Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Aki esetleg megvette a Warhammer 40k DoW 2-öt kérem nézze meg van-e benne magyar nyelv!

Mert elvileg régen egy patchben volt hozzá,de nem tudom a legújabban ugyanúgy ott van-e.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Próbálom szürkíteni, igen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Élénkíted a feketegazdaságot? 😄

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Akkor már licitáltam is volna érte - mondjuk 100 Ft-al - kezdésnek nem rossz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Akkor meg nincs rajta sapka xD
ffxi
És ha rajta lenne....? <#bohoc>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Tényleg kiváló ajánlat, nagyszerû játékokkal - amik 70-90%-át sajnos már végigjátszottam, dobozosban meg is vettem - és csak azért nem licitálok rá, mert nincs rajta "Saint's Row 3 + összes DLC. <#ravasz1>

Nincs valakinek eladó bontatlan, vagy kiváló állapotú Risen 2-je? Fontos lenne a soundtrack CD is, nem tudom, hogy ez az alapkiadásban benne van-e.
Tehát lehet, hogy valamilyen gyûjtõi érdekelne.
davidka003
Bátor dolog.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Szerinted ez hány gazdát érdekel? Amit be kell takarítani be kell takarítani, hiába mondod neki ,hogy hõségriadó van, várjál már még egy kicsit, ne érjél még le. Meggynek így sem tett jót a múltkori forróság, aki most nem szedi le az utána max a cefrébe szedheti. Málnát naponta kell szedni, epret is, van ahol mrá a búzával sem lehet várni szóval, a munka ugyan megvár de a termény az nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Saját felelõsségre mindenki azt csinál, amit akar😊 Csak kötelezni nem szabad õket😊

[merlinw.org]

davidka003
Diákok meg vígan mennek meggyet szedni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zzeN
10%-os zavvi kód: 2280-8D8B-44BB

Aki felhasználta az legalább jelezze.

Nem Steam-es mi?😞

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ZsZso
Hitman Collection 5 EUR (GamersGate)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Pont most volt róla szó a rádióban, vasárnap és hétfõn hõségriadó lesz (az Alföldön a napon akár 44 fok is lehet majd), elvileg senkit sem engedhetnek a földekre.

[merlinw.org]

Totti5
Jó párszor már én is. DVDn még beszerzésre vár, de ami késik nem múlik😊 ilyennek a polcon a helye, de max 990ért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Le a kalappal azok elõtt, akik ma és az elkövetkezõ napokban a nap szinte bármely szakában a földeken, kertekben, vagy bármilyen, nem hûvös helyen dolgoznak!
Iszonyatos hõség van!

Ennek a felét legszívesebben bedunsztolnám télre 😊

IMYke2.0.0.0
Mindkét film megvan - - és mindkettõt imádom. Nem túlzok, ha azt írom, a PB-t 7-8, a TCoR-t fél tucatszor láttam már!
A játékok fordításakor is mindig megnéztem õket 😊
Nagyon jó univerzuma van a történetnek.

Totti5
Nagyon várós. Az elõzõ filmek is alapmûvek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Half Life 2: Episode 3 koncepciós rajzok kerültek elõ

A képek 2008-ra datálhatók vissza, így egyáltalán nem utalhatnak arra, hogy a Valve aktuálisan fejlesztené a játékot, vagy, hogy egyáltalán él-e a projekt. Az eredetiségükben a Valve Time teljesen biztos, azt írták, ha ez nem így lenne, nem rakták volna ki õket.

"Kérünk titeket, hogy csak élvezzétek a képeket, és ne keressetek összeesküvéseket ott, ahol nincsenek."

IMYke2.0.0.0
Azonnal "lájkoltam" - nem kérdés. Valahogy a Pitch Black jutott eszembe róla 😊

IMYke2.0.0.0
Vin Diesel egy nagyon hangulatos képet osztott meg az Arcoskodó Könyvön a rajongókkal és ezt még:

"Last night I was invited, by the director, to the editing room... to see an early first cut of the new Riddick...

WOW!!!

P.s. I was so affected/excited... I couldn't sleep."

Tinman
Anet-ék erre eléggé odafigyeltek, nem is emlékszem olyan esetre amikor cheaterrel futottam volna össze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én alapvetõen a "egy másik élõjátékos elleni" játéktól ódzkodom... qrva sok a csaló...

Tinman
Én is azt hittem, amíg a Guild Wars I. részével nem játszottam... kõkemény drog, de a legjobb fajtából.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Szép-szép... kár, hogy az MMO-k nem az én stílusom 😊

IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm a választ - akkor nem hamisított a kép.
Köszi még egyszer!

Punk Oroszlándenevér warrior lángoló pallossal, oroszlánmintás páncélzatban minden háztartásban must have nem? <#rolleyes><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát én nem rajongok az ilyen szobrocskákért, de ez valami eszméletlen jól néz ki. Egy ilyenért még fizetnék is (na jó, azért 3k-nál többet nem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
BAAAZDMEG.

Ezt demózták az Unreal 4-nél....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
NEGYVENEZER HUF ^^

shaddam
Dust 514 béta kód valakinek? A hétvégére jó.PM

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
😄
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#eljen>

Nekem is megvan, de a játékra még nem került sor, csak a könyvet lapozgattam 😊

Akarod mondani: görfrend kupon teft autó v - limited rédzs47 edísön

Solid Snake
lostprophet
Van dlc1.vpp_pc, dlc2.vpp_pc és dlc3.vpp_pc

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, még konkrétan nincs lezsírozva az üzlet, de aggódok...

IMYke2.0.0.0
Akinek megvan a "Saint's Row The Third" STEAM-en, a Season Pass-szal együtt, az megnézné nekem a játék "packfiles\pc\cache" útvonalon, hogy lát-e ilyet: "dlc1, és van-e még ilyen ott...

Fontos, mert félek, hogy átvertek... 😞

IMYke2.0.0.0
😊))))

IMYke2.0.0.0
Ilyen barátnõt én is szívesen látnék magam mellett 😊

Tinman
Girlfriend Coupon Theft Auto V - Limited Rage47 Edition <#eljen>

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Rage47
Bementem tegnap egy számtechboltba microUSB-t venni. Barátnõm meglátott két kupont -azt sem tudta, mi az-, észre sem vettem, levette a polcról. Kint nézem, hogy Deus Ex HR és Sonic Generations Steam kódokat tartalmazó AMD-s kuponok 😄 Most beregeltem õket, és van 2 játékom ingyen Steamen 😄 Tök jó 😊
DarkSector

artschi
szerintem a steam-es 5 eurós ajánlatra gondolt 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mennyire áron alul?