Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Hát én vártam nagyon a trailerek alapján de aztán nem lett nagy szám. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TheGrinder
Borzalmas film az a District 9, életem 1ik legrosszabb filme amit valaha láttam. Csak saját felelõsségre. 😄

shaddam
Más is kapott psn-en hydrophobia kódot? Azt hittem ingyé kapom erre csak 1 font. Az accomon nincs pénz.Ejj...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Kíváncsivá tettél 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek! Azok megvannak nekem, de a másik kettõt nagyon megvenném, ha nagyon lenne pénzem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, egyforma példányunk van 😊

Nem titok, délután dobok fel egy listát 😊

KoTOR 1-2 <#eljen>Ennyiért nagyon megéri!!

IMYke2.0.0.0
Miket / milyen játékokat árulsz, ha nem titok?

Gyönyörû kiadás! <#worship>

Csak azt nem értem, hogy egy ilyentõl miért válik meg az ember? Én is eladogattam (még folyamatban van) játékaim egy jó részét, de ezt el nem adnám! 😊

Mevan amúgy nekem is ez a kiadás, plusz van mellette egy elsõ kiadású angol nyelvû is, de megvan még Steam-en is 😄

davidka003
Hát Prohardveren 3k-ért van fent, mert nem sürgõs, hogy megvegye valaki.
Esetleg minimális alku belefér de a többi termékemmel ellentétben ettõl nem akarok mindenáron megszabadulni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát erre hagy kérjek már én is egy árat...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Természetesen láttam! Végre egy egyedi helyszínen zajló, nem klisékkel tûzdelt (sõt messzemenõen szembemegy vele film szerintem) történet, fantasztikusan jó kameraman-i munkával (dokumentum film jellege van a felvételeknek), ráadásul ismeretlen színészekkel, akik plussz ízt adnak az egész dolognak. És a végét se nevezném igazán happy endnek.

Zseniális!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Esetleg tõlem:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0

STALKER Call of Pripyat - 5 font, új, igaz, kézikönyv csak a DVD-n van

A többit már nem nagyon tudod normális kiadásban beszerezni, csak használtan.

IMYke2.0.0.0
Elsõ (Shadows of Chernobyl) részére én is vevõ lennék 1-2.000 Ft-ot még ki tudok nyögni rá valahogy. 3.000+ Ft-okért nálam nem nyerõ.

Totti5
Hol lehet legolcsóbban Stalkerokat szerezni? kizárólag olyan kiadás érdekelne ami nem valami 30ad rangú odahányt valami.

Használt sem probléma.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Akinek kell Zavvi és/vagy The Hut kód szóljon és küldöm privátban!

IMYke2.0.0.0
Én láttam a filmet, és nekem tetszett is.

IMYke2.0.0.0
Így utólag visszaolvasva - Isaac Asimov-ot tenném még a palettára. Slussz-passz.

Nekem is tetszett a Moon. Egy ismerõs ajánlotta. Viszont én már elég hamar kezdtem gyanítani, az egész film lényegét. Tudok ajánlani még egy remek Sci-Fi filmet. Méghozzá a District 9-et (nem tudom, hogy láttátok-e már). Szerintem egy nagyszerû története van. Egy olyan film, ahol végre nem elpusztítani akarták az emberiséget az idegenek.
District 9 értékeleés.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ffxi
Ha vkinek esetleg kellene Zavvi 10% kedvezmény kupon
2280-AD7B-4634

Fákjúal!

zavvi kód: 2255-947F-4876

davidka003
Kicsit lentebb vettem az árakat a megmaradt játékoknál, csak azért rakom be, mert van közte szép elsõ kiadású Crysis, Dirt2, Dead Space:

Játékok

Batman: Arkham Asylum is megvan. 😊

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk - a "kiderül-hogy-van-ellenszerük" Alien inváziós hulladékok, meg az ötlethiánytól vezérelten játék- és képregény feldolgozásokkal megélni kívánó hollywoodi gyártósor-filmekkel szemben igenis remek film volt. Egyedileg tálalva egy valóban klisés sztorit. (Phillip K. Dick és Stanislaw Lem óta nem nagyon tudtak igazán jó sci-fit írni az emberek. Bár, mostanság már nem olvasok ilyesmit.)

Az egészben az volt a jó, hogy nem volt egyértelmû. Az egyik percben biztosra vettem, hogy az elsõ gondolat volt a jó, a másikban, meg már nem tudtam, hogy mi van. De végig fordulatos volt. Ráadásul mikor kiderültek az igazi okok és miértek, akkor még mindig tartogatott a végjátékban meglepetéseket a film. Én nagyon szeretem az ilyet, mikor tényleg nem tudom, hogy mi lesz. Akár a nem boldog végkifejlet is lehetséges lett volna szerintem. Legalábbis benne volt a pakliban.

Nekem nagyon különleges élményt nyújtott (értsd a szokás sci-fi-s lõjük halomra az ûrlényeket és egymásthoz képest, amit Hollywoodban mindig le akarnak nyomni a torkunkon. Félreértés ne essék azok is jók, de ez kiemelkedõ szerintem!)

IMYke2.0.0.0
Sajnos, a film nézése közben már elég könnyen ki lehetett találni, hogy valami nem stimmel a sráccal - persze az igazi okra nem is mertem gondolni, mert túlságosan egyértelmûnek hittem, de kiderült: az volt...

Totti5
Trine 2 van, azt arra meg is vettem megjelenéskor és ki is maxoltam, annyira tetszett. Trine 1 nincs 360ra, csak PS3ra, de arra eddig nem vettem meg... és jól is tettem, mert kényegesen olcsóbb volt ez így ráadásul lemezes.

PCt a héten vettem, így kezdem pótolni az elmaradt pc exeket az elmúlt 6-7 évbõl, már amik érdekelnek😊 ( eddig pl a Tirne 1 sem indult el, annyira régi gépem volt )

Tront csak azért vettem meg, mert érdekel és olcsó volt meg legyen mivel tesztelni a PCt😊 + ok hogy Lájvos így ott lesz a profilomon és vannak acsik.

IMYke2.0.0.0
Nálam korántsem "zseniális tálalás" a film, de tény, remek film. A színészi alakítással sincs gond. Hozta az ilyen szinten kötelezõt 😊

Moon-ért hatalmas respect! Egyszer véletlenül kezdtem el nézni (lapozgattam a csatornákat és nem volt semmi, de ennél leragadtam). Egy totál klisés téma zseniálisan tálalva és Sam Rockwell akkorát alakít benne, hogy az eszméletlen!!!

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon olcsó! Tényleg. Azt hittem, hogy többet kérnek érte.

PC-s játékok!? WTF? <#wow1>

Trine nincs 360?

Ha már film, én most egy ilyet terveztem be 😊 Remélem lesz második része is ennek a kiadásnak, és abban benne lesznek a kimaradt munkái (pl. Big Fish, amit anno moziban láttam, és azóta is csak tervezgetem, hogy meg kellene nézni újból, mert eg igazán különleges filmje Burton-nek - ez is, mint mindegyik 😄)

Jaka923
Tavaly elõtt pedig június 24-én kezdõdött, szóval bármikor elkezdõdhet. Akár már ma is 😊

DarkSector
Várjuk nagyon-nagyon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
tavaly július elején kezdõdött

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince23
Steam summer camp sale az most lesz vasárnap, nem? vagy jövõhét vasárnap kezdik el?

Totti5
Én oda vissza ismerem, de apróságokon nem fogok fennakadni, de nézzük az érem másik oldalát... tele volt olyan dolgokkal amit csak azok értékelhettek akik játszották a játékokkal, viszont ez egy mozifilm azoknak is akik soha nem játszottak a játékkal és azoknak is akik igen. Egy film esetében meg kell találni az arany középutat. Apróságokon fennakadni pedig teljesen felesleges... nem attól lesz jó avagy rossz egy film.

wedge31
Hát vannak benne totál idegesitõ dolgok de valszeg csak azok veszik észre akik ismerösek az SH univerzumban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Husimoto
Szia, itt kulcsokat tudod megvenni vagy dobozos? És mennyire magbizhato?

davidka003
Silent Hill filmet már vagy 5-ször megnéztem. Nagyon jó film.

Klemice
SH egy fostalicska film

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

HappyHunter
Hoppá😄 Késõ esti esgézés fail.

Be happy. :) Running!

jarlaxxe
Tipikus játékból film alkotás ha nem ismered a játékot akár még jó is lehet egyébbként nem igazán.

zzeN
Kell valakinek zavvi 10%-os kupon?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
hááát. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Ha hozza az Avatar szintet már jó. Többet nem is várok tõle.

DarkSector
Hát jó ez játékban is elég elvont nem hogy fimben. 😊

Totti5
Moon 990 forint hülyevagyokban, ráadásul ez két lemezes nem fogyott jól "limitált" kiadás. Utóbbi évek egyik legjobb scifije szvsz.

Silent Hillt komolyan mondom röstellem, hogy csak most vettem meg... mindig akartam de valahogy elmaradt. Ha tetszett valamelyik SH játék, akkor azonnal nézd meg, mert a valaha készült egyik ha nem a legjobb adaptáció.