Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jogos. 😊
Ezzel még jobban eljátszik majd...és tuti nem tudja netrõl leszedni....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Old fox said:

Ne játékot vegyél neki, fõleg, ha "mindent letölt".

Lepd meg egy olyan hálónemûvel (magaddal), amiben leveszed a lábáról... ühüm, extra szexi legyen. Amit túlzásnak gondolsz, az pont jó lesz. ;-)

H.E.V. fun.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Az csak poén volt, amúgy mind2 játék, BF3 és Diablo 3. ....7-8ezer FT illetve 13-15 ezer FT körül mozog...BF3 olcsóbb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
FPS: First Person Shooter (belsõ nézetû játékok, vagyis mintha az adott karakter szemein kerseztül látnád a játékot)
TPS: Third Person Shooter (külsõ nézetes játékok, a karakter mögött van ilyenkor a kamera)
RTS: Real Time Strategy (sstratégiai játékok, amikben álltalában távolról látva egy térképen irányíthatsz dolgokat (játéktól függõen, egységek gépek, szörnyek stb) )
RPG: Role-Playing Game (szerepjátékok, például Skyrim)

A többi asszem nem olyan nehéz...

A játékokra is sokat kell várni sokszor csúsznak a megjelenéssel, de mint a filmeknél ott a moziból lopják a kópiát, itt is valami hasonlót kell elképzelni és terjesztik, vagyis ha a netre felkerülés elõtt szeretnél venni egy játékot, az nagyon nehéz lesz, nagyjából évente 2-3 ilyen játék lehet talán.

Én azt mondom hogy ha nincs neki Battlefield 3, Diablo 3 akkor ezeket céloznám meg a helyedben...ha elsõnek lenézed és a BF3 hiányzik neki, azzal tuti nem szúrod el a dolgot az biztos tetszeni fog neki. 😊

Törölt felhasználó
sziasztok!
valaki tud eladó dirt 2 steames verziót 2K-környékén?
Köszönöm a tippeket,megpróbálom kipuhatolni,melyikek a kedvencei,ésabból nézek gyûjtõi kiadást sztem.😊😊😊
davidka003
Ohh milyen rendes barátnõ, nekem még sosem volt részem olyanban, hogy barátnõtõl kaptam volna játékot. Mindig csak ruhát. 😄
forever alone

De egyébként lehet a Diablo 3 jó ötlet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Daell Drow
olyan mar nincs hogy error 37, 2 ok miatt is:
1 nincsenek mar ilyen hibak.
2 a blizz mar elvi okok miatt is ki vette ezt a szoveget a loginbol.
shaddam
Elég nehéz lesz beelõzni ha mindent lewarezol ami kell. Talán puhatold ki mi a kedvence és abból szerezz gyûjtõi kiadást.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Ja, bocsánat a nyelvezetért 😄
Ha tényleg sokmindent letölt, akkor érdemes olyan játékot választani, amit lehet többen is játszani, ez a multiplayer... neten keresztül több ember játszik. Azért érdemes ilyet, mert kalóz verzióban valószínûleg nem fog tudni vele játszani. Ezek általában az FPS, azaz belsõ nézetes lövöldözõs játékok. Van belõle rengeteg... majd az okosabbak ajánlanak valamit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Nah.. Ezt tuti nem tudja letölteni! Amúgy jó játék az elsõ Error 37-ig! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Daell Drow
Ezt ved meg neki, maszkalos 1-2 emberk ovet benne stb. Tuti nincs meg neki, ca csak meg nem vette o is.
Hol van nekem pénzem ilyenre,úristen.😊)
Fabio Capello
CE már rohadt rég nem kapható Galaxisban, csak sima van, 15 rugóért 😞

DarkSector
Megvan valami kollektorsz editiont kéne neki venni...😄

pl: 25000ft -> Diablo 3 Collectors Edition

Ó ezt nem tudtam,azt hittem a játékoknál is sokat kell várni az eredetire,mint a filmeknél.:/
Ez az FPS RTG RTS nemtom micsoda,nem értek hozzá egyáltalán,de mindenfélével szokott játszani.A Skyrimet tudtam egyedül megjegyezni,meg volt neki lovagos,kommandós,szigetépítõs,focis meg autós is egyszer.Olyanokkal játszott többször,amik ilyen mászkálósak és a te szemszögedbõl van az egész,és max 1-2 ember követi még,aki segít neki.
Ez a multiplayer micsoda?Vmi többjátékosos?
arty
diablo3ja tuti nincs 😄

Forza.

DarkSector
Szia.

Bocs hogy ezt írom, de "mert mindent azonnal letölt" ezt számbavéve halott a dolog, mert sokkal elõbb le lehet mindent tölteni netrõl.
Nem azt mondom hogy nem fog sikerülni, de ezügyben a játékainak a listájára lenne szükség és azokkal a játékokkal próbálkozni amit netán még elfelejtett letölteni és kihagyott. 😊

Vagy pedig olyan címekre szorítkozni, amiket még nem vett meg, letöltött netrõl és netán van multiplayer benne.

Teszemazt egy Battlefield 3....ennek csak eredeti bolti változatával lehet multizni.
Én ilyenekkel próbálkoznék.

Fpocok
Miket szeret? FPS? RPG? RTS? RACING?

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Barátomnak lesz hamarosan(augusztus közepén)szülinapja,és szeretnék neki venni 1eredeti játékot,de nem tom melyiket érné meg!Vmi olyan lenne jó,ami mostanában jelenik meg,mert mindent azonnal letölt,mihelyt megjelenik.Szóval vhogy meg kellene elõznöm.Nemtom érthetõ-e.😊Tudna vki segiteni?
Shep
Imre Úrtól kérdezném ,hogy mi a helyzet a Revenant fordítással, mert a magyarítás listában fordítás alatt-ként szerepel

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
volt sok hiba.

Voltak mikroszaggatások (nem tudom lettek-e már javítva), amúgy meg a játékmenet nagyon jó. Habár 2 ügynél többet nem érdemes egy szuszra lenyomni, mert baromira lefáradsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Nekem nem tûnt fel az elcseszés.

Fpocok
Nem tudom... kérdezz rá LA NOIRE topikban.

davidka003
De PC-s port el van cseszve, nem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mi lesz itt a summer sale-ben te úr isten! Elzárom a bankkártyám valahova... és eldobom a kulcsot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
Fpocok
AVP meg -80% lol

Fpocok
-75% LA NOIRE a steamen.

IMYke2.0.0.0
Nem hat órányi munka, hanem délután hat óra után 😊))
Mindjárt zárom a könyvtárat, otthon meg ugye Baldur Kapuja vár, így talán holnap folytatom itt a fordítását...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A hibákat még javítom, hiszen egy szuszra csináltam az egészet - gépelni meg még mindig 2 ujjal tudok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
6-óra után "ennyi" nem is rossz <#pias>
IMYke2.0.0.0
OFF

Ennyihez volt türelmem így hat óra után:

Az Alan Wake akta elsõ néhány oldala

ON

MerlinW
"Personally I liked the old ending. These ones don't really harm them that much, but just bluntly spell out what the original ones subtly hinted at. It's like an ending to a kid's movie where everything has to be crystal clear. Dull, but whatever."

Megnéztem YT-n a befejezéseket és valóban. Tök ugyanaz mint volt, csak megmutattak pár dolgot, amit a csökkent értelmiségûek nem értettek.
Szerintem ultragagyi lett. Klisé szövegek, 10mp-es semmitmondó animációk, állóképek és egy megemlékezés. Ennyi. Az új befejezés egy fokkal érdekesebb lett, de az meg nyúlfaroknyi lett.

[merlinw.org]

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez így volt jó, ahogy volt! Neki ez volt a sorsa. Ez nem a klisés habos, babos Hollywood-i 1000. akciófilm. Ha nem hal meg az egész elveszti értelmét.

Mi lenne akkor a mondanivaló? Hogy szállj szembe bármivel mert úgyis gyõzhetsz? Nem.

Ebben az esetben a ez a: "szállj szembe, akkor is ha biztos vereséget szenvedsz, mert talán, de csak talán valamit megmenthetsz a világból" tipikus esete.

Ha shep túléli más lesz az üzenet... Szerintem.

És akkor még a 3 rész alatt bõven volt lehetõségünk utódot nemzeni, aki folytathatja kalandozását az univerzumban, amit megmentettünk neki. Vagy jöhet egy kalandozó a semmibõl, akinek Shephard lesz a példaképe és az õ szellemiségében tevékenykedik majd. Van itt lehetõség bõven.

Egy a lényeg: Egyszer minden történet véget ér, és Shepének itt kell végetérni a katarzisnál! Ismételten szerintem.

Hát ez azért ebben a formában nem igaz... Vagyis pontatlan.

Nem klón, de nem is az a shephard, aki az elsõ részben volt. Ugye a 2. rész elején meghal. Nem élesztik újjá, hanem regenerálják. Teste egy részét mechanikus részek helyettesítik, tehát majdnem olyan, mint a gethek. Ezért megy a para a 2. rész elején, hogy hogy sikerült. Visszanyerte-e ugyanazt a személyiséget, aki volt.

Megkaptam tegnap! Elvelejtettem szólni? Bocs! Minden oké, megkaptam, csak nem vettem be reggel a kavintont.... elfelejtettem....<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Az elején még ment nekik - de most én is belefutottam az összes spoilerbe - túl gyorsan olvastam át õket 😞

IMYke2.0.0.0
Az elején még ment neki - de most én is belefutottam az összes spoilerbe - túl gyorsan olvastam át õket 😞

Tinman
Oda dughatjátok a nem spoiler tagba tett ME spoilereket, ahová gondolom...

w77d
nem klón, hanem felélesztik és regenerálják

ollie
Nem, nem klónnal játszunk. Gyakorlatilag felélesztik Shepardot, klónról sehol nem volt szó.

Fpocok
"Ezaz, itt mindenkinek meg kell döglenie! Ez a jó befejezés alapja."

Baromság... Amelyik karakterrel ennyi idõt éltünk át... nagy hiba kinyiffantani a végén. Happy end=/=fõhõs túléli...

Totti5
Fõleg hogy már a 2. rész nem heppy end az elsõ 10 perc után...

Aztán két részt EGY KLÓNNAL JÁTSZUNK VÉGIG

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Kérdés... mi a fenének rakták be az eredeti végbe a
dzsungeles lezuhanós részt
, ha az EC-ben SEMMIT NEM KEZDENEK VELE. ENNEK ÍGY SEMMI ÉRTELME NEM VOLT. Azt hittem, hogy valami nagy cliffet akarnak belõle, de nem. Csak elrepülnek...

DarkSector
Én kaptam helyette. 😄

Eygetértek Imy-vel vesszenek a beágyazások!!! 😊

Tinman
El nem hiszem, hogy nem kaptad meg még a pénzt <#rinya>