Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Asszem az utolsó rész +dlc-k megérik az árát. Be is ruházok rá.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

jarlaxxe
Máshogy látjuk a dolgot de nincs is ezzel semmi gond.

ollie
Van néhány felesleges Steam kulcsom, privátban lehet kérni:

Bunch Of Heroes
Critical Mass
Trapped Dead
Wasteland Angel
Nikopol: Secrets of the Immortals

Csak akkor kérd, ha neked kell és ki is akarod próbálni.

Carlos
A szórakozás. De nekem pl az inferno nem szórakozás. Színtiszta szopás. Farmoljak? Az szintén nem fun, hanem kényszer.
Vegyek pénzért tárgyat, hogy szórakozzak? Lófaszt, már egyszer fizettem a játékért!
Inítsak új karit? Minek? Hogy szopjak azzal is inferno-n és játszam végig a totál unalmas normal / nightmare dolgot?

Számomra (!) ez a játék egyszerûen nem fun.
Egyszer - kétszer le lehet gyûrni, mert addig tényleg fun, de amikor már két karaktered is ugyanott dekkol, mert rá vagy kényszerítve vagy a farmolásra vagy a RMAH-ra ha nem volt szerencséd, akkor az nem fun. Szerintem!!!

Þór vígi þessi rúnar

jarlaxxe
Ennek mi köze ahhoz a blödségnek, hogy mi értelme a d3-nak? ugy általába mi értelme van egyetlen egy játéknak is?

Carlos
ehhh...akkor vagy pénzes vagy vagy hihetetlen szerencsés a loot-tal.
Feltéve, ha inferno act 2 után jársz.

p.s.: Vagy DH-t indítottál és szénné exploitoltad a cuccot az elején avagy AH turkász vagy. 😊

Þór vígi þessi rúnar

jarlaxxe
Összeadtam neked, pontosan 152 órát.

Carlos
Mennyit is játszottál vele?

Þór vígi þessi rúnar

shaddam
Az ea saját jétákaikban inkább.Ami elsõ napos dlc cirkuszt csinálnak nem hat meg. A crytek már eltûnt a süllyesztõben, lehet õk is oda akarnak kerülni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

jarlaxxe
" -Egyáltalán mi az értelme, az egész Diablo 3-nak? " - ha ilyenek vannak benne minöségi írás lehet...

Carlos
Sajna igaz...

Þór vígi þessi rúnar

ez a jövõ, majd visszanézünk és csak azt látjuk hogy megelõzte a korát a blizzard
az EA szerint MINDEN játékban mikrotranzakciók lesznek

Carlos
Õszinte leszek és kegyetlen.
Elejét ugrottam, mert nem érdekelt.
A d3-as rész kegyetlen jól leírja az én véleményemet is!

Kedvenceim amik bennem is felvetõdtek:
-Aztán jön a pofán verés szöges vaslánccal, a WTF, az OMG és a hólifákk.
-Az elsõ két fokozat felesleges idõhúzás.
-Inferno fokozaton ugyan úgy hullik raklapszám a szemét
-Az aukciós ház és a valódi pénzes aukciósház használatának ráerõltetése minden játékosra.
-Egyáltalán mi az értelme, az egész Diablo 3-nak?
-Köszönjük Blizzard, hogy az IRL pénz bevezetésével megölted a játékot... (végszó)

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ha lenne pénzem, ahogy nincs - 4000 Ft-ért: Deus Ex Collection

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Diablo 3 Tinman teszt elolvasva. Vélemény (Diablo 3 ismerete nélkül is!): <#eljen><#worship>
Látnod/tok kellett volna, miközben olvastam: rendkívül sok mosolygás, nevetés (egészségpontok), ismeret (tapasztalat)szerzés (+XP), bólogatás (egy kis erõfejlesztés).
😊))
Az általad leírtak alapján én nem annyit, kevesebbet adtam volna neki - de nyilván, sokat számít a pontozásban a pozitívum, amiket leírtál és a (megkopott) "Blizzard minõség" is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Az elsõ rész is van steamen csak a Gothic Universe Edition-t kell megvenni hozzá.
IMYke2.0.0.0
Van teszt?! Már lépek is a blogra!

IMYke2.0.0.0
Facepalm series going on: Deus Ex-ek is kimaradtak nálam 😊)))
Nem repül a nehéz kõ feléd. ;-)
Az elmúlt 12 évben nagyon kevés játékot tudtam végigjátszani. Mondhatni, csak azokat, amiket lefordítottam, plusz egy-néhány aktuális.
Így BÕVEN van mit pótolnom a PC-s játék-kultúrát illetõen .
Az egész olyan, mint burokban éltem volna az elmúlt évtizedekben...
Kicsit így is van 😞

Tinman
Ne viccelj :-) A 23 oldalas Diablo 3 teszthez képest, ez pajkos nyári fuvallat volt :-D

Viszont repül a kõ, ki tudja hol áll meg a Gothic kimaradás miatt... de dobhatod is vissza, mert én meg Deus Ex ügyben vagyok csúnyán lemaradva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hogy lenyomott a medve minket... Te jó ég!
Hiába na, át kell állítani az agyamat ehhez a játékhoz . 😊

ffxi
Ha már ilyen sokan vagyunk HD4850 512MB, akkor hadd szóljak már bele én is.
LIVE adatok
Alap: 47 fok
Terhelve: Dead Island 68 fok
És még mindig el vagyok akadva a Dead Island-ban. Hazudik a GPS <#falbav>

Fákjúal!

nem maradtunk konzolos vélemény nélkül, köszi

Totti5
A francokat. Ugyan olyan jó mint az egy vagy a kettõ. Kettõnél jobb, és sok mindenben az 1nél is jobb. Összességében a sorozat legerõsebb része minden téren. Akinek tetszik a sorozat annak természetesen KÖTELEZÕ darab. Amit lealacsonyított az egyeseknek az agya, nem pedig a játék vagy a sorozat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát nekem gyanús az eddigi legmelegebb nekem alapjáraton a 6800GT volt 60-65 fokkal és terhelve volt 80 körül. Kicsit sok alapnak az a 80, szerintem,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nos, visszatértem, hogy elmondjam - nem tökéletes a dolog , de tény, hogy sokkal játszhatóbb így mai szemmel.
S alig várom már a VALÓDI, feltuningolt verziót a sorozatból 😊

arty: egyetértünk, gyönyörû tud lenni ez a grafika.

arty
<#eljen>

döbbenet, h a rajzolt grafika mennyire kortalan tud lenni.

Forza.

IMYke2.0.0.0
"Baldur's Gate Complete" + Gibberlings3.net widescreen v3.05: 1680*1050-ben játszhatok:

Bármilyen létezõ felbontás beállítható!

zorrobomber
nemrég pucoltam én is, 10 fok minusz

tototto
vásárláskor 80-90 volt az érték, ennél ez normális, elvileg.. 😄

Shep
Lehet nem ártana megpucolni kicsit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tototto
nekem is egy gigabyte 4850van most lesz 4 éves lassan, egy slotos 512megás és alapból 90fok ha játszom 100+ és jól bírja eddig nincs hiba, kopkop 😊

IMYke2.0.0.0
Így már mindent értek - köszönöm, és bocs, hogy miattam ennyit kellett írnod 😊

Facepalm-series continues: A Gothic-sorozatot sem játszottam még végig 😊

IMYke2.0.0.0
Én ATI Tray Tools-szal használom a kezdetek óta a HD4850-est, és max 80-81 fokos volt eddig, az elmúlt 4 évben. 😊
Igaz, kinti 35 fok mellett, napközben nem is megy a gépem, csak este, és akkor sem mindig játszom.

arty
egyáltalán nem. egyslotos 4850-ek simán 100 fok körül üzemelgetnek 😊

Forza.

Tinman
Akárcsak én... bár a Gothic I-et már letoltam anno. Elképesztõ jó játék volt.
Egyébként szvsz már csak azért is érdemes Gothic-ra szavazni, mert az elsõ rész nincs Steam-en, Arx Fatalis, meg már Indie csomag része is volt, Gothic I még soha.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
- Alone in the Dark 5 - 750 Ft
- Cloudy with a chance of meatballs - 790 Ft
- Dark Void - 740 Ft
- Surf's Up - 790 Ft

Ebben az esetben, Ft-ért vásárolsz és nem MS pontért, így összesen:

3070 Ft-ot vonnának le a számládról a 4 játékért, ami így is baromi jó ár!

Ellenben ha MS pontokért veszed és 1 MS pont 2.5 Ft, (ha voltál oly bölcs, hogy 4200-as feltöltõkódot vettél korábban), akkor összesen 2.400 Ft-nyi MS pontért vásároltál vagyis majdnem 1 játék ingyen volt.

IMYke2.0.0.0
Én a "Gothic"-ra szavaztam 😊

IMYke2.0.0.0
Értem. Akkor ez most jó vásár volt? Mert nekem, így ezek a számok nem mondanak sokat - talán a hõség miatt, de lassabban forognak a fogaskerekeim...

Tinman
Vesz pénzért... 10k körül van 4200 MS pont, úgy 1 MS pont úgy 2.5 Ft.

Végül 4 játékot vettem 2.400 Ft-nyi MS pontért, darabonként 600 Ft-ért :-)

Prince23
Xbox Live-osok elõnyben!

3 hónapos GOLD tagság

Tinman
Teljesen ok!
90 körül se aggódj, mert a hõvédelem miatt elõbb kapcsol ki, mint, hogy baja lenne...

DarkSector
Ezzel igen nyersz, sokszor több 100 ft-ot...

csakhogy készpénzért lájv-ról már nem tudsz vásárolni...úgyhogy most már nem csak egy egyszerû olcsó alternatíva hanem az egyetlen lehetõség. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy olyan választ kapok majd, hogy:
"Játszol X360-as játékokkal és achivements-ek eléréséért kapsz x MS pontot"...

Az ilyen "vásárolj valódi pénzért digitális valamit, amivel valódi pénzen is megvehetõ játékot vehess késõbb"-dolgok nem kicsit furák. Még akkor is, ha pár 10-100 Ft-ot nyerhet rajta az ember...

Fabio Capello
hmpft. A nagy kánikulában csak ma jutott eszembe, hogy csak rá kéne lesni - mivel alapjáraton dinamikus vezérlésen van a kártya ventillátora - nem vitte túlzásba a hûtést, most manuálisan felhúztam 70%-ra, ez már rendberakja, remélhetõleg.

DarkSector
Nem ha közbe grillpartit is nyomatsz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hát, erõsen... 😊

DarkSector
Hát vagy akciókban...vagy készpénzért gyüjtesz a boltokból. ....sajnos nincs más megoldás...😊

Fabio Capello
Gyerekek, ebben az idõben a 73 fokos videókártya alapjáraton az azért már necces, nem? 😄

IMYke2.0.0.0
MS-pontot hogy gyûjt az ember?

DarkSector
inkább 700ft, persze ez változó ki mennyiért vesz pontokat.
de magyar reghez 700FT kb a 240 pont.