Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen rendeltem! (jelenleg nem elérhetõ)
Amint megjön egybõl teszt jelleggel elkezdem nyüstölni, feltéve ha mûködni is fog és megy a teszt a logout-ra ha addig valaki meg nem elõz mert nagyon sokan rendeltük meg ezt a gépet!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nézzed meg az adatait és keressél hasonlót magyaroknál szerintem 80 ezer alatt 100% hogy nem találsz.
Meg különben is egyszer élünk max bebukom ezt a pénzt.Tõzsdén elbuktam már úgyis a fél életem ez az 53 ezer ahhoz képest semmiség.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha igen, esetleg irasd rá, hogy "repair" vagy mittomén (ahogyan egy ideig a gift szócskánál is félrenéztek a vámosok, talán itt ez mûködne)
Forza.
Ergo idõszakfüggõ.
Forza.
Játékok:
- PixelJunk Eden
- Escape Goat
- Noitu Love 2
- Auditorium
Nem vagyok tõle elájulva, de ha valakit érdekel, akkor vigye 😊.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha én veszek külföldrõl egy terméket amit kiküldenek és nincs rá semmi plusz költség átmegy a vámon megérkezik.
Hogyha behal és visszaküldöm gariba akkor a vám ugyanúgy nincs rá vám költséget mint amikor beérkezett (ekkor sincs rá vám)?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bocs, de nincs pofám állandóan megkérni ilyenekre, na meg ha túl sok ilyet csinál, felfigyelhet rá a valve.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi van ebben pézsmapatkány hajtott flash? :-DDDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pici kétségem volt, amikor elvitték a D3-at, hogy hülyeséget csináltam, de pár órácska Gothic 2 rávilágított arra, hogy beszt diszizsön volt evör.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Láttam is a hirdetésed hogy 2x Darkspore-t keresel a megmaradt steames játékaidért !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"