Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az Anniversary kiadványban a Főmenüből elérhető - s igen, DLC. Az alapkiadáshoz is kapható volt. Pár órás kutatós-olvasós-egyszerű-puzzles kaland.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Croft Manor? o.O Az vmi DLC?
IMYke2.0.0.0
Én az összes dokumentumot elolvastam - és most is olvasom, a Croft Manorban.
Nekem bejött ez a keresősdi. Sőt, a klasszikus érát idézi számomra .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem, mert nincs 2 ugyanolyan játékos, amit a multiban eltöltött 27 órás játékidőmmel bátran tudok állítani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem olyan érzésem volt, h nem tudtak mit kezdeni a nagy területekkel. Telerakták összeszedhető cuccokkal, meg nem túl kreatív mellékküldikkel. Ezt leszámítva imádtam.
darkSectorxxx
Persze, mint írtam a taktika része oké, csak akkor is monotonná válik, egy helyen vagy, hiába van 5-7 karakter, egy idő után nem fog érdekelni, ki hogy néz ki, egy kis talpalattnyi területen gyepálja egymást 2 karakter.
Még egy Tekken is azért érdekesebb tud lenni.

Szóval a harc kidolgozottsága, az ötlet maga jó, csak mint játék egészében nekem hamar megunható volt. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Rise of the Tomb Raider"
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Lepergett --- először, Adventurer módban --- a stáblista...
Számomra: maga a tökély a játék. 10/10 ez is, ahogy a 2013-as.

A folytatáshoz Rhianna Pratchett már nem adja a nevét (én így tudom), így még inkább kíváncsi vagyok, hogy merre tart a történet. Különösen azért, mert a játék végével együtt még inkább a valódi újrakezdés részesei lehettünk...
Tűkön ülve várom a folytatást.
Addig is, megpróbálom a Coop-öcsiken kívüli összes többi achievementet bezsebelni.

//Szerk.:
- Adventurer mód
- 34 óra
- 92%-os teljesítettség
- 46/143 öcsi

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.25. 14:59:43

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azzal nincs gond, csajok szeretik. Végül is érthető, mi sem szeretjük a dzsungelharcot.<#violent>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
<#taps>

//Akkor nekem a zsacsim még csak pelyhes sincs... <#idiota> (ejj, be' szép mondat...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.02.25. 10:47:05

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

<#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És én egyébként azon lepődtem meg, hogy ha eliminationt megyünk AI ellen akkor az AI ugyanúgy rád ront 3-ad magával, sőt még jobban, mintha valós játékos lenne. Sőt sokszor direkt elmenekül az 1v1 elől, hogy a csapattagodat 2v1-ben tudják gyepálni máshol.

Viszont ha belegondolsz ez a mutatja merről blokkolj nagyon félreérthető. Erre komolyan lehet taktikát is építeni (Kenseinél például meg lehet szakítani a támadási mozdulatot így egy jobbról indított támadás villámgyorsan át tud csapni egy balról indított támadásba amit ember legyen a talpán aki kivéd).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.25. 10:19:08

Érdekes kutyulmány amúgy? Kicsit olyan mobás az egész, de mégse.

Ezt maximálisan meg tudom érteni, még ha nem is értek vele egyet.

Tinman
Igen, autoscrollos L->R. Mit össze keresem és nem találom :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ehhh... newcomer :-D

Prince23
A Brawl játékmód pont erről szól. 98%.uk for honor párbajozás.

Elimationben meg 20% hogy for honoros, de lehet többet mondtam, de ez a mod köztudottan teamfightos játékmód, csakúgy mint a Dominion. Utóbbi játékmód furcsán is nézne ki, hogy egymást szépen megvárnánk párbajjal, miközben tart az ostrom 😄 A legnépszerűbb mód, mert itt lehet fejlődni sokkal gyorsabban, és ölni (takedowenoln) is itt lehet legsűrűbben.

Amúgy nem mindenkinek való a játék, PC statisztikában meg főleg látszik is. Ja és sokan hack and slashnek mondják, hát ez marhára nem az, mert nem mindegy mikor használsz heavyt és mikor light kombót. Figyelni kell az ellen viselkedését. És emiatt sokkal közelebb áll egy Dark Souls PVP harcrendszerhez is.,Ebből a szempontből remek harcrendszerrel bír maga a játék, ami főleg Duel és Brawl módokban mutatkozik be. itt Dashez képest annyi könnyítés van, hogy jelzi, hogy merről blokkolj. A védelmi rész tehát full árkádos. amolyan QTE mod.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.25. 04:22:48

darkSectorxxx
Na igen a netes parasztok ugyanúgy vannak mint das-ban vagy BB-ben is, 2v2 az ps alfában arról szólt a 2v2 hogy az nyert 99.9%-ban amelyik csapatban első győzelem volt, mert a másik csak várt míg a társa odafutott segíteni, max 1-2 hard pro-nak ment 2v1.....

darkSectorxxx
Nem, arra értem hogy ugyanaz, odamentek egymás elé azt ennyi, utána már csak a kart huzogatod az irányba. 😄 Nálam ps4-en ez volt.
A minionos része meg pfúj. Akkor inkább elmegyek LOL-ozni.

darkSectorxxx
De, pont hogy taktika, de ez így nekem unalmas pár mrékőzés után.

Tehát pont annyit versz el most játékokra mint régen 😄 Na jó néha lehet van egy kis profitod o.O
2010.04.14 volt talán az első hsz-em ha nem volt korábbi... De akkor is 1 év hátrány.

Hát igen egyre jobb sorod lett az évek során :-D

Azért én még emlékszem arra az időszakra amikor a topik legnagyobb gyűjtői vásárlója volt. Na az már szerintem is a ló másik oldala volt.

Hazudok ám, mert kerek egy év múlva jöttem ( 2009. április elején nyílt a topik) 2010.05.02-én találtam az első hozzászólást...lehet van korábbi is, de nem néztem visszább)...1 év alatt akkor még csak 3009 hozzászólást termeltetek (enyém volt a 3010-es). És azóta is itt rontom a levegőt....:-D

Közben találtam egy régebbit 2156-os.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.24. 22:11:59

Remélem olyanra gondolsz ahol "nyom előre" a kép,ha nem akkor metal slug ftw :😄
grebber
Amikor nyithattam pont hogy szerintem az ország legnagyobb warezosa voltam. És lőőn mivé lettem.Éves szinten többszáz game-et vesztek nekem amik egytől egyig eredetiek.

Next PC upgrade: 2022

Igen, akkor még grebber vásárolt bőszen..Nem sokkal a nyitás után jöhetettem én is szerintem.

Tinman
Trouble Witches nagyon közel volt, de nem. Viszont a háttér art az nagyon hasonló.

Még annyit, hogy hímnemű a főszereplő, ha jól rémlik talán szőkés haja volt. Az a baj, hogy egyetlen 1 képkocka van meg róla a fejemben. Ha jó rajzoló lennék az most sokat segítene, de holt béna vagyok abban is :-(

grebber

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Pedig rohadtul közérdekű volt ;-)

1 dolcsival a nagyok csalnak... sok 1 dolcsi sokra megy.

kigyi
Imy a házigizdánk ezért kértem tőle bocsánatot, hogy nem ideillő dolgot osztok meg a köz javára. Igen valóban azért kicsit több pénzről volt szó, de 1 dolcsis csalóval még nem találkoztam 😄 Ezért ezzel kellett dolgoznom amit a sors elém sodort.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.02.24. 21:40:50

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Deathsmiles (2007) Akai Katana (2010) Trouble Witches (2011) Gundemonium (2010)
Ezek jutottak eszembe így hirtelen ami horizontal shmup.
Tinman
Ez az EJ topik. Nem Imi topikja, hanem mindenkié aki ír bele, vagy támogatja az SG-t, vagy ne adja ég az alapítója. Mindenkié :-)
Imi topikja az EJ OFF topik, azt ő nyitotta, ha akarja 1 perc múlva bezárja.

De, hogy tovább borzoljam a kedélyeket Fery02 azért nyitotta ezt a topikot, mert jött egy ötlet valakitől, hogy nyitni kéne egy olyan topikot, ahol a fórumozók megoszthatják egymással a vásárolt játékaik fotóját. Ez a valaki pedig nem más, mint - Ratgab kapaszkodsz? :-D - :

GREBBER

Részemről remélem, hogy Fery02 és Grebber is megbocsátja (meg mindenki más is), hogy elkövetted ide ezt az OFF-ot <#banplz>

Az esetedről annyit, igen, maguktól nem oldódnak meg a dolgok a virtuális világban is az van, hogy ha nem állsz ki te magad az igazadért, akkor bizony senki nem fog. Menni kell az ügyek után, nyomni egészen addig, míg megoldás nem születik.

Ezt a telós bizniszt már lassan el is felejtettem, azt hittem már minden résztvevő rég visszakapta/szerezte a pénzét... értem, hogy a kíváncsiság is hajtott, de azért ez picit több, mint az én 0.99 GBP-s esetem, ahol tényleg elvekről, meg arról volt szó, hogy kvázi leteszteltem a köznek azt a bandát és nyugodt szívvel mondhatom, hogy csak akkor vegyetek onnan valamit, ha az éltetek múlik rajta. A G2A hozzájuk képest egy pár 100 éves svájci bank...

jarlaxxe
Akkor ennyit a játékról alkotott véleményedről.

Fpocok
Egy percet nem játszottam vele, mert már a karakterkészítőn elhánytam magam. Nincs szégyenérzetük a készítőknek, az biztos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
Bocsánat Imy-től, hogy off, de paypal-os biztonsági cucc. Az ebay buyer prot teszteléséről és a paypalról, valamennyire ide illik, mert sokan használjuk itt is a paypalt, esetleg ebayt és bele lehet futni ilyen hibába leírom, hogy nincs gond minden oldalt kiteszteltem 😄 mégegyszer bocs az offért.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan esetről amikor az eladó átver, majd kimenti a pénzt és törli az accot is. Ugye ilyenkor bonyolultabb az ügy. Rendeltünk egy telefont még január elején az offtopicban beszélgetve többen is. Ebay-ről mely esetnél másnap már törölték is terméket mivel feltűnt az ebay-nek, hogy csalás lehet a háttérben. Tinman és a többiek visszakérték a pénzt még az elején én teszt jelleggel tartottam még a dolgot és kíváncsian vártam mit lép az ebay, hát önmaguktól semmit, pedig írták nekünk, hogy nincs gáz megoldják. Én nem foglalkoztam az üggyel (tudván, hogy körül vagyok bástyázva ugye ebay is véd, de a paypal 180 napig nem bukó akármi van hozzájutsz a pénzhez. Nyitottam egy refund-t néhány hét múlva. Az ebay elakadt, mivel a termék már nem létezett az eladó bannolva lett így igazából nem tudott mit kezdeni az üggyel a rendszer. Mivel a paypalon közben megszüntette a fiókját így ott is elakadt az ügy már dispute sem nyitható ugyanis nincs meg az eladó. Persze gond nincs, mert van call center megoldaná az egyből. Ebay gáz ebből a szempontból, mert nyitsz egy topicot és amíg az le nem zárul azzal a termékkel kapcsolatban nem tudsz írni. Végigpróbáltam az összes menüt, de lezárni nem akartam, mert annak a következményeit nem ismertem nem volt szimpatikus a megoldás, mi van, ha nem lehet újra nyitni hanem az ügyet is lezártnak tekintik. Mivel eltelt 1.5 hónap megkerestem volna a személyes ügyfélszolgálatot, de csak termékkel kapcsolatban lehetne írni amit ugye azért, mert már van nyitva neki topic nem enged amíg az ebay nem lép ugye ők nyújtottak be kérelmet, csak a paypalról törölt acc miatt elakadt az ügy ezt viszont már nem keresték miért van hanem úgy volt vele az ügyfélszolgálatos, hogy az ő tudását meghaladja, de nem foglalkozott vele tovább.
Ha valaki így jár nincs gond nem kell a paypalhoz rohanni (bár egyszerűbb a call centerrel 2 perc alatt lezongorázni, de abban mi a kihívás? 😄 ) : Acc-nál is lehet külön bejelentést tenni egyéb hibára. Igazából mindegy mire, csak nyiss valamit és írd bele, hogy teljesen más ügyben írsz mégepdig azért, mert szar a rendszer és nem jutsz előbbre a másik vonalon. Na ez úgy 5 perc alatt refundot eredményezett. Érdekes módon azóta sem zárták az első topicot és választ sem írtak. Ez egy furcsa helyzet, de leírtam, hogy amikor már elvileg minden honnan eltűnt az a szemét még akkor is lazán visszaszerezhető a pénz.

Igen tudom visszakérhettem volna azonnal, de nem egetverő összegről volt szó és mint írtam nem paráztam a paypal védelmét már ismerem az igazából bástyaként áll mellettem akármilyen problémám van és ez egyedülálló a mai világban. Tesztelve az ebay is ebből a szempontól, bár ők simán megoldják annyiból, hogy nem tesznek semmit és akkor buktad, ha nem keresed őket (miután látják, hogy ez bukta és félrerakják az ügyedet) ami ugye ilyenkor már nem is egyszerű. Korrektségből az ebaynek 10/7 pontot adnék mivel a levélváltásunk alapján 24 óra alatt le kellett volna zárniuk az ügyet. Azért 7 pont, mert miután jeleztem, hogy hibás a rendszerük és leírtam nekik hol bukik meg a dolog azonnal reagáltak és nem refundot küldtek hanem befizették a számlámra direktben az összeget tehát nem oda került ahonnan fizettem (kártya) hanem a paypal-on maradt.

Miután ezeket leírtam ránéztem újra az ebay-re és lezárták az ügyet választ nem kaptam a levelemre, de closed ami nem baj, mert a pénz már nálam van

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.02.24. 21:12:42

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

jarlaxxe
Valszeg egy percet se játszottál a Salt and Sanctuary-val ha ez szerinted arra hasonlit, max annyiban, hogy ez is 2d és scrollos...

Fpocok
Kijött a Hollow Knight
Szerintem megveszem. Leginkább a Salt and Sanctuary-ry hasonlít. Azzal csak egy percet játszottam, aztán visszakértem a pénzemet. Semmi eredeti nem volt benne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Meg foglak lepni ezzel de van olyan meccs ahol hagynak küzdeni 1v1-ben...De sajnos ritka, pedig erről is kéne neki szólnia.

IMYke2.0.0.0
Engem is annyira hidegen hagy az a "For Honor" (érted, becsületért, meg becsületes harc, amikor minden további nélkül rád ront a másik, miközben te tisztességes kard/bárd/lándzsa harcot vívsz éppen...), mint Józsi nénit a Zoszkár gála...

Ha az ugyanúgy alatt azt érted, hogy vagy te vágod le vagy téged vágnak le akkor igen. Egyébként meg nem.

Egymás arcába vagytok..Jah, hogy nem ez a taktikus harcolásnak a lényege???

Tinman
HELP!

Létezik egy játék, de nem tudom mikor és mire jelent meg, könnyel lehet, hogy konzol only :-(

Erre emlékszem:

- az első pálya ha jól rémlik olyan, mintha Miyazaki rajzolta volna és egy vidéki tájat ábrázol
- balról-jobbra scrolloz
- nagyjából 2-7 éves lehet
- bullet-hell cucc

Tinman
+1

darkSectorxxx
Nem úgy értem a sablont hogy más játékra hasonlít, hanem a mérkőzések ugyanugy zajlanak szinte végig, semmi egyéb nem történik, duel-ban. A többi meg hát...lol Szerintem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.24. 19:14:38

darkSectorxxx
Ez nálam minden csak nem H&S, ez egy stratégiai gombnyomkodás, de úgy hogy csak állsz mint egy darab bot és nyomod az irányokat, semmi egyébb, igazából futkoshatsz, de az egész meccs alatt 99%-ban egymáshoz érsz az ellenféllel, és halálig megy a karhuzogatás, egy H&S olyan mint a DMC meg ilyenek, ez igazából egy unalmas baromság, jó ötlet a harc bonyolultsága, de így ebben a formában fosláda szerintem, én a beta-t meguntam. 😄

Tinman
LEZÁRULT AZ ÜGY! (Lásd mire válaszoltam.)

Még annyival kiegészíteném, hogy szó szerint heteken keresztül hülyíteni próbáltak. Mindent megtesznek, hogy segítsenek, legyek türelemmel, bla-bla, de szart se tettek!

ELVEK! Elvből nem hagytam, hogy szaros 0.99 GBP-vel ezek a kis bzik lenyúljanak, így minden egyes lépésen végigrágtam magam, hogy megoldást kapjak, vagy visszakapjam a pénzem. Ez nem történt meg egészen február elejéig, amikor is egy utolsó levélben leírtam a CJS supportnak, hogy kapnak tőlem 5 munkanapot még a pénzem visszafizetésére, vagy a Paypalnál reklamálok. Le sem szartak.

8 munkanap múlva nyitottam a paypal dispute-ot, melybe részletesen leírtam a problémát. A mai nappal győzelem, a kis ember megkapta az igazát és rohadtul nem a pénzről szólt ez az egész! Ezek a hülyék is kénytelenek voltak vagy 7-8 levelemre válaszolni, ahelyett, hogy 2 kattintással visszatolták volna a pénzt... ááá de nem, megvárták míg rájuk borul az asztal!

!!!The original purchase was 19 December 2016.!!!

Refunded to

You'll see "PAYPAL *CJS CD KEYS" on your card statement.

Transaction ID
Seller info
CJS Sales & Services LTD
+44 2055133713http://www.cjs-cdkeys.com
[email protected]

Refund details
Refund total (includes tax and shipping)
0,99 GBP
Fees
0,00 GBP
Total
0,99 GBP

EOF.

Nem szeretnétek, hogy belefogjak a magyarázatba, mert wall of text lenne...Röviden: Minden csak nem sablonos.

De ez egyébként olyan H & S féle cucc és nem csak a karnyomogatásból áll. Eléggé összetett a harc egyébként és semmiképp se sablonos. A 12 játékban lévő karakter mindegyike totál más harcmodorban küzd tekintve az irányítást, a mozdulatokat, a taktikát.

Mire az 10 lesz a kutya nem fog játszani vele, akkor meg már nincs értelme venni.