Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Bunch of heroes erdekelne ha megvan meg.Esetleg a Torchlight.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
A link mögötti Diablo 3 videó meg "no comment" kategória... elég sok mindent elárul a játékról 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Öööö...

"Star Wars: Knights of the Old Republic - jön az újrakiadás?

Az Amazon és a GameStop oldalán is feltûnt a Star Wars: Knights of the Old Republic Collection, 20 dolláros áron, PC-exkluzívan. Mivel a BioWare egyelõre semmilyen hivatalos bejelentést nem tett, így ennél többet nem tudunk. Talán úgy gondolhatják, ha szélesebb közönség ismeri meg ezeket fantasztikus szerepjátékokat, azzal több elõfizetõt terelhetnek a kvázi-folytatásnak számító The Old Republic MMO irányába."
[IPON.hu]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Domain bérlés != levédéssel😊 Elõbbi 10 perces mûvelet, utóbbihoz a szabadalmi hivatalhoz kell fordulni és százezreket fizetni😊 Tudom én, hogy értetted, de ne keverjük a fogalmakat😊

[merlinw.org]

Prince23
grebber
Sajnos nem steam-es de akinek még így is kell: Gothic Complete Collection €4,99

Includes:

Gothic
Gothic II
Gothic II Night of the Raven
Gothic III
Gothic III Forsaken Gods Enhanced Edition

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akit érdekel Avernum: The Second Trilogy steam-re írjon rám.

Gondolom Flatout már nincs meg... Érdekelt volna.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
<#law><#pias><#worship>
Renjike
engem Torch de ez mi? 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Köszi MerlinW! <#worship>

MerlinW
Bocsi, wesker volt az elsõ :/

[merlinw.org]

ollie
Leginkább semennyit, mert ezt csak egy rajongó készítette, ráadásul valszeg csal virtuálisan.

grebber
The hut -10%: 2282-601A-4B90

Megvan a jövõ évi elsõ 0 day játékvásárlásom: Eme játék a Total War: Rome 2 nevet viseli és már most anélkül, hogy láttam volna belõle 1 másodpercet is biztosra veszem, hogy nagyon jó lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Trauma szabad még? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
te amugy ha fájó seggel kiszállsz a cukrosbácsi kocsijából, akkor is csak a fincsi édességekre tudsz gondolni utólag? 😄D

Forza.

arty
angol supportal nem beszéltél még az ügyrõl?

és a megvett cuccok, amik acchoz kötöttek, azokkal mi lesz?

Forza.

Az a legundorítóbb, hogy egyáltalán nem mehetünk vissza, bármi történik.
Én pl kiköltözök, aztán szopnom kéne tovább a magyar profilommal. A nagy szart, csinálok újat... 😞

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
nem volt kötelezõ, de ki gondolta volna, hogy ekkora szar lesz a kínálat, még évek(?) után is?? ráadásul vissza se lehet menni 😞

átvertek.

Forza.

Jajj, most esett le hogy ezeket gondolom elcserélnéd, én ingyenélõ meg azt hittem már hogy....

Ez esetben akkor nem szóltam. Sajna nem tudok felmutatni semmit amit cserébe adhatnék. Bocsi. :\

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Flatout jöhet. De ez Steam-es vagy mi? Ha igen, akkor köszönöm szépen, ha nem akkor is. Rendes vagy. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Zomil
bastion engem is 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Engem egy Bastion ! 😊
Engem egy Roboblitz 😊

MerlinW
Érdekel valakit valami ezek közül?

Xotic
Critical Mass (2)
Bunch Of Heroes
Hacker Evolution (3)
Roboblitz (2)
Greed Corp (2)
Flatout
Steel Storm: Burning Retribution
Bastion
Trauma
Torchlight

[merlinw.org]

Zomil
huha, nagyon várom már! 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Guren
a cs source-t második résznek számolja, akkor a global offensive--et lehet harmadiknak.

shaddam
A következõ játékuk a ricochet 2 lesz!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Jah Portal Episode 1.-el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Akkor ez azt jelenti hogy végre valami újjal fognak elõrukkolni? 😮

Be happy. :) Running!

DarkSector
Portal 1-2 😊
Team Fortress 1-2...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Left 4 Dead 1-2 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Aki szereti a Portal féle játékokat, feltétlen próbálja ki a Quantum Conundrum-ot (by Square Enix). Jópofa cucc.

[merlinw.org]

DarkSector
HL 1-2
HL 2 Episode 1-2

😄

shaddam
A valve nem számol háromig.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
😊

HappyHunter
Portal 3 CE! Már rendelem is elõ! 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
Ebbõl mennyit adnak majd el? 😊

DarkSector
Miért?
Semmi nem volt kötelezõ.
Sõtt én jártam jól, mert összejött 1-2 azaz sok MP...😊
Majdnem ingyen vettem rajta a live-ról egy Red Dead Redemption-t meg a kiegészítõt.. 😊

arty
a generácio átbaszása volt a magyar lájvosokat kilóra megvenni (ms pontokért) ...

és most a magyar psn accosok is szopiznak ...

😞((

Forza.

DarkSector
A szándék a fontos. 😊
Megvettem volna LIVE-ról már rég, ha megtehetném de ugye magyar LIVE-ról Classic játékokat nem lehet venni. :S

IMYke2.0.0.0
Hát, sajnálom, hogy többel nem tudtam segíteni 😞

DarkSector
Azért köszke.
PS2 azért nem elég mert azom nincs de x360-on tudnám tólni az Xbox Classic-ot. 😄

Totti5
Olvasd el, a második oldalt.

"A Spec Ops: The Line ugyanis TÉNYLEG az „Apokalipszis, most” és a „Sötétség mélyén” alapján készült. A környezet és a szereplõk persze mások, de az alaptéma ugyanaz."

A teszt ezen pontja után kezdett el érdekelni a dolog, mert a demo után úgy skippeltem volna mint annak a rendje... még az sem bírtam végigvinni annyira közepes súter.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Jól van totti hiszek neked 10 fontért majd berántom zavviról 😄

IMYke2.0.0.0
S most akkor keressem meg az állam?!

Totti5
erre direkt rákérdeztem g365 tesztnél és az író ezt mondta:

én:

"A kérdés hogy megéri e átdarálni magunkat a story miatt? hogyan adagolja? mert ha fél óra rattata után kapok 1 perces storyt, akkor nem éri meg, pláne nem éri meg azt az hihetetlen tömény Ámerikát amit az arcunkba tol... himnusz mint menü fõcim? teljes képernyõs amcsi zászlóval, ami a demóban még nem egyszer feltünik majd? egyátalán nem vagyok amcsi ellenes, de azért ez már sok volt."

õ:

"Ha a fentiekbõl nem derült volna ki: ez nem amerikaizászlólengetõs játék - hanem nagyjából az ellenkezõje. A fõcímképernyõn sem véletlenül van FORDÍTVA a zászló, és nem véletlenül hallod széttorzítva az amerikai himnuszt.

(A sztorit pedig folyamatosan adagolja, a végén egy fokkal sûrûbben, mint az elején.)"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
A lobogó amcsi zászló meg a rednekk zene a menüben után már alapból minuszból indult nálam. A demó is sok volt...

Zomil
hát, nem teljesen, azért a régi tribesek sztem jobbak voltak, de probáld ki 😊