Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jó hát mondjuk rajongóknak lehet érdekes a játék a film után, de mint videójáték szerintem elég szörnyû. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Hangulat tényleg nagyon jó és hasonló.
Történet viszont... nos... arról ne beszéljünk inkább 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Film meg van Blúréjen. Játék meg tetszett Tinmannak, meg amúgy tesztek szerint is kimondottan kellemes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Tron Evolution játék kis túlzással középszerû játék.
Silent Hill nem egy brutális film, de jól igyekszik visszaadni a játék hangulatát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hold film: kellemes
Trine 1: kiváló
TRON: Evolution: még nem tudok nyilatkozni
Silent Hill: Halott város: nem láttam

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ebbõl 3-at még megértenék, de a Tron játék? Abból inkább egy filmet kellett volna...😄

ffxi
Moon+SH<#eljen><#worship>

Fákjúal!

Totti5
új szerzetesek

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Köszi, már nem kell!

Lenne valakinek egy zavvi kódja, amit szívesen nekemajándékozna? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meghálálnám egy Gemini Rue vagy egy Beep steames kóddal!

IMYke2.0.0.0
Hú, így utólag - mit nem adtam volna, ha ilyen mütyüröm lett volna a (J)PTE-n, elõadásokon...
Olvasható a kézírásom, sokan kérték el, fénymásolták is anno, de mennyivel jobb lett volna közvetlenül gépre vinni az egészet!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
😊

ZsZso
Jó lesz az, csak nem szabad komolyan venni. Õk sem teszik 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Yep, ott van az aláírásomban is 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

HappyHunter
Asus transformer?

Be happy. :) Running!

DarkSector
Film terén most nézem:

Piranha 3D -> Piranha 3DD....uram isten.

catwoman-es mindbe benne van tudtommal.

HQ-t is meg lehet venni Steamen, sõt az összes Batman DLC-t.

Biztos akcióban vette, vagy nyerte karácsonykor azért ilyen olcsó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kb ugyanezek az okok miatt van nekem is tabletem. Bár mivel van hozzá bill-es akkus dokkoló, így egyetemen is jól jött jegyzetelésnél 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TBTPumpa
A Sráctól megkérdeztem és azt mondta, hogy Steam-es.
Valami Steam-es kupon vagy Gift, de teljes értékû játéknak számít.
(Anno ilyen kuponban szereztem be a Dirt 3-at is tavaly nyáron 990 Ft-ért.)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

batman cd kulcsok nem steamesek

TBTPumpa
Csúnya verzióban van meg az Arkham City (Arkham Asylum viszont eredeti példány), csak sajnos annyira csúnya ez a verzió, hogy nem lehet végigjátszani sem, mert Hugo Strange-s pálya elõtt van egy baromi nagy bug és emiatt nem játszható végig a játék.
Másik crack sem oldja meg, sõt akkor már a mentések sem mennek, de azzal sem lehet végigjátszani.
Meg akarnám venni a játékot, mert tetszik, csak a Mass Effect 3 CE és Diablo 3 CE eléggé lenullázta a PC játékokra szánt pénzügyi keretemet, de Hardveraprón egy srác 2000 Ft-ért hirdeti az Arkham City-t Steam-es verzióban... Az pedig nem rossz dolog, mert ennyit simán megér a játék. Amúgy YT-n végignéztem a HQ DLC végigjátszását... Valóban nem nagy szám, de ezt Steam-en nem lehet megvásárolni pluszba vagy csak Games for Windows Live-on lehet beruházni rá?
Még arra is kíváncsi lennék, hogy Catwoman-es DLC-t tartalmazza-e ez a Steames Batman. Rá is kérdezek a srácnál.
Amúgy 600 Ft-ért Lara Croft Guardian of Light játékot is (szintén Steam) hirdet a srác? Ez megér 600 Ft-ot szerintetek?

(Bát tavaly a NFS The Run-t vásároltam meg 990 Ft-ért (Origin-es kód). Annál rosszabb nem lehet ez sem...

arty
hol annyi?

Forza.

Shep
Hát csak a dLC miatt szerintem nem éri meg várni, sajnos nem nagy szám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Megint csak az oroszoknak jut a jóból Dead Island ~1700FT-ért!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Jobban jársz, ha megvárod.

Fpocok
Igen, megér.
HQ DLC szar... legalább is mindenhol ezt olvasom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Sziasztok!

Batman Arkham City (Steam-es kód) szerintetek megéri 2000 Ft-ért?
Vagy inkább várjam meg majd a Game of the Year kiadást (mert érdekelne a Harley Quinn Revenge DLC)?

Shep
Hát akkor nyilván azért, meg az sem mindegy, hogy mennyit kell kifejteni. 4-5 kiló után már egy pofonvágás is jobb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Közben olvastam a válaszod.

ollie
Úgy érted, 63 ezer Ft?

HappyHunter
Lehet bennem van a hiba, de én imádok borsót fejteni. XD
Bár az is igaz hogy nem gyakran csinálom.

Be happy. :) Running!

azt már észrevettétek hogy az originnel meg az ubisoft boltjának ugyanaz a webes felülete? 😄

IMYke2.0.0.0
1 Brazil Real = 114,352 Ft
1 Assassin's Creed 3 = 89,90 R$ (Brazil Real) = 10,339 Ft. Nyilván nem ~ 21,200 Ft (amerikai dollárral), és ebben tévedtem.

Shep
Na de ez nem amcsi dollár.

IMYke2.0.0.0
Hát, eléggé nevetséges áraik vannak - kíváncsiságból ránéztem az Assassin's Creed 3-ra: 90 dollárt kérnek majd érte!

Shep
Ezeknek is spéci programjuk van ,vagy regelhetõ steam-re?

zorrobomber
grebber
Ubisoft -50% Sale By Nuuvem!

Nem igen találtam olyat ami megérné 😞

IMYke2.0.0.0

Solid Snake
Vagy a fáradt lekvár fûrészelése a pincében,erõs hátszélben. <#pias>
Shep
Mondjuk a borsó fejtéstõl nem nagyon jut eszembe szarabb kerti munka, max a mák egyelés meg a lóbab fejtés.

Shep
Jó de érted miért írtam, nem?

zorrobomber
Nappal gondolom megy a borsófejtés, este meg film.

Shep
Na de nagymamádhoz filmezni mész vidékre? Azért gondolom van kertje és ott jobb idõtöltés is, van mint filmet nézni egy kis vackerájon. Pl. most itt a borsó szezon 😄

Shep
Azért jó kis kémhálózat mûködik itt, grebberrõl lassan mindent tudunk 😄

IMYke2.0.0.0
Racionális, kikezdhetetlen okok. <#eljen>
Azt hittem, hogy Téged is elért a felesleges kütyük felhalmozásának divathulláma.

grebber
Az én esetemben az lesz a jó:

1. Mivel a báttyámmal egy szóbában élek így amikor reggel szokás szerint elõbb felkelek mint õ nem kell a gép hangjára felkelnie.
Mivel csak bekapcsolom a modemet ami hangtalan és táblagéppel netezek nem ébresztem fel.

2. Ha csak 1-2 óra idõm van meló után otthon (amit ugye gépezéssel töltök mint mindig) akkor nem durrantom be a nagygépet csak szintén a modemet és táblázok.Mivel azon is tudok filmezni .netezni,zenéthallgatni. Így a nagy gép nem eszik fölösen áramot.

Számomra ez a 2 dolog miatt már megéri + ha megyek falura mamámhoz nem a 4 colos telcsimen kell filmet néznem hanem ezen a 10,1-esen már egész jól lehet!+ Meloba is tudunk filmezni!

IMYke2.0.0.0
Értem 😊
Köszönöm, hogy válaszoltál, és átment, hogy nem provokatív volt a kérdésem, hanem csak megrökönyödött 😊

zorrobomber
Semmi. És ezt úgy mondom hogy napokig használtam Galax Tab 2-t és iPad-et is.

IMYke2.0.0.0
Értem.
Semmi közöm a dologhoz, tudom, de MI A JÓ EZEKBEN a kütyükben?!