Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ki beszél most arról, amúgy igen az marhaság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Like szerü elrejtés egy baromság.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Pedig van benne pár jó dolog, bár a tiltást én nem használom, mert bárki mondhat hasznosat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor mit másolgatod ide a kommentjeit? ha bajod van vele jelentsd a megfelelõ rinyatopicban, vagy rejtegesd magadban szép csendben

DarkSector
Modik nem is nézik jó szemmel, csak saját forumon lehetne elvileg.

Nincs is ezzel baj, de Tommy ellenem használta pl most mikor nem volt oka rá.
Ha lett volna, akkor azt mondom oké.
De mikor visszaélnek vele az valóban gáz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem...õ a like -ra célzott szerintem!

IMYke2.0.0.0
Na ez az amit nem fogok használni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Ezt gondolom speciális SG-scripttel lehet - nekem olyanom nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Van, tiltólistára lehet pakolni az egyéneket és az õ hsz-eik mintha ott sem lennének.

IMYke2.0.0.0
Most eszmélek: Van ilyen script is?

IMYke2.0.0.0
Nincs is szebb annál, mint amikor 30+ éves emberkék gyerekek módjára egymásra fújnak...

Tinman
Ki beszélt itt errõl?

Azt eldönthetem, hogy kinek a hsz-ét látom és kinek nem... üdvözöllek a scriptek világában.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alább a bizonyíték, és igenis fontos, mert ez egy másik vitában végsõ érv lehet! 😊

Shep
Fejezzétek már be ezt a hülyeséget! Ki emlékszik már arra, hogy ki mikor kivel vitázott? 😊

Szóval gyûjtötted a hsz-eimet? Totál kész vagy! 😄

Nem mintha a tieidbõl nem lehetne összegyûjteni egy ennél is nagyobb kupacot (persze szigorúan a hosszabb szövegkörnyezetbõl kiragadva!), de nem ér annyit, hogy ezzel foglalkozzam.

De oké, jól van, fingom nincs a gémdizájnról, a Darksiders-rõl meg nem lehet érdemben nyilatkozni, amíg végig nem tolta az ember az összes GoW-ot, a fix karmáról meg elmondta a véleményét valami gémdizájner, és az márpedig úgy van!

Én meg, mint alább látható a kiragadott hsz-ekbõl, egy mindenkibe belekötõ, trollkodó kis pöcs vagyok 😊

Te nyertél!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SZÁ-NAL-MAS! 😄

szerintem itt nem te döntöd el hogy mi milyen stílusban fórumozhat

Tinman
A jövõben ne olvasd el amit írok, a script meg csodákra képes, mostantól nem látom mit írsz.

No meg nézz magadba... májusi termésed:

Indigo vs. Tinman
Indigo vs. Totti
Indigo vs. Arty
Indigo vs. Shep
Indigo vs. MerlinW
Indigo vs. DarkSector
Indigo vs. Fpocok

Részletek, nem teljes:

© Indigo
| ma 13:57 | privát | galéria | válasz | #41834
Totti meg az igényesség 2 merõben eltérõ fogalom 😄 Ezt ne is erõltesd 😄

© Indigo
| ma 13:55 | privát | galéria | válasz | #41832
A székelést láthatólag ti erõltetitek...

© Indigo
| ma 13:53 | privát | galéria | válasz | #41828
Akkor megtörölhetnéd a tiédet. Kicsit kakis...

© Indigo
| tegnap 17:54 | privát | galéria | válasz | #41693
Inkább maradj csöndben baszki, mert mások mondanivalójának kiforgatása trollkodás.

© Indigo
| tegnap 14:10 | privát | galéria | válasz | #41680
Inkább mondd azt, hogy már megint kötözködhetnéked van. Ezt jobban elhiszem, mint hogy tényleg ennyire értetlen vagy... Bár...

© Indigo
| 2012. máj. 17. 09:27 | privát | galéria | válasz | #40875
A lényeg, hogy a buta, és nyilvánvalóan provokatív feltevésedre nyomtam analóg módon egy fricskát, hátha észreveszed magad. Erre arcpálmáztál...

© Indigo
| 2012. máj. 17. 09:16 | privát | galéria | válasz | #40872
A te agyad csak arra állt rá amolyan tottis stílusban, hogy fps-t kontrollerrel kell játszani.

© Indigo
| 2012. máj. 17. 09:13 | privát | galéria | válasz | #40870
Térjünk vissza rá, ha már tudod mi az a digitális.

© Indigo
| 2012. máj. 17. 00:25 | privát | galéria | válasz | #40858
Ugye, hogy nem vagy te olyan rohadt vicces megmondóember.

© Indigo
| 2012. máj. 01. 16:57 | privát | galéria | válasz | #39572
Neked valahogy sosem azt sikerül mondanod, amire éppen célzol... pfff...

© Indigo
| 2012. máj. 01. 16:14 | privát | galéria | válasz | #39558
Pedig pont azzal összefüggésben írtad... Nem értettem hogy jön a témába a Steam, így gondolom csak fikáztál egy kielégítõt. Egészségedre!

© Indigo
| 2012. máj. 01. 11:56 | privát | galéria | válasz | #39536
Látom, ott is erõsen tûz a nap...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ki kérdezte? Egyáltalán ki térdepel?

Értem én, hogy szeretsz trollkodva hencegni, de MÁR MEGINT nem errõl beszéltünk, kedves "rákényszerítenekhogytrollkodjak" barátom... 😊

Mirõl nincs fingom se amúgy? Gémdizájnról? Akkor jöhetnek az elektronikai iparban szerzett referenciáid! Mértél már egyáltalán Agilent 8960-al? Hogy jön ez most ide? Úgy, ahogy ide kapcsolódik az én gémdizájnban szerzett jártasságom, kedves "nekemkétmilliómbakerültadeadspace" balfasz komám...

De tudod mit? Fingom sincs. Maradjunk ennyiben. (Csak még mindig nem tudom, mirõl nincs fingom se, de már ne válaszolj!)

Cities in Motion gift. Sok szerencsét mindenkinek.

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

IMYke2.0.0.0
Azt mondjuk nem tudtam, hogy a lány miatt megérte-e vagy sem.
Általában véve tényleg nem éri meg .

Tinman
P.ü.-be küldök majd scannelt képet... ez itt nem a villogás helye és qrvára szóba se hoztam volna, ha "kötekedõ bajnok" úr, nem kényszerít rá.

Tinman
"Ha most itt belemegyünk a lopásokba, akkor a Castlevania egy mérhetetlen GoW koppintás, de ugye ettõl még te nagyon élvezted és nagyon jó játék."

A Castlevania jóval öregebb brand, mint a GoW. Ha a régi Castlevania-kat átülteted 3D-be pontosan azt kapod, mint amit a Lords of Shadow-ban láttál. A régi CV-ban is epic boss harcok voltak, sok fegyver, sok kombó, és ötletes pályák.

Tinman
K. nagy hiba volt!

Egy hülye 3.14-csáért eldobtam egy karriert. A ribi már a jó ég tudja merre jár, de sok éve a jelenlegi fizetésem 2x-ét kerestem volna KEZDÕBE! Meg nem kellett volna a DR-nél megöregedni, de iszonyú jó ugródeszka lett volna.

Totti5
Letölthetõ játékokat csinálnak... pl legutóbb japókkal együtt egy olyan HC mûfajban próbáltak a trónra ülni, amiben szinte lehetetlen, de vették az akadályt sé a Sine Mora ott van a mûfaj legjobbjai közt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nyilván nem nagyon sírnék, ha állást ajánlanának (fõképp most, hogy nincs is munkám), de azért látni kell, hogy mibõl mivé lett...

Shep
Miért mivé lett? Millió 1 rosszabb cég van, te is nyilván elhajtanád õket ha megkeresnének. Ugródeszkának tökéletes lett volna neki, egyébként meg nem rossz hely az.

IMYke2.0.0.0
Hát, amivé lett az a cég... nem volt hiba.

Shep
Persze, minden szombat délután a matinéban 😊

DR-t szerintem hiba volt kihagyni.

Tinman
Miért kell téged mindig helyretenni?

2.5 évig voltam egy 17k példányszámú lap cikkírója, ebbõl az utolsó fél évben gamer rovat vezetõ. Közben állást ajánlottak (designer) a Digital Reality-nél, amit akkori élettársam miatt nem fogadtam el. A 2.5 év után akkori kollégával elmehettünk volna a GS-hoz, amit elvbõl és csípõbõl visszautasítottunk...)

Láttál egyáltalán már Maya-t mûködés közben?

Most jöhetnek a te referenciáid... Fingod sincs az a nagy helyzet.

Nem kívánok ezzel vitába szállni (fõleg, hogy nekem vannak fehér foltjaim gém dizájnban, míg neked már nincsenek, mert elolvastál két cikket, és még idéztél is belõle 😄), mert nekem speciel semmi bajom nincs a fix kamerával 😊 Amire próbáltam volna utalni, az a nevetséges hozzáállásod a Darksiders-hez. Oké, értjük, hogy mindenhonnan lopott, de legalább jól csinálta, és ATTÓL MÉG JÓ JÁTÉK! Nem értem miért kellett elkezdeni és azóta is erõltetni a GoW-al való hasonlítgatást, mikor nem volt ilyenrõl szó, te hiteles gémdizájner 😛

V43 1105
Remélem nem baj, hogy beírom ezt ide!

Nem cserélne valaki, ARMED ASSAULT 2 OPERATION ARROWHEAD Steam Accountot eredeti BFBC2-re ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
Nekem olyan érzés volt játszani mint egy Soul Ravert... minden elemében élvezetes JÁTÉK és jól összegyúrt dolgok. Ha most itt belemegyünk a lopásokba, akkor a Castlevania egy mérhetetlen GoW koppintás, de ugye ettõl még te nagyon élvezted és nagyon jó játék.

A storyját és a világát egyátalán nem éreztem n+1nek, hanem különlegesnek és érdekesnek. Számomra a Kratos ideges a feljebbvalóira és legyak mindenkit inkább tûnik elcsépeltnek.

Darksiders 2 nagyon ígéretensnek néz ki, rendesen lesz benne tartalom és újdonságok, új lehetõségek.

Totti5
Ez akár CGI is lehetne olyan durva. Amúgy mit vártál?😊

w77d
köszöntem 😊

davidka003
UFO: Aftermath
UFO: Aftershock
UFO: Afterlight

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
gyerekek az UFo triológia hogy jön egymás után? melyik az elsõ?

IMYke2.0.0.0
A témához némiképp kapcsolódó hír: "David Jaffe új játéka" (ipon.hu)

"A God of War és a Twisted Metal dizájenre, David Jaffe, aki arról híres, hogy sohasem rejti véka alá a véleményét most egy ingyenesen játszható shooteren dolgozik."

"Jaffe válogatott szavakkal minõsítette azokat a fejlesztõket, akik a F2P modellt arra használják, hogy kihasználják és kifosszák a játékosokat. <<Utálom, amikor a farok csóvája a kutyát, és az egész csak arról szól, hogy az emberek minél többet fizessenek. Hiába állítják a fejlesztõk, hogy aki fizet, annak nem lesznek nagyobbak a nyerési esélyei, amikor pontosan errõl van szó. Nem azt mondom, hogy gonoszak, vagy hazudnak, de elõszeretettel mondják, hogy vagy pénzzel, vagy idõvel fizetünk. Mindkettõ nagy szívás.>>"

grebber
Nézd a jó oldalát csak tolni kell azt a szart és elcseréled a sok hülyegyerekkel értékes normális játékokra!Ha lenne idõm multizgatni még kereskednék is de mivel nincs így ez kimarad.

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
én sem értem, pedig legalább 30ezret költöttem már el az ingame storeban<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zorrobomber
Nálam az utóbbi idõk legnagyobb rejtélye a TF2 hat mánia...

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértünk. Hasonlót fogalmaztam meg itt: #43169

grebber
És az F2P nem fossza ki az embereket.Ott is jobb leszel meg több mindent tudsz elérni ha majd fizetsz dolgokért.És akkor az ingyenes userek mehetnek a lecsóba szóval ez sem sokkal jobb mint a 2 naponta kiegek kiadása!

MerlinW
Nem mindenki él ám nagyvárosban😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
ipon.hu-ról:

Yerli szerint az átalakulás azt jelenti, hogy új darabjaik, az új platformokkal és technológiákkal együtt mind minõségiek lesznek, mivel a F2P kategóriában a tripla Á-s szegmenst szemelték ki maguknak. "Ahogy az a Warface-bõl is látszik megközelítésünk lényege, hogy a legjobb minõséget hozzuk ki, konzolos minõséget. Ez 10-30 millió közötti költségvetésû játékok fejlesztését jelenti. Szerintem ezek az újfajta játékok fogják megváltoztani az ipart, és ez az üzleti modell az, amely a leginkább felhasználóbarát." Yerli, aki szerint a jövõ az online F2P játékoké még hozzátette: "Ha megnézzük a dobozos játékok világát a DLC-kkel, extra szolgáltatásokkal és egyebekkel, láthatjuk, hogy az egész szó szerint arra megy ki, hogy kifossza a játékosokat."

IMYke2.0.0.0
Drávaszabolcs határõrközség mellett lakom.

Fpocok
Hova valósi vagy? Csak mert nekem is 40km Pécs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nem OTP-s vagyok, hanem ERSTE-s.
Ha teszem azt, valami bankban személyesen elintézendõ dolgom van, akkor fel kell utazzak Pécsre. 40 km oda, és 40 km vissza. Busszal (átszállások, várakozások) ez összesen ~4 óra...

grebber
Szerencsére a bankok a mi kis városunkban burjánoznak lakásunktól kb 10 percre van 1 km-res körzeten belül olyan 6 bank!

Tinman
Ha a közvetlen lakhelyemet nézem, tõlünk 15km-re van OTP...