Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Gameflyon a Batman AA 2,5 font! Remélem hamarosan steam-en is kap majd egy 80%-os sale-t és akkor megvesszük.<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
van középút

davidka003
Mondom személyesen kp-ban. Nem kell hozzá még személyi se. OTP-be bemegy aztán kész odaadja a lóvét és már rajta is van a számlámon.

"illetve nincs otthon napközben és dolgozik."
De másfél hetet mondott, hogy akkor már jó lesz. Ha dolgozik is munka elõtt munka után befizetheti.

Ja és összesen 2 ezer Ft-ról van szó. Csak azért jegelem neki, mert gagyibb játékokat akar megvenni amikért senki nem jelentkezett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nincs saját bankakrija rendelkezésre, illetve nincs otthon napközben és dolgozik...most én is így vagyok hétfõn elõbb el kell kéretõznöm hogy beérjek a takszövbe...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
De pont ez az, hogy OTP mindenütt van és belehet fizetni személyesen kp-ban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Van cash, de nincs pénz a számláján például...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Írtak az eladó játékaim miatt és azt mondta a vevõ, hogy ha utánvéttel küldeném akkor rögtön tudna fizetni ha pedig elõreutalással akarom akkor csak másfél hét múlva lesz pénze. Mi ebben a logika?
Nem küldöm utánvéttel senkinek de nem tudok rájönni reggel óta, hogy ha a drágább utánvétre van pénze akkor arra miért nincs,hogy bemenjen az OTP-be befizetni?

Fpocok
GETGAMESGO:

-50% ALAN WAKE
-75% GOTHIC4 nem steames
-75% JUST CAUSE2

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Egy email cim a mai világban több mint kevés.

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Igen, ha rosszat akarok mondani a dio3-ról én csak ezt az egyet tudom mondani, hogy az itemizáció finoman szólva se tökéletes.

Meg nekem az AH is szúrja a szemem de azt nem kötelezõ használni, igaz állitólag anélkül infernon instant halál vár minden bokorban.

davidka003
576.hu

Nem tudom a felhasználónevem. Mondom kérek jelszóemlékeztetõt.
Azt mondja: Adja meg a felhasználónevét és elküldjük email címére a jelszót. Olyan nincs még véletlen se, hogy email címet lehessen megadni.
Regisztrálni természetesen nem enged, mert email cím foglalt.
Ráadásul cdgalaxishoz képest fos az oldal is nem csak az árak. Fuuu

arty
azt el tudom fogadni, hogy a hekkendszlesst kedvelõknek ez a non+ultra, hiszen aki szereti, az általában imádja, oda van érte, az égig magasztalja 😊

talán ha anno lett volna ps2m, a maga idejében jobban megfog...

Forza.

Shep
Tudom de néha elkap ez a hangulat és akkor tudok az ilyenekkel is játszani. Persze a diablokban sosem szerettem ,hogy túl sok tárgy van és a 3/4-e kacat semmire nem jó. Frásznak dobál nekem kardokat, meg pajzsot ha démonvadásszal vagyok, ok, hogy lehet vele kardozni de ha kardozni akarnék akkor barbárt indítottam volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Van ilyen ez nem a te stilusod. A dionak elég repetitiv játékmenete van, de aki fogékony rá annak ebben rejlik az addiktivitása. Vagy két-három óra alatt megunod vagy abbahagyni sem birod nincs középút.

Shep
Hát ok de én azért biztos nem fogom 3x végigjátszani, hogy na majd ott legyen kihívás. Meg ha abból indulok ki ,hogy az utolsó ilyesfajta játék amit ténylegesen végigjátszottam az a DS2 volt azóta meg csak belelestem 3-ba (DS3 demo eleje, Legend hand of God, Titan Quest) de mindegyikt otthagytam 1-2 óra után akkor itt sem hiszem ,hogy nekiállok akárcsak a demonak másodjára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Te Arty... én értem, hogy leszarod, de ha a kezedbe dobják a kamerát, akkor te azt a kb. 48 emelet magas boss-t lehet, hogy nem "járod végig a kamerával" alatta epic zenével, hanem egybõl a torkára mész... pl. GoW 3-ban ez a minimum és amikor mozdulatokat kivitelezed az is eszméletlen filmszerû és pont ezt akarták. Kezdetektõl fogva ezt akarják: filmszerû akció. Pont, mint az Unchartednél, csak ott más elemekkel operálnak.

Az már egy más kérdés, hogy neked ez nem tetszik, te nem szereted, ha teljes pompájában látsz valamit inkább forgatod te a kamerát. Elfogadva!

De ettõl még a GoW nem fixkamerás fos, mint ahogy azt már párszor megemlítetted, hanem egy 2 lábon járó hack 'n' slash király.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hell-en vagyok (80 óra gametime lassan), solo-zom kezdetektõl fogva, AH-ba nem veszek és nem adok el semmit. Már lassan sajnálom az ellenfeleket... viszont állítólag Inferno meg Hell x 10, ACT3 felett kevés ember járt még solo-ban :-/

"Szóval el lehet vele lenni de világot biztos nem váltja meg és a mûfajt sem definiálja újra"

Pedig én személy szerint ez várnám egy 11 évig fejlesztett Blizzard játéktól. Ettõl függetlenül kellemes játék, de az igazi arcát valahol hell közepe felé kezdi megmutatni és ezért nagyon kár.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Tökéletesen igazad van akinek ez a játékmenet nem tetszik az ne vegye meg a játékot ez így teljesen korrekt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

shaddam
Hellen más a sztori?Új pályák? Wowban is csak szánakoztam aki ugyan azt a boss ölte mint én csak "nehezebb" fokozaton egy ugyan úgy kinézõ +10 statos cuccért, aztán persze lesajnált hogy az a játék amit õ lát... Azóta kb magasról teszek is a blizzard termékekre.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

wedge31
Akkor mit akar? a dio lényege elérni a 60-as szintet ott vannak a jó gearek ott kezdödik az igazi játék, szvsz.

IMYke2.0.0.0
Ez a "bemelegítés" szöveg már unalmas a Diablo 3 topikban is - vannak olyan emberkék, akik nem akarnak Hellen játszani... akkor mi van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Én már nem is emlékszem a normál meg a nightmare szintekre azokon csak átszaladtam az igazi játék hellen kezdödik.
Ha valaki normálon várja a katarzist az sajnos csalodni fog mert az csak bemelegités.

Shep
Hát én is meglepõdtem mikor a romvárosban az elsõ Boss 3-4 alap lövéstõl megfeküdt.

zorrobomber
Ha jól tudom ez titan questben is így van, tehát végülis mûfaji sajátosság. Viszont míg ott azért van némi kihívás már a kezdõ szinten is, itt tényleg semmi. Az azért erõs hogy a fõbosst fél kézzel lecsaptam 0 skillel úgy hogy simán beleálltam minden lövésébe.

arty
Nem nekem írtad, de... LESZAROM a gamedesign-t. Ha nekem egy design elem nem jön be, és nincs ami kárpótoljon (pl beszippant a hangulat, szereplõ, játékmenet) nem játszok vele.

Forza.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ezt nem tudtam. 😊

zorrobomber
csak sorban lehet haladni a nehézségi szinteken, tehát normalon kezded a teljes gameben is 😊

DarkSector
Pedig nagyon fasza látvány...de szerintem a Square Enix motorja jobban ütött.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na gyerekek Zorrobomber jóvoltából kipróbáltam a Diablot 3-at. Hát nem rossz játék ez de azt értem ,hogy sokan miért fanyalogtak, mert még nekem is könnyû, emlékszem anno a 2-ben már az elsõ területen meghaltam egy csomószor. Itt meg még üvegcsét sem kellett ellõnöm, igaz nem is tudom a starter milyen fokozaton megy, mert nem találtam meg 😊. Viszont a nagy õrületet nem értem, mert olyan, mint a többi 12 egy tucat kattintgatós rpg. Grafika szép de hát a Titan Quest is az. Szóval el lehet vele lenni de világot biztos nem váltja meg és a mûfajt sem definiálja újra, mert azért gondolom sokan titkon azt várták, ha már ennyi évig fejlesztették. Azért ezt a "demot" végigviszem 😊

IMYke2.0.0.0

Tinman
David Jaffe, GoW designer véleménye az ügyrõl:

If you've played the God of War III demo, you might have noticed that even with the jump to the PlayStation 3, Kratos's adventures still shun one feature many action gamers feel is imperative: player-controlled camera.

The series' traditional fixed camera is clearly not a result of technical limitations. Designer David Jaffe explains the decision is supposed to result in a faster-paced game.

Replying to questions from followers of his Twitter feed, the creative lead explained in a two part tweet:

"Controlling a camera becomes gameplay and slows pacing. It was a trade off. But I ... (don't) want (the player to) enter (a) new room and always b(e) looking around as first order of biz. I wanted a faster pace for GOW."

A little later, in agreement with a fan's comment, he added:

"... 'fixed cam gives creator authorial control' (that's) the other reason I chose it - wanted (to) send ya'll on a ride of my creation."

Forrás

Van egy olyan sejtésem, hogy a game design témában vannak fehér foltjaid... ami nem baj, mert nekem meg a labdarúgás az egyik gyenge pontom.

Persze bátran lehet minden témában jól megaszondani', csak a hitelességével lesz baj.

IMYke2.0.0.0
Én csak alapvetõen bizalmatlan vagyok - meg most nagyon-nagyon szegény -, de én is jó dolognak tartom ezt a finanszírozási formát.
Voltaképp, valóban a pénztárcáddal szavazol egy olyan termékre, ami érdekel is, és erõsebben meg van rá az esély, hogy beleszólhatsz, neked tetszõ végeredményt kapsz kézbe... nem utolsó sorban finomságokkal megspékelve.

Shep
Hát ha pontosan visszakövethetõ mire is ment el a pénz ok, mert ugyebár ahol pénz van ott mindig elõkerülnek a similsek is elõbb, vagy utóbb.

*kickstarter (fene ebbe a fogalmazásgátlóba)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt a kickstar dolgot nagyon jó dolognak tartom! Akarsz valamit? Elõre fizess érte! Így a warez sem lesz akadály, mivel a fejlesztési költségeket a játékosok állták, bukás innentõl nem lehetséges. Legrosszabb esetben nem hozz túl sok profitot. Legjobb esetben viszont simán nyereséges lesz.

Shep
Hát én sajnálnám, mert szerintem minden játékuk nagyon jó, sõt kedvenceim.

zorrobomber
Szerintem a free2play az most csak egy szent grál. Attól hogy mindenki erre vált, a szar játék még szar játék marad, és a sok bátornak drága tanulópénz lesz a kaland. Sõt, itt még könnyebb bukni, mert nem más ez mint egy átnevezett jól marketingelt demo.

IMYke2.0.0.0
Így van - a "talajvízzel" bukott csak ki igazán, hogy mennyire egy oldalra (nVidia) fejlesztettek. Nem kár értük.
A Free To Play játékokból úgyis degeszre szedik majd magukat néhány év múlva - mert a játékosok tejelnek nekik ("mindhalálig") a DLC-k és fizetõs fegyverek/tárgyak/képességek megvásárlásával, hogy õk legyenek majd a "helyi terminátorok" az aktuális F2P Crysis 8-ban...

shaddam
Kicsit szerintem ez engine miatt tartanak itt. Emlékszem hogy verték a mellüket rá...aztán az összes ea játék frotsbite-tal jön ki. Igaz azokban nincs is olyan szépen renderelt talajvíz.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
"If you look at what kind of games are done in the packaged goods market, with DLCs and premium services and whatnot, it's literally milking the customers to death,"

Mondom én: We're doomed!

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
engine-t csináljanak nyugodtan, csak játékkészitésbe ne kezdjenek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shaddam
"Crysis maker Crytek turning into a F2P only studio". Pedig olyan sok minõségi és tartalmas AAA cím fûzõdik hozzájuk. Hogyhogy nem megy nekik a szekér? /sarcasm
eurogamer

arty
nem elég jó a minõsége 😊

Forza.

arty
értettem, lásd "😉" :-)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tegnap már volt róla szó.

"Curiosity" - [lenyúlás, vagy okos kísérlet?.

"A Curiosity-ban egy virtuális szobában lévõ kockát kell szétszednünk, hogy megtudjuk, mit rejt a belseje, amely az ígéretek szerint "valami csodálatos". A világ minden játékosa számára közös kocka sok kis kockából áll, melyeket a játékosok egyesével távolíthatnak el, de a "nagy titkot" csak az ismerheti meg, aki az utolsó darabot szedi le.

A rejtélyes fekete kocka darabokra bontása valójában egy közösségi médiával foglalkozó pszichológiai kísérlet eszköze. A 22 Cans azt fogja vizsgálni, hogyan terjed a felhasználók között, hogy mi volt a nagy titok. A kísérlet eredménye a további játékok részévé fog válni, azt még nem tudni, hogyan. A játékhoz DLC-ket is vásárolhatunk, ezek limitált példányszámú virtuális vésõk lesznek, melyek meggyorsítják a bontási folyamatot. A vas vésõ pl. tízszer erõsebb, mint alapértelmezett kockabontó erõnk, és mindössze 59 pennybe kerül. A gyémánt vésõ ereje már százezerszerese a miénknek, de az ára egy kisebb vagyon, 50000 font.*** Ebbõl a DLC-bõl mindössze egyetlen darab lesz megvásárolható a világon. "Õrületesen nagy összegrõl van szó" – mondta Molyneux. "Ez nem pénzszerzési gyakorlat, hanem teszt a pénzpiac pszichológiájáról."

Ezek után lehet tippelni, mi lesz a kocka belsejében. A mi tippünk: egy cetli, "hülye, aki elolvassa" felirattal."

*** = mai árfolyamon ~ 18.400.000 Ft.

IMYke2.0.0.0
"Carmagedon: Reincarnation" Macre és Linuxra is.

"Miután a Kickstarteres akció segítségével a célul kitûzött összeg 156%-át sikerült elérniük, az alkotók megerõsítették, hogy lesz Mac-es és Linuxos verziója is a Carmageddon Reincarnationnek. Az angol Stainless Games stúdió 400000 dollárt kért, és 625143-at kapott a 30 napos kampány után. A játék támogatói a nekik járó példányon kívül pólókat, posztereket, a játék autóiról mintázott miniatûr modelleket kapnak, és lehetõségük lesz, hogy gyalogosként szerepeljenek a játékban. A legnagyobb támogatók vezetõk lehetnek a saját maguk által tervezett autójuk kormánya mögött. Ez utóbbi a díj igen hamar elkelt, és azok kapták, akik 10000 dollárt szántak a játék támogatására."

Én egyet elfogadok 😊 Nemrég volt nyílt hétvége, de már csak az utolsó órákban tudtam vele játszani.

Shep
Nekem amgy sokkal jobban bejött a továbbfejlesztett U3-as videójuk ahol a szivaros tag ugrált le az utcára és vert szét pár másikat.