Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#crazya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Tudom de ezt nem hagyhattam ki, túlságosan magas labda volt. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Képletesen értettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Bombázó konyhatündér? Most már mese topicba váltunk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Pécsett voltam ma - kényszerûen - és azok a lányok! Láttam két japán hölgyet , és 3 fekete lányka is vihorászott az egyetemi negyedben. Közülük csak egy miatt vállaltam volna be a pedofil-vádat .
A mai meleg jótékonyan hatott a blúzok, ingek és más felsõk gombjaira...

A pécsi Uránia moziban mindennap lehet nézni nagy vásznon az Európa Bajnokságot! Döbbenetes - ingyen, és a karzaton még inni is lehet .
Szóval, most (is) szívesen lennék pécsi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jah és a saját otthonodba ritkán toppannak be a bombázó konyhatündérkék, akik téged akarnak... Ki kell ezért mozdulni!

Shep
Jaj, pont te mondod? 😄DDDDDDDDD

Alkoholt is lehet, csak mértékkel. Mérték a vödör <#nevetes1>

Alkohol részedet én szívesen elfogyasztom. XD Na jó üsse kavics jöhet a pizza is...XD

Ám én is sokat kockulok. Hazaérek melóból általában azonnal kapcsolom a gépet. Ellenben egy jó buli, vagy haverok ki tudnak mozdítani elõle. Jah és természetesen a szerdai és csütörtöki focizás szent és sérthetetlen.

Nõket is szeretem, csak általában mindig rosszul választok (Akinek mi kellünk, azok nekünk nem kellenek, aki meg nekünk kell, annak meg mi nem kellünk!) Minden zsák megtalálja a maga foltját. Nem kell feladni!!! Csak nem szabad görcsösen keresni.

IMYke2.0.0.0
Ugye, ilyenkor derül ki, hogy az ember mennyire idealizálja a fórumok lakóit 😊
S ilyenkor derül(het) ki az is, hogy bizony - közhely warning! - mind emberek vagyunk, egyedi "defektekkel", gyarlóságokkal, szokásokkal, plusz hobbikkal (a játékokon kívül), betegségekkel, berögzõdésekkel.

Statisztika tanárunk mondta mindig az egyetemen: "Hölgyeim és uraim! Nem pusztán számokkal, emberi sorsokkal dobálóznak!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

V43 1105
Ez nem olyan "pizza" 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IMYke2.0.0.0
Bizonyos mennyiségû koleszterin KELL a szervezetnek - mint ahogy a cukor bevitel is fontos. Persze, mindent mértékletesen, lehetõleg természetes forrásokból.
A tésztafélék esetében amúgy sem a koleszterin miatt kell aggódni 😊

Prince23
Érdekes figurák vagytok ti😊
Csak néztem nagyot most

grebber
Nem iszok alkoholt szóval azt ne hozzál!Meg pizzát se mert sok benne a koleszterin!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Talán már mindenki tudja, hogy volt egy hatalmas törés az életemben - nos, akkor, a PC nélkül én 100%, hogy - trendi módon írva - öngyi lettem volna.
Akkoriban, a csúnya gondolataimat, a depressziómat, bánatomat stb. a napi 8 órás munkával és PC-vel, késõbb, a munkahelyem megszûnésével csak a pécével (napi 12-18 órában!) - játék, zeneszerkesztés, addig meg nem nézett komplett sorozatok [így daráltam be az ÖSSZES Star Trek filmet, sorozatot; Babylon 5-öt, Andromeda-t, Earth: Final Conflict-t, Farscape-t, Firefly-t, és a komplett X-Files-t, sokadszorra - oldottam fel.
S mivel ~3 évig internet-közelben sem lehettem - így szinte kottára ugyanúgy éltem, mint grebber.
Pécsrõl aztán ide az alvégre kellett vergõdjek, amit nem gyõzök eléggé rühellni már, de elõnye az volt: kezdetben bizalmiként, majd véglegesen könyvtáros lettem <újra emberkék között>, és az internettel, meg a közben kialakult, illetve a régi barátságokat felmelegítve (nem félreérteni! :] ) már az élet sem annyira fekete-fehér.

Már nem lennék képes olyan extrém módon PC elõtt gubbasztani , mint grebber, s mint az egykori önmagam.

V43 1105
W77D, hozd a kocsid, én hozom a piát meg a ... pizzát 😄 Grebbert vissza kell hoznunk mélyrõl ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

w77d
én nem ítéllek el, de az biztos, hogy segítségre szorulsz...

grebber
Én hihetetlen mód de csutkára gépfüggõ vagyok.
Melózok ,hazamegyek az elsõ ,hogy ledobom magam a gép elé és csak akkor kelek fel ha teszem azt edzésre kell mennem vagy megéheztem/szomjas vagyok.
Edzés után hazaérek folytatom a gépezést.
Sehova nem járok el a munkán és az edzésen kívül se buliba se csak új járkálni sehova.Nyaralni sem megyek semmi!
Tehát ezért nem érdekelnek a nõk, és semmi más szinte a gépen kívül.
Sokszor aludtam el kb "sírva" hogy szar lesz egyedül meghalni,de ez van én ezt választottam.Ahogy Kasza Tibi nótája is így szól : Nekem így jó!
Mindenki úgy él ahogy szeret és én így szeretek!Ennyi.
Ezt azért írom le mert én õszinte embernek tartom magam és nem szeretek hazudni!

arty

Forza.

zorrobomber
Utóbbi 😊

Nagyon zavar ez téged. Vagy csak rugdosod a kerítést?

IMYke2.0.0.0
Nem tudom - én ha tehetném, úgy nézném . 😊

zorrobomber
Milyen család az ahol nem néznek az ágyból videókat?

IMYke2.0.0.0
Családias topik - én így szeretem 😊

Prince23
Senki se kérte, hogy mindet kipróbálja 😊

Shep
Hát mert tudja, hogy némelyik asszony mind egyforma rossz 😊

ffxi
Ne ítélekezzunk Uraim 😊 (hetero)

Fákjúal!

Guren
"mert nem igen érdekelnek a nõk"

nem inkább fordítva?

Carlos
csak nem "homok" került a gépezetbe?

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nem érdekelnek a nõõõk? wtf...

Prince23
Ja oks, mert piros csillagos rész volt... akkor no para

Tinman
Mobilszám nem lényeg.
Azt sem tudom oda anno mit írtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Volna egy kérdésem a kártyás vásárlásokkal kapcsolatban.

A steamen ugyebár meg kell adni a mobilunk számát. Ha én most veszek egy új mobilt új számmal, akkor nem fogok tudni vásárolni többet steamen?
A biztonsági, technikai 4 jegyû kódot nem ismerem a telómhoz, nincs meg, nem jut eszembe. tehát mindenképpen új számom lesz...

Zomil
remélhetöleg hamarosan elkezdödik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nincs pénz eredeti játékokra, várjuk a steames nyarat 😊

Shep
Ja amúgy mikor lett átnevezve a topic, Mindennapjainkra? 😊

Shep
Van akinek elég a 4 fal, van akinek kicsit nagyobbak az az igényei, ez van.

grebber
"Papnak kellett volna mennem", mert nem igen érdekelnek a nõk.
Melozok, focizok és ami a legjobban érdekel gépezek.Nekem nem kell más, elvagyok így.

Ha alumínium vezetékek vannak, azt nem árt ha látja villanyszerelõ. Hamar elégnek és baromi tûzveszélyesek is. Attól is függ, hogy kertes ház vagy lakás. Nálunk elõbbi és az isten pénzét rá lehetne költeni.

Prince23
Szerintem akkor vegyél lakást, ha már van vagy lesz kivel beköltözz. ennyi 😊

ofc wife-ra gondolok

grebber
A mostani lakásból kiindulva kb 20 év alatt nem kellett semmit újitani.Festve lett csak és kész.

Azt csak te hiszed! Lakásfelújítás, karbantartásra, hirtelen felmerülõ javításokra nem árt ha van félrerakva pénz. És bizony ezek nem kicsit zsebbenyúló dolgok többnyire (többször belefolytam az otthoni lakásfelújítási munkák költségeinek tervezésébe: festés, fürdõszoba felújítás, komplett elektromos vezeték csere és hát ha ezeket összeadod akár milliós összeget is kaphatsz.

grebber
Ezzel csak az a baj hogy égetem a pofám emiatt.
Mert sírok ,hogy legyen fullos akcióban minden game "ezerötszázért", meg én vagyok a bûnbak ha indie cuccokért csak 1-2 dollárt adok.De hát ez van nem 60 évesen akarok lakást venni.
Mert hiába van sok pénzem nem tehetem meg hogy elverjem.
Ha meglesz a ház onnantól kezdve nincs miért sporolni azt veszek amit akarok.

arty
én se panaszkodásnak írtam be, amit írtam 😊 szerintem mások sem. ilnkább csak "ez van velem".

---

grebber - évek óta követem, ahogy gyûjtessz a saját lakásra, abszolut respekt! ha csak visszagondolok, hány jólkeresõ(!) kollegám ugrott bele eközben a hitelbe, mert azonnal kell minden (és most megsegítjük õket _IS_), pláne felértékelõdik, hogy ennyire tudatosan "építkezel".

viszont ez az elvándorlás igencsak aggasztó, már ha csak ezt a topikot is veszem alapul... :/

Forza.

w77d
wheeler dealer? XD

grebber
Havi átlag 250k ból jól elvagyok igaz még a nagyszülö és anyumnál lakom.De 4-5 év és lesz annyi kp, hogy tudjak venni lakást.

Sir Quno Jedi
azé! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

V43 1105
Ha dealer lennék én se panaszkodnék XXD

w77d
én nem panaszkodom...

Sir Quno Jedi
Neba! Itt mindenki a létminimum alatt tengõdik?!?!?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3