Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És a forrásom információiból arra következtetek, hogy a héten már kezdõdnie kell a sale-nek. Természetesen a tévedés jogát fenntartom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ráadásul f2p mivolta miatt elég sokat kell játszani, h cuccokat vehess. De egy probát megér, ugyis ingyenes 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Forza.
A fórum is tele van hasonló problémával, valószínû karbantartanak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mindent rendesen megadok és nem enged be - a captcha-t is megkaptam már, és vagy tucatszor beírtam: nem enged be.
A kliensben jelszót változtattam
Viszont, a klienssel lazán mûködik minden - elõbb próbáltam ki.
A kliens meg lazán felcsatlakozott - mi a kurva élet van itt, ezt nem értem...?
Nos, ha még aktuális, akkor 100%-ig bontatatlan, eredeti példány kapható itt: Siklós
[merlinw.org]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kérdésem ezzel kapcsolatban:
Van a Garshasp: The Monster Slayer game benne és van egy steam és egy Desura key hozzá. Ez akkor most 2 db game ? Tehát mind a két helyre tudom regelni az egyik nem üti a másikat? (Deusrát talán soha nem használtam)
Azért kérdem mert ha 2db game akkor a Desura-s verziójáért privátban lehet jelenkezni mert nekem az nem kell!
Next PC upgrade: 2022
(Witcher EE már megvan az egyik nagylelkû fórumozó által így a TW vétel volt számomra a nyerõ!)
Next PC upgrade: 2022
BTW a resident evil normál verziója is move edition lesz a patchelve vagy csak a gold edition?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
mert eredeti ipn töltöm le
Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
nekem settlers 3 van meg igy 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De ez csak egy Pre-Order ajánlat addig és azért ilyen olcsó, valamint full orosz lesz majd...szóval nem biztos hogy mindenkinek ez alternatíva de én ezzel megbírkózom, mármint hogy nem lesz angol.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Számítottam is az ilyen vicces véleményekre. 😄
MW2-õvel csak azért nem mert volt warez, de amúgy azzal is annyi órám volt már hogy megérte azt kell mondanom.
Ez meg bõven megér annyit amit fizettem, még ha jórészt csak a single-t nyomom majd.
Tudom egyrészt zsákbamacska, mert még sokminden lehet, de átgondoltam a dolgokat mielõtt belevágtam.