Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Nem lehet Happy End... Az egész Mass Effect univerzumot taccsra dobná!
Hogy az ádörvörldös srácokat idézzem: "Itt nincs olyan, hogy Shepard meg kutyája 20 év múlva!" Ezaz, itt mindenkinek meg kell döglenie! Ez a jó befejezés alapja.

Ez hasonló, mint a Diablo 3. Ott is elõszeretettel hullik az összes ismert karakter. A végén már csak Tyrael marad... Aztán jön a Diablo 4 és kiderül, hogy valójában Tyrael az igazi Diablo! Micsoda fordulatok! Elmehetnék Chris Metzen 2-nek a Blizzard-hoz, mert én is tudok ilyen jó történeteket kreálni! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HappyHunter
@44547

És akkor egy kis más:
Ha túltesszük magunkat azon hogy a döntéseink szart se érnek a játék végén, mindent egyetlen egy párbeszéd dönt el, akkor a Mass effect végzõdéséhez pedig csak egyetlen dolog kellett volna: egy happy end lehetõség. Mert már így is voltak olyanok akik teljesen elégedettek voltak, de vannak olyanok is akiknek szükségük van a pozitív végzõdésre, mert (könyv,film,játék) késõbb akkor úgy fognak visszagondolni rá hogy "jó volt, csak kár hogy a végén..."

Be happy. :) Running!

Õszintén? Totál úgy érzem, mintha csak direkt baszogatnátok Imy-t... mert az olyan jó (?).... Semmi értelme ezen rugózni! Ott a youtube chanel-etek ott lehet egymásnak videóban válaszolgatni. Egy fórumon, ami beszélgetésre való minek ez? Most õszintén? Ha valamit mutatni akarsz az miért nem jó linkben?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Számomra már jobb, bár még így sem értem, hogy a társaink (akiket Londonban magunkkal vittünk) hogy kerültek fel a Normandy-ra Shepard nélkül. A végén az a Shepard fellélegzik dolog pedig jóféle Cliffhanger (mint DiCaprio pörgettyûje az Inception végén).

IMYke2.0.0.0
Mára befejezem én is a téma feszegetését - tököm tele van már vele -, de csak a provokatív hozzászólásodra reagálok:

Arra még nem gondoltál, hogy tényleg azt tartom a szemem elõtt, hogy ez a topik ne jusson olyan, látogatottabb, népszerûbb témakörök sorsára, amiket csak azért nem lehet élvezhetõen olvasgatni, mert (többek között!!) giccses (akár több megabyte-os PNG) hátteret, átszerkesztett menürendszert és (akár több megabyte-os flash) banner mellett tele van a téma abszolúte nem témához tartozó, humoros(nak szánt) (akár több megabyte-os JPEG, PNG stb.) beszúrt képekkel, és beágyazott Youtube-videókkal...

Csak még két szó: esztétikusság, átláthatóság.

OFF

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Így se jobb. Nem azon volt a hangsúly, hogy nehéz volt megérteni a végén történteket, hanem azon, hogy teljesen ellentmond a Mass Effect lore-nak, ls gyakorlatilag a trilógia történéseinek.

TBTPumpa
Az összes "új" befejezés elérhetõ már:
http://www.computerandvideogames.com/355374/mass-effect-3-extended-cut-dlc-video-watch-every-new-ending-here/

Konkrétan ezt így kellett volna kiadni! Ebbõl is látszik, hogy kár volt márciusban kiadni a cuccot! Ráértek volna vele Novemberben is és akkor jobb játékot kaptunk volna...
Bár még így sem világos minden, de legalább érthetõbb és logikusabb a dolog. A társak jövõje is benne van végre (mint a Dragon Age végén)... Majdnem Happy End!

HappyHunter
Megértenénk ha valami gubanc lenne a fórummotorral vagy ha csak mobilról tudnál netezni, de ez a topik "arculatára" való hivatkozás kicsit olyan mint mikor Gosumofo azt hajtogatja hogy azért nem jó az Xbox mert azon nem lehet egy perc alatt kétezer headshotot kiosztani 😄

zorrobomber
Kevésbé érdekel engem is a téma mint gondolnád. Valószínûleg csupán a rebellis énem zavarja a sok dorgálás(emlékszem még a csak dobozfétis idõszakra is), amire bezzeg nem sajnálod az energiát - ellentétben az érveléssel. (Mára) befejeztem(a videókat már tegnap is linkeltem).

IMYke2.0.0.0
Nem lenne jó úgy se: utána meg "bezzeg ugye 1 hétig milyen rend volt" szöveggel jönne zorrobomber és a Youtube-beágyazással álmodók... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Engedd már meg ugyan 1 hétre, hátha más is felfogja utána a lényeget!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Engem rohadtul fáraszt már ez a téma... Nem unod már?

HappyHunter
TarCSunk népszavzást! <#idiota>

zorrobomber
Nem kell mindent megmagyarázni, csak a youtube embed-et(a troll képekért még sose protestáltam). Azért kell mindig elõvennem ezt a témát, mert nem látom a logikát benne. Ilyen esetekben szerintem meg lehet kérdõjelezni egy topik szabályt is. Egyedül az az érved ellene hogy "ne legyen olyan a topik mint a többi szétcseszett humorosnak szánt oldal." Eddig mindig ezt az egy mondatot csûrted-csavartad, most épp tettél egy kérdõjelet mögé. Szerintem ez nem az embed-tõl, hanem a topik látogatóitól függ.

IMYke2.0.0.0
Muszáj mindent megmagyaráznom? Miért kell mindig elõvenni ezt a témát. Topik szabály. Nem kérdõjelezzük, elfogadjuk.
Tán jobb lenne, ha "mindent szabad" módon szét lenne cseszve a topik Youtube-videókkal, humorosnak szánt troll-képekkel?

zorrobomber
Én tartom az álláspontom hogy nem látom értelmét. Milyen arculat van most, txt?

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint> Semmi baj 😊
A szabály csak azért él, hogy ne szabjuk tovább a topik arculatát. 😊

Bocsi, én hibám. HA esetleg megint videózunk, linkelem majd. Bocsi még1x.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Minden elérhetõ pénz nélkül is, csak lassabban...

[merlinw.org]

pedig vehetnél mikrotranzakciós 1x használatos extra szupi ammot a fegyverekbe a coop módba, ez olyan jól sikerült hogy azonnal megváltozna a véleményed róluk 😄D

MerlinW
Detto. Nem áll szándékomban letölteni.

[merlinw.org]

zorrobomber
<#eljen>

ollie
Nem, de nem is vagyok rá kíváncsi. Nálam örökre leírta magát a Bioware a DA2/ToR/ME3 után.

Aki szereti a jó kis 2. Világháborús stratégiákat, annak nagyon ajánlom a Men of War sorozatot(egyenlõre csak az elsõ részt).

A játék motorja már igencsak megkopott 2009-es megjelenése óta, de én még ilyen nehéz és ezáltal gyõzelem esetén elégedettség érzést okozó rts játékkal még nem nagyon találkoztam. Ezáltal még a csúnyácska katona kidolgozást is meg lehet bocsájtani.

IMYke2.0.0.0
Letöltötte már valaki Origin-rõl a Mass Effect 3 Extended Cut-ot (1.9 G😎?

IMYke2.0.0.0
IPON.hu:

"Far Cry 3 - novemberre csúszik

A Ubisoft egy nagyobb közlemény keretein belül tudatta velünk, hogy a Far Cry 3 az eredeti szeptember 6-os megjelenésrõl átcsúszik november 30-ra. A kiadó magyarázata szerint a fejlesztõknek kicsit több idõre van szüksége a játékmenet tökéletesítéséhez. Ezen kívül bejelentették, hogy a Just Dance 4 október 2-án jelenik meg, a Rocksmith pedig szeptember 28-án Xbox 360-ra és PS3-ra, majd október 19-én PC-re."

"Electronic Arts - 90%-os értékelések felett

Az Origin vezetõje, David DeMartini mondta el, hogy az Electronic Arts cégen belül nagy elvárásokat támaszt magával szemben. A céljuk az, hogy minden kiadott játékuk 9 pont felett teljesítsen a Metacriticen. Hasonlóan ambíciózus tervek vannak magával az Originnel is: itt nyilván nem a pontozás számít, hanem hogy a szolgáltatás jobb legyen, mint a konkurensek. Ugyan DeMartini és Peter Moore korábban egyértelmûvé tette, tudják, hogy az Origin még nem tart ott, ahol kellene, arra kérték a felhasználókat, adjanak nekik legalább annyi idõt, mint a konkurenseknek. Ettõl függetlenül az Origin sem teljesít rosszul: 150 millió dolláros bevételt hozott a legutolsó üzleti évben, ami 400%-os növekedés az azt megelõzõhöz képest."

IMYke2.0.0.0
Videót nem ágyazunk be ebben a topikban 😊 Linkeljük.

zorrobomber
Nekem ez IS! <#nevetes1>

ZsZso
A legjobb!!!!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

nekem ez jelentette gyerekkoromat 😊 Mikor az általános suliban dogaírás helyett/után floppy-ról felraktam a infóteremben a 386-os gépekre 😄DDD

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

ollie
ollie
Amigán nagyságrenddel jobb volt a Dune zenéje (mindkét részé).

Dune PC Intro: Egy könnycsepp legördült...
Annak idején pont EGA-ról váltottunk VGA-ra. Úgyhogy a zene meg a látvány együtt ütött.

Emlékszem késõbb mennyit szidták az FM-szintetizátoros hangkártyákat, pedig itt a példa, hogy lehetett erre jó zenéket is készíteni, csak a dobokat nem szabadott erõltetni (meg egyéb élõ hangszereket😊 ).
Úgy hallom ez MT-32-n kifejezetten béna volt: Dune MT-32
DarkSector
0.1 vagy több dollár egészen pontoSan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

1 VAGY T0BB DOLL'R

DarkSector
1 dollár = 19 euronyi játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Testhezálló feladat:

Warframe. 😄

õõõõõ<#rolleyes>

Renjike
frostbite2 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Dark Sector? 😛

zorrobomber
öö, mi köze ennek a kommunizmushoz? gondolod most olcsóbb a fordítás?

davidka003
Én kb 10 évesen nyomtam, nehéznek találtam és abbahagytam.
Ezt viszont nagyon szerettem, most jutott eszembe:

Killer tank

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
hát pedig úgy tûnik hogy nagyon szarul folytattad 😞( sajnos...<#idiota><#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Én tápos gémer vagyok, super mario-val kezdtem. 😄

Shep
Pedig a Commandos alap, aki azt nem vitte végig az nem is igazi gémer 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Amúgy a megnézem után lehet ennyi is lesz, ezek a kis játékokat inkább gyüjtöm mintsem végigtolom...fõleg fájó ujjal. 😄

DarkSector
Megnézem...

jó öreg commandos, definiálta a monitor elõtt vért izzadás fogalmát 😊

DarkSector
Van Indie Gala 6!

1 dollár = Commandos B.E.L, The Void, Commandos B.C.D