Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Star Wars: Knights of the Old Republic - jön az újrakiadás?
Az Amazon és a GameStop oldalán is feltûnt a Star Wars: Knights of the Old Republic Collection, 20 dolláros áron, PC-exkluzívan. Mivel a BioWare egyelõre semmilyen hivatalos bejelentést nem tett, így ennél többet nem tudunk. Talán úgy gondolhatják, ha szélesebb közönség ismeri meg ezeket fantasztikus szerepjátékokat, azzal több elõfizetõt terelhetnek a kvázi-folytatásnak számító The Old Republic MMO irányába."
[IPON.hu]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Includes:
Gothic
Gothic II
Gothic II Night of the Raven
Gothic III
Gothic III Forsaken Gods Enhanced Edition
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
és a megvett cuccok, amik acchoz kötöttek, azokkal mi lesz?
Forza.
Én pl kiköltözök, aztán szopnom kéne tovább a magyar profilommal. A nagy szart, csinálok újat... 😞
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
átvertek.
Forza.
Ez esetben akkor nem szóltam. Sajna nem tudok felmutatni semmit amit cserébe adhatnék. Bocsi. :\
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xotic
Critical Mass (2)
Bunch Of Heroes
Hacker Evolution (3)
Roboblitz (2)
Greed Corp (2)
Flatout
Steel Storm: Burning Retribution
Bastion
Trauma
Torchlight
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Team Fortress 1-2...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
HL 2 Episode 1-2
😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Semmi nem volt kötelezõ.
Sõtt én jártam jól, mert összejött 1-2 azaz sok MP...😊
Majdnem ingyen vettem rajta a live-ról egy Red Dead Redemption-t meg a kiegészítõt.. 😊
és most a magyar psn accosok is szopiznak ...
😞((
Forza.
Megvettem volna LIVE-ról már rég, ha megtehetném de ugye magyar LIVE-ról Classic játékokat nem lehet venni. :S
PS2 azért nem elég mert azom nincs de x360-on tudnám tólni az Xbox Classic-ot. 😄
"A Spec Ops: The Line ugyanis TÉNYLEG az „Apokalipszis, most” és a „Sötétség mélyén” alapján készült. A környezet és a szereplõk persze mások, de az alaptéma ugyanaz."
A teszt ezen pontja után kezdett el érdekelni a dolog, mert a demo után úgy skippeltem volna mint annak a rendje... még az sem bírtam végigvinni annyira közepes súter.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
én:
"A kérdés hogy megéri e átdarálni magunkat a story miatt? hogyan adagolja? mert ha fél óra rattata után kapok 1 perces storyt, akkor nem éri meg, pláne nem éri meg azt az hihetetlen tömény Ámerikát amit az arcunkba tol... himnusz mint menü fõcim? teljes képernyõs amcsi zászlóval, ami a demóban még nem egyszer feltünik majd? egyátalán nem vagyok amcsi ellenes, de azért ez már sok volt."
õ:
"Ha a fentiekbõl nem derült volna ki: ez nem amerikaizászlólengetõs játék - hanem nagyjából az ellenkezõje. A fõcímképernyõn sem véletlenül van FORDÍTVA a zászló, és nem véletlenül hallod széttorzítva az amerikai himnuszt.
(A sztorit pedig folyamatosan adagolja, a végén egy fokkal sûrûbben, mint az elején.)"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10