Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb napi 2 perc az egész.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
You Won: Command & Conquer 3: Kane's Wrath Closed 1 minute ago 11 Yes No
You Won: Sol Survivor Closed 20 hours ago 70 Yes No
You Won: Batman Arkham City: Robin Bundle Closed 4 days ago 141 Yes No
You Won: LA Noire: The Complete Edition Closed 6 days ago 39 Yes No
Bár. K&L2-ért pénzt nem adnék... de amúgy tényleg jó kis csomag.
Square Enix Ultimate Collection
1. Just Cause 2
2. Kane and Lynch 2
3. Lara Croft and the Guardian of Light
4. Supreme Commander 2
5. Tomb Raider: Underworld (ez nem steam-es)
Bundle Price: $7.49
Duke Nukem Forever Complete Pack $7.99
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Részemrõl, ha nem lesz se bánom, annak a pénztárcám csak örülni fog.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Régen még a játékokat hurcolásztuk floppy lemezeken (több darabon), késõbb crackel szórakoztunk (különbözõ drm elrejtõ kiszedõ programokat használtunk, lehúztuk akár DVD rom-ot is, hogy menjen a crack).
Manapság meg már annyira elkényelmesedünk, hogy nehezünkre esik egy 1 perces mûveletet végrehajtani. Nem rád értem, hanem úgy általánosságban, de elkorcsosul a játékvilág teljesen (steam egyébként ehhez nagyban hozzájárul azzal, hogy baromira elkényelmesít, már-már konzolos szintre kényelmesedünk, ami néha ugyan jó, de ilyen esetekben én kicsit ferdeszemmel nézek).
Én személy szerint azt gondolom, hogy ez azért az árért, amit akcióban fizettem a Driver-ért igazán nem nagy ár. Ennyi idõt rá tudok szánni, hogy 2 applikációba bejelentkezzek (mondjuk nekem steamen konstans on van, tehát nem nagy erõfeszítés... Gép indításakor én már be is jelentkezem, utána nem kell vele külön bajlódni)
akkor meg az lenne a baj 😊)
ezért mondtam, nekem a mostani rendszer jó, ne nyuljanak hozzá, mert csak szarabb lesz!
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Steamet inditom, bejelentkezek, játékot inditom, ubi launcher indul, bejelentkezek, játékot inditom ... nem volna jobb egy duplaklikk? vagy netán az egyik keretrendszerbe bemenve onnan inditani?
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Steam-es Tiberium Warshoz jó a magyarítás? (Mert megvettem a könyvet is legyen meg a játék is!)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Milyen káosz? Eddig is ugyanez volt, most csak frissült az Uplay! Túlliheged te ezt a dolgot nem is kicsit.
Forza.
a hangsúly vedd észre az EDDIG-en! szétcseszték azt is ami mûködik!
ha dobozosom lenne, az ottlenne az uplay-en, letölthetõként, stb, még a dvd se kéne hozzá - settlers7hez se kellett. hála az égnek, mivel jelenleg nincs dvd meghajtóm... (köszi alaplapgyártók, hogy már nincs többé IDE port! 😞(( )
Forza.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
De egyébként Maak-nak igaza van manapság ha játszani akarsz kell a net, nincs mese. Ha máshoz nem a telepítéshez mindenképp.
Jaj már mennyibõl tart elindítani azt a steamet? Egyébként nem értem a problémát, mert elsõ cdkey beírás után az accountodra kerül a Driver és soha többet nem kéri a kulcsot Uplay-en. Beírod az azonosítód és jelszavad (ha nincs internet akkor kiírja, hogy nem tudott belépni futtatod offline is? És ennyi, ugyanúgy megy.
Már az is megerõltetõ, hogy elindítsd a steamet az már azért elég gáz (fõleg, hogy onnan vetted, vállaltad a felhasználási feltételeket, akkor meg ne játszd a fürdõskurvát...) Nincs itt semmilyen káosz! Steamrõl vetted, hát kell hozzá. Ha ez a káosz, akkor én hülye vagyok. Vetted volna dobozosba, csak a DVD kéne neki!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
1. mert baromira nem érdekük
2. ez a precedens értékû ügy igen speciális volt ugyanis az értékesített szoftvert 25 felhasználó használhatta egyidejûleg (ebbõl ugye a beperelt cég a már ilyen használati jogot vásárolt felhasználóktól vette át a nem felhasznált elérhetõségek használati jogát). Ez alapján mivel a steamen 1 fiókhoz kötött az adott játék így eleve nem is vonatkozik ez a döntés a steamen vásárolt használati jogokra szerintem.
Tehát precedens ide, precedens oda ez ebben a formában használt játékra nem fog mûködni (fõleg mivel van olyan is, hogy AULA, amiben ezek a kérdések igen világosan le vannak írva).
Amúgy is sokkal több plusszmunkát jelentene. Valve-nak visszavonhatóvá tenni a fiókokra regisztrált játékokat (törölhetõvé kéne tenni a fiókból, de úgy, hogy az gift-ben jelenjen meg és ez nem utolsósorban nagyfokú bevételkiesést jelentene nekik, amit nem hagynának.) Egyébként is én már most csodálkozom, hogy nem lépnek fel a gifteléssel szemben, ami egyenest melegágya az olcsón beszerezhetõ szoftverkereskedelemnek (Gabe helyében én ezt a steamtrades-t is úgy betiltatnám)
Az meg, hogy egy cég Amerikai európai székhely nélkül nem jogosítaná fel, hogy kibújjon a nemzeti jogi szabályozás alól. Más kérdés, hogy ez a bírói döntés ilyen formában rájuk (még?) nem vonatkozik.
De egy biztos valahogy szabályozni kell ezt a kérdést, mert egyrészt már évek óta szabályozatlan, másrészt a digit disztrib terjedésével egyre nagyobb hangsúlyt kap a konkrét szabályok ismerete az értékesítõ helyek számára is.
nem is lenne ezzel a gond, nade:
- settlers7 download, install(!), patch(!) - nem látták a steamet, hogy mûködik?! ez így iszonyat macera!
- driver san fransisco nincs az accomon látszólag, ha inditanám, cdkey-t kér, amit ha beírok, "már használatban van" üzenetet kapok (mielõtt 2.0 lett, még ment így!). steambõl inditva - ami látszólag ugyanúgy csak elinditja ezt az ubiszart - ugyan azzal az accal - amin az elõbb cdkeyt kért - simán megy, gond nélkül
mi lesz itt késõbb, ha most, 2 játékkal is már merõ káosz?! miért nem lehet egységes, jól mûködõ, steam-like megoldást csinálni, ha már csinálnak valamit?! miért az állandó VISSZALÉPÉS?!
Forza.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774