Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy 0km-es ADSL szûrõt tudok adni érte és nem viccelek! Csak kár, hogy már nem kell neked olyan... :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Weekday heroes fákje!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Volt 2 éve egy jó idõszakom, amikor már 6 számjegyet kerestem (épphogy), de már abból sokkal jobban lehetett vigéckedni. Sajnos akkor meg francia nyelvtanárra költöttem sokat (2 szakmai nyelvvizsga kellett a diplomámhoz hálistennek idén végre sikerült a 2. nyelvvizsgámat is sikeresen megszerezni), de ha az nem lett volna sokkal jobban alakult volna a helyzet (ez volt az az idõszak, mikor Zavvi-ról is rendeltünk még közösen...egyébként azóta sincsenek kibontva...XD).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A könyvtárosi tisztelet díjból nem "fussa" a hobbimra sajnos 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én dolgozok, csak nem sok pénzt kapok érte sajnos (közfoglalkoztatott vagyok egy röhejes 5 számjegyû összegért, mikor a végzettségemmel 6 számjegyût kéne simán keresnem).
Egyszerûen nem találok munkát... Elkeserítõ, hogy az ember tanul éveket és nem megy vele semmire (szülõknek meg még szarabb érzés: Azt hitték, hogy biztos kenyeret adnak a kezemben ha taníttatnak, erre tessék...)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Na jó, megkímélek mindenkit!
Egyébként veszettül tetszik! Nagyon hangulatos, nehéz fölállni mellõle 😊 Meghalni még én sem haltam meg eddig 😊 Na majd következõ fokozaton - sok-sok végigjátszás lesz ebben, úgy érzem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hozzám a legközelebbi IGAZI város is 10 km.
Itt ha valami hasonló történne (ha lenne vezetékes internet), mint Veled, akkor nekem másnap (!) a nagyvárosba (Pécs) kellene utaznom ahhoz, hogy tuti találjak olyan mûszaki cikket, ami kell.
A kisvárosba (Siklós) is beutazhatok, csak nagy eséllyel lósz... semmit sem találok, ami kell.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rohadt perepmvidéki élet? Én vasárnap déluátn arra jöttem haza, h nincs net, az ADSL szürö szét van durranva(szo szerint...szét voltak repülve a darabkái és 3-4 tranformátor hiányzott belöle, meg jo égett szaga volt), a router meg meghalt, mert valami nyomi villám belecsapott a telefon vezetékbe. Ezért egész hétfömet adsl szürö után kutatva töltöttem, bejártam a fél várost és végül inkább vettem egy uj modemet, mert külön sehol nem találtam adsl szüröt...ez igy volt 6ezer Ft és most itt bugdácsolok a vezetéken, mert routerrel meg nincs kedvem kiadni ujabb 7-8ezer Ft-ot.
Rohadt peremvidéki élet!
nekem van elfekvöben meghivom 😊
Carlos:
Köszi 😊. Látom hamar örültem. Nem baj, legalább volt 10 perc felhõtlenül boldog idõszakom 😊. Ennyit megért 😉.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De qrvára nem érdekel, röhögök az egészen, meg lehet jobb is így, mert egyre nagyobb a motiváció a dobbantásra.
Ha majd végre befejezik és nem béta, béta, béta, akkor úgyis szükséged lesz rá.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Egyetlen helyre akartam bekerülni (Path of Exile), máig nem sikerült, szóval hajrá neked!
"We are delighted to inform you that you have been selected to participate in the F1 Online: The Game™ Closed Beta programme. The Closed Beta will be available starting today from 17:00 BST (CEST -1) until further notice, with no restrictions on access or game content."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Van valami akciós ajánlat 1 dollárért? 😊
aki tud oroszul az viszont diablozhat fél áron, mert szerver kolátozás nincs 😊
a deluxe (+3 skin + soundtrack) a 60 eurós.
Aktív topiktagok kedvezményeket kaphatnak hálából hogy a reggeli kávé mellé mindig van valami olvasnivalóm. 😄
Be happy. :) Running!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Be happy. :) Running!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Úgyis mindenki adakozó kedvében van! 😊
Én is szeretem, de hát ha itt nem tudok megélni...
Pedig Pécs jó hely.
Amúgy balra fel a térképen 😉