Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ez most egy nagy vicc?

szerencsére arcade 😄

ollie
A Portal 2 esetében könyv volt, de persze a lényeg ugyanaz.

Tinman
<#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Az Alice-hoz akkor is kell Origin account, ha mondjuk Steam-en veszed.

Fabio Capello
Két háromnapos Red Orchestra 2 Guest Passem még mindig elajándékozásra vár... 😊

arty
Idén kb minden dlc - ahol van multi tartalom - erre épít. Egyetlen szerencsém, hogy nem multizok...

Forza.

BC2-höz is volt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

kasztonként és jármû típusonként*

nem kellett volna a konzolos cod4-hez millió szám venni az átszínezett carentan dlc-t és akkor nem tartanánk itt

már rég lehet kapni bf3hoz olyan DLC-t ami felold minden fegyvert, kasztonként 7 dollárért. és akkor nem kell se sima, se dupla xp. 😊

Totti5
Az nem lehet hogy olcsóbban adják együtt mint külön külön... persze kijön egy DLC 3k. Az tényleg 4szer kevesebb mint a full. Kijön még egy az is 3k és még egy stb... kiadják pakban és összeadják az árat ami máris drágább mint az alapjáték. Hol van a hiba? ott hogy mi a franc 3 ezer forint egy tetves pályacsomagon???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
"A havi egyszeri dupla XP"
Ez mennyire számít pay-to-win-nek?

arty
Ez okés, csak 8990ft volt a bf3+karkand indulóba. Most ehez még vehetsz 4 dlc-t az alapjátéknál DRÁGÁBBAN. Vicc-e? (költõi)

Mocskos EA. (+activision +ubi)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Haverom is megvette.
Õ 7.990 Ft-ért jutott hozzá, és mivel õ nem tud angolul, én mondtam el neki, hogy milyen elõnyökkel jár a Premium. A havi egyszeri dupla XP, az exkluzív tartalmak meggyõzték, és megvette, mert õ nagyon rá van kattanva a Battlefield 3-ra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SpeedXHUN
nem volt drágább,és megérte szerintem.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

IMYke2.0.0.0
Nem "Humoros képek és videók" totyik... vagy linkeld, és rákattint akit érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hol van ez a Diablo 3-hoz képest... 😊

könyvek is ingyen szoktak lenni a libriben!

Prince23
Húha, ez azért nagy pofátlanság árulni.

régebben? én még talán a burnout paradiseban használt accounttal léptem be originbe

Fabio Capello
ez nem dlc, ez csak egy "így készült" jellegû videó, a Portal 2-höz is volt ilyen.

zorrobomber
ez nekem valami documentary-nak tûnik

Tinman
Az gáz ha nem?
Dead Space 2-öt letoltam, de nem emlékszem rá, hogy kellett volna a dobozos verziómhoz...sõt, akinek eladtam az sem panaszkodott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Vágom, de hivatalos lehet? meg mi az hogy multimedia-t tartalmaz csak

Meg mikor jelent meg, ha hivatalos. én errõl nem hallottam.

Úgy tudom BW ki fog adni egy DLC-t a játék végéhez, teljesen ingyenesen. most nyáron

grebber
7990Ft volt!Nekem is tegnap jött meg!

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
"THIS IS NOT A GAME, IT IS INTERACTIVE MULTIMEDIA SOFTWARE"

*** THIS IS NOT A GAME, IT IS INTERACTIVE MULTIMEDIA SOFTWARE***

Prince23
ME3 Final Hours

ez a hivatalos dlc?

zorrobomber
Egy egységnyi ideje már van.

Nem játszottál EA játékkal az elmúlt páv évben? mert akkor máris van origin accountod.

Tinman
<#nemtudom>

Renjike
b2k : 4000 close quarters : 4000 még másik 3x4000 ..... = 20000 és még egy tizesért nem éri meg?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

HappyHunter
Azt lehet tudni hogy meddig van ez az akció? 😮

Be happy. :) Running!

Ha valakinek amúgy is kell az összes DLC, akkor sokkal jobban jár, mintha egyesével venné meg. A korai hozzáférésrõl nem is beszélve.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
MEnnyiért? Csak mert 8500-ért tudok premiumot...

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
drágábban, mint amennyibe a játék került 😊)

jó vásárt csináltál! (nem)

Forza.

SpeedXHUN
5 DLC egyben😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

w77d
én amennyiben lehet csak steamet használok, de nem vetem meg sem az origint sem a Gamersgate-et... más nem kell, ez a három lefed mindent

Renjike
én maradok csak origin , steam melett 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zorrobomber
Steam, GOG, Origin, még a Desura-val szemezgetek és pont.

Tinman
Steam, Onlive, GOG, Gamersgate/Impulse, Origin, Desura, Gamefly, Capsule

Hát a telefaxomat már azt ^^

zorrobomber
nincs vele nagy gond

Tinman
Minden 5 Euro... szerintem dugják fel maguknak... még egy rendszer köszönöm nem kell.
Alice jó volna, de Originre? Pfeeejjj.

Shank
Dead Space 2
Need for Speed: Hot Porsuit
Darkspore
Spore
The Saboteur
Battlefield Bad Company 2 Vietnam
Mirror's Edge
Dragon Age: Origins
Gotham City Impostors
Darksiders
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Battlefield: Bad Company
Alice: Madness Returns
Gatling Gears
Batman: Arkham Asylum
Shank
Warp

Shep
Te jó ég, most egy csomó játékuk értéke csökkent, így már szinte mind gagyi kategória lett. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
😊))))

MerlinW
Epic 2.0?😊

"Az EA jelentõsen leárazott 18 címet digitális disztribúciós rendszerén, azaz az Originen. Az akár 90%-os leértékelést is elért címek annak ellenére sorakoznak most az online boltban, hogy David DeMartini korábban erõsen kritizálta a Steam üzletpolitikáját. Szerinte az ilyen mértékû akciók a szellemi termékek ledegradálásai, vagyis méltatlan kezelésük.

"Nem fogunk ilyesmit csinálni. Egyértelmû, hogy a Steam szerint ez a megfelelõ lépés egy bizonyos idõ eltelte után. Az én véleményem szerint ez a szellemi termékek lealacsonyítása."

Jelenleg 18 cím van az online platformon 5 fontos árért, a leárazás mértéke 37,5%-tól egészen 90%-ig terjed. Rengeteg játék van féláron, érdemes körülnézni."

[merlinw.org]

Tinman
"ma 11:55
Direkt 1 hónappal késõbb veszem meg a játékot, hogy az ilyen fa*ságokat kijavítsák, erre 3óra játék után SERVER ERRoR "

Hát persze :-DDDD

MerlinW
IMYke2.0.0.0
A plebs ezt kívánja - de most már 1080P-ben...

zorrobomber
Core Content -> Halo, Fable, GoW, stb.
Kijön az új box és ugyanazokat a fosokat folytatják? <#fejvakaras> Ehh..

Shep
Én már tavaly is mondtam, mert minden jel arra mutatott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!