Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
suxxxxxx
Forza.
Amazonnak hála most nem kell használnom a bankkártyámat ezek a game-ek nem érdekelnek!
Remélem a steam jobban odateszi majd magát!
Next PC upgrade: 2022
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sega Deals:
Effective between July 4-14:
Binary Domain -- $9.99
Shogun 2 Total War: Fall of the Samurai -- $7.49
Virtua Tennis 4 -- $4.99 (Page is still being made)
Effective between July 4-6 (after July 6, the individual games in the following packs will revert to a 50% discount):
Total War Bundle -- $29.99 (Includes: Empire: Total War, Napolean: Total War Imperial Edition, Total War Shogun 2, Total War: Rome Gold Edition, Total War: Rome Alexander, Total War Shogun 2: Rise of the Samurai, Total War Shogun 2: Fall of the Samurai Total War: Medieval 2 Gold
Sonic 4 Bundle -- $12.49 (Includes: Sonic 4 Episode 1, Sonic 4 Episode 2, Sonic CD)
Dreamcast Collection -- $4.99
Football Manager 2012 & Virtua Tennis 4 Dual Pack -- $12.49
Sega Old School Pack -- $12.49 (Includes: Renegade Ops, Renegade Ops Reinforcement Pack, Renegade Ops Cold Strike DLC, Sega Classics Pack 1-4, Sega Classics Pack 5 (Still getting this live, but will include Phantasy Star), Sonic CD)
EA Deals:
Effective between July 3-10 (May be July 4 depending on whether bundles are made by then):
The Storming, Burning, Reflecting, Flaming, Sabotaging Pack -- $14.99 (Includes: Bulletstorm, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Mercenaries 2: World in Flames, Mirror's Edge, The Saboteur)
Effective between July 6-8:
Battlefield 3 + Battlefield Premium -- $79.99
Mass Effect 3 -- $35.99
Mass Effect 3 Digital Deluxe Version -- $47.99
Mass Effect 1 + Mass Effect 2 Digital Deluxe + Mass Effect 3 Digital Deluxe -- $59.99
Effective between July 8-14:
Plants vs. Zombies -- $4.99
FIFA Manager 12 -- $9.99
FIFA Soccer 12 -- $9.99
NHL 09 -- $4.99
Tiger Woods PGA Tour 08 -- $4.99
Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters -- $9.99
Madden NFL 08 -- $4.99
Burnout Paradise: The Ultimate Box -- $4.98
Need For Speed World Bronze Starter Pack -- $7.49
Need For Speed World Gold Starter Pack -- $14.99
Need For Speed World Silver Starter Pack -- $11.24
Need for Speed: Hot Pursuit -- $4.99
Alice: Madness Returns -- $4.99
Bulletstorm -- $4.99
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight -- $4.99
Command & Conquer: Red Alert 3 -- $4.99
Command & Conquer: Red Alert 3: Uprising -- $4.99
Dead Space -- $4.99
Dead Space 2 -- $4.99
Effective between July 12-14
Need for Speed: The Run -- $9.99
Effective between July 8-14
THQ Bundle -- $14.99 (Includes: Darksiders, Metro 2033, Red Faction Armageddon, Red Faction Armageddon Path to War DLC, Nexuiz, Supreme Commander: Forged Alliance)
Next PC upgrade: 2022
Melegen ajánlom mindenkinek. Kihívás ugyan nincs bennük, de esti "filmnek" tökéletesek😊
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
---
C&C sorozat pedig alap. A 4. rész kivételével merem ajánlani bármelyiket!
Kommentek
Az oké h nem tetszett nekik a ME 3 befejezése... 😄 ez szánalom, amit kap szegény
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ha 20 kézen menne át a 2 eur-os játék és mindenki leszedné a 10+ gigát, biztos megélne a steam...<#miaz>#miaz>
szerintem a mostani rendszer jó. jobb mint BÁRMI más.
Forza.
Már a játékok miatt simán megéri.A többi csicsa csak hab a tortán.
de magyarázd meg mi ebben nekem az átbaszás?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
szerk: ráadásul ez R3 elött jött ki 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
STEAMEN -75% a C&C játékok.... de csak a red alert 3 utántól... a legújabb 3 rész gyakorlatilag egy nagy rakás kaki... de a RA3ban van coop... elgondolokdtató.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez túl szép, hogy igaz legyen... én már azzal is megelégednék, hogy amit végigtoltam elajándékozhatnám, na meg az ilyen-olyan pakkokban már 3x megvett játék hova a faszba is tûnik????
És nem nem tudom ennél szebben kifejezni magam, mert ez k. átbaszás! Vérlázító!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
TIM iszonyat alapvetés... hónapok mentek el arra is anno 486 DX2 körül :-)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Van mellé egy kis történet is, ami szépen kibontakozik, ahogy mész elõre a pályákon. Van olyan pálya, ahol pl.: meg kell akadályozni egy hatalmas gépet, hogy ne pusztítsa el a bázist, ahol a szereplõk tartózkodnak. Mindezt úgy, hogy túltöltesz gázzal tartályokat és fel kell robbantani a lánctalpa mellett, hogy megálljon.
Több info, itt.
Baldur's Gate: Sok-sok új DLC van kilátásban
"Tervezünk ingyenes fejlesztéseket és a már meglévõ tartalmak feljavítását, de lesznek fizetõs DLC-k is"
Oster kilátásba helyezett új történeteket, karaktereket és apróbb dolgokat is, mint felszerelések (@Twitter). Az újdonságok automatikusan letöltõdnek majd a játékhoz, köszönhetõen az új indítónak és frissítõ rendszernek.
A Baldur's Gate: Enhanced Edition még idén nyáron kijön Mac-re, PC-re és táblákra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az EA Labels vezetõje, Frank Gibeau azt jósolta, hogy a kiadó-óriás jövõje azt fogja hozni, hogy kizárólag digitális platformon árusítsák majd szellemi termékeiket, vagyis a játékokat."
"Cevat Yerli teljesen biztos benne, hogy a jövõ a free-to-play finanszírozási modellé, olyannyira, hogy erre a meggyõzõdésre felteszi az egész cégét, a Crytek-et."
"A játékosok azt kapják, amit akarnak - ingyenes hozzáférést - és ha a játék elég jó, akkor megfogja õket, legyen akár single, multi, kooperatív, RPG, RTS vagy Fifa vagy bármi, nem számít. Minden játék találhat egy jó megoldást, mindegyiknek van. Ez mindössze egy kreatív kihívás, semmi más."
Vicc off: Szerintem mindenképpen tégy velük egy próbát. Hidd el, nem bánod meg.
EDIT: A rajzfilmes verzió neve 'Sid & Al's Incredible Toons', nem Incredible Toons Machine.
"This is top-of-the-line entertainment. If you’re a puzzle game fan, buy SpaceChem immediately."
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !