Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szavanként szokás fizetni (a rossz gonosz kommunizmusban még betûnként..)

grebber
Esküszöm ha lefordítod utalok pénzt neked."Jelképes 1500Ft-ot" simán megér nekem!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én könnyen beszélek - annak idején direkt a filmek/animék miatt vettem 16:9-es monitort. Az 1920*120 (345650) pixelnyi képernyõtöbblet nem izgatott, a teljes képernyõt kitöltõ filmélmény fontosabb a számomra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hogy ne csak áradozzak szokásos Ubisoft hülyeség szerint 16:9 hiányában csak letterboxban fut nálam a játék... De úgy vagyok vele, hogy sok filmet is így nézek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A statisztikában õ szerepel a legtöbbet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha a Dodge Challenger a fõhös saját járgánya, akkor nem értek egyet. Nekem az túlságosan túlkormányzott.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, otthon a "Baldur's Gate Trilogy v1.15 (2012.06.11)" segítségével inkább valami nagyobb felbontásban játszom majd 😊
Csak fel kell tennem hozzá a Baldur's Gate 2 SoA és ToB-ot is.

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül nem tudok más dolgokat felhozni: hasonló véleményem, élményem adódott a Driver 5 alatt.
Saját hibáimból adódóan számos alkalommal jártam pórul küldetések, akciózások közepette és a "már csak azért is!" érzés nem váltott át dühvé ... kihívás volt .
Engem a rádióbeszélgetések, és persze a Shift (testcsere) alatt elhangzó dialógusok is sokszor mosolygásra késztettek - kitettek magukért a fejlesztõk.

Az autókról sok mindent elárul: gyakorlatilag MINDEN vezethetõ jármûvet kipróbáltam, hajtottam - bóklászáskor, és a garázsból. A Dodge Challenger értelemszerûen a "legnépszerûbb" a listán 😊

3 dolog (ahogy most szedem össze gondolatban egyre több minden jut eszembe egyébként :-D):

- Autók kinézetétõl el vagyok olvadva, egyszerûen gyönyörûek
- Vezetés élmény számomra tökéletes: Nagy sebességnél nem lehet kanyart bevenni sodródás nélkül, elsõkerék meghajtású autót másképp kell kezelni, mint a hátsókerék meghajtásút, másképp viselkedik.
- Nehézség is jónak tûnik: Elõbbb egy versenyen hibáztam és a 70 méteres elõnyöm 1 másodperc alatt elolvadt.
- Zene már most fenomenális (imádom)
- Sztori nagyon bejön, legalábbis amit eddig láttam (kellõen ködös a miértek miatt és kellõen érdekfeszítõ a nyomozásrész miatt). Az autók közötti ugrálás magyarázata is rendben van szerintem.

Ha már ömlengés épp ma játszottam végig a Men of War elsõ részének orosz kampányát (2009-es játék) és nagyon tetszett. Lõszer, benzin elfogyhat mind a gyalogosoktól, mind a tankokból és nem rág a játék semmit a szádba.

IMYke2.0.0.0
Én is megpróbálok kitartani a végjátékig, és nem elcsábulni a Saints Row 3-al - [tegnap néztem rá az amazonomra, eddig 45 és háromnegyed órányi játék, az elsõ végigjátszásom - sztori letudva, és a néhány "Hard" nehézségû activity-t nyüstölöm] - és/vagy az idõközben megjelenõ újdonságokkal.

Például, olyan hatalmas a dilemmám, (amit egy BG-re rá se szagoló emberke sosem érthet meg) hogy szinte fáj: tegnap már a második karakteremet csináltam meg, mert az Elffel (fighter/mage) nem voltam elégedett. Ráadásul, én buta, az atribútumoknál bár használtam a Store és Reloll gombokat, de közel sem hoztam ki belõle a maximumot.
Vesztemre, ma ugyanis - miután ugye a tegnapi 4 és fél órányi Castlekeep-es és az utáni kolbászolásom, a medvék hasztalan legyilkolászását követõen - ránéztem egy Youtube-os csóka adott részt érintõ végigjátszás-sorozatának elsõ két epizódjára... és láttam, hogy miféle pontszámokat tudott végül kidobni a Paladinjának... majdnem sírásra görbült a szám.

Így, most már nagyon-nagyon lassan fogok haladni, és minden opciót átolvasok, elõveszem otthon a kézikönyvet, és a játékban minden fûszálat megnézek 😊

Tinman
Õszintén nem tudom... BG az olyan alap, mint az ABC betûi, mondjuk Zó is kihagyta ^^

Mentségetekre legyen mondva a 2. részt én is csak pár chapterig vittem, mert akkor nem volt elég jó hozzá a gépem, aztán mikor már lett erõs masina mindig féltem nekiállni, mert a BG 1 + Tales of the Sword Coast kieg. szó szerint egy nyaramat megzabálta, amit egyáltalán nem bánok, csak ritkán van ennyi erõm és idõm ilyen nagy lélegzetvételû játékhoz. Nem is tudom mennyi öltem bele (4-500 óra körül), de azt tudom, hogy iszonyatos módon kiveséztem és kimaxoltam.

Valahol õrzöm is a végsõ kimentést, melyet ugye a 2. részbe tovább lehet vinni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy Téged is "megfertõzött" a játék. 😊))
Nyilván, nem a legtökéletesebb a kategóriájában, de sok minden "adja" - ahogy manapság tinik közt trendi mondani. 😊)))

Imy! Had köszönjem meg a bátorítást Driver San Francisco ügyben. Ez egy baromi jó autós játék: Szép autók valós márkák és kinézet, jó vezetésélmény és tényleg nem könnyû játék.

IMYke2.0.0.0
Ez a kérdés merült fel bennem tegnap este: "Hogy az Istennek tudtam én ezt a játékot az elmúlt 12 évben kihagyni?!"
Egyébiránt, elvetemültségemre jellemzõ, hogy azon filózgatok, hogy a régi 17"-es CRT-t odasuvasztom valahogy a 27"-es mellé, vagy egy kisszékre, magam mellé (nem kinevetni, az asztal gyakorlatilag az LCD-é), és kifulladásig mehet a játék otthon is.
Itt is van egy régi 15"-es CRT 😊

Tinman
"Baldur's Gate-lázban égek"

Tõled nem is vártam mást :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.: Amúgy meg grebber-nek is, csak ugye feldobta a magas labdát 😊

Viszont, az elmúlt két napban dobtam mindent és Baldur's Gate-lázban égek. Ez van, emberbõl vagyok 😊

IMYke2.0.0.0
Neked ingyen is. <#nyes>

Tinman
Értem... bocsi, néha nekem sem mennek a mozaikszók :-)

davidka003
Baldurs Gate új kiadása

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Mi az a BGEE?

ollie
A Mass Effect zenésze fogja csinálni a BGEE új zenéit is.

Tinman
Részemrõl:

Érintetlen, soha nem használt, elsõ kiadású Torchlight 1 dobozos.

Többiek?

IMYke2.0.0.0
Ha lefordítom , akkor mit adsz érte? 😊

zorrobomber
Kösz a linket! 😊 Egybõl leragadtam a cikk elsõ zenéjénél(Mass Effect). Régen is motoszkált már a fejemben hogy ismerõs valahonnan. -> Dune 1 Nem mondom hogy nyúlás, inkább csak azt mondanám, hogy annyira zseniális volt a zenéje hogy azóta is sokakat inspirál. Maga a játék is nagyon alulértékelt szerintem, anno szinte transzban játszottam végig(többször), amiben eléggé nagy szerepe volt a zenének..
Az összehasonlítás:
Mass Effect Main theme
vs
Dune. PC-DOS MT-32 Music
bónusz intro:
Dune PC Intro (CD)

Smuge
Kár, hogy PC-re kihagyták belõle a rendes könyvet de azért így sem lehet panasz, korrekt CE lett. A játék meg zseniális, 10 évente születik egy ilyen!

Shep
Bayonetta olyan, mintha 3 random zenét egymásra kevertem volna, és ez nem sok jót jelent 😊
AW-ben meg ez a legjobb zene 😊 http://www.youtube.com/watch?v=1-SGqKUgaaw&feature=related
NFS nem rossz de abban is voltak jobb számok is.
(szerintem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Ráírod egy papírlapra, hogy magyar, majd lefordítva ráhelyezed a könyvet.

Totti5
Multkor itt összeszedtünk egy rakat zenét. ( fõ hsz is, de a lényeg a kommentekbe van )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
O basszus mit meg nem adnék ha valaki azt a könyvet lefordítaná magyarra!

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Így kell kinéznie egy gyûjtõ által óvott játéknak.

<#eljen>

davidka003
Játszottam vele, nem jött be.
---------
Viszont nemrég hozta a postás az Alan Wake Collectors kiadásomat. 3500 Ft volt és kb karcmentes az egész.

Totti már csinált képeket, úgyhogy telefonnal nem állok neki.
#3129 :

Nagyon tetszik. Életem elsõ gyûjtõi kiadása. Tuti végignyomom mégegyszer boxon, mert eddig csak 1-szer nyomtam PC-n.

És nekem is baromira tetszett!

Tesztre alapozni egy véleményt már jó pár éve öreg hiba!

<#csodalk> Na ezt nem mondod komolyan remélem...

grebber
Gondoltam rá hogy xboxra megveszem a game-et eladom és tolom a warezt!
Ha pc-re nem lesz gyûjtõi akkor ez lesz!

MerlinW
Huhh, elértem Dungeon Dedenders-ben a 400 órát.. nem lehet abbahagyni😊

[merlinw.org]

Klemice
Ha nagyon kellene neked, akkor megvennél egy ps3 CE-t és eladnád belõle a játékot..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

IMYke2.0.0.0
Tényleg elmennek a 3,14...

tototto
unokatesómnak ugyanígy nézett ki csak autós játék volt és ki kellett kerülgetni többi kocsit amik lassabbak voltak 😊

grebber
Resi 6 CE

-Resident Evil 6 játék
-Zombi fémdoboz
-Exkluzív RE6 keményfedeles mûvészeti album a játék koncepciórajzaival
-Resident Evil 6 Avatar DLC kód az Xbox 360 tulajdonosoknak, VAGY Resident Evil 6 dinamikus téma a PS3 tulajdonosoknak
-Ivy University, Tall Oaks kapucnis pulcsi (egy méretben)
-A Resident Evil 6 egységeinek emblémái’ – A három fõszereplõ egységjelvényei kiváló minõségû zománcozott cinkötvözetbõl, egy korlátozott darabszámú keretre szerelve, melyet Hiroyuki Kobayashi senior producer, Yoshiaki Hirabayashi producer, és a Resident Evil 6 rendezõje Eiichiro Sasaki láttak el kézjegyükkel.
-A fenti fantasztikus elemeket egy lentikuláris ‘Needle Bomb’ (tûbomba) gyûjtõi doboz fogja össze!

PC-seknek meg lóf***z a popóba!

Shep
Egyik osztálytársamnak volt olyan, hogy valami vadászgép ment fent és azzal kellett mindenféle dolgokat lebombázni, meg voltak benne még valami kis trükkök szóval elég komoly játék volt, nem ez a 3-4 gombos KGST-s bóvlik. Na szóval azért az egész osztály meg volt veszve. Mondjuk már a kinézete is jó volt a kijelzõ résznél meg volt döntve olyan 30 fokban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Kvarcjáték ontopik? Nekem ilyenem volt már a 80-as években (svéd rokonoktól):

Mai szemmel nézve minõsíthetetlenül gyenge volt, kb két nap után kiakasztottam 😊 Valahol még megvan elvileg.

IMYke2.0.0.0
Lejjebb idéztem, hogy teljesen újraírják a kezelõfelületet - részemrõl a dolog letudva.
Amikor megjelenik a játék, megírhatod, hogy "úgy megmondtam", de addig csak azzal tudok kezdeni valamit, amit fejlesztõk interjúkban leírnak.

ollie
És ez azt jelenti, hogy másmilyen lesz? Nem tettek volna közzé ilyen képeket, ha teljesen átdolgozták volna az intefészt.

IMYke2.0.0.0
44352 😊

IMYke2.0.0.0
A neten látható iPad-es képek nem kész állapotban lettek publikálva - ez is meg van írva.

ollie
Ezt érdemes olvasgatni: ez a hivatalos oldal