Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
már rég lehet kapni bf3hoz olyan DLC-t ami felold minden fegyvert, kasztonként 7 dollárért. és akkor nem kell se sima, se dupla xp. 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mocskos EA. (+activision +ubi)
Forza.
Õ 7.990 Ft-ért jutott hozzá, és mivel õ nem tud angolul, én mondtam el neki, hogy milyen elõnyökkel jár a Premium. A havi egyszeri dupla XP, az exkluzív tartalmak meggyõzték, és megvette, mert õ nagyon rá van kattanva a Battlefield 3-ra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dead Space 2-öt letoltam, de nem emlékszem rá, hogy kellett volna a dobozos verziómhoz...sõt, akinek eladtam az sem panaszkodott.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg mikor jelent meg, ha hivatalos. én errõl nem hallottam.
Úgy tudom BW ki fog adni egy DLC-t a játék végéhez, teljesen ingyenesen. most nyáron
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Hát a telefaxomat már azt ^^
Alice jó volna, de Originre? Pfeeejjj.
Shank
Dead Space 2
Need for Speed: Hot Porsuit
Darkspore
Spore
The Saboteur
Battlefield Bad Company 2 Vietnam
Mirror's Edge
Dragon Age: Origins
Gotham City Impostors
Darksiders
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Battlefield: Bad Company
Alice: Madness Returns
Gatling Gears
Batman: Arkham Asylum
Shank
Warp
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Az EA jelentõsen leárazott 18 címet digitális disztribúciós rendszerén, azaz az Originen. Az akár 90%-os leértékelést is elért címek annak ellenére sorakoznak most az online boltban, hogy David DeMartini korábban erõsen kritizálta a Steam üzletpolitikáját. Szerinte az ilyen mértékû akciók a szellemi termékek ledegradálásai, vagyis méltatlan kezelésük.
"Nem fogunk ilyesmit csinálni. Egyértelmû, hogy a Steam szerint ez a megfelelõ lépés egy bizonyos idõ eltelte után. Az én véleményem szerint ez a szellemi termékek lealacsonyítása."
Jelenleg 18 cím van az online platformon 5 fontos árért, a leárazás mértéke 37,5%-tól egészen 90%-ig terjed. Rengeteg játék van féláron, érdemes körülnézni."
[merlinw.org]
Direkt 1 hónappal késõbb veszem meg a játékot, hogy az ilyen fa*ságokat kijavítsák, erre 3óra játék után SERVER ERRoR "
Hát persze :-DDDD
[merlinw.org]
Kijön az új box és ugyanazokat a fosokat folytatják? <#fejvakaras>#fejvakaras> Ehh..