Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Irtam is, emberenként váltakozik.
Persze ha a boxnál is utánanézel és lecseréled a boxot vagy az adott cuccot, nem fog kifagyni mert más hibájából tanulsz. 😊
ez tiszta

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Windows 7 Ultimate-em van [service Pack nélkül] - még egyetlen egyszer sem sikerült megfektetnem a rendszert.
Igaz, (MerlinW szavaival élve) nem is telepítek fel mindenféle szir-szart... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nálam is hihetetlen stabil (fõleg az xp után, ami nekem blue screenezet minimum 2 hetente), de azért voltak már érdekességek.

Nod 32 példáult generált olyat, hogy el se indult a win (aztán miután csökkentett módban levarázsoltam a géprõl hirtelen minden jó volt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Mondtam én hogy magától?
Ha így hagyom a rendszert évekig ez sem fog kifagyni, a box sem fagy ki magától csak ha játszol rajta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Jól menedzselt XP oprendszerem volt - emlékszem, a néhány év alatt néhány ÁLTALAM okozott fagyásra, de a Windows 95 OSR2, a Window 98 SE és az 1 évig használt Windows Millenium alatti "önkényes" fagyásokkal már akkoriban sem találkoztam.
Pedig, nyögvenyelõs volt az XP-re váltásom Win ME-rõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ne magyarázd neki, úgyis az van amit õ mond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát igen a win 7 elég jól sikerült ebbõl a szempontból, asszem 1x fagyott ki úgy a gép, hogy csak a reset segített de az meg bugos szoftver miatt volt nem a win7 miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Neked lehet, de nekem akármit mondasz még nem fagyott le Windows 7. Sõt a cégnél sem találkoztam ilyennel.

Persze ha az ember minden szir-szart feltelepít, nem tartja karban a rendszert, akkor elõfordulhat végzetes összeakadás, de ezt meg lehet elõzni a szuperhasznos event viewer + goole használatával😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem Az XP se fagyott ki magától 8+ év alatt - a Windows 7 pedig semmilyen okból sem, a 2+ év alatt.

DarkSector
de fagy...mindegy hogy hardver vagy szoftver.
3led sem softver hiba pl.

Nekem pl eddig boxon 2008 óra 3 hibára (fagyásra) emlékszem.
1x a 3led mikor volt, és még a BF3 és Ghost Recon FS beta-kor, de most a beta demokat ide sorolnánk akkor pc-n sem 0 lenne.

ezekszerint más más módon viselkednek a játékok más más emberek keze alatt.

MerlinW
Nekem sem fagyott le még W7 2009 óta. Ha fagy, akkor az többnyire hardver probléma. Másnál már láttam Win7 kéket, de azt 3rd party szoftveres probléma, illetve user error okozta😊. Esetleg valami õs régi legacy driver😊

[merlinw.org]

DarkSector
PC-n 3 év alatt 0x fagyott, már hihetetlen a dolog, ne túlozzunk.

Tinman
PC-m az elmúlt 3 évben ennyiszer fagyott: 0

XBOX360 az elmúlt 3 évben ennyiszer fagyott: 12-15

PS3 az elmúlt 1.5 évben ennyiszer fagyott: 2-3

Középsõ versenyzõ dög melegbe szokta ritkán elõadni.

Az meg, hogy melegnek nincs köze hozzá egy olyan állítás, melyet 2 raklap szerviz cáfol helybõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Az egy dolog, de akkor azt írd.
Ne azt hogy már megint áthoztam meg ilyenek. 😄

jAsOn VoOrHeEs
Igen. (fakenamegenerator.com)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

MerlinW
Nem csodálom. Nem rossz, de egyszer játszós, hamar elfelejtõs játék lett.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem itt kamu amcsi címet kell megadnom, hogy vásárolhassak?

[merlinw.org]

Shep
De ott is tõled volt a legtöbb hsz, mint itt is. 😄

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem írtam, hogy 2013-ban jön... de lesz, erre lehet elõjegyezni a mérget 😊
Az esetleges PC-s verzió létében már viszont kételkedem.

davidka003
Max Payne 4? Hát nem hiszem, hogy nagyon tervbe lenne. Szerintem 4 éven belül nem fog jönni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Egyrészt megértem a fanokat, próbálják foggal körömmel védeni, de egy GR FS-al még ha SUBHD-ban is, de többen ellesznek, van egy faintos kis kellemes multi, tökéletesen részletes testreszabhatósággal.

Csak hogy megemlítsek egy címet...na abból sem 1 milla fog fogyni, bármennyire is sírnak hogy a régi részek jobbak voltak (mármint a Ghost Recon részek).

Nincs itt semmilyen izgalom Fõnök! <#smile>

IMYke2.0.0.0
Global Top 10 - 16th June 2012
1 PS3 Lollipop Chainsaw 166,464
2 PSV Persona 4: The Golden 137,128
3 X360 Lollipop Chainsaw 135,639
4 PC Diablo III 97,261
5 PSV Gravity Rush 71,454
6 3DS Dragon Quest Monsters: Terry's Wonderland 3D 66,775
7 X360 Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier 61,312
8 X360 Max Payne 3 46,633
9 PS3 Max Payne 3 40,337
10 PS3 FIFA Soccer 12 39,227

Le lehet nyugodni... a Max Payne 3 jól fogy (még ha csak konzolra is).

Csak és kizárólag miattad! <#puszi> Egyébként nem mi jöttünk át (mi eddig is itt voltunk).

Ezt nem tudtam én megfogalmazni! Tényleg kevés ez manapság!

Játékidõt már kitárgyaltuk, hogy nem így van. Ezt már csak az idõ szépíti meg, nem voltak azok hosszabbak, csak mi voltunk bénábbak.

DarkSector
Megint csípás a szemed, nem jött át senki, és nem is hoztam fel MP3 témát többiek elmélkedtek róla, oszt ennyi.
Szóval lehet elhagyni a nevemet. thx.

IMYke2.0.0.0
Remélem, mindenki elolvasta a #44935-öst és megnyugodott Max Payne 3 témában... és elkönyvelheti: lesz Max Payne 4 is.

Shep
Nem volt elég 2 hétig ezt olvasni a MP3 topicban ,most átjöttetek ide Szektorral az élen. Fantasztikus.

"Max Payne a játékosok által egyik legjobban hypolt és legnagyobb klasszikusként emlegetett sorozat." Most ezt így kijelentem, hogy a 3. rész nem fog az elsõ 2 rész mellé lépni klasszikusságban! Az elsõ 2 tényleg az!

És ez mit bizonyít, vagy ebbõl mi következik. A pénztáraknál semmi.

#44931 Melyik része?

-A hülye helyszínválasztás (egy sötét, hangulatos, folyamatos éjszakát és depressziót szimbolizáló környezetbõl egy napos, basszunkbemindennap, buli, kokain, malájkurvák környezetbe csöppenünk.... Az a pár rész ért valamit, amiben visszaemlékezik a többi kuka)?

-A klisés történet (nem akarom lelõni a sztorit, de már az elsõ videóban tudtam, hogy ki lesz itt a fõgonosz és miért megy majd a harc).

-Csillivilli graf. Adott szerintem ezzel te sem vitatkozol.

-Ezzel adták el a játékot. FPS/TPS-t játszók erre gerjednek meg a folyamatos fegyverpuffogtatásra. Aki játszik már pár éve az azt is tudja, hogy a graf. a marketing egyfajta része (tetszetõs, megragadja a szemet és nagyrészt ebbõl szûrik le sokan, hogy az adott játék tetszik-e neki vagy sem). Ezáltal a graf. olyan mint a doboz, borító, teaser, trailer. Játékmenetet, változatosságot a legkevésbé befolyásolja mégis a leglátványosabb elem.

DarkSector
De ez nem azért van mert sötét vagy világos a map.
Hanem mert ez a játékmenet 10-15 éve volt trendi...manapság ez KEVÉS.

Illetve lehet baromság de szerintem a MP 1--2 külön külön több játékidõvel rendelkezik mint ez.

IMYke2.0.0.0
A mindig hazudós VGChartz szerint is több mint 800.000 példány kelt el világszerte a Max Payne 3-ból. X360-on!
PS3-on: 690.000
PC-n: 120.000
Ez, akárhogy is számolom: ~1.6 millió.

w77d
Igazság szerint én elhiszem. Kibaszott sok megszállott gamer ismerõsöm van, akik általában a 0 day címekre utaznak, és elég szar köztük az arány. Kb 60 ember-bõl 8 megvette az MP3-at, a többi azt mondja, hogy kipróbálta és nem érdekli, pedig a régi részeket rongyosra tolták. Én még hozzá se szagoltam a dologhoz, mert már videók és képekrõl látom, hogy nem egy igazi MP világ ez most. Majd valami akció keretében megveszem 10 dolcsiért.

DarkSector
Én nyitott vagyok, sok játék változott már, és nem feltétlen baj.
A Max sem problémás szerintem mint stílus, vagy mint változás.
Csak nekem ez a gameplay része durva hogy nincs értelme mozogni a pályákon, egyrészt mert kicsi, másrészt mert nem is támadnak meg sem oldalról sem hátulról, hacsaknem hagyod odafutni õket.

Valamint bár ez egy kisebb tüske, de ez a néhány fegyó, nemhogy a max payne-be kevés hanem manapság egy noname hulladékban van 20 fegyver meg 40 gránát...meg kés meg kiegészítõk.

Ebbe meg asszem max 10 féle fegyver leledzik, és ennyi.

davidka003
"Max Payne a játékosok által egyik legjobban hypolt és legnagyobb klasszikusként emlegetett sorozat."

Alan Wake-bõl is alig fogyott. Hiába van egy réteg aki hypol valamit ha a többi ember nem veszi meg ilyen-olyan okok miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Na ebbe nem megyek bele, de úgy hülyeség ahogy van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ez egy hónapos adat csak és USA.

Brink noname multi lövölde.

Max Payne a játékosok által egyik legjobban hypolt és legnagyobb klasszikusként emlegetett sorozat.

Ehhez kapcsolódva, mintha azt hallottam volna, hogy MP3 multija nem valami jó, vagy nem igazán használható, vagy valami ilyesmi.

Aki megvárta az elsõ elemzéseket, játékos visszajelzéseket az ez alapján tuti eltántorodott a vásárlástól.

Helyszínválasztás volt a nagy fail szerintem. Elvesztette azt a sötét, bórus hangulatú mivoltát az MP sorozat ezzel, ami a gerincét képezte.

Ráadásul kaptunk egy kliséhalmaz történetet.

Megint rámentek a csillivilli grafikára és csodálkoznak utána, hogy az emberek már nem szopják be... Nem meglepõ szerintem.

DarkSector
Ne felejtsd el Brink-nek van multi, és több ideje piacon van (olcsóbb)
Eleinte valóban lehúzták, de utána egyszer irták is hogy nem is annyira szar a multija, és szerintem sokan igy-úgy megvették...

És ez mit bizonyít? Elárulom, hogy semmit! Brinkbõl eladtak mindhárom platformra 400 000-et, akkor a Max payne 3-ból miért ne adhatnának el ugyanenyit? Nem látom a logikát.

DarkSector
1x jópofa...meg hát mindenki ki volt éhezve a MP-re.
De mivan? ?? még1x nekiállni...akkor inkább egy RDR 2-õt nekem ....Remélem nem MP 4-et fejlesztenek most meg DLC-ket hanem inább az RDR 2-nek álljanak neki.

Totti5
Ezt nagyon nehéz ehinni:I, mert egy Spec Opsból fog ennyi elmenni. 360/PS3.

egy adat USAból tavalyról...

Brink (360, PS3, PC) Bethesda Softworks - 401,000

Egy ilyen noname játékból...

DarkSector
Hát kinek mi az interaktív film.

Nekem az volt.
Valamint a játékidõt is megnézném mert ha 2x annyit játszott valaki a játékkal mint amennyi átvezetõ van akkor az max a sok meghalás miatt lehet vagy mert kiment párszor cigizni vagy a wc-re.
Amúgy meg az a 2x annyi gameplay nem lenne baj, vagy kevés ha nem arról szólna hogy cutscene, bedob egy fedezékmögé és kacsavadászat.

Tudom megint genyónak tünök, de valaki merje azt mondani hogy nem arról szól a játék hogy a LÁTÓSZÖGEDBE rakosgatja be az ellenségeket.
Én állítom lenyomható a játék 1 fedezéket használva, nem is kell jobbra bal-ra vagy elõre nyomulni.
Lehet le is nyomom így.1x majd.

Bocs de nekem ez volt a tapasztalat.
Lehet túloztam a kevés játékidõvel de a csõjáték jellege miatt egy interaktív film inkább, mintsem normál játék. 😛

Ha ez konzol+pc, akkor ez így hatalmas bukta.

Játékmenet meg 2x olyan unalmas sajnos.

grebber
Én 3-adszorra tolom és nem unom igaz nehéz szinten a kínok kinját élem át de baromira nem unom!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Csak PC nem lehet, mert a PC-sek nem vesznek játékot. 440 ezer sok lenne, szóval ez konzol+PC.

Totti5
A lóf@szt interaktív film. Átlagnál több benne a story és a cutscane, de a játékidõ is 2szer annyi.

DarkSector
Konzolon meg steam-en acsik miatt max 1-2 ember.
Plussz még pár ember aki elég elvetemült lenyomja durvageci fokon meg összeszedi azt a pár gold fegyót, de azt sem értem miért kell összeszedni, hogy utána ugyanazt a 2-3 órát sárga fegyverrel löjjem el?.
A multit meg ismerjük...azért nem fognak EGYELÕRE fizetni.