Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én csak videók alapján tudok ítélni, de valami hasonló vélemény alakult ki bennem is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Azt mondják hogy a story ütõs, de a 1/3adát lenyomtam és tized annyi story sem volt benne mint akármelyik GeoWban. Grafban, gameplayban teljesen közepes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"Spec Ops: The Line" nem tûnik nagy durranásnak számomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Szerintem ezek közül egyik sem lesz kurvaolcsó. Új játékok ezek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
én egy kurva olcsó spec ops the line-nak meg Max Payne 3-nak örülnék..

Az nem hiszem, de hogy sok olcsó játék lesz (meg a végén üres pénztárcánk) arra mérget vennék.

És a forrásom információiból arra következtetek, hogy a héten már kezdõdnie kell a sale-nek. Természetesen a tévedés jogát fenntartom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hátha lesz ingyen Batman, vagy valami 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valószínû, hogy készítik elõ a summer sale-t (egy egészen biztos forrásból tudom... azért ne vegye készpénznek senki!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
de a játékmenet 1:1 a régi tribes(2) ?

Forza.

Zomil
Jo játék, csak a pályák sajnos nagyon gyengék a régi tribes-ekhez képest. Azokat nem untam meg egy könnyen, de ezt sajnos elég könnyü megunni 😞
Ráadásul f2p mivolta miatt elég sokat kell játszani, h cuccokat vehess. De egy probát megér, ugyis ingyenes 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TheGrinder
Én kipróbáltam és nagyszerû játék, a sok "újkori" CoD meg a Battlefield elbújhat mellette. Kell egy kis skill, de lehet alázni rendesen, mert elég nyomorékok játszanak vele nagy számban, mindig megvan a 3-4x-es stat TDM-en.

IMYke2.0.0.0
ollie: Köszönöm szépen! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Na, vagy 25. próbálkozásra beengedett... ilyet se ... még...

Fpocok
Szerintem elég nevetségesen néz ki, ahogy mindenki ott csúszkál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
utálom az olyan játékokat amiben a levegõben kell lödözni. szal nem is fogom kipróbálni sem 😛

arty
új tribes-t próbálta valaki? (free2play)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát, a szívbaj kerülget, komolyan...

ZsZso
Velem is elõferdült. Don't worry, be happy!

A fórum is tele van hasonló problémával, valószínû karbantartanak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Nem 😊
Mindent rendesen megadok és nem enged be - a captcha-t is megkaptam már, és vagy tucatszor beírtam: nem enged be.
A kliensben jelszót változtattam , alternatív e-mailre megjött a biztonsági kód, jelszót változtattam, és még az újjal sem enged be...
Viszont, a klienssel lazán mûködik minden - elõbb próbáltam ki.

arty
nem emailcimmel probálsz belépni? én azt szoktam 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Basszus! Steam oldalán nem tudok belépni!
A kliens meg lazán felcsatlakozott - mi a kurva élet van itt, ezt nem értem...?

IMYke2.0.0.0
Á, értem - köszi. Akkor a PS2-es verzió tárgytalan neki 😊

arty
asszem darksector kereste, xboxra 😊

Forza.

Prince23
IMYke2.0.0.0
Valaki nem is olyan rég bõszen kereste ezt a PS2-es kultikus játékot: "Black" - [PS2 gameplay]
Nos, ha még aktuális, akkor 100%-ig bontatatlan, eredeti példány kapható itt: Siklós , TESCO. 3990 Ft.

MerlinW
Játszol Garshasp-al fél órát és rájössz, hogy a Steam-es sem kellett volna neked😄

[merlinw.org]

arty
wow, ezek szerint van még remény (és értelems supportos...)

Forza.

Maak
Valamelyik ujsag melleklete is volt mar pedig a Torchlight, sajna steamre nem regelheto. Kar, hogy nincs benne coop :s amugy fasza game.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Manuálisan berakták az Origin accountom-ra a game-et. Szóval lehet aktiválni, csak írni kell nekik egy szívhez szóló levelet 😊

Nyertem egy Torchlight játékot a Playblink-en (még 100 giveawayen sem vettem részt). Ha minden jól megy, akkor három napon belül meg is kapom. Alig várom hogy játszhassak vele (még nem volt hozzá szerencsém, de mindenkitõl csak jókat hallok róla) A Stemgiften csak azt az egy Faerie Solitairet nyertem, aminél minden résztvevõ kapott egy példányt (ott már 531 giveawayen vagyok túl). Eddig sose nyertem semmit, így ez az elsõ alkalom.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

DarkSector
Igen 2 felé.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

artschi
külön regisztrálható Steam-re és Desura-ra is.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
BeMine 3 is megvéve.
Kérdésem ezzel kapcsolatban:

Van a Garshasp: The Monster Slayer game benne és van egy steam és egy Desura key hozzá. Ez akkor most 2 db game ? Tehát mind a két helyre tudom regelni az egyik nem üti a másikat? (Deusrát talán soha nem használtam)

Azért kérdem mert ha 2db game akkor a Desura-s verziójáért privátban lehet jelenkezni mert nekem az nem kell!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Gogról a Two Worlds Epic Edition megvéve ~950ft volt!

(Witcher EE már megvan az egyik nagylelkû fórumozó által így a TW vétel volt számomra a nyerõ!)

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Bele se merek gondolni. Annyira jófej srácnak tûnik...
BTW a resident evil normál verziója is move edition lesz a patchelve vagy csak a gold edition?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Miért kapott nagyujjat? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Jesssz!

shaddam
Érzem az átmeneti helyett koponya lesz ott hamarosan...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Guren
te ilyen mókamester lehetsz

Zoli1O5
én mindent letorrentelek az is eredetinek számít?
mert eredeti ipn töltöm le

Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!

Kiváncsi lennék, kipakolnám a nanrnia szerü nagyszekrnyt milyen kincsekre lelnék még LOL 😄DD

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Zomil
szééép 😊
nekem settlers 3 van meg igy 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
BO 2800ft asszem MW3 meg ugyanennyiért van...(3500)
De ez csak egy Pre-Order ajánlat addig és azért ilyen olcsó, valamint full orosz lesz majd...szóval nem biztos hogy mindenkinek ez alternatíva de én ezzel megbírkózom, mármint hogy nem lesz angol.

Fpocok
Remélem ez is lesz ilyen jólárasítva 😄
BOk>MWk

DarkSector
Szerintem elhamarkodott kijelentést tettél akkor mert ez 3480ft-omba került.

Fpocok
Bár nem értem, mirõl beszélék pont én... tekintve az eddigi trendeket, úgy is megveszem. Na de nem full áron, hanem 4k körül, ahogy elõzõt is.

DarkSector
Hát ha akarod én beleszarok. 😄

Renjike
hát inkább szarjanak az arcomra minthogy ez legyen ott 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Sejtettem hogy örömet okozok pár embernek. 😊

Számítottam is az ilyen vicces véleményekre. 😄

DarkSector
Ár értékben jó lesz, ha meg megunom majd lesz másik gazdája max, de eddig amiket megvettem cod-okat azért játszottam annyit velük hogy megérte.
MW2-õvel csak azért nem mert volt warez, de amúgy azzal is annyi órám volt már hogy megérte azt kell mondanom.
Ez meg bõven megér annyit amit fizettem, még ha jórészt csak a single-t nyomom majd.

Tudom egyrészt zsákbamacska, mert még sokminden lehet, de átgondoltam a dolgokat mielõtt belevágtam.