Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tisztában vagyok vele, de attól, hogy csökken még nem lesz olcsóbb semmi. HA nõ, tudom, hogy nõ mindennek az ára (itt is lehetnemk 40 %-os árrések, de ezt ugye mi nem tudjuk... És amit nem tudsz az kevésbé fáj ugyebár). De ezt nem tudjuk befolyásolni ezt odafent döntik el a fejesek, de a steam árakat meg tudjuk kerülni, mint ahogy mellékelt ábra mutatja.

És itt nem is 1 vs 1-es váltási arányról (Euro-USD) beszélünk, hanem durva árkülönbségrõl, amit semmi nem indokol.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Átlagfizetésekhez mérve még olcsóbb is a benzin mint a 90es évek elején. A probléma inkább ott leledzik hogy sokkal több luxuscikket nyomnak le az ember torkán. Hol volt akkor minden háztartásban mikró, kenyérpirító, mosogatógép, PC, plazmatéve, internet, és még lehetne sorolni napestig. Amúgy igen, az üzemanyagár mindenre hatással van.

vonattal kell szállítani
ja nem mert orbán bezárta

Tinman
Azt csak hiszed... az üzemanyagár, mindenre hatással van.
A pék sem ingyen szállítja ki a kenyeret, sõt a búzát sem fénypostával kapja... a tej sem 30 colos csöveken kerül a zacsiba, etc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Magyarán semmi, csak te hosszabban írtad le 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
"Mi jó van abban"

Ugyanaz mint multiban a cheatereknek. Istennek érzik tõle magukat mások felett állónak mivel õk a rajok nekik van õk az elsõk és a többi. E penis növelés semmi több.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja csak majd ha normálisan akarsz játszani akkor meg fizess minden szarért és a végén 6 játék árát perkálod ki, nem hülyék ezek és ha a népnek nem tûnik ez fel akkor így is lesz. És hát ugye ahogy látjuk nem nagyon zavarja õket, hiszen ha zavarná akkor nem vennének DLC-t, meg nem fizetnének pénzt egy játékbeli tárgyért. Ezt én még mindig nem tudom felfogni, mi jó van abban, hogy fizetek a Diabloban/Wow-ban meg a többi szarban egy nyamvadék tárgyért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az epic szerint is minden játék f2p lesz, úgy látszik eldöntötték odafent hogy mi a gaming jövõje

Mármint, hogy kinek kell még LA noire (AVP-t is tudok szerezni 4 eurónál olcsóbban... annak nem tudok pontos árat, de kérésre megnézem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ok! Akkor ide gyûjtsük már össze, hogy hány példány kell és akkor egyszerre veszem.

zorrobomber
Jövõ kedd, hálás lennék érte! <#worship>

Most biztos nem lesz szerintem, majd akcióban.

Mennyi az az olcsó?

Elrakjak neked egyet fizetésig? Mikor tudsz fizetni?

IMYke2.0.0.0
Ha valaki tud olcsón Saints Row The Third + All DLC-t olcsón, szólhatna 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ha nem lenne gatyaösszehúzás igen, kellene, ennél olcsóbb nemigen lesz.

Kéne 1?

zorrobomber
hóvége 😞

Természetesen sima kiadás is kapható a forrásomnál, az olcsóbb is, de ennek több értelme van szerintem (lásd Tinman féle írás).

7,5 dolcsiért be is gyûjtöttem az La noire CE kiadást. Akit érdekel szóljon. Korlátlan példányban áll rendelkezésre.

ollie
Akkor miért kérdezted a giftelést?

ollie
Be kell írnod a kulcsát Steam-be.

Fpocok
Megvettem gamersgaten a jc2-t... most giftként kell elküldeni emailemre?

Parasite Eve 2, best game EVER!

JC2-höz melyik dlc-t érdemes esetleg megvenni?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

zorrobomber
höh, ez mod lesz?

Jaka923
Just Cause 2 simán megér ennyit. Fõleg úgy, hogy a multiplayer mód már célegyenesben van. Aki nem tudná, annak katt.

ollie
Szerintem igen, feltéve, hogy nem akarsz multizni, mert az már halott.

Viszont ez nagyon jó ajánlat:

Just Cause 2 - £2.49

Az autó hiányában nem érint! Egyébként is már 50 Ft-al csökkent az ára az utóbbi hónapban!

shaddam
+1

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

avp classic jobban megér hármat 😊

Törölt felhasználó
4 eurot megér steamen az AVP(2010)?
csak napi ajánlat.
Tinman
Az üzemanyagár difi engem valamiért jobban zavar :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
1 eset/nyomozás... az azért nem 2 perc szokott lenni.

sztori dlc = 1 quest? 😄

arty
de, trükkel megtudod

Forza.

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem meg nonstop fut steam, amikor be van kapcsolva a gép, akkor én hamarabb összefutok vele... :-)

DarkSector
Nem a 40% eltérés a vérlázító hanem hogy innen nem tudod még trükkel sem megvenni az ottani játékot. 😊

Wesker megvan nekem is listán...régi ismerõsöm.
Csak legtöbbet steam-en van...én meg xfire-n...
szóval itt futunk álltalában csak össze. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

40 % különbség van az európai és amerikai ár között! Egyszerûen vérlázító nem?

Nekem föl van véve steamen, majd rákérdezek. De az nem lesz egyszerû ügy (webmoney-s fizetés nem egyszerû).

DarkSector
Én is õt akartam megkérdezni de csak estefelé lesz szerintem.
Kis haszont megérdemel és nem nagy áldozat fejenként az az 1 dollár is, mert 10 embernél több mint 2000FT haszon...sok kicsi sokra megy.
És akinek LA kell az is szivesen ad ilyen árak mellett.

Ez összesen 3 plussz példányt jelent (4 lenne, de 1 az enyém). Továbbá további példányokat is megpróbálok szerezni, de csak ha van rá igény. Néma gyereknek anyja se érti a szavát alapon jelezzétek, ha kell. Steames, hivatalos, gift.

7,5 dollárért talán tudok szerezni, ha érdekel valakit. És ez complete edition!!!!

Tinman
Azt ugye tudjátok, hogy a DLC-k ebben az esetben érdemesek a pénzünkre? (Tegnap meg is vettem õket.)

11,25€ helyett a full DLC pakk most 2,81€. Nekem szerencsém volt, mert nem is olyan rég cseréltem el egy felesleges Witcher 2-ömet Shep kollégával egy L.A. Noire alapra, most 2.81 Euro-ért Complete Pack lett belõle :-)

DLC pack tartalma:

- The Broderick Detective Suit - nem érdekes
- The Sharpshooter Detective Suit - nem érdekes
- The Badge Pursuit Challenge & Button Man Suit - nem érdekes

- "The Naked City Vice" Case - SZTORI DLC
- "A Slip Of The Tongue Traffic" Case - SZTORI DLC!
- "Nicholson Electroplating Arson" Case - SZTORI DLC
- "Reefer Madness" Vice Case - SZTORI DLC
- "The Consul’s Car" Traffic Case - SZTORI DLC

5 db. sztori DLC-ért és 3 db. lényegtelen DLC-ért megéri-e kifizetni most 810 Ft-ot?

Nem kérdés.

Wesker kollégát meg fogom kérdezni, ha online lesz! Neki vannak ismerõsei! És igen 5 dolcsit én is helybõl kifizetnék érte!

DarkSector
Hallom van ahol LA Noire.
5 meg 3 dollár csak steam-en!!!

Nincs valakinek összeköttetése? Mert szerintem sokan összeállhatnánk.
Én 1 dollárt adnék annak aki szerezne nekem, és ha többen összeállunk, annak az egy segítõnek megérné szervezkedni.....😄

Solid Snake
Ütõs meglepi lenne az tuti <#hehe>
DarkSector
Vald be hogy te pózolsz a képen. 😛

HappyHunter
Szinte hallom ahogy mondja: Kamanyisamanyi-csilliárd dollár 😄

Be happy. :) Running!

Renjike
HÁHÁ :'DDDD két napja néztem meg az elsõ részt :'DDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !