Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Vááá köszönöm szépen!

Egy 0km-es ADSL szûrõt tudok adni érte és nem viccelek! Csak kár, hogy már nem kell neked olyan... :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
És mégis EREDETI játékokat veszünk :-)

Weekday heroes fákje!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Én is így vagyok...47ezres segédmunka kategóriában...amúgy ezt szépíti a havi 10ezer kajajegy, így kapok 57-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát nekem is meg kell gondolnom, hogy mikor mire, mennyit költök. Néha elcsábulok 1-1 steam akciókor, aztán meg iszom a levét, hogy másra biza nem futja. Persze Rezsi és egyéb fix költségek mindig az elsõk.

Volt 2 éve egy jó idõszakom, amikor már 6 számjegyet kerestem (épphogy), de már abból sokkal jobban lehetett vigéckedni. Sajnos akkor meg francia nyelvtanárra költöttem sokat (2 szakmai nyelvvizsga kellett a diplomámhoz hálistennek idén végre sikerült a 2. nyelvvizsgámat is sikeresen megszerezni), de ha az nem lett volna sokkal jobban alakult volna a helyzet (ez volt az az idõszak, mikor Zavvi-ról is rendeltünk még közösen...egyébként azóta sincsenek kibontva...XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Részvétem mind2-õtöknek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Én is ezt a sanyarú sorsot élem - annyi különbséggel, hogy nekem még a közfoglalkoztatotti pénz sincs.
A könyvtárosi tisztelet díjból nem "fussa" a hobbimra sajnos 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szomorúan hallom. Mármint a munkanélküliséged, nem a Gyed dolgot. Ez utóbbihoz csak gratulálni tudok! <#eljen>

Én dolgozok, csak nem sok pénzt kapok érte sajnos (közfoglalkoztatott vagyok egy röhejes 5 számjegyû összegért, mikor a végzettségemmel 6 számjegyût kéne simán keresnem).

Egyszerûen nem találok munkát... Elkeserítõ, hogy az ember tanul éveket és nem megy vele semmire (szülõknek meg még szarabb érzés: Azt hitték, hogy biztos kenyeret adnak a kezemben ha taníttatnak, erre tessék...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
én se dolgozok, ha már szóbakerült 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk a gyed egész "jó" pénz most

Forza.

Lassan ez lesz már a munka-és fedélnélküliek eredeti játékai topik, ha így haladunk...

arty
ugytudom a modem és a szûrõ a szolgáltatóé ...

Forza.

Ha már a sírásnál járunk, velem meg az történt, hogy dél óta nem volt net! Én szerencsétlen pedig épp ma délelõtt kezdtem el a Diablo 3-at (igen, még csak most jutottam el idáig😊), és szerettem volna folytatni ebéd után, dehát így jártam...

Kezdjem el telefröcsögni a fórumot a Blizzardot pocskodniázva? Az most úgyis olyan divatos! 😊

Na jó, megkímélek mindenkit!

Egyébként veszettül tetszik! Nagyon hangulatos, nehéz fölállni mellõle 😊 Meghalni még én sem haltam meg eddig 😊 Na majd következõ fokozaton - sok-sok végigjátszás lesz ebben, úgy érzem 😊

Zomil
Városban élek jah, Bp-n, és látod igy sem volt sehol olyan cucc ami kellett volna...szoval sokra megyek vele 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ezért áramtalanitok mindent mielött elmegyek otthonrol(minden ilyen lekapcsolhato hosszabbitora van durgva). Elég morci lettem volna, ha a nemrég cserélt gépem megy tönkre 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bosszankodás helyett inkább adj hálát, hogy nem történt nagyobb baj, vagy hogy nem keletkezett nagyobb kár. Aki ennyivel megússza a villámcsapást, az szerencsés ember 😊

IMYke2.0.0.0
De Te városban élsz 😊
Hozzám a legközelebbi IGAZI város is 10 km.
Itt ha valami hasonló történne (ha lenne vezetékes internet), mint Veled, akkor nekem másnap (!) a nagyvárosba (Pécs) kellene utaznom ahhoz, hogy tuti találjak olyan mûszaki cikket, ami kell.
A kisvárosba (Siklós) is beutazhatok, csak nagy eséllyel lósz... semmit sem találok, ami kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Off:
Rohadt perepmvidéki élet? Én vasárnap déluátn arra jöttem haza, h nincs net, az ADSL szürö szét van durranva(szo szerint...szét voltak repülve a darabkái és 3-4 tranformátor hiányzott belöle, meg jo égett szaga volt), a router meg meghalt, mert valami nyomi villám belecsapott a telefon vezetékbe. Ezért egész hétfömet adsl szürö után kutatva töltöttem, bejártam a fél várost és végül inkább vettem egy uj modemet, mert külön sehol nem találtam adsl szüröt...ez igy volt 6ezer Ft és most itt bugdácsolok a vezetéken, mert routerrel meg nincs kedvem kiadni ujabb 7-8ezer Ft-ot.

Fabio Capello
Nekem a fejem érzi meg ezt rohadtul, gyakorlatilag dél óta agonizálva fetrengek a fejfájástól...

benőmenő
Az bátor!
IMYke2.0.0.0
Qrva anyucikáját a Természetnek - már 4. alkalommal volt áramszünet a délután folyamán, és egyfolytában zuhog, dörög-villámlik.
Rohadt peremvidéki élet!

Zomil
akkor talán ird be ide? 😄
nekem van elfekvöben meghivom 😊

jobb nem lesz az ország 😊

ZsZso
Én se szoktam bejutni soha Closed Betába, kivéve ha jöhet-mindenki-aki-regisztrált típusú.

Carlos:
Köszi 😊. Látom hamar örültem. Nem baj, legalább volt 10 perc felhõtlenül boldog idõszakom 😊. Ennyit megért 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
2.5 hónapja nincs fizetésem, a kártyámról tegnap költöttem el a Broken S. 3 részére az utolsó vasat.

De qrvára nem érdekel, röhögök az egészen, meg lehet jobb is így, mert egyre nagyobb a motiváció a dobbantásra.

Carlos
Nem fogok játszani vele ebben biztos vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Köszi, de majd csak összejön, próbálkozok!

Ha majd végre befejezik és nem béta, béta, béta, akkor úgyis szükséged lesz rá.

https://www.pathofexile.com/purchase

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Carlos
Kell az accom?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Jó érzés lehet egy ilyen :-/
Egyetlen helyre akartam bekerülni (Path of Exile), máig nem sikerült, szóval hajrá neked!

Carlos
Nem akarlak lelombozni... gyere a játék topikjába...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Veled örülünk 😊

ZsZso
Juhééé!!!

"We are delighted to inform you that you have been selected to participate in the F1 Online: The Game™ Closed Beta programme. The Closed Beta will be available starting today from 17:00 BST (CEST -1) until further notice, with no restrictions on access or game content."

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HappyHunter
Igen.

Be happy. :) Running!

DarkSector
Oks...

Van valami akciós ajánlat 1 dollárért? 😊

csak vigyázni kell, nehogy orosz legyen, mert egyelõre nincs mód a nyelv megváltoztatására. kb. 7000-ért lehet kapni és pár napig ment angolul is, de aztán blokkolta a blizzard a csatlakozást oroszon kívül más kliensekkel.
aki tud oroszul az viszont diablozhat fél áron, mert szerver kolátozás nincs 😊

Fpocok
Mit gondolsz? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

limited edition (+1 skin) csak 50 eur
a deluxe (+3 skin + soundtrack) a 60 eurós.

Zomil
be van már regelve? 😊

zorrobomber
Igen szép gesztus.. <#worship>

HappyHunter
Ha már jótékonykodás, érdekelne valakit egy Diablo 3 10k-ért? Szinte ingyen. 😄

Aktív topiktagok kedvezményeket kaphatnak hálából hogy a reggeli kávé mellé mindig van valami olvasnivalóm. 😄

Jó, nálam azért a foglalkozásom is közrejátszik.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

HappyHunter
Na ezek a rémsztorik bizonytalanítanak el mindig. Még a végén elmegyek dániába, oda csak egy nyelvvizsga kell + szeretem a hideget is.

Mint a pár oldallal korábban posztolt hirdetésembõl látszik, szétosztom én a dolgaimat, igaz, ellenérték fejében 😛

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Remélem az itthon hagyott cuccaidat majd szétosztod köztünk. 😛
Úgyis mindenki adakozó kedvében van! 😊

😊
Én is szeretem, de hát ha itt nem tudok megélni...

DarkSector
Jah látom..már túl késõ van a monitor olvasásához, néha összefolynak a szavak is. 😄
Pedig Pécs jó hely.

Másik országba, Angliába.

HappyHunter
Más városba vagy más országba?

"elfele", nem felfele 😄 😄
Amúgy balra fel a térképen 😉

DarkSector
Függõlegessen felfelé, vagy a térképen? 😊