Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem bejött ez a keresősdi. Sőt, a klasszikus érát idézi számomra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még egy Tekken is azért érdekesebb tud lenni.
Szóval a harc kidolgozottsága, az ötlet maga jó, csak mint játék egészében nekem hamar megunható volt. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Lepergett --- először, Adventurer módban --- a stáblista...
Számomra: maga a tökély a játék. 10/10 ez is, ahogy a 2013-as.
A folytatáshoz Rhianna Pratchett már nem adja a nevét (én így tudom), így még inkább kíváncsi vagyok, hogy merre tart a történet. Különösen azért, mert a játék végével együtt még inkább a valódi újrakezdés részesei lehettünk...
Tűkön ülve várom a folytatást.
Addig is, megpróbálom a Coop-öcsiken kívüli összes többi achievementet bezsebelni.
//Szerk.:
- Adventurer mód
- 34 óra
- 92%-os teljesítettség
- 46/143 öcsi
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.25. 14:59:43
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//Akkor nekem a zsacsim még csak pelyhes sincs... <#idiota>#idiota> (ejj, be' szép mondat...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.02.25. 10:47:05
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont ha belegondolsz ez a mutatja merről blokkolj nagyon félreérthető. Erre komolyan lehet taktikát is építeni (Kenseinél például meg lehet szakítani a támadási mozdulatot így egy jobbról indított támadás villámgyorsan át tud csapni egy balról indított támadásba amit ember legyen a talpán aki kivéd).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.25. 10:19:08
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elimationben meg 20% hogy for honoros, de lehet többet mondtam, de ez a mod köztudottan teamfightos játékmód, csakúgy mint a Dominion. Utóbbi játékmód furcsán is nézne ki, hogy egymást szépen megvárnánk párbajjal, miközben tart az ostrom 😄 A legnépszerűbb mód, mert itt lehet fejlődni sokkal gyorsabban, és ölni (takedowenoln) is itt lehet legsűrűbben.
Amúgy nem mindenkinek való a játék, PC statisztikában meg főleg látszik is. Ja és sokan hack and slashnek mondják, hát ez marhára nem az, mert nem mindegy mikor használsz heavyt és mikor light kombót. Figyelni kell az ellen viselkedését. És emiatt sokkal közelebb áll egy Dark Souls PVP harcrendszerhez is.,Ebből a szempontből remek harcrendszerrel bír maga a játék, ami főleg Duel és Brawl módokban mutatkozik be. itt Dashez képest annyi könnyítés van, hogy jelzi, hogy merről blokkolj. A védelmi rész tehát full árkádos. amolyan QTE mod.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.25. 04:22:48
A minionos része meg pfúj. Akkor inkább elmegyek LOL-ozni.
Azért én még emlékszem arra az időszakra amikor a topik legnagyobb gyűjtői vásárlója volt. Na az már szerintem is a ló másik oldala volt.
Közben találtam egy régebbit 2156-os.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.24. 22:11:59
Next PC upgrade: 2022
Még annyit, hogy hímnemű a főszereplő, ha jól rémlik talán szőkés haja volt. Az a baj, hogy egyetlen 1 képkocka van meg róla a fejemben. Ha jó rajzoló lennék az most sokat segítene, de holt béna vagyok abban is :-(
Next PC upgrade: 2022
1 dolcsival a nagyok csalnak... sok 1 dolcsi sokra megy.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.02.24. 21:40:50
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ezek jutottak eszembe így hirtelen ami horizontal shmup.
Imi topikja az EJ OFF topik, azt ő nyitotta, ha akarja 1 perc múlva bezárja.
De, hogy tovább borzoljam a kedélyeket Fery02 azért nyitotta ezt a topikot, mert jött egy ötlet valakitől, hogy nyitni kéne egy olyan topikot, ahol a fórumozók megoszthatják egymással a vásárolt játékaik fotóját. Ez a valaki pedig nem más, mint - Ratgab kapaszkodsz? :-D - :
GREBBER
Részemről remélem, hogy Fery02 és Grebber is megbocsátja (meg mindenki más is), hogy elkövetted ide ezt az OFF-ot <#banplz>#banplz>
Az esetedről annyit, igen, maguktól nem oldódnak meg a dolgok a virtuális világban is az van, hogy ha nem állsz ki te magad az igazadért, akkor bizony senki nem fog. Menni kell az ügyek után, nyomni egészen addig, míg megoldás nem születik.
Ezt a telós bizniszt már lassan el is felejtettem, azt hittem már minden résztvevő rég visszakapta/szerezte a pénzét... értem, hogy a kíváncsiság is hajtott, de azért ez picit több, mint az én 0.99 GBP-s esetem, ahol tényleg elvekről, meg arról volt szó, hogy kvázi leteszteltem a köznek azt a bandát és nyugodt szívvel mondhatom, hogy csak akkor vegyetek onnan valamit, ha az éltetek múlik rajta. A G2A hozzájuk képest egy pár 100 éves svájci bank...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valaki így jár nincs gond nem kell a paypalhoz rohanni (bár egyszerűbb a call centerrel 2 perc alatt lezongorázni, de abban mi a kihívás? 😄 ) : Acc-nál is lehet külön bejelentést tenni egyéb hibára. Igazából mindegy mire, csak nyiss valamit és írd bele, hogy teljesen más ügyben írsz mégepdig azért, mert szar a rendszer és nem jutsz előbbre a másik vonalon. Na ez úgy 5 perc alatt refundot eredményezett. Érdekes módon azóta sem zárták az első topicot és választ sem írtak. Ez egy furcsa helyzet, de leírtam, hogy amikor már elvileg minden honnan eltűnt az a szemét még akkor is lazán visszaszerezhető a pénz.
Igen tudom visszakérhettem volna azonnal, de nem egetverő összegről volt szó és mint írtam nem paráztam a paypal védelmét már ismerem az igazából bástyaként áll mellettem akármilyen problémám van és ez egyedülálló a mai világban. Tesztelve az ebay is ebből a szempontól, bár ők simán megoldják annyiból, hogy nem tesznek semmit és akkor buktad, ha nem keresed őket (miután látják, hogy ez bukta és félrerakják az ügyedet) ami ugye ilyenkor már nem is egyszerű. Korrektségből az ebaynek 10/7 pontot adnék mivel a levélváltásunk alapján 24 óra alatt le kellett volna zárniuk az ügyet. Azért 7 pont, mert miután jeleztem, hogy hibás a rendszerük és leírtam nekik hol bukik meg a dolog azonnal reagáltak és nem refundot küldtek hanem befizették a számlámra direktben az összeget tehát nem oda került ahonnan fizettem (kártya) hanem a paypal-on maradt.
Miután ezeket leírtam ránéztem újra az ebay-re és lezárták az ügyet választ nem kaptam a levelemre, de closed ami nem baj, mert a pénz már nálam van
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.02.24. 21:12:42
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szerintem megveszem. Leginkább a Salt and Sanctuary-ry hasonlít. Azzal csak egy percet játszottam, aztán visszakértem a pénzemet. Semmi eredeti nem volt benne.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Létezik egy játék, de nem tudom mikor és mire jelent meg, könnyel lehet, hogy konzol only :-(
Erre emlékszem:
- az első pálya ha jól rémlik olyan, mintha Miyazaki rajzolta volna és egy vidéki tájat ábrázol
- balról-jobbra scrolloz
- nagyjából 2-7 éves lehet
- bullet-hell cucc
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.24. 19:14:38
Még annyival kiegészíteném, hogy szó szerint heteken keresztül hülyíteni próbáltak. Mindent megtesznek, hogy segítsenek, legyek türelemmel, bla-bla, de szart se tettek!
ELVEK! Elvből nem hagytam, hogy szaros 0.99 GBP-vel ezek a kis bzik lenyúljanak, így minden egyes lépésen végigrágtam magam, hogy megoldást kapjak, vagy visszakapjam a pénzem. Ez nem történt meg egészen február elejéig, amikor is egy utolsó levélben leírtam a CJS supportnak, hogy kapnak tőlem 5 munkanapot még a pénzem visszafizetésére, vagy a Paypalnál reklamálok. Le sem szartak.
8 munkanap múlva nyitottam a paypal dispute-ot, melybe részletesen leírtam a problémát. A mai nappal győzelem, a kis ember megkapta az igazát és rohadtul nem a pénzről szólt ez az egész! Ezek a hülyék is kénytelenek voltak vagy 7-8 levelemre válaszolni, ahelyett, hogy 2 kattintással visszatolták volna a pénzt... ááá de nem, megvárták míg rájuk borul az asztal!
!!!The original purchase was 19 December 2016.!!!
Refunded to
You'll see "PAYPAL *CJS CD KEYS" on your card statement.
Transaction ID
Seller info
CJS Sales & Services LTD
+44 2055133713http://www.cjs-cdkeys.com
[email protected]
Refund details
Refund total (includes tax and shipping)
0,99 GBP
Fees
0,00 GBP
Total
0,99 GBP
EOF.