Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem, tényleg életemben nem hallottam még róluk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Olvasmányaim alapján igen. Amúgy nem próbáltam. Korábban teszteltem már sok MMOt, de nem, nem, nem és nem jönnek be. Egyik sem. KotOR 3-at(és Jade Empire 2-t) akarok 😞

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy valamit ügyködött a GOG a "The Witcher 2" kapcsán :

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Jó de csak azért mert elírtam 😛 The Incredible Machine.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
(Azért valljuk be ez a GoG sorozat elég trére sikerült, nem?)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Én mindkettõrõl most hallok elõször 😊

ZsZso
GoG.com Battle of the Games

Mai párbajozók: Spacehem VS The Incerdible Machine (Mega Pack)

Megjegyzés:
1. The Incredible Machine Mega Packba nem fért bele az Incredible Toons Machnie (általam legjobban kedvelt rész) hüpp hüpp
2. Ismeri valaki a Spachem -et? Most hallok róla elõször...

IMYke2.0.0.0
zorrobomber: A TOR tényleg hulladékok közé tartozó MMO amúgy?

[b]ratgab[/bg: Nekem is elsõ kiadásos, dobozos mindkét KoTOR - csak akkor vennék újat, ha tényleg lenne kompatibilitás/textúra/tartalom polirozás is.

Nincs még meg? Na akkor irány a sarokba a kukoricára!!!! Mi az, hogy nincs meg???? Szégyeljed el magadat... MOST! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Basszus, mikor elõször írtál errõl Imy, a szemem csak annyit scannelt hogy "Old Republic..több elõfizetõ" és szkippeltem az egész hírt. Most esett csak le hogy KNIGHT of the Old Republic, így már egész más a leányzó fekvése. KELL!<#smile>

Akkor felejtõs! Dobozos elsõ kiadásban van meg mindkét rész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én úgy tudom, hogy 12-tõl lesz, egyébként meg én már ezen a héten se lepõdnék meg (sõt a mai nap a legvalószínûbb... Holnap július 4-e).

Nagy hiba, mert zseniális! Egyetlen western sandbox a pc-s piacon.

IMYke2.0.0.0
Nagyon úgy tûnik, hogy szimplán 2in1 lesz.
Ne legyen igazam!

CSak ne az utolsó résszel, mert akkor a világból is kimenekülsz...

Vajon ez az újrakiadás mit fog jelenteni?

Csak simán összecsomagolva kidobják a 2 játékot, vagy lesz valamiféle tuning is (pl. Kotor 2 kivágott részek beillesztés, javítás itt-ott)?

Guren
egy idõben szokott lenni a killing floor summer eventtel, úgyhogy alap, hogy várom!

zorrobomber
Nem. Fórumon valami indie fejlesztõ szivárogtatta ki ezt az idõpontot.

A videó vicces, de úgy összességében szánalmas ez a hisztéria, ahogy sokan várják a nyári akciót 😄

jAsOn VoOrHeEs
Ez már fix?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zorrobomber
Július 15-23

jAsOn VoOrHeEs
Legalább egy emberi élet kioltása már biztosan Gabe lelkén fog száradni, ha ma se indul el a Summer Sale. <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zorrobomber
Igen, ha nem lenne Red Dead, még mindig a GUN ülne a sandbox western game-ek trónján. Sok alattvaló nem lenne körülötte, de azért ott ülne 😊)

Az sem rossz, bár nem játszottam végig 😊

arty
vagy a GUN!

Forza.

Nincs igazi single, csak botok ellen lövöldözöl a multis pályákon, a multi meg már akkor halott volt, amikor kb. másfél éve kipróbáltam egy ingyenes hétvége keretében. Ha vadnyugati játékkal akarsz játszani, akkor Call of Juarez, vagy ha már megvolt, akkor játszd újra 😉 (Vagy konzolon ott a Red Dead Redemption)

Maak
Errol jut eszembe a Lead and Gold amit steamen mar joparszor learaztak, az jofele lehet? Video alapjan nem rossz csak kerdes el-e meg a multija vagy csak a single miatt erdemes-e beruhazni ra...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

arty
az sem kifogás, párszáz mega! 😄DD

Forza.

IMYke2.0.0.0
Call of Juarezekre még nem került sor - pedig a gép mellett van a két doboz... -, mert mindig van valami, amivel foglalatoskodnom kell , de nagyon tervezem a western-témával összebarátkozást 😊

A LIMBO--t is le kell még tölteni a gépre, mert telepítve nincs 😞

MerlinW
Ott is másfél éve beszéltünk utoljára😊

[merlinw.org]

arty
Idõ? Egy 2-3 órás délutánocska kell csak... 😊

Éshamár pótlások... valamelyik Call of Juarezzel megismerkedtél már?

Forza.

zorrobomber
Maradt még valami? <#whatever>

Maak
jahogyja, azt hittem steamfriend is jelentkezhet :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MerlinW
Konstruktív észrevétel volt csupán😊

[merlinw.org]

Prince23
A lényegen ezen nem változtat, készül az Alan Wake 2. Punktum 😊

Azért ennyire mi sem megyünk bele a részletekbe, már nem azért 😊

zorrobomber
Igen 😄

IMYke2.0.0.0
<#nyes> - Neked köszönhetõen 😊

Tinman
:-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De. Meg. Van. Neki. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Demóra nem lesz szükség, hisz megvan a teljes is 😊 - Majd csak idõ kell...

MerlinW
Sajnálom, az ajándékozás az aktív lakóknak szól, ahogy nézem te nem igen voltál jelen az elõzõ 1000 post-ban, javíts ki, ha tévedek😊

[merlinw.org]

arty
De. Van demó.

Forza.

MerlinW
Pedig...pedig..😊 És még nehéz is a közepétõl😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
hát pedig, sajnos nagyon jó játék... 😛

Nagyon jó, de nem annyira, hogy gyûjtõit kelljen belõle vásárolni.

Tinman
Számomra(!) az egyszerûségével, stílusával, összhatásával, igényességével egy közel tökéletes játék. Ha 8-10 óra gametime-ot adna, kénytelen lennék rábökni a 10/10-es jelzõt.

IMYke2.0.0.0
Annyira nem lehet jó ez a játék... 😊

Tinman
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Ebben a hónapban éhen fogok dögleni :-(((

IMYke2.0.0.0
Hát igen - az felugró 199+ ezres sebzések miatt írtam, hogy no comment 😊

Tinman
Athene készítette és tökéletes illusztrációja annak, hogy a D3 mennyire gear...ööö... money based. Kvázi a "rajongók" pénzébõl húzta fel ezt a karit, a rajta levõ gear meg trilliócsillió aranyat ér, amit átlag ember max súlyos euro-kért tudna csak magának megvenni, vagy 2 év alatt kifarmolni.