Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ebbõl nekem az jön le hogy PCn a Diablo 3 miatt nem fogyott. Ezért kérdeztem, hogy ez konzol+PC vagy PC.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
"A Max Payne 3-ból egy hónap leforgása alatt mindössze 440.000 példány talált gazdára, ami még fele sincs a L.A. Noire értékesítési adatainak. Michael Pachter elemzõ szerint a játék szimplán buktának tekinthetõ. A Rocktar számára sem hozta be a ráfordított pénzt, hiszen mind a fejlesztõk, mind pedig a kiadó ennél sokkal többet remélt.

A játék eladásainak csekély száma többek szerint pusztán annak köszönhetõ, hogy a kiadó szerencsétlenül választotta meg a megjelenési idõpontot, ugyanis a Diablo III iránti hatalmas érdeklõdés, valamint annak világrekordokat döntögetõ eladásai mellett sokaknak nem maradt pénzük és/vagy idejük a Max Payne 3-ra."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Hát én se fognék neki újra...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezek elég drágák! Steamen olcsóbbak szoktak lenni... Nem valami jó ajánlat egyik sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Beleszámoltad a warez-t?

Mondtam a topikjában nem bukta, csak annyira tré csõjáték, szószerint ahogy fogalmaztak: egy "film" lett.
Interaktív film, amiért a legkevésbé szeretnek fizetni az emberek...

Ennyi az oka.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ezekben a hírekben az a jó hogy most melyiknek lehet hinni.Volt olyan hír hogy már 3 millió fogyott. Pont egy ilyen nem viszik komment kapcsán linkelték valamelyik topikba mind a kettõt hogy fél milla ment csak el meg ezt a 3 milliósat is.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
PS3-360-PC?

Nehéz ezt elhinni hogy még fél millió sem... ha még is ez lenne a helyzet akkor a világot nem érdekli a Max Payne így a sorozat eltemethetõ jó mélyre a R* pedig nem fog ilyen igényes játékokat csinálni a jövõben, mert minek.

DarkSector
Már tudom mi a gond, a sima DOWNLOAD-ot néztem nem is figyeltem hogy 2 féle van...
Sorry

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én megkérdeztem asszem ebben a topikban és írta valaki hogy az nem steam-es...hát akkor fasza, mindegy mondjuk sikerült szerezni steam trade-en keresztül, de ha az nem jött volna össze bántam volna.

Vagyis még mindig azt mondom hogy ezt nem venném meg, 1 hete fele ennyiért adták....most miért venné meg bárki 2x annyiért? 😊

jAsOn VoOrHeEs
Platformnál ki kell választani a Steam DRM-eset.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

grebber
Elõbb nézzed meg az oldal leárazását utána írogass hülyeségeket.
Oda van írva hogy STEAM-es az LA Noire Complete!

davidka003
Max Payne 3 bukta lett, mondta a kiadó, hogy fél millió is alig ment el belõle.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
De nem lehet úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy úgyis elromlik. Én nem is gondolok rá, hogy elfog romlani a meleg miatt bármim, mert csak magamat idegesíteném.

grebber
Spec Ops-ról azért elég sokatmondó hogy a megjelenés után pár nappal -50%-os sale-t kap!
Max Payne 3 eladások sem lehetnek túlzottan jók!

DarkSector
Nem regelhetõ steam-re.
Nekem is mondták mert 3-4 napja az LA noire volt 5 dollár és a Complette 7.5 dollár. Vagyis ez nem annyira akciós ár.

IMYke2.0.0.0
"Csak fülledt az idõ, ahhoz meg hogy 3led elõjöjjön nem elég a szobahõmérséklet."

Öööö... kinn van 37 fok, "hûvös" szobában 28... gép mûködik, termeli a maga hõjét... a beszívott meleg levegõ nem hûti = rosszabb mûködési környezet, mint a hûvösebb õsz és tél idején.
Azt hiszem, érthetõ volt a levezetésem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jAsOn VoOrHeEs
Amazonon már mennek a leárazások.

Van steam-re regelhetõ LA Noire is 10 dolcsiért. (complete pedig 15-ért)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
Tökmindegy télen is elõjöhet 3led hiszen maga a hardver magába melegszik és ezért enged el, nem azért mert kint az utcán süt a nap.
Nálunk a szobában most sincs meleg, Csak fülledt az idõ, ahhoz meg hogy 3led elõjöjjön nem elég a szobahõmérséklet.

DarkSector
Felesleges félelem.
De annyiban igaz hogy az õ gépe játszon amikor akar. Csak a 3led akkor is elõjöhet ha full ovatósak vagyunk...szóval ezt érdemes tudni. Nekem sem nyáron jött elõ, hiszen októberben vettem....😊
De 1x megcsinálták (elõbbutóbb ezen mindenki túlesik, és utána már jó lesz.

grebber
Mostanában én is sokat xboxozok és hát nem biztos hogy jót tesz neki ha 80 fokos a cucc<#taps> De game alatt van az feljebb is csak azt már nem tudom nézni.

IMYke2.0.0.0
Én meg tudom érteni Tinmant.
Nyáron én sem használom a saját gépemet napközben. A HD4850-es amúgy is egy kazán... hiába van telepítve az ATI Tray Tools, és hiába van megemelve a ventilátor mûködési sebessége, az kutyafüle, gyakorlatilag arra elég, hogy este hét után ne menjen 80 fok fölé 2D-ben a VGA... játék alatt még szép, hogy így is eléri a 90 fokot...

Szóval, én sem adok esélyt a hardver bekrepálásának: helyette itt, a könyvtárban ütöm el az idõmet, netezve, és nem otthon játszva, vagy sokkal fontosabb dolgokat csinálva a PC-n.
Fordítani, zenélni pedig napok óta semmi kedvem. Az agyam alig bírja ezt a hõséget.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
3led bármikor elõjöhet, annak semmi köze a nyárhoz. A te gépeden igen kicsi a valószínûsége az ilyennek. Fagyni meg nem fagy le sosem. Ha mégis akkor az csak is játék specifikus error ami -10 fokban is ugyan úgy megötrténik ugyan annál számtalanszor.

DarkSector
oks. tedd azt. 😊

Tinman
Az enyém nem slim!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
De most neked milyen boxod is van?
Szerintem SLIM-nél már odafigyeltek a jobb minõségû forrasztásra.
A 3LED meg akkor is lehet ha hideg van a szobában és overcool is van benne. Ismerõs Falcon gépe így halt meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
K. nem állok jól anyagilag... elhiszem, hogy nálad nem történt semmi, de én az esélyt sem adom meg neki, nincs pénzem másik X-re.

A box-om meg már nem garos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ha nagy meleg miatt elválna minden akkor a PC alkatrészek is szétmennének.

A 3led oka a szar gyártás.

w77d
tegnap elég sokat xboxoztam és nincs 3 led... szerintem a régebbi moddolt szanaszét tört gépeknél van erre esély, a slim-eknél már nem

DarkSector
én napokig volt hogy hagytam a gépet a nagy melegbe és nincs 3led...ennyi. 😊

IMYke2.0.0.0
Pedig ez jött le elsõre.
A 3 LED-hiba pedig már ki lett tárgyalva sokkal-sokkal korábban is.

DarkSector
Nem errõl írtam.

Tinman
Ez nem érv amit idetoltál, hanem egy semmi...

Ez érv:

"A 3 ledes hiba oka egyértelmûen a melegedésre vezethetõ vissza. A GPU (grafikus processzor) aluminium hûtõbordája alulméretezett, a hátsó ventilátorok pedig alacsony fordulaton pörögnek. De a legnagyobb probléma a forrasztástechnológiával van, és azzal hogy a 8 db GDDR3 -as ramchipnek egyáltalán semmilyen hûtése nincsen, se hûtõborda se semmi.

- A gép bekapcsolásakor szobahõmérsékletü GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehül. Az extrém hõingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpuposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak, elrepedjenek a forraszpontok. A tévhittel ellentétben semmi nem fog elmozdulni és összeérni, ez butaság. A processzor lábai rossz minõségû ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a proceszorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led."

IMYke2.0.0.0
Miért baromság az, hogy télen hideg a szobája, ahol a PC-je lakozik?
Az én szobámban például télen mínuszok vannak - nem központi fûtéses lakóház, és a szobában nincs kályha, a másik helyiségbõl beáramló hõ pedig éppen csak annyira elég, hogy a leheletem ne fagyjon meg a levegõben -, szóval?

DarkSector
Elmondanám hogy egy gamer pc nagyobb meleget tól mint egy konzol, de inkább hagyjuk a témát. 😊
3 led meg nem a nyár-tél függvénye.

davidka003
Én leszarom, 40 fokban is játszanék a boxon. <#idiota>
Azért van rá garancia. Nem dísznek veszi az ember.
Esetleg akinek nagyon régi boxa van annál talán megértem, hogy nem mer játszani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ettõl nagyobb baromságot.

Tinman
Carlos:

És még mindig jobb PC-n gamelni nyáron, mint mondjuk XBOX360-on... én egyszerûen be se kapcsolom, mert nem akarok fagyit, meg 3 LED-et.

Nyár* számomra = PC gaming

Télen egyébként egyszerûen azért nem szoktam nagyon PC-n játszani, mert megfáznék a 15-17 fokos szobába.

*Meg strand, meg kirándulás, de érted na...

ZsZso
(beformáztam én, de lenyelte a fórum a formattingot :S)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Úgy látom még nem volt:

The Summer Bundle

1. Harvest: Massive Encounter
for: steam (pc, mac), windows, mac, linux, desura - more bundle info!
2. The Journey Down: Chapter One
for: windows, mac, linux, desura
3. Serious Sam 2
for: steam (pc)
4. Gundemonium Recollection
for: steam (pc), windows, desura - The Steam Key is for the *entire* Gundemonium Collection.
5. GundeadliGne
for: steam (pc), windows, desura
6. Hitogata Happa
for: steam (pc), windows, desura
7. Acceleration Of Suguri X-Edition
for: windows, desura
8. Dino Run SE
for: windows, mac, linux, desura - Special Edition (enhanced from the Flash original) w/ upgrades
9. BONUS: AirMech
for: steam (beta), windows, desura - Plus Indie Royale "Fleur de Lis" Pet for your AirMech!

min. 4,37 EUR most

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Carlos "off"-ja - linkben:
KLIKK

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.jav: #44840...

IMYke2.0.0.0
Olvasd el még egyszer amit írtam #44480-ban... MMO-t hol látsz benne?

Tinman
Pedig Imi-nek is igaza van, meg neked is.

Te is tudod, hogy a játékosok mindig megtalálják a kiskapukat... Diablo 3 esetében is volt aki 1 óra alatt több milliót képes volt kitermelni mert rálelt egy exploit-ra, vagy éppen egy skill bug-ot kihasználva mp-ek alatt öl meg egy boss-t. Azokról a programokról már nem is beszélve, amiket ugye a Blizz is szigorúan tilt.

Volt ilyen a GW-ben is, amíg nem nerfelték... meg lesz ilyen a GW2-ben is amíg nem nerfelik. Mindig vannak csalók és mindig vannak kiskapuk.

arty
ettõl mindig felmegy a pumpa... collection my ass (3. rész nemvolt, vuzi gamerzgét, he? 😄 )

Forza.

Zomil
Én ma egész nap meggyet szedtem a nagyszüleimnél...kb. 150kg-ot sikerült letermelni 4fárol reggel ota... 😄

#44840 MMO-ban csalo? Ne vicceljünk már 😊
Hogy egy mmo-ban valaki csaljon ahhoz magát a szervert kéne feltörnie, ami azért nem egy könnyü feladat.
Amugyis egy mmo-ban nem csak a pvp a lényeg, Gw2-ben a pve(értsd: egyedül/haverokkal felfedezed a világot és küldetéseket csinálsz) rész is nagyon durván ki van dolgozva.

Az uj Riddick filmet meg várom, mint állat, egyetlen bajom vele, h nem a 2. rész folytatása lesz, hanem visszanyulnak a gyökerekhez. Pedig ahogy a 2. rész véget ért, egy nagyon durva eposzt lehetett volna kihozni belöle... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
És az a poén, hogy valóban megtörténnek ilyenek a játékban. 4 évig játszottam, idõhiány miatt hagytam abba.

Hát egyet kell, hogy értsek! Nagyon ütõs!

Én kb semmit nem tudok arról a játékról, de ez a videója iszonyat bejön 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

ollie
Aztán rájönnél, hogy mégis, ha kipróbálnád az Eve Online-t. 😊

DarkSector
Igen ez saját felelõsség.
De pont ma volt hogy ilyenkor küldték ki a diákokat közel hozzánk kukoricába címerezni.

Hát egyik csaj rosszul is lett.

Azért erre odafigyelhetnének a fõnökök, de azt mondják a diákok hogy egy fiatal fõnök van és elég szemét módon káromkodva beszél velük...szóval a munkáltatókkal is van gond. 😊