Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem eddig 4 játék van amiket megveszek majd:

Alan Wake 2
Red Dead Redemption 2
Tomb Raider
Campany of Heroes 2

a többi cím hidegen hagy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Gratulálok! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
IPON.hu

"Mass Effect 3 - új DLC a fájlok között

A Mass Effect 3 Extended Cut csomag 1,85 gigabájtnyi területet foglaló fájlai között az ügyes turkászok olyan információkat találtak, melyek egy új DLC-re utalnak. Állítólag Leviathan néven készül, és aki nem fél a spoilerektõl, és még angolul is tud, az erre találhat belõle egy kivonatot."

"Tim Sweeney - a freemium modellé a jövõ - gosumofo linkjének tartalma zanzában, magyarul

Tim Sweeney, az Epic programozó zsenije a GDC Taipei-en tartott elõadást az Unreal Engine-nel kapcsolatban, ahol meglepõ módon inkább arról beszélt, hogy a globálisan, mindenhol egyformán terjesztett free-to-play játékoké lesz a jövõ. Elmondása szerint az összes mai nyugati AAA-kategóriás játékfejlesztõ stúdió, akik 30 millió dollár feletti költségvetésû játékokat készítenek csak egy konzolra, a következõ években megpróbáljak majd meghódítani az ázsiai piacot - és szerinte ezek a játékok a freemium modellben kerülnek majd árusításra. Sweeney, habár a konzolok halálát egyelõre nem jósolja, azt mindenképp, hogy a nyugaton még mindig domináló dobozos modell el fog tûnni, és elõbb-utóbbi mindenki átveszi az ázsiai piac sokkal fejlettebb megoldásait."

"Halo 4 - új részletek

A Microsoft a viszonteladóknak szánt ExpertZone portálon osztott meg néhány új információt a Halo 4-gyel kapcsolatban. Ezek szerint a játékba bekerül 10 új fegyver, 2 új jármû, és a kiadáskor 10 többjátékos pálya áll majd rendelkezésünkre - továbbiak természetesen DLC formájában érkeznek. Az epizódikus felépítésû Spartan Ops "évadjai" 10 hetes periódusokban jönnek meg, és minden héten 5 új küldetés kapunk. A készítõk ezen kívül megígérték, hogy a sorozat történetében elõször Master Chief ezúttal egy igazi, keményarc fõellenfelet kap majd."

"Tomb Raider - új sorozat lesz belõle

Karl Stewart, a Crystal Dynamics globális márkafelelõse beszélt a Videogamernek arról, hogy várhatóan nem csak egy játék készül az újraindított Tomb Raider-franchise-ban. Túl sokat nem akart elárulni, hiszen még az új "sorozat" elsõ darabja sem jelent meg, amit mondott, az azonban beszédes: "A játék végére Larából egy erõs nõi karaktert akarunk faragni, aki ezt követõen magától akar majd újabb misztikumok felderítésére indulni. Rengeteg sírhelyet fog meglátogatni ebben a játékban is, de ezek után már az a karakter lesz, akivé a játék végére érik be."

Stewart nem akart többet mondani, ugyanis fél attól, hogy a kövektezõ rész rendezõje esetleg lefejezné. Mindenesetre ez is bõven elég ahhoz, hogy biztosra vehessük: ebben az évtizedben sem lesz hiány Tomb Raider-játékokból.

"Need for Speed: Most Wanted - bemutatón az Autolog

A VG247 még az E3 alatt kapta el az egyik fejlesztõt egy beszélgetésre, aki részletesen taglalja az Autolog új lehetõségeit. Youtube"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A mázlista...XD Szerintem jegeld még a tradelést pár napig. Most occsón menne csak el.

Steamtrades is be van lassulva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tárgytalan. Megnyertem a Complete Edition-t <#vigyor>

Így aztán lett is egy eladó/elcserélhetõ LA Noire gift-em 😊 Megnézem mit ajánlanak érte steamtrades-en.

(Amúgy mindenkinek ennyire be van lassulva a steamgifts?)

Majd utánanézek ennek a soldiernek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Az még nem volt rossz, sõt voltak benne igen jó pályák de szerintem a Soldierstõl nem jobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát én el vagyok mosva az alapkiadástól. Tényleg. Habár kicsit túladagoltam: 3 nap alatt csak ezzel játszottam némi megszakítással (Orosz kampány, majd német kampány... Most amcsi jön, de egy picit pihentetem).

Nem tudom! Megkérdezem! olyan 1,5 dolcsira saccolom

Shep
Szerintem a Soldiers volt az igazi aztán egyre inkább elmentek ebbe a minél több egységet irányítsunk hülye irányba, ez alól a Red Tides volt a kivétel. Az üde színfolt volt a sok egy kaptafára menõ kiegben. Mondjuk még a Vietnam is tûrhetõre sikerült.

Simán ajánlható a többi rész is 😊
Meg persze a Soldiers: Heroes of World War II! Ezzel kezdõdött az egész sorozat, érdemes ezt is végigjátszani! Aztán jött egy Ubi-s Faces of War, ami szintén megõrizte az elsõ rész erényeit, majd a Men of War, amibõl bár már sokadik rész jön ki, de sosem elég belõle 😊 A baj csak az, hogy ezek a kiegészítõk már nem sokat adnak a sorozathoz, ahhoz képest pedig drágák 😞

DarkSector
THX <#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem csak a DLC bundle kellene, azt is lehet olcsóbban? 😊

Carlos
Mi pókerben szoktuk használni amikor emelünk. (5-10 no limit, cash game).
100 amerikai dollárocska. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ahogy Torchlight 2 is beszerezhetõ még.

Darksector ha gépközelben vagy, akkor nézd meg a pü-t, amit küldtem hamar!

Továbbra is él az LA noire-os ajánlatom a többieknek: Sima 6 dolcsi, Complete Edition 7,5 amerikai dollárocska... Se több, se kevesebb (From: Kincs, ami nincs...<#smile>)

Shep
Az már igaz de annyit módosítanék ,hogy sülve a legjobb, halászlét én nem szeretem, nem is értem mi a jó egy paprikás vízben 😊

davidka003
Szerintem fel van fújva a dolog.
Néha szoktam enni, nem rossz annyira.
A neten olyan is írnak, hogy nõi vizelettel kezelik a halat ami tuti arra irányul, hogy lejárassák ezt a fajta halat és az emberek vegyék a drágábbat.
Bár ki tudja.
Az tény, hogy a frissen fogott ponty a legjobb egy finom halászlében.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Frankó, most olvasom mi is ez, hát inkább eszem a csirkét az udvarból 😊

davidka003
Az a pangassius halfilé sokszor akciós. Tescoban megint 750Ft /kg körül lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Ja ennék én szívesen halat ha nem lenne olyan rohadt drága. Napi 1 szelet kenyér meg szerintem nem a világ (nem bolti)

shaddam
Engem meg szeret az ubi. Assassin meg ghost recon kódot is küldtek.Na fogadunk? 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Prince23
Xboxra lesz úgy is

grebber
Remélem lesz PC-s béta és IGN Prime miatt részt is vehetek majd benne 😄

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
IPON.hu
"Far Cry 3

A kiadó Ubisoft még egyelõre nem döntött arról, hogy lesz-e valamilyen hatással az FPS bétatesztjére a megjelenés elhalasztása. A GameSpotnak azt nyilatkozták, hogy agyalnak, de megerõsítés még nincs. A Far Cry 3 egyébként november 28-ra csúszott (nálunk Európában, a kintiek december 4-ig kell várjanak), annak érdekében, hogy "a lehetõ legjobb játékélményt nyújtsa". Az eredeti dátum szeptemberi volt, ezt még februárban ígérték."

Ha mégis meggondolod estig jelezd. Szerintem csak 21 után adom le a rendelést (foci van 19:30-tól).

Amúgy én is végigvittem már 1x, de már fele megoldásra sem emlékszem. Mondjuk én akartam is a gyûjteményembe (achi gyûjtögetés, ótókázás a városban, street crime-ok közbeni lövöldözgetés).

MerlinW
Pont ez az, azon már túl vagyok😊

[merlinw.org]

Carlos
Igen... A legnagyobb baj, hogy az emberek sok szart esznek (énis sok szart ettem, meg is lett a böjtje).
Viszont annyira egyszerû fogyni, hogy az hihetetlen...
Az a baj, hogy cukor és lisztfüggõek vagyunk. És ez visz sírba rengeteg embert.

Þór vígi þessi rúnar

csak épp a napokban látott példák a minden kisebb lesz jelenségre, nem ezeket kell enni, de minden mással is ez van 😊

Carlos
Ok, akkor kezdjük:
A medvesajt nem sajt, hanem ömlesztett sajt. (az ömlesztett szóból lehet sejteni mibõl is van, akinek nem megy, annak elmondom, hogy minden sajtmaradékot összegyúrnak és az az ömlesztett sajt)
Coca cola tele van cukorral kábé másról sem szól.
mcdonalds fish szendvics: panír és a zsömle kuka, a hal ok. A krumpli és az üccsi szintén kuka.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
ennyit szerintem egy végigjátszás is ér..

MerlinW
Nagyon csábító... de sajnos nincs benne két végigjátszás :/

[merlinw.org]

Erre még valaki? Estig várok a rendeléssel, addig jelezzétek!

Heti 2 (összesen 2,5 óra) foci. Lágerben.... Akarom mondani melóhelyen is mozgatnak eleget.

a jó öreg medvesajt is mostanában már csak 140 gramm 200 helyett, coca colás termékek 0,33 doboz mellett megjelent a 0,2-es is amit eddig ingyen promo termékként osztogattak, most az az alap kis adag.. mcdonalds fish szendvicsbe fél szelet lapsajtot tesznek 😄 indexes hír szerint egy ember átlag 10 ezer forint alatt költ csirkehúsra egy évben.. nem tudnak enni a magyarok, nem véletlen hogy minden 3. 30+ éves ember egy lábát húzó nyomorék az utcán

Carlos
akkor vigyázz magadra hogy mikor eszed õket. és mozogj sokat.

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Ja, a rendszerváltáskor a joghurt, a tejföl a kefir meg minden hasonló cucc 2 decis pohárban volt. Most már ezek 125-150 ml-esek... És a nagyobb kiszerelések ûrtartalmai is csökkenek. Persze az áruk nem csökken, az jó esetben csak ugyanannyi marad, mikor épp csökkentik az ûrtartalmat.
A papírzsebkendõnél is ritka már a 10-es csomag, azokban is 9 van.

De én szeretem mindhármat... na jó a halat is....XD

MerlinW
Akkor drága valami, ha kevés van belõle, vagy magas az elõállítási költsége. HDD-bõl kevés van, még mindig nem gyártanak az "elázott" gyárak. SSD elõállítási költsége $100-ról $20-ra esett az elmúlt 3 évben, de még mindig nincs akkora kereslet rá, hogy drasztikus árcsökkentést eredményezõ mennyiséget gyártsanak belõlük. Drágább nem lesz, amíg a memóriagyárak úgy termelnek, mint most. A HDD árak is vissza fognak esni egyenes arányban a termeléssel. Így mûködik a gazdaság😊

[merlinw.org]

akkor csökken amikor kisebb adagok lesznek
gyümilébõl már 0,75ös dobozokat látok 😄 menthetetlen az ország

grebber
Mert észrevették hogy ilyen horribilis áron is veszi mindenki mert adat mindig lesz és menteni kell!
Sajna SSD-kel is ez lesz.Lassan megáll majd az árzuhanás és azok is drágulni fognak!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
A tej és a kenyér egészségtelen. Hús helyett egyél halat.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Vinyó árakat még nem mondta senki. Az is indokolatlanul magasan maradt.

Mikor csökken a hús, kenyér vagy a tej ára? Tojás kivétel, mert idõ kellett az újfajta termelésre való átállásra és ezért egy ideig hiánycikk volt. És mint minden hiánycikk felment az ára.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Dehogynem... csak nagyobb mértékû csökkenés kellene. Kezdésnek elég lenne, ha a jövedéki adó tartalmát mérsékelnék a negyedére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"sokkal több luxuscikket nyomnak le az ember torkán."

Nem kötelezõ...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja, mert nincsenek dízel üzemû mozdonyok ugye? ^^

Shep
A vasúti teherszállítást már régen tönkre vágták, az nem Ormány mester mûve.