Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Amint teheted tûnés innen..

Kiröhögtök, lehet sárt fogtok dobálni rám, én most kezdem majd a marketinget fõiskolán, sajnos máshová nem mehetek, színtévesztõ vagyok és ezért rengeteg hely kizárt számomra.. amint tehetem zúzok én is innen el a francba ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tinman
<#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Olvasom itt hogy milyen allapotok vannak, akkor mar en se maradjak ki.
Par eve 100-120 ezeret minimum siman meg kerestem, iden mar alig van munka. De meg boldogulok, de mar nem sokaig.
Szuleim 3 szintes hazanak a tetoreben lakom, bar hozza teszem sok alberletes/paneles meg irigyelne. (konyha, furdo, nappali, wc, 3 szoba)
A lakas rezsit igy meguszom, bar sok nincs rajtam reggel el megyek este jovok.
En is jarok munka mellet muszaki fosulira, iden vegzek. Es most kezdek gondolkodni rajta hogy volt e ertelme az egesznek, amilyen allapotok vannak itt magyarorszagon. Hugom a parjaval mar 4 eve angliaba van es jol boldogulnak, mondtak en is mehetnek utanuk. Az angolom meg javulasra szorul, bar nem is ez a fo problema. Hanem hogy tudom magamrol hogy honvagyam lenne, akarmilyen koszos mocskos korupcios orszag ez en szeretem. Apam maganvalakozo, mellette 10-20 eve zoldseg termelessel es ertekseitessel is foglalkozott. 10 eve mar csak magunknak termelunk mindent, meg van 2 hegyunk is(egyikrol igertem panorama kepet, folyamatban van). Igy minden ami Magyar foldben meg terem az nalunk is meg van, cukorborsotol a palinkaig (persze azt ki kell elotte fozni <#vigyor5>) Dolgozni kell erte egy kicsit de utana meg van, igy a midnennapi kajahoz cask kenyer meg hus kell. Sok jatekot is veszek, le szoktak szolni miatta. De amig tudom magaban hogy masok kepesek havi 10-20 ezer forintot el inni es fustolni a semmibe addig nem zavar. Foleg ugy hogy en messze nem adok ki ennyit havonta, jo most a diablo 3 ce kicsit santit XD de most megint vissza fogom magam. Suli utan osszel meg latom mi lesz a helyzet, ha boldogulok maradok. Ha nem akkor ki nezek angliaba.
Alapban en csendes tipus vagyok, nem irogatok ide de olvasom midnen nap tobbszor. Ezt is csak azert irtam hogy lassuk sokan egy cipoben jarunk itt.(nagyon is egyforma cipoben)
hiába lõsz ha kisebbségben lesz a fehérség .

Én elb*sztam, hasonlóképpen, mint ahogy most te is tervezed... Szerintem, ha egy mód van rá, fejezd be a sulit. Akármilyen diploma is, de még jól jöhet! A felénél még abba lehet hagyni, de itt már nem szabad!

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ok, hozzátartozik a teljes igazsághoz, elárulom mi lettem volna ha végzek: angol bölcsész 😄 Szerintem ezt is hozzáteheted a nevetséges szakok listájához. Kb. 3 útról tudok amit bejártak az évfolyamtársaim:
- call centeres, fõleg ha másik nyelvvel szakpárban nyomták
- akinek volt IT-s affinitása az elment ilyen irányba, mint pl. én
- aki hardcoreban nyomta az doktorált és tanít az egyetemen
- feleség 😊
Elméleti lehetõségem még van a végzésre, abszolvált állapotban vagyok, diplomamunka+államvizsga kell. Ezektõl függetlenül az is tény hogy tróger vagyok, és gyenge mentség hogy másik városban van az egyetem.

Én egyáltalán nem hibáztatom azokat, akik kimennek külföldre. Csak ha belegondolok, hogy mi lesz ebbõl az országból 20, de akár 10 év múlva is, ha ez így folytatódik... De hagyjuk, a politizálásból már elegem van.

De ha majd eljön az idõ, hogy lõni kell, én ott leszek.

Ezer példát tudok mondani ennek az ellenkezõjére. Állami alkalmazottként eleve meghatározza az alapfizetésedet a végzettséged, plusz még a nyelvvizsga is dob rajta, plusz ilyen-olyan szakirányú tanfolyamok elvégzése is. De multiknál is így van. Hiába jelentkezel te mondjuk folyamatmérnöknek egy nagy gyárba, ha ránéznek az önéletrajzodra, és nem látnak felsõfokú végzettséget -> kuka. Pedig lehet, hogy ugyanúgy, vagy még jobban el tudnád látni azt a munkát, mint egy diplomázott emberke, mert ugye a tehetséget és a készséget nem egy papír határozza meg. Szerintem jó dolog, ha van az embernek egy piacképes diplomája, mert sokkal jobban boldogul, könnyebben és több fizetéssel járó munkát talál. Direkt aláhúztam, hogy piacképes, mert a nevetségesen sok kommunikációs, marketing, közgazdász stb. szakon végzett emberrel nem tud már mit kezdeni a munkaerõpiac...

Totti5
Ahol most dolgozok ott a végzettség alapján kapod az alapbért. Tehát ha nekem nem lenne ez meg az, akkor mondjuk 20kval kevesebbet érne a munkám, ami amúgy ugyan az lenne 1 az 1-ben. Amúgy tõlem sem kértek semmit az interjún sõt... de amikor megkaptam a besorolásomat akkor kellettek a papírok, mert ez alapján lettem bérezve.

Szóval ilyenre is van példa, meg arra is amit te írtál. Sok féle képen hozhatja az élet...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Sose fejeztem be az egyetemet, 4. évben elkezdtem dolgozni, a harmadik munkahelyemet nyúzom és sehol se kérték a diplomát. Meg tudod csinálni a munkát? Igen, akkor jöhetsz. Szeretett anyám máig sír amiatt hogy látod nem kellett volna egyetem mellett elkezdeni dolgozni, mert ezt a munkát "utána is megkaptad volna", de ebben én nem vagyok olyan biztos. Az elsõ két munkahelyem pl. már rég megszûnt.

Ha õszinte akarok lenni, akkor lehet, hogy nem... Sajnos szeretem ezt a ganédombot, amit hazának hívunk. Tudom, hogy innen menekülni kéne, és itt csak egyre rosszabb lesz, de valahogy mégis az otthonom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jól is teszed, ha mész! Lenne kint ismerõs már lehet nem itt ülnék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Értelme van csak nem magyarországon. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Nem is értem mi értelme a diplomának amúgy. Iszonyú sok a jelentéktelen tárgy aminek semmi haszna és a fontosabb tárgyak meg háttérbe szorulnak.
Szenved az ember 4-5 évet aztán alig tud megélni. Bizakodni kell azért hátha lesz majd valami munka. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
(volt melóm, csak párom jobban keres + kis pihenés rámfért=alszik, játszok! 😄)

Forza.

benőmenő
Ilyenkor teszem össze a kezem, hogy mind 2 szülõmnek van munkája, és bár szarba nem nézik õket a munkahelyükön, de kitartanak és hálistennek nem éhezünk (bár amikor a lakást vettük 10 éve gyanúsan sokszor volt grízes tészta 😄 ). Tényleg sajnálok mindenkit, és remélem találtok munkát! Én meg egyetem után (ha bejutok, ha nem, akk elõtte) megyek ki azonnal nagybátyámék után külföldre.
DarkSector
Mondjuk ilyen gyakran elõfordul, csak igen ahogy írod bevállalás kérdése, de ugye ha nincs más lehetõség és csak anyu tud munkát találni akkor nincs más. 😊

Párom több gyed-et kap, mint amennyit a volt kollégái keresnek túlórával... meg mint amennyit anno õ is keresett... Amúgy ilyet is csak a tévében láttam még, hogy apuka van otthon a gyerekkel! Grat a bevállalásért! 😊

Tinman
Imi!

Ingyenes játék! (Persze lehet pénzért is, de AZT NEEEE!!!!)

Töröld, ha etikátlannak érzed, de ebédszünetben kollégákkal nagyon ráálltunk és reménykedünk folyamatosan :-)) Hátha valakinek örömet okoz, mi nagyon csípjük :-) Semmi refes baromság nincs!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Drága a zsír. 😊 Almáról nem is beszélve....😊

Zsíroskenyér almával az se rossz.

DarkSector
Nekem a hóbort nem a cigi de nem is egy sör.
Hanem abból a monster piából szoktam inni 1-2 alkalommal 1 hónapban, annak kurvajó íze van.

Meg kenõmájast szoktam néha venni kenyérhez, az is zsir. 😊

DarkSector
Anyukád keres keveset az a baj...😊 Nem én sokat.

Tinman
Pontosan :-(

DarkSector
"ha meglesz a diploma én már annak is örülnék ha a legelsõ munkám 100k körül fizetne."

te majd annak is örülsz majd ha egyeltalán diplomával felvesznek nemhogy 100k.t adnak majd...😄

Tinman
Mûsz. infós (is) vagyok, kollégám gépészmérnök és persze õ sem kap fizut jó ideje, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy több, mint 15 éves gyakorlattal a háta mögött a kutyának nem kellett, majdnem 1 évig intenzíven kalapolva kereset munkát, amikor is 80k-ért (se) bankautomata szerelõnek tették be. Utána jött át hozzánk és nyilván kevesebbet keres -ha éppen keres-, mint én.

Hát azért egy kis szesz néha legurul a torkomon... Habár egyre ritkább. Nem igénylem.

Tinman
57k baromi kevés... anyám keres ennyit lassan 40 év munkaviszonnyal a háta mögött és amíg nem támogattam õket, hát nem kicsit éltek zsíroskenyéren. Imádom ezt az országot! <#eljen>
A magyar nép a legnagyobb bûvészek egyesülete... annyi pénzbõl élünk milliónyian, aminek a kétszeresébõl tõlünk nyugatabbra éhen halnának :-D
A diplomások egy része is megéri a pénzét... árufeltöltõ, targoncás, biztonsági õr, fatelepen dolgozó, de szépen is alakul :-)))

davidka003
Én még diákmelózok. 8 óra=3600 Ft, 20*3600=72.000 Ft tisztán.
Hát csúnya lenne ha mérnök diplomával nem keresnék ennyit se. 😞
Pont beszéltük haverral, hogy ha meglesz a diploma én már annak is örülnék ha a legelsõ munkám 100k körül fizetne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Függõség? Lehet. Én inkább painkillernek hívom :-/
Amúgy kinek nincs valami hóbortja?
Nem hiszem, hogy itt sokan járnának kocsmába, dizsibe, vagy vennék a 600 Ft-os cigiket, ha a gaming sem lenne, akkor mi maradna?

Tinman
NEM VAGYOK TOLVAJ!!! Azért mert õ nem fizet, még nem süllyedek le a szintjére. Több, mint 5 éve vagyok a cégnél és fõnök csinált egy hülyeséget, befagyasztották a cég számláját, így 'hattyuk.
Állítólag 1.5 héten belül már talán feloldják... addig toljuk az életet párom 4 órás 40 ezrébõl.
Komolyan mondom vicces! Én már csak röhögök rajta és minél szarabb a helyzet annál idiótább vagyok és mindenbõl viccet csinálok. Ha nem így tennék valószínû már a sínekkel ismerkednék, ugyanis szüleimet is én láttam el nem kevés pénzzel, mert õk is bevállalták anno a frankó kis CHF hitelt, igaz õk nem Suzukira, hanem lakásfelújításra. Érettségi, technikum, diploma, több, mint 10 év munkaviszony IT területen és itt tarunk. FINOOOOOOM! :-DDD

Jártam így! Tanulpénz volt! 100k-t beleöltem a tanfolyamba, utazásba, miegymásba. Soha többet! De egyébként teljes mértékben így van, ahogy mondod.

DarkSector
Az a baj hogy a rendõrség nem fogja ezt megengedni...😄

és az ilyenek 95%-ának az a vége hogy tõled vesznek el pénzt. akkor jó ha valami hatalmas társasági ember vagy és még féreg is hogy átbassz sok közeli barátot akik alád kerülnek 😊

arty
Felmarkolsz amit érsz és nem mész be amig nincs fizu nem opcio?

Forza.

DarkSector
😄

Engem nem zavar össze mert a számlámon van minden utalás, havonta összeadom és akkor ki kell hogy jöjjön a 47 ezer. 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem is szinte csak ilyen házalós, ügynökös meló jutott volna, ha lett volna hozzá gyomrom - meg jogosítványom. Hát, nem vállaltam be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudom. Engem kifejezetten zavar (illetve összezavar). Ha hetente kapnám a 60k-t akkor jobban örülnék...XD

DarkSector
Grat, Jól jártál akkor. 😊

Házalást nem ajánlottak nekem, de otthoni munkát ajánlottak.
Felhívtam õket.
Termékeket kellene venni és a családnak vagy ismerõsnek teríteni....hát mondom csókolom...😄
Mindent bevállalok nem vagyok finnyás, de gerinctelen melókat semmi pénzért.

Befektõt/Biztosító/Pénzügyi tanácsadó, magyarul minden amihez vállalkozói kell egy nagy baromság. Ilyenek engem is megtaláltak már nem 1x, de nem vagyok hülye, hogy ilyenbe belemenjek.

<#eljen> Grat az új munkához!

DarkSector
Ez kicsit sem nevetséges inkább sirhatna az ember hogy ez van.... :S

Amúgy igen HETI fizetés van közmunkánál...én is hetente kapok, ezzel nincs is baj, mert faszán be lehet osztani...és a csekkeknél jóobb is. 😊

Ebbõl a 3 db Quest DLC, ami tényleg kell (Season pass, amihez adják a nyte blade dlc-t is). A többi már ízlés kérdése, hogy kell-e vagy sem. Egyik sem must have.

Totti5
Én majd fél évig kerestem munkát Budapesten / Esztergomban és környékén... semmi. Lehet az volt a gond hogy nem írtam nyálas kísérõlevelet? nem tudom, egyszerûen semmi visszajelzés. Ha pedig volt az is valami automata maszlag. Viszont mivel fent voltam minden álláskeresõ portálon 3 naponta hívtak ilyen befektetõi munkára / ingatlanos is befigyelt 2szer , ami nyilván abból áll hogy házalni kell és futni az emberek után meg rájuk tukmálni a dolgokat, vagyis csupa olyan dolog ami legtávolabb áll tõlem.

1 hónapja viszont sikerült találni végre, milyen meglepõ módon úgy hogy az öneltrajzomat nem HRes picsákon keresztül jutott el oda hanem egybõl a fõnök kezébe lett nyomva, no meg szerencsém is volt hogy a srác leszámolt és elment így lett hely... és nagyon jó. Jól fizet, jó a meló és van feljebb jutási lehetõség, hogy még jobb legyen, majd idõvel...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ebbõl 3 értelmes (Genkibowl, Sad Panda, Gangstas in Space ), a többi mehet a levesbe.

Ez már talán több, mint szenvedély. Lassan már fanatizmus. Steamen ha valami le van árazva és eddig nem terveztem venni, még akkor is elgondolkodom rajta.... Függõ-e vagyok???? XD

Van egy munkatársam, akit én fertõztem meg steamitisszel (sokáig dobozos játékokat vett, de egyszer vett egy hibás lemezes verziót, ekkor mondtam neki, hogy miért nem steamen vásárol. Olcsóbb jobb. Azóta függõ lett és mindig azt mondja az én hibám....XD)

DarkSector
Attól hogy kicsi a fizu, még olcsó játékokat megengedhetünk magunknak.
Mondjuk havi 1000-1500ft-ért nagyon sok kis olcsó játékot lehet szerezni.

Én ilyenkor azt veszem alapul hogy nem dohányzom, vagyis az a pénz megy el kb.

De amúgy a fizetésem az 57-et nem költöm el...csak kaját veszek meg számlák meg a maradékot meghagyom.

Ha veszek játékot vagy egyébb luxuscikket.

Csak is ha hétvégi + munkát vállalok és abból összejön. 😛

Tinman
Ha még pár hónapot ingyen dolgozok 0.0000000000000001%-al jobb lesz :-D

IMYke2.0.0.0
Eddig csak ennyi DLC jelent meg a Saint's Row: The Third-höz:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha már összegeknél tartunk én diplomával keresek ennél 3200 Ft-al többet (60200 FT/hó).... Ebben nincs kajajegy. És röhögni fogtok, ha még eddig nem teszitek. Ezt 3 részletben kapom meg 1 hónapban (hónap elsõ 2 heti munkabérét kifizetik, majd a 3. hetet, végül a 4-et... Vicc az egész)