Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ezt nem nagy kunszt megoldani, elég az irányítást direkt elszúrni és kész is a nehéz játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Kiszivárgott Xbox 720 bemutató

Hmm.. pár hónapja mindenki lehülyézett, mikor írtam, hogy 2013 környékén jön az új generáció..😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Sajnos, tényleg itt tartunk. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nem semmi szintre érkezett el a játékipar.Már azt is ki kell hírezni hogy ez most nehéz lesz!
Laza 5 millió ft-ot rakok rá, hogy egy Hard Reset közelébe sem fog érni nehézségben.Pedig ott nem hangoztatták hogy milyen nehéz lett.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Értem. Így már más a le(h)ányzó fekvése.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gears of War: Judgment - nehéz lesz
IPON.hu

"Cliff Bleszinski, az Epic Games design directora egyre inkább kiábrándul a modern játékok könnyûségét látva. Elmondása szerint sok anyag már annyira lineáris és egyszerû, hogy szinte csak QTE-jelenetek egymás után pakolásának tûnnek. Éppen ezért azt nyilatkozta, az új Gears of War-résszel igyekeznek ezt elkerülni: lesz egy casual mód ugyan, ahol szinte meg sem lehet majd halni, az összes többi fokozaton azonban azt ígéri, sokszor fogjuk alulról szagolni az ibolyát. "Ha a játék nem fog megizzasztani, akkor rosszul végeztük a munkánkat." - fejezte be."

MerlinW
Preorder. Szoktak ilyet, nincs ezzel semmi gond, Steam tárolós anyag ez is.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A Blizzard fizet a dél-koreai Diablo3 játékosoknak
IPON.hu

"A Blizzard drasztikus lépésre szánta el magát: visszatéríti a játék árát azoknak dél-koreai Diablo 3 játékosoknak, akiknek gondot okoztak az indulásnál jelentkezõ szerver problémák. A cég csak azután jutott erre a döntésre, hogy a játékosok panaszai alapján a dél-koreai kormány vizsgálatba kezdett a Blizzard szöuli hivatalában. A Blizzard egy darabig nem akart fizetni, de végül rákényszerült, a dél-koreai fogyasztóvédelmi törvények ugyanis garantálják a kompenzációt abban az esetben, ha olyan probléma adódik a termékkel kapcsolatban, amelyrõl nem a fogyasztó tehet. A Blizzard a koreai battle.net-en közzétett információi szerint a 40. szint alatti karakterekkel rendelkezõ játékosok jelentkezhetnek a pénzükért a június 25-tõl július 3-ig tartó idõszakban. Ezen kívül a vásárlást követõ 14 napon belül ezentúl még azok is visszakérhetik a pénzüket, akiknek nincs 20. szint feletti karakterük."

"A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."

IMYke2.0.0.0

wedge31
Én biztos, hogy megveszem az alapot toltam eddig több mint 100+ órát és messze még a vége, erre az utobbi években egy játék se volt képes. Ha többet már egy percet se játszanék vele akkor is az egyik legjobb vételem lenne jópár évre visszamenöleg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Bemine 3 érkezik! (Mind steam-es)

4$-tól:
Hamilton's Great Adventure
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Oddworld: Abe's Oddysee és Exoddus
Avernum The Second Trilogy
+ Bonus: Be Mine Special EP

6$-tól: Garshasp: The Monster Slayer

Közben IGN Prime odaadta a havi "free" game-et Payday The Heist személyében!

Next PC upgrade: 2022

arty
Van mellette is érv: jó helyen potntot vége olcsóbban jössz ki, mint a pénzes megoldás ... alappból az MS pont-pénz árfolyam szarabb, mint ha megveszed mondjuk iceákosnál vagy néha kinti akcióban a pontot.

Mondjuk én is rühellem ettõl függetlenül 😞

Forza.

MerlinW
10%-os kupon is jár hozzá. Egyébként ez egy stratégiai fogás a Capsule elterjedéséhez😊

[merlinw.org]

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Elkelt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Pontosan.
Mertha kellemes kiegészítése lenne, akkor aszondom ok, legyen. De így, hogy majdhogynem "kötelezõ" így nem fûlik a fogam a dologhoz.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
...ami messzemenõkig a játékélmény rovására megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Sajna igaz.
Mivel nincs havidij ezért próbálják az embereket a RMAH felé irányítani.

Þór vígi þessi rúnar

Ugyanez vonatkozik a Blizzardra is. Undorító amit csinálnak, de végülis te is ugyanígy csinálnád...

Tinman
Köszi, ha elolvastad, a témába jobban meg ne is menjünk bele, mert flame szagra gyûl az éji vad ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Teljesen érthetõ. Én már ott tartok, hogy a dobozos porfogó. Ami megvan steamen, azt inkább steamen. Ami nincs az jöhet dobozosba (lásd Moha 10th anniversary). Én nagyon megkedveltem a steamet: Gyors és megbízható.
Semmi problémám nem volt vele eddig, és persze az akciók verhetetlenek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Ok...agyalok...
De ha elviszi valaki akkor nyugodtan add tovább.
Gondolkozom a virágbolt -> dobozos között.
Valamiért nem gerjedek a steam-re.

p.s.: Tényleg eltûnt... Lehet, hogy véletlen szerkesztés helyett visszavonást nyomtam. Mind1.

Þór vígi þessi rúnar

Hát, amire ez ment volna hsz, az jól eltûnt... Akkor kérlek Imy töröld a ez t a hozzászólásom... Köszi!

Továbbra is digitális kiadás (tudom te jobban szeretnél dobozost, de sajnos ez volt az olcsóbb) és továbbra is annyi, amennyit írtam Privátban. De siess a döntéssel mert ez az 1 darab van már csak és van pár érdeklõdõ. Aki hamarabb viszi, azé! Aki lemarad, kimarad... :-)

Torchlight 2 preorder verzió várja gazdáját (tegnap vettem én már beaktiváltam és Merlin kolléga is kapott egy példányt tõlem). Jár hozzá Torchlight 1 is, ami ha már megvan gift-ként bekerül a tárgytárolódba. Árat PM-ben. Ilyen olcsón mástól nem kapjátok.

Tinman
Már most tudsz játékokat vásárolni a Win8 shopjában... vannak jópofa ingyenesek is.

Undorító? Lehet. Te nem ezt csinálnád a profit érdekében? De.

Tinman
+1

ZsZso
D3nál nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mennyi expansiont tudnak majd eladni (vagy arra, hogy végül tényleg két kiegészítõ lesz -e hozzá). Én a core game után kizárt, hogy megveszem s tuti, hogy nem én vagyok az egyedüli aki így gondolja.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
A 2 forintos percadó mellett már fel sem tûnne a 4 forintos bekapcsolás és leállításadó😊

[merlinw.org]

Totál undorító ez már...

de csak azért már már nem csak az idióta gyerekek fognak xboxon játékpénzzel vásárolni anyu kártyájával hanem a passziánsz is fizetõs lesz a win8 beépített kisboltjában, meg a dupla kattintás és a gép kikapcsolása gomb is 😊

Nyugodtan vedd meg az Arx Fatalis-t is, mert az is nagyon jó! RPG rajongóknak kötelezõ! (Arkane fejlesztette, akik a Dark Messiah-t is)

Ez a pontos rendszer a világ egyik legnagyobb gyökérsége. Arra való, hogy megtévessze az embert, és ez aljas dolog. Szerencsére nem sokáig kell már pontokat számolgatni, mert m$ felhagy vele.

meg is szûnt a gold spam az ingame chaten..

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fogfájásra <#wink>

a kötelezõ netkapcsolat miatt úgyis adja majd magát

meg egy rakat DLC ki van írva már évekkel a megjelenés elõtt a 60 és 80!!! eurós elõrendelések mellé😄

MYSTERY ITEMS ORIGIN PRE-ORDER EXCLUSIVE
HEROES AND VILLAINS SET
BRITISH CITY SET
FRENCH CITY SET
GERMAN CITY SET

Renjike
hol vagy elakadva?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
+1

2012 van 😊

A Bunch of Heroest kérhetném, ha nem gond?

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

HappyHunter
Hol írták hogy valódi pénzért fog menni?

Be happy. :) Running!

Carlos
Csakhogy a multiplayer lehetõség lesz.
Nem kötelezõ. (legalábbis legutóbb még ezt mondták).

Þór vígi þessi rúnar

"multiplayer is coming to SimCity. You will join up and form regions, which lets you share resources and influence each other for good or for ill. In the examples we saw, one player shared some excess energy he had generated with his neighbors, while another player, whose city generated a lot of crime, inadvertently raised the others' crime rates. On a larger scale, all players in SimCity will influence the global market: a place where resources are bought and sold. Prices will shift based on supply and demand, and you can track who the big players are in each resource though leaderboards.

The global market is not an auction-house style of service; you will not directly buy from and sell to each other. Instead, you purchase goods from the market. The finer details of how this will work in the game are still in development"

ezzel se lesz olcsó hosszú távon játszani 😊

Carlos
Sajna igazad van. Az a 200+ óra amit beletoltam bõven több, mint eddig bármi amit az utóbbi 5 évben játszottam egy játékkal.

Én továbbra is a SimCity 5-ben látom a fényt...

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Már csak ez a kettõ van:

Bunch Of Heroes
Critical Mass

jarlaxxe
Azért gondolj bele két-háromszor fun ezt írtad az kb 60h tiszta szórakozás, most sorold a játékokat amik ennyi idöt adnak...

Carlos
Trapped Dead kéne ha nem gond.

Þór vígi þessi rúnar

HappyHunter
Szerintem meg túlságosan komolyan veszitek a dolgot. 😄

Be happy. :) Running!

Carlos
Nincs hát... Én már öreg vagyok ehhez. Sajna nincs idõm órákat farmolni.
Én szórakozni akarok. De úgynézki az nem D3 lesz.

Þór vígi þessi rúnar