Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iPon Hírek - 2017.02.27 - 19:01
"Kevesebb, mint egy hónap, és végre a kezeink között lehet a Mass Effect Andromeda - hiszen a játék március 23-án jelenik meg. Nem csoda, hogy a BioWare igyekszik mindenkit felkészíteni a gépigénnyel kapcsolatban. Mivel az új Mass Effect már a Frostbite motoron fut, vélhetően jó optimalizációra és egy rakás beállítási lehetőségre számíthatunk.
Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a játék támogatja-e majd a DirectX 12-t, de mivel ez a Battlefield 1-ben alapból benne volt, vélhetően számíthatunk rá. Illetve megdőlt az a korábbi pletyka is, mely szerint a Mass Effect Andromeda csak Windows 10-en futna.
Minimum
CPU: Intel Core i5 3570, AMD FX-6350
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
HDD: Legalább 55GB szabad hely
DirectX: DirectX 11
Ajánlott
CPU: Intel Core i7-4790, AMD FX-8350
Memória: 16 GB RAM
VGA: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
HDD: Legalább 55GB szabad hely
DirectX: DirectX 11"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy jól értem h kvázi azt mondod direkt csinaltak optimalizálatlanra? Mert annak nem sok értelme van, no offense
Szarabbul egyébként azért fut tényleg mert ilyenre csinálták. Totálisan optimalizálatlanra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.27. 16:42:24
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az 5 nekem úgy felelt meg ahogy volt.
Az 5öst nem nyüstöltem annyit mint az előzőeket, a story módot nem sokáig vittem, az online-ba meg kb 25-35 órát ha rakhattam. A vezetés mondjuk kifejezetten tetszett nekem, volt h elkapott a hév és kimentem az isten háta mögé egy taxival csak mert 'ezt dobta a gép'. (mondjuk nekem is megvolt az az érzésem mint 3Error-nak, h bár nagy játéktér, sok küldi de mégsem sandbox mert a köztes tér vhogy nincs igazán kitöltve. igazából ezért is nem érdekelt egy idő után a story mód. {nem igazán szoktam elsietni a főküldit semmiben, ált. a legvégére hagyom})
ui: a zene nekem az 5ben se jött be túlságosan, igaz egy hangyaf*sznyival jobb mint a 4ben. előzőekben azok is jobban tetszettek nekem.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.02.27. 13:26:18
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.27. 12:53:27
A 4. rész PC-s portja pedig erősen rossz. Tudod, hogy framedroppolt nálam JÓVAL szarabb beállítások mellett, mint az 5. rész? Egy másik univerzum nagyon sok szempontból.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.02.27. 11:09:41
Btw a 4 egy nagyvaros (~NY) szűk utcáin játszódik ezért akciodusabb a zsaruk lerázásszagú, míg az 5 kvázi California, széles utakkal, stb. (És sztem ez a magyarázat a több rendőrre is)
A drágábbak:
- Tyranny (előrendelés volt)
- Rise of the Tomb Raider 20th Anniversary Edition
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem meg nem volt vele gondom, igaz tulzas lenne allitani hogy minden nap hasznalom.
27/12/2016 € 26.39 Complete
25/08/2016 € 32.49 Complete
31/05/2016 € 39.42 Complete
12/05/2016 € 12.00 Complete
14/04/2016 € 36.09 Complete
17/03/2016 € 29.49 Complete
17/02/2016 $ 16.28 Complete
10/12/2015 € 31.99 Complete
Ez az oldal megbízható? Nagyon agyalok a Hitman-en, mert nagy kedvencem a sorozat.
Hitman Full Experience PC - Cdkeys.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki egy kicsit is szereti a metroidvania stílust, vagy vonzódik a darkosabb - már-már dark soulsos - feelinghez, annak kötelező.
A látványvilág nagyon magával ragadó, sötét, komor, de mégis van benne egy cukiságfaktor. Az irányítás pontos, és jó, a karakter tempója pont megfelelő (aki ismeri a stílust, az tudja, hogy sokszor ezen áll, vagy bukik a helyzet), a sztori érdekesnek tűnik, az npc-k is nagyon el vannak találva. Szóval nálam abszolút bejövős a dolog, esélyesnek tartom, hogy legendás cucc lesz belőle.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont te a kínzásra gondolsz. Amikor odaértem nem akartam elhinni. Teljesen céltalan volt, ugyanis már az első lépésnél az ürge elmondott volna mindent, teljesen felesleges volt tovább kínozni. Sok kis szaros gondolom élvezte, talán kinövik... annak a résznek átvezetőnek kellett volna lennie. Az erőszak néha elkerülhetetlen és szükségszerű. A céltalan erőszak viszont qrvára irritál.
+ példás portolás
+ csodás küllem
+ Michael és Franklin karaktere teljesen jó, hiteles átélhető, maximálisan helyén van a karakterük
+ korrekt sztori
+ egész jó zenék ismét... sajnos a 4. részben elég harmatosak voltak
+ egyszerűen SOKKOLÓ az a munkamennyiség és minőség, amit ebbe a játékba beletoltak... leolvad az agyam tőle, tényleg "szuperprodukció"!
+ GTA fronton eddig ez a legtökéletesebb autó és motor irányítás, viszont a légi járművekkel, főleg a helikkel nem vagyok itt sem kibékülve... rémesen későn reagálnak mindenre. Persze-persze a levegőben vannak és ezért, de ez egy játék, nem repszim.
+ Kellemes és jópofa main küldik...
+ ... és számos élvezetes mellékzönge.
+ Tonnányi tennivaló.
+ Végre nincs az, hogy minden sarkon ott egy yard és kapod a csillagot. Sokkal hihetőbb, mint a 4. részben, ahol minden sarkon zsaru sétált.
- Trevor sok és kb. 12 éveseknek vicces, vagy azoknak, akik azon a szellemi szinten tanyáznak. Az altesti poénok és az agyatlan gyilkolás továbbra is csak a lelki szegények mannája.
- Értem, hogy GTA, de sokszor éreztem, hogy direkt szopatnak a távolságokkal! A térkép egyik felén végzel, jó eséllyel a másik felén kéne folytatnod. Beteges mennyiségű ingázás A-ból B-be. Néztem a beépített számlálót és karakterenként nagyjából 7-10 órát vezettem valamilyen járművet. Ez egy ideig jópofa, aztán elviselhető, aztán zavaró, aztán a faszkivan :-/ Egy bizonyos idő után egy quickteleport kellett volna, hogy járjon, persze akkor nem lehet kitolni súlyos 10 órákkal a játékidőt... de az nem játék, hogy unod a banánt a sztrádán! -.-
- Teljesen komolytalan globális verseny lista! 0:00:04-alatt teljesített triatlon, meg offroad race és társai. Szániszar és még achi se jár érte.
- Ez a nem lehet helit lopni téma múltkor qrvára felcseszett. Teljesen szétrombolták vele az addig felépített "itt aztán mindenre van lehetőséged" illúziót. Amikor fejbe lövöd távcsövessel a pilótát, de a játék nem enged beszállni... vagy amikor Trevor madarát Franklin nem használhatja, vagy amikor eltűnik a mellékküldi azért, mert a távolban lezuhant egy üres repülőgép. pfff. Vicc.
- Az egész multi egy nagy cheat farm a recskázó ifjaknak, akik seperc alatt kiharcolnak neked is egy bant, ha nincs szerencséd. Messziről kerülendő mindenféle public multi. (Nem, nem banoltak, de tele van a net rémtörténetekkel...)
A credits lepergése után 76% körül járok, de nem tudom, hogy lesz-e ingerem a maradékra. Az összes sportos activity-t és versenyt letoltam, semmi nem járt érte. Gáz.
8.5/10 és hibái ellenére ez az eddigi legjobb GTA.
Természetesen ez a játék hibája azt alávésem én is.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hiszen te jöttél a DirectX 12-vel... <#falbav>#falbav>
Az meg ugye Windows 7 alatt nincs.
Csak később jött tőled a "driver probléma" magyarázat... (azért dőlt betűs, mert én is a két érintett gyártó egyikével játszom, gond mentesen...)
Majd ősszel, mikor beszerzem a Ryzent, akkor már biztos jó lesz. 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.02.25. 20:27:41
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Akkor
, mert nálam AMD VGA (és Windows 7, és Gigabyte alaplap, Intel CPU, és Corsair RAM etc.) és legutolsó driver és semmi gond.
Pont.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha te mondod, akkor legyen úgy.
Windows 7-el nekem egyetlen hibám sem volt és nem is lesz.
End of Story.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.02.25. 19:52:50
Az sokkal kézenfekvőbb, hogy nálam azért volt teljesen glitch-, és fagyásmentes, mert Windows 7-et használok.
- Windows 7, DirectX 11 és R9 390 mellett miként lehet, hogy egyetlen összeomlásom, grafikai bugom sem volt
- miközben nálad Windows 10, DX12 és HD7870 mellett ez történik: "az utolsó átvezető alatt összeomoljon a játék, ha Dx12-t használ az ember. "
AMD Radeon R9 Series graphics
AMD Radeon R7 Series graphics
AMD Radeon R5 240 graphics
AMD Radeon HD 8000 Series graphics for OEM systems (HD 8570 and up)
AMD Radeon HD 8000M Series graphics for notebooks
AMD Radeon HD 7000 Series graphics (HD 7730 and up)
AMD Radeon HD 7000M Series graphics for notebooks (HD 7730M and up)
AMD A4/A6/A8/A10-7000 Series APUs (codenamed “Kaveri”)
AMD A6/A8/A10 PRO-7000 Series APUs (codenamed “Kaveri”)
AMD E1/A4/A10 Micro-6000 Series APUs (codenamed “Mullins”)
AMD E1/E2/A4/A6/A8-6000 Series APUs (codenamed “Beema”)
És arra jó, hogy sokkal kevésbé terheli a technikát és gyorsabban fut.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.02.25. 19:20:09
- nem használok DirectX 12-t. DirectX 11 és minden maximum mellett viszont gyönyörű és nem volt fagyásom sem. Egyetlen egyszer sem.
- 7870-el DirectX 12...? ez több mint új... mivel az csak DX 11.2-es VGA...
http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/7000/7800
"Serious gaming starts here
Hard-core gaming, apps and HD video have never had it this good with the game-changing AMD Radeon™ HD 7800 series desktop graphics cards.
* Microsoft Windows® 8 and DirectX® 11.2 capable
* GCN architecture is primed to enable astonishing performance and breathtaking video quality
* Immersive gaming experience with AMD Eyefinity multidisplay technology1"
Egy éve, hogy megjelent. Ráadásul akkor még nem is volt elérhető a DX12 mód, később került bele Patch-ek segítségével (valamikor tavasszal). Viszont egyetértek, sok grafikai bug van benne a mai napig. Érdekesmód a PS4-es változatban nem tapasztaltam annyi grafikai hibát, mint a PC-s változatban. Valószínűleg a Sony-Square Enix együttműködés miatt jobban odafigyeltek rá. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.25. 18:40:05
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utána Croft Manor.