Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
240 MS pont = 600 Ft! Simán veszek 4 játékot, még jó, hogy vannak pontjaim :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak azokat írom amik idehaza vannak:
- Aitd van! Megéri!
- Cloudy with a chance of meatballs 790 Ft, ennyit simán!!!
- Dark Void esetleg, de az egy közepes cucc.
- Rockstar Table Tenis 790 Ft, de szerintem sportszar, nem éri meg.
- Surf's Up 790 Ft, ha van kölyök a családba, akkor persze!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De ezé nem csinálok mP-t amcsi akkountra...
Pláne úgy hogy nem is engedné megvenni. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg aztán, a mostani HDD-ket kellene megtisztítanom, az animék megnézésével, és más adatok feldolgozásával, semmint újabb hardver-fejlesztés árán növelni a tárkapacitást 😊
Processor: 2.6 GHz Dual-Core
Memory: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
Hard Disk Space: 4 GB
Video Card: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 or higher, NVIDIA GeForce 8800 GT or higher
DirectXŸ: 9.0c
Sound: Direct Sound Compatible
Additional: Multiplayer requires microphone headset support
én 1 vagy 1,5 éve vettem 2terásat ma meg már 1terás kerül annyiba...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jelzem: életemben nem játszottam még régi Infinity Engine-es játékkal...
Alone in the Dark 750ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is kéne már néhány BD. Úgy 150 darab, mert szinte semmi sem fér a HDD-kre... 😊
jópár teljes játék 7-800ft (games on demand), sonic játékok szintén leárazva felére, forza autópakkok (február-március) szintén féláron!
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://dvdr.atw.hu/
ha pesti vagy ide érdemes járni
Én szoktam filmeket vásárolni, de csakis Blu-ray-es változatban (lévén van a gépembe egy ASUS Blu-ray író, illetve van egy Pioneer Blu-ray lejátszóm is), de többnyire csak akcióban.
Viszont még teljes áron is jobb vételnek találom már a Blu-ray filmeket, minta torrentrõl letöltött ISO fájlokat írkálnék le TDK vagy Verbatim Blu-ray lemezekre.
A múltkor láttam boltban, hogy kapható nyers 50GB-os Blu-ray lemez is (TDK illetve Maxell, Verbatim az Istenért sincs még sehol sem) kemény 3990 Ft-os áron. Most ez a kiadás 3 Blu-ray lemezbõl áll (3 x 4000 Ft - 12 000 Ft lenne leírva ennek a tartalma és még akkor sem lenne eredeti a dolog messze sem). Így viszont 9900 Ft-ért hozzájut a jóember egy eredeti kiadáshoz, ami ráadásul fémdobozos:
http://www.xpress.hu/bluray/prod.asp?FILMAZ=15041&VID=066-341769443-54726614506070415
De nem akarok reklámozni, csak saját nézõpont.
Persze jó is lenne, ha megengedhetném magamnak, de már annak is örülni fogok, ha moziban meg tudom nézni jövõ hónapban a harmadik részt.
Off vége.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Attól hogy kapunk 1-2 új területet és új csapattársat illetve egy félig-meddig erõltetett történetet nagyon rossz lezárással (Fõleg az Illusive Man-es beszélgetésre értem ezt. Az nálam kicsapta a biztosítékot!) azért nem kéne 3. részként árulni. Anno 2000-ben az Age of Empires 2 kiegészítõje (The Conquerors) tartalmazott ennyi "újítást".
Vagy a WarCraft 3 The Frozen Throne.
Az elsõ és a második rész között valóban sok újítás volt, de a második és harmadik rész között már alig-alig maradt valami szufla a srácokban.
Ha elõveszem valaha még a Mass Effect sorozatot (ezek után nehéz lesz meggyõzni arról, hogy baromi jó története van), akkor az csak az elsõ két részre fog vonatkozni. Mass Effect 3 egy jó darabig felejtõs nálam.
Képregény-feldolgozás filmekért nem vagyok hajlandó pénzt adni 😊Tudom, ez az én szegénységi bizonyítványom, de engem a Batman-féle filmek nem mozgatnak meg. Egyszer nézõsek, számomra.
Tisztelem azokat, akik rajonganak értük, és költenek is a kiadványokért - képregények, figurák, egyéb játékok, filmek, mozi -, de én erõsen kinõttem már a témából 😊
http://www.supergamer.hu/age-of-empires-3-complete-collection-p-11232.html
Már tényleg illene beszerezni az Asian Dynasties címû kiegészítõt és végigjátszani...
De jön egy fémdobozos Batman filmes kiadás (Nolan féle) Blu-ray-ben és az is kéne:
Még jó, hogy nincs munka, se píz... Magyarország én így szeretlek! <#law>#law>
Diablo 3 Collector's Edition - 29.990 Ft:
http://www.meexgames.hu/diablo-3-collectors-edition-pc-blizzard.html
Ajándékok:
- L-es Diablo 3 póló
- Diablo 3 képeslap szett
- Diablo 3 poszter
Most kellett volna megvennem, mert barátibb áron van, mint ahogy néhány pénzmániás hirdeti Hardveraprón illetve Vaterán és még ajándékok is vannak hozzá.
De nem én elõrendeltem a Konzolosoktól, amit meg is kaptam 25 000 Ft-ért, ráadásul sérült dobozban...
Ahogy Terence Hill mondja az egyik Bud Spancer-rel közösen készült filmjében: "Semmit sem szabad elsietni!"
"A BioWare a most megszûntetett ingyenesen játszható böngészõs szerepjátékát ingyen letölthetõ single-player játékká alakította. A Dragon Age Legends új változata már fent is van a hivatalos honlapon. Az online elemek, amik a Facebookhoz és a Google+-hoz voltak igazítva, szépen ki lettek gazolva és még a játékot sem kell elõröl kezdenetek, mivel simán letölthetitek a DAL karaktereteket a szociális hálókról és azok mentett állásként mûködnek az új verzióval. A játék eredetileg a DAII kísérõjeként indult, reméljük ebben a formában már jobban a kedvetekre lesz. Az online teljesítmény sajnos nem érte el az EA várakozásait."
Elszomorít viszont, hogy mik történtek Tinman-nel a céggel kapcsolatban.
Amikor lesz pénzem, majd ráérek vacillálni a vásárláson, de mindenesetre jó olvasni, hogy vannak pozitív kivételek 😊
Az IWD szépsége amúgy abban rejlik, hogy nehéz fokozaton igazi taktikai harcra van szükség, és úghy lehet játszani, mintha körökre osztott lenne (van benne egy csomó auto-pause opció).
A nehéz fokozat további elõnye, hogy sokkal gyorsabban fejlõdsz, így minden karaktered lehet többkasztú.
A "casual" rajongásaim mindig elviszik az idõt elõlük, így néha elkap a hév, és játszanék velük, de valami mindig közbejön 😞
Még filózok, de azt hiszem uninstall lesz.
(Gothic 2-öt nem tudom játszani, mert olyan baromi meleget csinál a masina, hogy inkább pihentetem és semmivel nem játszok. Mondjuk cégnél néha tologatom a Path of Exile-t...)
Akkoriban pedig többnyire a fordítás, és az aktuális asszony kötött le, az egyetem és a néhány végigjátszott játék mellett 😊
W...w.... WAT???? ^^
A BG-nél nagyobb alapvetés nem létezik az Univerzumban, most még megúszod kövezés nélkül <#bee1>#bee1>