Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ezzel még jobban eljátszik majd...és tuti nem tudja netrõl leszedni....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne játékot vegyél neki, fõleg, ha "mindent letölt".
Lepd meg egy olyan hálónemûvel (magaddal), amiben leveszed a lábáról... ühüm, extra szexi legyen. Amit túlzásnak gondolsz, az pont jó lesz. ;-)
H.E.V. fun.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TPS: Third Person Shooter (külsõ nézetes játékok, a karakter mögött van ilyenkor a kamera)
RTS: Real Time Strategy (sstratégiai játékok, amikben álltalában távolról látva egy térképen irányíthatsz dolgokat (játéktól függõen, egységek gépek, szörnyek stb) )
RPG: Role-Playing Game (szerepjátékok, például Skyrim)
A többi asszem nem olyan nehéz...
A játékokra is sokat kell várni sokszor csúsznak a megjelenéssel, de mint a filmeknél ott a moziból lopják a kópiát, itt is valami hasonlót kell elképzelni és terjesztik, vagyis ha a netre felkerülés elõtt szeretnél venni egy játékot, az nagyon nehéz lesz, nagyjából évente 2-3 ilyen játék lehet talán.
Én azt mondom hogy ha nincs neki Battlefield 3, Diablo 3 akkor ezeket céloznám meg a helyedben...ha elsõnek lenézed és a BF3 hiányzik neki, azzal tuti nem szúrod el a dolgot az biztos tetszeni fog neki. 😊
valaki tud eladó dirt 2 steames verziót 2K-környékén?
forever alone
De egyébként lehet a Diablo 3 jó ötlet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1 nincsenek mar ilyen hibak.
2 a blizz mar elvi okok miatt is ki vette ezt a szoveget a loginbol.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha tényleg sokmindent letölt, akkor érdemes olyan játékot választani, amit lehet többen is játszani, ez a multiplayer... neten keresztül több ember játszik. Azért érdemes ilyet, mert kalóz verzióban valószínûleg nem fog tudni vele játszani. Ezek általában az FPS, azaz belsõ nézetes lövöldözõs játékok. Van belõle rengeteg... majd az okosabbak ajánlanak valamit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ez az FPS RTG RTS nemtom micsoda,nem értek hozzá egyáltalán,de mindenfélével szokott játszani.A Skyrimet tudtam egyedül megjegyezni,meg volt neki lovagos,kommandós,szigetépítõs,focis meg autós is egyszer.Olyanokkal játszott többször,amik ilyen mászkálósak és a te szemszögedbõl van az egész,és max 1-2 ember követi még,aki segít neki.
Ez a multiplayer micsoda?Vmi többjátékosos?
Bocs hogy ezt írom, de "mert mindent azonnal letölt" ezt számbavéve halott a dolog, mert sokkal elõbb le lehet mindent tölteni netrõl.
Nem azt mondom hogy nem fog sikerülni, de ezügyben a játékainak a listájára lenne szükség és azokkal a játékokkal próbálkozni amit netán még elfelejtett letölteni és kihagyott. 😊
Vagy pedig olyan címekre szorítkozni, amiket még nem vett meg, letöltött netrõl és netán van multiplayer benne.
Teszemazt egy Battlefield 3....ennek csak eredeti bolti változatával lehet multizni.
Én ilyenekkel próbálkoznék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindjárt zárom a könyvtárat, otthon meg ugye Baldur Kapuja vár, így talán holnap folytatom itt a fordítását...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megnéztem YT-n a befejezéseket és valóban. Tök ugyanaz mint volt, csak megmutattak pár dolgot, amit a csökkent értelmiségûek nem értettek.
Szerintem ultragagyi lett. Klisé szövegek, 10mp-es semmitmondó animációk, állóképek és egy megemlékezés. Ennyi. Az új befejezés egy fokkal érdekesebb lett, de az meg nyúlfaroknyi lett.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi lenne akkor a mondanivaló? Hogy szállj szembe bármivel mert úgyis gyõzhetsz? Nem.
Ebben az esetben a ez a: "szállj szembe, akkor is ha biztos vereséget szenvedsz, mert talán, de csak talán valamit megmenthetsz a világból" tipikus esete.
Ha shep túléli más lesz az üzenet... Szerintem.
És akkor még a 3 rész alatt bõven volt lehetõségünk utódot nemzeni, aki folytathatja kalandozását az univerzumban, amit megmentettünk neki. Vagy jöhet egy kalandozó a semmibõl, akinek Shephard lesz a példaképe és az õ szellemiségében tevékenykedik majd. Van itt lehetõség bõven.
Egy a lényeg: Egyszer minden történet véget ér, és Shepének itt kell végetérni a katarzisnál! Ismételten szerintem.
Baromság... Amelyik karakterrel ennyi idõt éltünk át... nagy hiba kinyiffantani a végén. Happy end=/=fõhõs túléli...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eygetértek Imy-vel vesszenek a beágyazások!!! 😊