Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"We've added three games to Humble Indie Bundle V! If you've already purchased the bundle, then Braid, Super Meat Boy, and Lone Survivor are already on your download page!"
Akár ~240 Ft-ért. Döbbenet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GoW 2 (2007) PLAYSTATION 2 (!)
Darksiders (3 ÉVVEL KÉSÕB😎 ---> Nextgen konzolra és késõbb PC-re.
Még jó, hogy sok mindenben szebb és jobb, mint a GoW. Szegény csak játékmenetben, sztoriban, élményben, összhatásban nem tud jobb lenni. Talán majd a "halállal"... kent w8 2 borin' til' death. -.-
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk kicsit fárasztó, hogy mindig azt hiszed, hogy a te speciálisan eltorzult hozzáállásod a mérvadó...
GoW, Darksiders, Dante HP, MP nyerés:
Ládából, ládából, ivókút szerû valamibõl.
GoW, Darksiders, Dante fizetõeszköz:
Lelkek, lelkek, lelkek.
GoW, Darksiders, Dante alapfegyver:
Kard, kard, kasza.
GoW, Darksiders, Dante távolsági támadás:
Apolló nyila, Crossblade, Kereszt.
GoW, Darksiders, Dante relikviák:
Nem rémlik ilyesmi, nem rémlik ilyesmi, dögivel van mindenféle.
GoW, Darksiders, Dante, Bionic commando hintázás:
Van, van, van, van :-D
GoW, Darksiders, Dante meglovagolható és irányítható enemy:
Nem rémlik, van, van.
GoW, Darksiders, Dante, Shenmue, Fahrenheit QTE:
Van, szolidan adja elõ, van, van, van :-P
Mi van még ami fõ jellemzõ? :-)))
A Darksiders ugyanis -ironizálva- egy játékfejlesztõ tanácskozás terméke, ahol project manager behivatja a falu apraja nagyját és felteszi a kérdést, hogy mitõl sikeres egy játék?
Aztán jönnek a válaszok, hogy:
- a GoW az kickass
- a WoW grafikai stílusa szerintem jó
- a Portal alapötlete fúúú de tetszett
- Zeldás kéne, hogy legyen kicsit, mert a Zelda az epic, fogyott, mint az ingyen cukor a tesco-ba
- legyen benne sok fegyó
- a sátános, apokaliptikus témán még van rókabõr
- a játék ne legyen túl rövid, de túl hosszú se
- legyen benne sokféle képesség
- etc.
A Darksiders mindenben jó, de valójában semmiben sem kiemelkedõ, csak egy jól összegyúrt kavalkád néha már túlságosan is sok nyúlással. Egyetlen eredeti ötletre nem emlékszem belõle, néha kifejezetten untam, mégsem szar játék... persze az X-es verzióra ráírt 10/10. olyan komolyan veendõ, mint a kormánypolitika...
GEOW3...😄
ezt a megkülönböztetés miatt találták ki...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki mindenhol forgatható kamerát akar az nem igazán van tisztában pár dologgal.
A fix kamera egy külön világ, ami, ha jól használják sokkal, de sokkal jobb összhatást és drámaiságot tud elérni mint a szabadon forgatható: "a user=operatõr elképzelés."
A GoW teljes dramaturgiája a fix kamerára épül! Aki megnézte a fejlesztõi beszámolókat, az nem mond ilyen baromságokat... nem nem a csúcs, de értõ kezekben tud az lenni és a GoW-ban maximálisan az.
A Silent Hill, Metal Gear Solid sem véletlenül fix kamerások... telis- tele vannak hangulatfokozó kép mahinációval, amik mesterien dobnak az összhatáson.
Aki ezt nem érti, az valahol elvesztette a fonalat a játékipar rögös útjain, de keményen.
Sok tekintetben több is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valamint a Darksiders a 17-20 órával egy kiváló multiplatform játék...
Szóval ez max annyi hogy nem a te stílusod.
De végképpen nem gagyi hiszen magas színvonal mind2-õ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Darksiders sokkal inkább a zelda szeriából koppint ha valakinek mond ez a név valamit...
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PC-n ez a stílus elég ritka, így ott elhiszem, hogy ütött... nekem Kratos munkássága után meg olyan volt a Darksiders, mintha az Asylum stúdiós I am Omega-t nézném az I am Legend helyett.
A God of War 3 pedig konkrétan a stílus koronázatlan királya! DÖBBENETES! ZSENIÁLIS!
2 játék miatt vennék PS3-at: God of War 3 és Heavy Rain.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Olcsó GoW utánzat.
Csak az reagáljon, aki végigvitte a God of War összes részét. Köszönet <#worship>#worship>
Tény, hogy sok játékot pedig akkor áraznak le, amikor jön az új drága kiegészítõ vagy DLC, ráadásul eleve nem is annyira olcsó Steamen magyar szemmel. De ez már megint csak egy más aspektusa a dolognak. Én elfogadom nagyját amit írsz, de ha minden oldalról meg akarnánk vizsgálnia dolgokat, akkor ezzel nagyon komoly terjedelemben lehetne foglalkozni. És abból a szempontból nem is irigylem a kiadókat, hogy mennyi szempontot kell figyelembe venniük az árpolitika kialakításánál. Az (Activision) Blizzardnak mondjuk egyszerû: drágán kell adni, mert viszik.
"Fontos tudni: Gyûjtõi kiadás, korlátozott példányszámban, a készletek erejéig."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MAJD HA EGY "GAGYIBB" JÁTÉK OLCSÓBB LESZ ÚJONNAN MINT EGY AAA JÁTÉK...NA MAJD AKKOR TÁRGYALHATUNK.(mármint az EA taggal nem neked szólt...😄)
***ennek 2 oldala van ne csak az akció mutassa nekem a játék közti érdemi eltérést ha ez igaz amit ír hanem már megjelenéskor.
DE ugye errõl senki nem pofázott még...mert az már ciki lenne.
Aki ismeri a Steam-et tudja jól hogy ott 1 évben 1x van akció.
Nem a leárazásokról beszélek...a leárazás 60 euróról 40-re az nem akció hanem leárazás...12ezer ft, azért ami a botokban a legdrágább helyeken is olcsóbb.
Vagyis nem értem...
Most Néztem egy 3x euros játékot, 1.5 hónapos kb van 25%-off
Ez oké úgymond hamar van OFF de ez nem akció...így 25%-OFF melett 7500FT...ez nem akció...ez 1-2 ezer engedmény PC-n a bolti árakhoz képest kb...ez semmiség.
1. ha megvesz valaki valamit akkor vagy ne kereskedjen, vagy vegyen akcióban és vagy cserélje értékmentessen vagy adja tovább ugyanannyiért ha mégsem kell.
Tudod van sok paraszt aki steamre szerez akcióban játékokat és utána mikor visszaegy az ár, akkor õ a csillagos eget kéri cserébe.
Hát az ilyen dolgok nem magyarázzák meg az EA aggodalmát.
De ugyanígy van 2 példányom a Dragon Age 1-bõl, a Stranglehold-ból, FEAR 1-bõl és a kiegészítõjébõl, a GTA: Vice City-bõl, Prince of Persia klasszikus elsõ folytatásokból, Tom Clanc'y Splinter Cell 1-bõl, Trine 1-bõl, Borderlands 1-bõl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem azt mondom amúgy, hogy egyetértek vele, csak azt, hogy túlzásokba ne essünk, igenis releváns szempontról van szó, a nagy leárazásoknak is lehet negatív hatása is. Nem értem, hogy miért kell ezért köpködni. Nyilván õk az Origin miatt duplán ellenérdekeltek az ügyben, ez nem kérdés.
A GoG pedig mondjuk eleve más eset, hiszen alapból elég alacsony árakkal operálnak, és más elkötelezettségû és mennyiségû felhasználói bázissal rendelkeznek. (Ha már náluk is vannak újabb játékok. Aminek - ha elvi szempontból fura is elsõre - örülök, mert a DRM-mentesség jó.)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha drága lett volna, nem lenne pl:
Crysis (x360-PC)
Crysis Warhead (PC)
Crysis Maximum Edition (PC)
Crysis 2 (X360) pc-re még nem vettem meg...
és ez csak 1 a sok közül amibõl több van...szóval.
Van olyan játékom, amit rohadt olcsón vettem meg és mégis forró melegség öntötte el a chi-központomat, amikor kifizettem az árát a pénztárnál, és végre betehettem a táskámba - mámor volt.
Van olyan drágán, elsõ napon vett játékom (The Witcher 2 Premium Edition) amit még végig sem játszottam, és már most, a bõvített változata is olcsóbb, mint az alapáron adott, rendkívül gazdag elsõ kiadása volt - értéketelenebbé vált a játék?
Lófaszt! (Bocs)
De nyugodtan próbálkozzon a csávó.
Az igazság megmondom mi.
Ha minden akció megszünne, akkor is ez lenne:
1. vagy ha nagyon érdekel valami valakit...ÚGYSEM bír várni akciókra...
Ilnyekor mi jön? az ILLEGALITÁS.
2. ha nagyon érdekli és van lóvé nem warezol hanem megveszi elõrendelik ahogy manapság is...leszarják sokan hogy 6 honappal késõbb feleannyiért megvehetik.
3. vagy nem érdekli annyira és akkor aztán hótmindegy mikor lesz olcsóbb a játék addig nem fog vásárolni az illetõ hanem mondjuk megintcsak warez, és utolag megvásárolja.
Vagyis:
1. ezzel a warez-eredetiség aránya sokban javul!!!
2. mérföldekkel több bevétel van így hiszen nekem van 70-80 játékom legalább amiket csak azért vettem mert warezban letóltam megjelenéskor...ha ez a pénz nem kell az EA szerint...akkor lehet más utat is járni.
Szóval igenis ez semmi tekintetben nem jogos és nem valós következtetés...ez az EA agymenése...
Gondold meg...MIÉRT IS AZ EA-nak jutott eszébe évek óta errõl vádaskodni???
Miért nem a többi játékfejlesztõ állt ki a porondra?
Hát mert csak az EA szemét szúrja a Steam ennyi az egész.
Ezzel nem azt mondom, hogy azonosulok a gondolataival, de ennyire a torkának sem kéne ugrani.
Saját magát égeti ezzel az aranyköpéssel.
Akkor a ME egy szar játék mert mondjuk 2-3000FT.
És amit mond hogy várok fél évet és UTÁNA veszem ilyen olcsón az mit változtat a dolgon? Vagy a játékoknak van szavatossági idejük?? OMG
Lehet jövõre a ME4-et már 30ezer ft-ért fogják adni mert akkor az lesz a legdrágább játék, vagyis ezekszerint a legjobb.
Vagy akkor most a CoD a legfaszább játék a világon csak mert horror áron kapni?
1. Az EA kapzsi szutyok és irigy valamint negatív reklámot csinál a riválisnak...mert nekik nem jött be az élet!
2. Kikérem magam vagy magunk nevében azt az OSTOBA mondatot hogy egy játék értékét az ára befolyásolná!!!
úristen.
Csak egy cd-kulcs sokszor amibe nekik kerül és tiszta lovét akasztanak.
Semmi gyártási költség.
A poén meg az hogy az akciók sem akciók az estek 90%-ban. mert boltokban ugyanannyiért vagy olcsóbban amúgy is megvehetõk.
Pl 50 -60 euro-s játékokkal eleve vicces 18ezerért árulni mikor a boltokbban max 10-12 ezer.
Melyik a jobb üzleti modell?
10 répát értékesíteni 1 hónap alatt 25%-os haszonkulccsal?
1000 répát értékesíteni 1 hét alatt 5%-os haszonkulccsal?
"Költõi kérdések" címû rovatunkat olvasták. Figyelmüket köszönjük!
Ha vezetékesen minden intézhetõ, akkor meg aztán végképp nem kell.
Mondjuk kb 1 hónapja van mobiltelefonom, szal nem volt idõ még, hogy kellõen sok negativ tapasztalat felgyûljön 😄
Forza.