Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tudok róla, de nem bírtam ki és feltettem ide, a könyvtári gépre a Complete Edition-t.
Mivel soha életemben nem játszottam végig, így van mit pótolnom és - vélhetõleg, - az új kiadásba beimportálhatom majd az addig elért eredményeimet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Tudtommal csak a STEAMen vásárolt BA regelhetõ STEAMre. Ezért vettem meg, mikor akciós volt ott...

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
+1
Ennyiért bûn otthagyni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ollie
Még a nyáron (valszeg a végén) fog megjelenni a BG felújított változata.

IMYke2.0.0.0
Tárgytalan - Paint.net-tel megcsináltam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem akarja az igazságot:

IMYke2.0.0.0
Hogy a francba tudok saját képet betenni a "Baldur's Gate Complete"-be?
A readme szerint jártam el, de nem tudom a Custom képeket kiválasztani, mert nem látszanak.
Ráadásul, Photoshop-ban még 24 bites BMP-ként sem tudom elmenteni Kristanna Loken képét...

Fahren behúzva....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
820 Ft az Aitd 1-2-3, a Fahrenheit meg csak 540 Ft. Fordítva akartam <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kekeN7
Aki tudja, hol lehet még esetleg 10k környékén új ME3 CE-t kapni (PC-re), légyszi dobjon már egy PM-et. 😊 Köszi!

ZsZso
Én elejétõl fogva nem csípem a Serious Sam -et (pedig Wolfeinstein -en, Heretic -en, etc. nõttem fel). Tudom bennem van a hiba, hiszen annyi légy nem tévedhet. Postal -t egyszer láttam 2 méterrõl, s annyi elég is volt.

Ma nem szavazok.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Részemrõl: Serious Sam.
A Postal az elsõ részével sem nyert meg , a Serious Sam legalább remek körítéssel adta elõ magát.

IMYke2.0.0.0
Mondom én - új seprû jól seper... új igazgató, új nyomvonal...
A Dominatrix pedig érdekelt volna már idén, a 3. rész után.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm elõre is, érdeklõdve várom a fejleményeket. 😊

ZsZso
GoG Battle of the Games
Serious Sam the Second Encounter vs Postal 2 Complete

Alone in the Dark 1-2-3 $3.59 ~ 810 Ft
Fahrenheit $2.39 ~ 540 Ft

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

rendeltem ma egy avp hunter edition-t onnan, ha megérkezett, akkor leírom a tapasztalatokat.

IMYke2.0.0.0
Nos, mivel senki sem kérte, ezért közös kinccsé teszem, hogy ne vesszenek kárba:
The Hut: Your Unique Code: 2282-15E2-4408Zavvi: DISCOUNT CODE: 2280-EDD1-419F

IMYke2.0.0.0
Magyar alkotas a kickstarteren

Még jól is sülhet el a sok animébõl lopkodás 😊

Csak három anime címet írok le, ami eszembe jutott a trailer megnézése közben (akik látták az összeset, azok tudják, mire gondolok):
1 - "Ghost in the Shell (1995), Anidb.net + Youtube
2 - "Appleseed" (2004), Anidb.net + Youtube
3 - "Vexille" (2007), Anidb.net + Youtube

NEOreg3
nem az

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zorrobomber
From Dust ennyit(£2.99) talán már megérne nekem, jól rémlik hogy steames?

IMYke2.0.0.0
Köszi! Én is beszereztem, mert hát ki tudja 😊

tegla
Ja most nézem,sõt pl. L.A. Noire és Civ V.-t sem tudom megvenni mert "régiózáras" 😞

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

grebber
Azok nem steam-esek hiába próbálkozol. Ami steam-es az megvan említve 95%-ban!

Next PC upgrade: 2022

tegla
Nem tudom,hogy aktiválható-e steamen.
De pl. az általam megvásárolt Empire és Napoleon TW simán aktiválható volt steamen.
A gameflyról ugyanúgy le kell tölteni egy kliens-t mint a steamnél.
Miután megvettem a játékokat megnéztem a kulcsokat beregeltem steamre és már onnan szedtem le õket.
Szóval mindjárt csekkolom is mert egy Batman:AC+L.A.Noire kombóra vevõ leszek 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Tinman
Valahogy ebbõl nem nyerhetõ ki a key? <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Steam-en lehetne már ilyen Batman akció akkor ugorna is a zsákba az AC!

Next PC upgrade: 2022

arty
ha batman steames lenne, jó lenne ...

Forza.

tegla
Jó árak a gamefly-on!

pl.:
Batman:Arkham Asylum GOTY 2,49.-font~890.-ft
Batman:Akham city 4,99.-font~1780.-ft

de például itt vettem a steamen regelhetõ:

Empire and Napoleon Game of the Year Edition-t 6.79.-fontért ami kb,: 2.420.-ft

arty
driver san fransisco - steam vásárlóknak!!!

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2756493 - itt egy file, amit letoltessz, tartalmát kicsomagolod a '\steam\steamapps\common\driver san francisco'-ba, majd a játékot steamen KÍVÜLRÕL inditva felpecselõdik a legujabb változatra: 1.04.1114 lesz a korábbi 1.04.1024-bõl.

így már multizni is lehet 😊

Forza.

grebber
Teljesen korrektek, hogy kertelés nélkül ennyivel elõre bejelentették.

Nálunk például a visszaminõsítések/áthelyezések is úgy mûködnek, hogy teljesen váratlanul felhívat a fõni, elédrak két papírt, az egyiken az van, hogy elfogadod az alacsonyabb munkakört jóval kevesebb pénzért, a másik a felmondólevél. Van rá pár perced, hogy válassz, miközben még mindig köpni-nyelni nem tudsz a meglepetéstõl...

Helyes! Legalább nem kezdesz el minden böffentésemre a gémszaros múltaddal hencegni, te "fingodnincs játékdizájnerke"...

Á, csak pár évet késtek vele... 😊 Ettõl függetlenül majd ránézek én is, bár kétlem, hogy valami egetrengetõt hoztak volna össze.

Spellforce-ból nekem is ez a kiadás van meg <#eljen>

Jah és Steames játékként adom. Giftként fog megjelenni a tárgytárolóban, ahol pár kattintással aktiválható.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Ment PÜ!

Olyan 4-es pack fejenkénti árában gondolkodom kb, tehát semmiképp sem 19 euró lenne.

Carlos
Lehet, hogy engem is érdekelne! Mennyi lenne?

Þór vígi þessi rúnar

Az apropó az, hogy úgy néz ki lesz egy felesleges példányom, úgyhogy ha valakit érdekel nálam lehet jelentkezni. Többit PÜ-ben.

Zomil
Ugyan nem engem kérdeztél, de én olyan 2ezerért már szivesen megvenném, ez az 5ezer, a pack-ban meg kb. 4ezer nekem is sok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Úgy más az élmény ha nem szaggat a játék...XD Nálam nem volt gyors....XD

Fpocok
Húúú... akkor mégsem mondtam nagy hülyeséget 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Nekem a bétában is picit gyorsnak tûnt, nem csak videón.

Engem a béta gyõzött meg. Egyáltalán nem gyors a karakter mozgása szerintem.

Milyen ár lenne neked elfogadható?

arty
hogyapicsbe, ha a használt játékokon ezek csilliárdokat kaszálnak? az ea meg a többi féreg kiadó legalábbis éveken át eztmondta... hazudtak volna? mégse akkora bolt a használtcucc?

Forza.

ZsZso
Steam - Today's Deal: Save 50% off Indiana Jones and the Fate of Atlantis and Indiana Jones and the Last Crusade!

Ez 2-2 EURot jelent a valóságban.

Remélem lesz majd teljes Lucas Arts pack is akciósan, akkor tuti megveszem. Így az 1k -t picit sokkalom, de fáj is a szívem értük. Fingers crossed, aztán hátha nyáron jön még jobb ajánlat 😉.

Shep
Itt is hasonló. Persze nem mindenki teheti meg, hogy fõttet ebédeljen, vagy kiszállítást kérjen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!