unlock F2h
Security Erase Prepare F3h
Security Erase Unit F4h
Security Freeze Lock F5h
Security Disable Password F6h

[merlinw.org]

Tinman
OFF:

Sajnos heteket óta ezzel foglalkozom néztem, de:

1. FDE nem = ATA PASSWORD
2. Nem támogatott ez a típus. / A megadott kódok pedig nem mûködtek.
3. Lsd 1.

Durván beszívtam :-(((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Ezeket nézted már?

link1
link2
link3

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Makszi-riszpekt <#worship>

Csak felületesen néztem rá az elõbb belinkelt képre, de kíváncso vagyok rá. Linket esetleg?

Amúgy meg utoljára (jó darabig legalábbis): Company of Heroes Complete SG csoportnak.

Tinman
OFF:

Tudom... szakik buknak bele sorra. :-((((

Egyébként most is azzal foglalkozom. Olyan ötletem lenne, hogy ha megtudnám szerezni egy u.i. mûködõ HDD FW-jét, akkor azt ráírva a HPA területre elvileg menne.

A gond csak az, hogy még azt sem tudom, hogy mivel lehetne LEMENTENI ennek a nyavalyásnak a FW-jét, így hiába találtam vállalkozó szellemet, neki se tudom megmondani, hogy mentse le.

Aztán visszaíráskor a Seagate FW Update Utility 100000%, hogy közölné, hogy nem tudja frissíteni, mert ugyan az van rajta. És ez még a jobbik eset, mert a legrosszabb, hogy FW-t se enged rajta frissíteni, ha locked a státusa. Szerencsére nem MAX Security-n van, hanem "csak" HIGH security-n. Na nem mintha ezzel beljebb lennék, de így elvileg a master jelszó kinyerhetõ.

"Legszebb" informatikai feladat amióta csak a szakmában vagyok.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy bögyödben vannak a szabályok, de hogy a jó ízlés is?
Ha tudod, hogy lóbaszó nagy képet akarsz megmutatni, akkor legalább magadtól tennéd linkbe...!!!!
Ne nekem kelljen szólnom ...

Fabio Capello
kicsit belenéztem a vinyóproblémádba, hát feladtad a leckét mindenkinek :/ Megnézem, hátha tudok okoskodni valamit, de amit eddig kikutattam, nem valami esélyes... :/

zorrobomber
<#idiota>
ne mondjátok már hogy nem voltatok kíváncsiak arra hogy hány csík szalonna hosszú az elsõ napon eladott egymás mellé rakott dio3 dobozok összessége??

davidka003
Az a baj egyébként, hogy iszonyú hosszú. Fõleg, hogy 22 colos monitor miatt nagyítva használom az oldalt és sokat kell tekerni és széthúzza a topicot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Az lehet, de a szorzással hadilábon állsz:

450px × 3 380px = 1.521.000

Vagyis 21.000 pixelponttal több, mint a megengedett.

Ejnye <#bohoc>

Carlos
modemmel tolod?

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
255KB <#hamm>

davidka003
Na ezért tuti bünti lesz. 😄
Ilyen rohadt nagy képet please NE.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Sacrilegium - horror és akció - képek a cikkben!

"A TopWare Interactive bejelentette, hogy Sacrilegium néven új akció-horror-kalandjáték készül a Two Worlds-epizódokat is jegyzõ Reality Pump Studios mûhelyében. A játékban egy Alex nevû egyetemista lány, kaliforniai lakos életébe csöppenünk bele. Õ és a barátai átkerülnek egy másik dimenzióba, a Sacrilegiumbe, ahol mindenféle rémálomba illõ szörnnyel kell megküzdeniük horrorisztikus környezetben. Szerencsére Alex még a rendes életében kimerítõ harcmûvészeti és önvédelmi képzést kapott, így nem indul teljesen esélytelenül a veszélyekkel szemben."

Shep
Hát akinek fussa mibõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Gratula!

Én:

Registered 4 months ago
Giveaways Entered 111
Gifts Won 1
Comments 2

IMYke2.0.0.0
Még egyszer köszönöm, és izgatottan várom, hogy mi lesz a következõ ajándékod a csoport számára 😊

IMYke2.0.0.0
Az utóbbi idõben nagyon is jó útra tértél. <#nyes><#papakacsint>
Nincs ezzel baj. Csak csínján kell bánnod az elkövetkezõ idõkben a "Megrendelés"-re kattintgatásokkal <#nevetes1>

grebber
Tegnap nyertem végre a steamgiftsen:

Registered: 5 months ago
Giveaways Entered: 765
Gifts Won : 1

Dungeons of Dredmor volt a nyeremény!

Next PC upgrade: 2022

régen talán a gamespy oldaláról lehetett letölteni ezeket egy ideig, reklámok vannak benne pályatöltés alatt.

Nincs mit! Hamarosan újabbat indítok, szintén az SG.hu számára 😊

TheGrinder
Valaki nézze már meg aki ért németül, ezt az oldalt linkelték egyik steam csoportba és elvileg ingyen lehet hozzájutni a Far Cry, Rayman Raving Rabbits, Ghost Recon és Prince of Persia: Sands of Time játékhoz.