Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Igen, mikor elküldtem akkor jutott eszembe, hogy mintha ilyen szabály is lenne 😊 Bocsánat!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Elnézést a láma kérdésért, de milyen algoritmus alapján kerül ki jobb oldalt felülre egy játék? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hát valóban sok CGI-t láttunk már ahhoz, hogy ne essen le az állunk, de ez itt real-time, ha minden igaz 😉

IMYke2.0.0.0
Linkeld a Youtube videót kérlek, ne ágyazd be a topikba!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jól van, mondd ki: "nem értesz hozzá" 😄 Az ilyeneken mindig szakadok amúgy 😄 Ez most olyan, mint amikor anno megkaptam, hogy addig ne mondjak véleményt a fos pörszjutról, amíg végig nem játszottam az összes NFS-t a kezdetektõl fogva 😄

Shep
U4 bemutató. Nekem valahogy nem tûnik olyan nagy számnak, emlékszem annak idején mikor az U3-ról elkezdték mutogatni a képeket, videokat csak néztünk ,hogy úúú de állatul néz ki, mintha igazi lenne meg ilyesmi. Na itt valahogy ezt nem éreztem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
Tekintve, hogy nekem az ajándék Humble dolgok (SMB, Braid, Lone Survivor) már megvannak, felajánlom itt a topikban valakinek, aki szeretné - feltétel, hogy aktív legyen itt a topikban, nem pedig egy félévente valamit beböfögõ ingyenjátékra hajtó fórumozó legyen.

IMYke2.0.0.0
No flamewar...
A CoD: Black Ops 2 ára nem kicsit túlzás... egy Diablo 3 árát elkérni érte (szerintem) arcátlanság.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dead Space 3 - 2013. február - elõrendelhetõ. ~11.000 Ft.

IMYke2.0.0.0
Így van - és csak hálálkodni tudok, meg bízni abban, hogy egyszer majd én is tudok segíteni valamiben. <#nyes>

grebber
Külön cd kulcs jár a három új játékhoz de már megtaláltam!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
ha az átlag felett fizettél akkor szerintem automatikusan meg kellene jelenjen a steam listádban

grebber
Vak voltam megvan!

grebber
Az újakhoz nincs steam kulcs ,vagy csak én vagyok vak?

Tinman
Imi-t néha szoktam segíteni játékokkal a fordításaiért cserébe. Jó lenne, ha másnak is eszébe jutna, ha használja a munkáit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mert az évek alatt elkészült játékhonosításaim fejében, ajándékként, korábban Tinman megvette nekem a csomagot, és a Humble Bundle akciójának keretében most újabb gyöngyszemek kerültek a tulajdonomba.

davidka003
Diablo 3

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Miért is?

IMYke2.0.0.0
Nem gyõzök eléggé hálálkodni Neked! <#worship>

IMYke2.0.0.0
106 új üzenet...

S tényleg - Mekkora királyság!!!!:

Tinman
Ezért vetted a konzolokat, játékokat, hogy játssz is velük.
Ha átrágtad magad az alapokon beszélünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
És még azt hittük nem lehet fokozni! Ennél jobb bundle -t nem lehet összeállítani.

*ujjak összekulcsolva, hátha nem lesz igaza

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Szarkazmus volt Indigo részérõl és Tinman felé irányult (csak súgok)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van cheat! Úgy hívják, hogy Youtube.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát így eléggé felejtõs mindkettõ. Legalábbis nekem nincs türelmem 600 oldalon szétszórt játékgyûjteményt fenntartani (mondjuk meg is van mindkettõ, de ha nem lenne se venném így).

Fpocok
Bár gondolom, hogy aki akarta, már kipróbálta... de van 3db 3 napos guest passom a Red Orchestra2-höz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Gameyfly:

GTA 4 és Batman Arkham City 4,99font! (nem steam-esek)

DarkSector
Jah nem lesz köze.
Amúgy DMC 1-3 nekem jobban tetszett mint a 4...a 2.rész a gagyesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem lesz köze a régi részekhez

arty
Idõm a kevés, az a baj. Vannak napok, amikor nem jut rá 1 órácska sem.

DMC5 csak akkor érdekelne, ha a DMC4-et már végigtoltam volna. (dmc1-2-3 már nem megy le a torkomon, gfx...)

Forza.

arty
azt mondod végig kéne õket szenvednem, hogy utána leirjam: "még mindig nemtetszik" ? 😉

anno a gyûrûk urát ezért olvastam el, hogy - mivel nem vagyok oda a fantasyért - utána érdemben is "leszólhassam". nem jött be, belezúgtam az egész "világba", a filmeket is imádom, stb stb. szóval ez kockázatos taktika! 😄

(sajnos ilyen áldozatra mamár nem lennék hajlandó, anno sok szabadidõm volt a melóban)

Forza.

DarkSector
Persze ha sok játék érdekel, vagyis sokféle stílus akkor nehéz unatkozni ilyen felhozatalok közepette, de majd jön még rosszabb idõ, és akkor is ugyanolyan szép marad a DMC4...

Bár én az elsõ kommentben a DMC 5-re céloztam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
valahogy a pangás sose akar eljönni, közben a régi, végigjátszatlan címek korábban csodált grafikája megfakul... a dmc4-ben az intro és a realtime átvezetõk fogtak meg, elmondani nem tudom, hányszor néztem már meg õket. jólenne cheat, h egyben, "filmként" végignézhessem mindet, játszanom ne is kelljen 😄

ha elég gazdag lennék, h ne keljen akciókkor vásárolnom, nem táraznék be egy játékot se, így többször játszhatnék azzal, amihez VALÓBAN kedvem van és mindíg frissen ropogósan ..... 😊))

Forza.

Jó, de nem érted, hogy õ végigtolta az összes GoW-ot, és véleménye márpedig csak neki lehet a témáról!? Fejezd be a trollkodást azonnal! Hogy lehetne már élvezetes a Darksiders, mikor a GoW DÖBBENETES és ZSENIÁLIS!?

DarkSector
😛
Jó az egy dolog hogy nem játszottad végig, majd ha pangás lesz legalább lesz mihez visszanyúlni. 😊

ja télleg DMC4 lehet fix kam volt.

arty
a dmc4 fixkamerás... lebuktam! 😄

Forza.

arty
dmc4 ezer éve megvan és nem sikerült végigjátszanom.
dst se ma vettem és azt se.

ez a kettõ tetszik a legjobban az elmult 5 évbõl és lám, még ezeket se játszottam végig 😄 _MINDÍG_ van más, ami egy icipicit jobban érdekel 😄

Forza.

DarkSector
Akkor játsz DMC5 vagy MGR-et majd...😄 azokban van kameraszög állítás. 😊

arty
máshol már leírtam, de... 1-2-3 évente egy üsdvágd játékot tolok le, abban pedig ZAVAR ha nem forgathatom el a kamerát, marad a darksiders. nekem egyszerûen nem élvezetes a gow. fixkamera számomomra egy oldalnézetes platformerbe való 😛

játszottam/próbáltam gowot ps2-n, ps2emun, gow3demot ps3on, psp részek demoit ps3on, ennyibõl sikerült megállapítanom, hogy nem ez lesz az üsdvágd, amivel játszok majd (ha ilyesmihez lesz kedvem). ellenben a darksiders demo lekötött és végig élveztem, tudtam, hogy ez lesz AZ a játék ... 😊

Forza.

MerlinW
2.8 milliárd dollárért... G4-esek is mondták E3-on... azon poénkodtak, hogy mégis ki a fene venné meg ennyiért?😊

[merlinw.org]

ha elõre néznek pár évvel a wow meg a cod haláláig, és azt valószinüsíthetik hogy még egyszer nem fognak a tutiba nyúlni egyik fronton se, jobb ha túladnak rajta.

DarkSector
Nah megvan 11 arcade..megtaláltam Braid-et meg Revenge of Titans...meg összesen 11 játékot látok a steam kulcson kivül gratisban...ez nem abnormális?😄

shaddam
Érdekes pletyka:aVivendi eladná az activisonblizzardot.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
jaja közbe nézem...

Tinman
Ott a régi mailjeid között...

Tinman
Azt nem, de ezeket igen! Most aktiváltam, tehát 1000%, de a link kell!

DarkSector
vagy lose key ...és ott kérnék cd-kulcs emlékeztetõt? 😊

MerlinW
Ha nem mentetted el a linket, akkor sehogy, így jártál😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az 1 dolcsisok? De hát õk a Bastiont sem kapták meg.

[merlinw.org]

DarkSector
Igen...és ha anno megvettem hol találom meg?
kapok új e-mail-t róla?