Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A mai meleg jótékonyan hatott a blúzok, ingek és más felsõk gombjaira...
A pécsi Uránia moziban mindennap lehet nézni nagy vásznon az Európa Bajnokságot! Döbbenetes - ingyen, és a karzaton még inni is lehet
Szóval, most (is) szívesen lennék pécsi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ám én is sokat kockulok. Hazaérek melóból általában azonnal kapcsolom a gépet. Ellenben egy jó buli, vagy haverok ki tudnak mozdítani elõle. Jah és természetesen a szerdai és csütörtöki focizás szent és sérthetetlen.
Nõket is szeretem, csak általában mindig rosszul választok (Akinek mi kellünk, azok nekünk nem kellenek, aki meg nekünk kell, annak meg mi nem kellünk!) Minden zsák megtalálja a maga foltját. Nem kell feladni!!! Csak nem szabad görcsösen keresni.
S ilyenkor derül(het) ki az is, hogy bizony - közhely warning! - mind emberek vagyunk, egyedi "defektekkel", gyarlóságokkal, szokásokkal, plusz hobbikkal (a játékokon kívül), betegségekkel, berögzõdésekkel.
Statisztika tanárunk mondta mindig az egyetemen: "Hölgyeim és uraim! Nem pusztán számokkal, emberi sorsokkal dobálóznak!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A tésztafélék esetében amúgy sem a koleszterin miatt kell aggódni 😊
Next PC upgrade: 2022
Akkoriban, a csúnya gondolataimat, a depressziómat, bánatomat stb. a napi 8 órás munkával és PC-vel, késõbb, a munkahelyem megszûnésével csak a pécével (napi 12-18 órában!) - játék, zeneszerkesztés, addig meg nem nézett komplett sorozatok [így daráltam be az ÖSSZES Star Trek filmet, sorozatot; Babylon 5-öt, Andromeda-t, Earth: Final Conflict-t, Farscape-t, Firefly-t, és a komplett X-Files-t, sokadszorra - oldottam fel.
S mivel ~3 évig internet-közelben sem lehettem - így szinte kottára ugyanúgy éltem, mint grebber.
Pécsrõl aztán ide az alvégre kellett vergõdjek, amit nem gyõzök eléggé rühellni már, de elõnye az volt: kezdetben bizalmiként, majd véglegesen könyvtáros lettem <újra emberkék között>újra emberkék között>, és az internettel, meg a közben kialakult, illetve a régi barátságokat felmelegítve (nem félreérteni! :] ) már az élet sem annyira fekete-fehér.
Már nem lennék képes olyan extrém módon PC elõtt gubbasztani , mint grebber, s mint az egykori önmagam.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Melózok ,hazamegyek az elsõ ,hogy ledobom magam a gép elé és csak akkor kelek fel ha teszem azt edzésre kell mennem vagy megéheztem/szomjas vagyok.
Edzés után hazaérek folytatom a gépezést.
Sehova nem járok el a munkán és az edzésen kívül se buliba se csak új járkálni sehova.Nyaralni sem megyek semmi!
Tehát ezért nem érdekelnek a nõk, és semmi más szinte a gépen kívül.
Sokszor aludtam el kb "sírva" hogy szar lesz egyedül meghalni,de ez van én ezt választottam.Ahogy Kasza Tibi nótája is így szól : Nekem így jó!
Mindenki úgy él ahogy szeret és én így szeretek!Ennyi.
Ezt azért írom le mert én õszinte embernek tartom magam és nem szeretek hazudni!
Forza.
Azt sem tudom oda anno mit írtam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A steamen ugyebár meg kell adni a mobilunk számát. Ha én most veszek egy új mobilt új számmal, akkor nem fogok tudni vásárolni többet steamen?
A biztonsági, technikai 4 jegyû kódot nem ismerem a telómhoz, nincs meg, nem jut eszembe. tehát mindenképpen új számom lesz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Melozok, focizok és ami a legjobban érdekel gépezek.Nekem nem kell más, elvagyok így.
ofc wife-ra gondolok
Mert sírok ,hogy legyen fullos akcióban minden game "ezerötszázért", meg én vagyok a bûnbak ha indie cuccokért csak 1-2 dollárt adok.De hát ez van nem 60 évesen akarok lakást venni.
Mert hiába van sok pénzem nem tehetem meg hogy elverjem.
Ha meglesz a ház onnantól kezdve nincs miért sporolni azt veszek amit akarok.
---
grebber - évek óta követem, ahogy gyûjtessz a saját lakásra, abszolut respekt! ha csak visszagondolok, hány jólkeresõ(!) kollegám ugrott bele eközben a hitelbe, mert azonnal kell minden (és most megsegítjük õket _IS_), pláne felértékelõdik, hogy ennyire tudatosan "építkezel".
viszont ez az elvándorlás igencsak aggasztó, már ha csak ezt a topikot is veszem alapul... :/
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3