Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem innen rendeltem csak linkeltem egy google találatot. Ahonnan rendeltem 218 dollár volt elõrendelve.Július elején adják fel elvileg 10 napot írnak amíg megérkezik.
Innen rendeltem! (jelenleg nem elérhetõ)

Amint megjön egybõl teszt jelleggel elkezdem nyüstölni, feltéve ha mûködni is fog és megy a teszt a logout-ra ha addig valaki meg nem elõz mert nagyon sokan rendeltük meg ezt a gépet!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Értem, mondjuk engem ez nem tud lázba hozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Ó, kérlek nyiltakozz majd, ha megjött! Kíváncsi lennék rá, hogy mennyi idõ mire ideér, mennyi nyûg van vele, milyen állapotban érkezik, stb.. Én is kacsingatok a tabletek felé csak a jók drágák, az olcsók meg szarok 😊 - ez viszont már arany középútnak tûnik. Egyébként ez 63k ... elírtad, vagy tudsz vmit, amit én nem?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Cube U30GT 10,1"És azért onnan mert mocskos jó és erõs gép 53ezer ft-ért postaköltség nélkül.

Nézzed meg az adatait és keressél hasonlót magyaroknál szerintem 80 ezer alatt 100% hogy nem találsz.
Meg különben is egyszer élünk max bebukom ezt a pénzt.Tõzsdén elbuktam már úgyis a fél életem ez az 53 ezer ahhoz képest semmiség.

IMYke2.0.0.0
A pesti kínaiaktól nem lett volna jobb? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Most én jövök: milyet? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Tábla gépet!

Shep
Mit rendeltél onnan? Recbook cipõt? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Kínából jön a cucc és oda is menne (ha majd gariztatni kéne)!

arty
eu-n kívülre küldözgeted?

ha igen, esetleg irasd rá, hogy "repair" vagy mittomén (ahogyan egy ideig a gift szócskánál is félrenéztek a vámosok, talán itt ez mûködne)

Forza.

arty
Más topikban írta már más, hogy szarul jött cucc originrõl. Nekem meg a steam - kivéve a hatalmas akcios idõszakot - mindig maxon jön.

Ergo idõszakfüggõ.

Forza.

ZsZso
The June Bug Bundle Most 4€ körül mozog a minimum ár.

Játékok:
- PixelJunk Eden
- Escape Goat
- Noitu Love 2
- Auditorium

Nem vagyok tõle elájulva, de ha valakit érdekel, akkor vigye 😊.

wesker24
<#eljen>
Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Nah sikerült beszerezni viszonynlag olcson a darkspore-t 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Na ezzel egyetértek. Arról nekem mindig maxon jött le 😄

grebber
Írtam hogy befelé nincs rá vám! Ez a kérdés ha ugyanazt kiküldöm akkor raknak rá vagy elkönyvelik hogy ez volt már itt ez már átment és ok vagy ott máshogy van ?

eu-n belül nincs vám, máshonnan kb. 6-7 ezer forintos értéktõl asszem

grebber
De ez nem futáros se ide se oda!

zorrobomber
Én közvetlenül a Logitech webshopból vásárolt(Hollandia) cuccot gariztattam(futárral ment oda-vissza), nem volt semmi plusz költségem.

grebber
Nem eredeti játék ,de mivel már lassan úgyis all in ez a topik meg pörög is így bátorkodom megkérdezni:

Ha én veszek külföldrõl egy terméket amit kiküldenek és nincs rá semmi plusz költség átmegy a vámon megérkezik.
Hogyha behal és visszaküldöm gariba akkor a vám ugyanúgy nincs rá vám költséget mint amikor beérkezett (ekkor sincs rá vám)?

Egyébként tényleg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

originrõl gyorsabban lejön 😊

Fpocok
Nem. Az nagyon jó. De az nem steames gondolom...

ollie
Viszont kéne most ukrán ismerõs, mert ott 6 usd az összes spore együtt.

Zomil
nekem is jol jönne egy ilyen ismerös, de csak sajnos holland van ö meg ugyanugy euroban veszi 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ZsZso
Oké köszi a választ! No problem, abszolút érthetõ!

ollie
Amerikai ismerõst megkértem, hogy vegye meg nekem, a lóvét meg paypallal küldtem neki.

Bocs, de nincs pofám állandóan megkérni ilyenekre, na meg ha túl sok ilyet csinál, felfigyelhet rá a valve.

ZsZso
Hogy sikerült? Látom, hogy US ár annyi, de hogy tudod annyiért beszerezni? Esetleg tudsz -e még? 😊

ollie
Nekem 5 dolcsi volt. 😛

Tinman
Összes Spore megvan, nem hagyhattam ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ha neked nem para hogy ea logós termékek vannak a lakásodban

Tinman
Nem semmi! Epic micsoda lassú :-D
Mi van ebben pézsmapatkány hajtott flash? :-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
1990 Ft-ért vettem a dobozost... az gáz?

Tinman
U.i. jártam a Gothic 2-vel... már a legeslegelején, amikor lejössz a várból találkozol pár tolvajjal már ott qrva sok minden eldõl a jövõdet illetõen. Kórájhét és 10 éves játék, így mulat a magyar!(JÓL!)

Pici kétségem volt, amikor elvitték a D3-at, hogy hülyeséget csináltam, de pár órácska Gothic 2 rávilágított arra, hogy beszt diszizsön volt evör.

IMYke2.0.0.0
"Metro: Last Night" - szerencsére a könyv végét veszi folytatás-alapul 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
A steamtrades.com teli van az oldal ilyen ajánlatokkal beszéltem egy pár orosz fickóval megvette én fizettem !

Láttam is a hirdetésed hogy 2x Darkspore-t keresel a megmaradt steames játékaidért !
wesker24
Ugyanúgy steamen vettem meg csak van egy pár orosz steam friends-em aki megvette nekem ennyiért ö megvette én fizettem !
DarkSector
Vagy más úton steam-re...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ja, mindegy, már látom honnan... egy picit drágább volt így, de legalább STEAMes. Mert ha jól hiszem, te originra vetted meg.

Fpocok
Honnan?

Zomil
annyiért hogyan? 😊

V43 1105
Van itt valaki aki megválna ARMA 2 OA-tól ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wesker24
Nah Darkspore 7 dolcsiért beszerezve ennyit simán megért nekem !
DarkSector
Shep-nek szólt a poén õ érti. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem látok semmi olyan dolgot, ami miatt a jelenlegi életvitelem megváltozna!

Prince23
Max öregszenek 😊

Shep
"Az emberek nem változnak" -ezt mondta egy bölcs öreg 😊

Ennek a társaságnak kellene valami hétvégi bulit, összejövetelt szervezni, oda azért csak eljönnél, nem?
The Protector
hatalmasat fogsz változni<#integet2>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?