Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hmm.. pár hónapja mindenki lehülyézett, mikor írtam, hogy 2013 környékén jön az új generáció..😊
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Laza 5 millió ft-ot rakok rá, hogy egy Hard Reset közelébe sem fog érni nehézségben.Pedig ott nem hangoztatták hogy milyen nehéz lett.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IPON.hu
"Cliff Bleszinski, az Epic Games design directora egyre inkább kiábrándul a modern játékok könnyûségét látva. Elmondása szerint sok anyag már annyira lineáris és egyszerû, hogy szinte csak QTE-jelenetek egymás után pakolásának tûnnek. Éppen ezért azt nyilatkozta, az új Gears of War-résszel igyekeznek ezt elkerülni: lesz egy casual mód ugyan, ahol szinte meg sem lehet majd halni, az összes többi fokozaton azonban azt ígéri, sokszor fogjuk alulról szagolni az ibolyát. "Ha a játék nem fog megizzasztani, akkor rosszul végeztük a munkánkat." - fejezte be."
IPON.hu
"A Blizzard drasztikus lépésre szánta el magát: visszatéríti a játék árát azoknak dél-koreai Diablo 3 játékosoknak, akiknek gondot okoztak az indulásnál jelentkezõ szerver problémák. A cég csak azután jutott erre a döntésre, hogy a játékosok panaszai alapján a dél-koreai kormány vizsgálatba kezdett a Blizzard szöuli hivatalában. A Blizzard egy darabig nem akart fizetni, de végül rákényszerült, a dél-koreai fogyasztóvédelmi törvények ugyanis garantálják a kompenzációt abban az esetben, ha olyan probléma adódik a termékkel kapcsolatban, amelyrõl nem a fogyasztó tehet. A Blizzard a koreai battle.net-en közzétett információi szerint a 40. szint alatti karakterekkel rendelkezõ játékosok jelentkezhetnek a pénzükért a június 25-tõl július 3-ig tartó idõszakban. Ezen kívül a vásárlást követõ 14 napon belül ezentúl még azok is visszakérhetik a pénzüket, akiknek nincs 20. szint feletti karakterük."
"A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetõen június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszûntek a problémák."
Steamgifts - Call of Duty: Black Ops II
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
4$-tól:
Hamilton's Great Adventure
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Oddworld: Abe's Oddysee és Exoddus
Avernum The Second Trilogy
+ Bonus: Be Mine Special EP
6$-tól: Garshasp: The Monster Slayer
Közben IGN Prime odaadta a havi "free" game-et Payday The Heist személyében!
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk én is rühellem ettõl függetlenül 😞
Forza.
[merlinw.org]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mertha kellemes kiegészítése lenne, akkor aszondom ok, legyen. De így, hogy majdhogynem "kötelezõ" így nem fûlik a fogam a dologhoz.
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mivel nincs havidij ezért próbálják az embereket a RMAH felé irányítani.
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi problémám nem volt vele eddig, és persze az akciók verhetetlenek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ha elviszi valaki akkor nyugodtan add tovább.
Gondolkozom a virágbolt -> dobozos között.
Valamiért nem gerjedek a steam-re.
p.s.: Tényleg eltûnt... Lehet, hogy véletlen szerkesztés helyett visszavonást nyomtam. Mind1.
Þór vígi þessi rúnar
Undorító? Lehet. Te nem ezt csinálnád a profit érdekében? De.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
meg egy rakat DLC ki van írva már évekkel a megjelenés elõtt a 60 és 80!!! eurós elõrendelések mellé😄
MYSTERY ITEMS ORIGIN PRE-ORDER EXCLUSIVE
HEROES AND VILLAINS SET
BRITISH CITY SET
FRENCH CITY SET
GERMAN CITY SET
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Nem kötelezõ. (legalábbis legutóbb még ezt mondták).
Þór vígi þessi rúnar
The global market is not an auction-house style of service; you will not directly buy from and sell to each other. Instead, you purchase goods from the market. The finer details of how this will work in the game are still in development"
ezzel se lesz olcsó hosszú távon játszani 😊
Én továbbra is a SimCity 5-ben látom a fényt...
Þór vígi þessi rúnar