Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
"nyugaton" ingyen van a net?? ha jól tudom ez finoman szólva sem igaz. Írországban pl. drágább és lassabb mint itthon.

Csak regisztrálni kell, kapsz valamennyi pontot, amivel nevezhetsz a felhasználók által felajánlott játékokra (egy játék annyi pontba kerül, ahány dollár az ára az USA-ban). A pontok szépen lassan mindig visszatöltõdnek 300-ig, tehát újból és újból nevezhetsz. Természetesen te is ajánlhatsz fel játékot, de nem kötelezõ.

Fpocok
Egy bizonyos értékû steam account után tudod regelni accountot. Folyamatosan kapsz pontokat, ahogy az idõ telik, és vannak játék felajánlások. Na ezekre lehet venni tombolákat a pontokért. Ha kisorsolnak a sok száz közül, megnyered, ha nem nyerted, akkor elveszik a pont... de mivel folyamatosan kapod a pontokat, semmit nem lehet veszíteni.
Kb napi 2 perc az egész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na jó, ennyi volt. Eddig figyelmenkívül hagytam ezt a Steamgifts-et de most már tényleg felkeltette az érdeklõdésem. Pontosan mi ez? Ingyen lehet nyerni különbözõ játékokat vagy adni is kell valamit érte?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Grat. És kabbe... én 700nél tartok, de még nem nyertem az sg csoportoson kívûl semmit.

Elmúlt egy hetem steamgifts-en 😊

You Won: Command & Conquer 3: Kane's Wrath Closed 1 minute ago 11 Yes No
You Won: Sol Survivor Closed 20 hours ago 70 Yes No
You Won: Batman Arkham City: Robin Bundle Closed 4 days ago 141 Yes No
You Won: LA Noire: The Complete Edition Closed 6 days ago 39 Yes No

Fpocok
Jaja...
Bár. K&L2-ért pénzt nem adnék... de amúgy tényleg jó kis csomag.

ollie
A Squenix pack nagyon megéri.

grebber
Amazon:

Square Enix Ultimate Collection

1. Just Cause 2
2. Kane and Lynch 2
3. Lara Croft and the Guardian of Light
4. Supreme Commander 2
5. Tomb Raider: Underworld (ez nem steam-es)

Bundle Price: $7.49

Duke Nukem Forever Complete Pack $7.99

Next PC upgrade: 2022

Teljesen egyetértünk! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Utóbbi 2 évben már ilyenkor ment. De most hallani olyan pletykát, hogy 12-én jön, mások azt mondják, hogy 15-én (valami indie fejlesztõ szivárogtatta ki).

Részemrõl, ha nem lesz se bánom, annak a pénztárcám csak örülni fog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Steamet inditom, bejelentkezek, játékot inditom."

Régen még a játékokat hurcolásztuk floppy lemezeken (több darabon), késõbb crackel szórakoztunk (különbözõ drm elrejtõ kiszedõ programokat használtunk, lehúztuk akár DVD rom-ot is, hogy menjen a crack).

Manapság meg már annyira elkényelmesedünk, hogy nehezünkre esik egy 1 perces mûveletet végrehajtani. Nem rád értem, hanem úgy általánosságban, de elkorcsosul a játékvilág teljesen (steam egyébként ehhez nagyban hozzájárul azzal, hogy baromira elkényelmesít, már-már konzolos szintre kényelmesedünk, ami néha ugyan jó, de ilyen esetekben én kicsit ferdeszemmel nézek).

Én személy szerint azt gondolom, hogy ez azért az árért, amit akcióban fizettem a Driver-ért igazán nem nagy ár. Ennyi idõt rá tudok szánni, hogy 2 applikációba bejelentkezzek (mondjuk nekem steamen konstans on van, tehát nem nagy erõfeszítés... Gép indításakor én már be is jelentkezem, utána nem kell vele külön bajlódni)

arty
... tehát emelni kell a bundle-k árát, hogy ezek a "veszteségek" térüljenek ...

akkor meg az lenne a baj 😊)

ezért mondtam, nekem a mostani rendszer jó, ne nyuljanak hozzá, mert csak szarabb lesz!

Forza.

ollie
Elõre be van tervezve, hogy mikor lesz. Ez neked miért balfaszkodás?

ollie
De ez nem a Steam sara. Ha a játék terjesztõje áldását adja (és fizet érte), akár minden meglévõ, újra aktivált játék után kaphatnál egy pluszpéldányt, de ez pénzbe kerül a terjesztõnek, mivel az egyel kevesebb eladott példányt jelent a Steam számára (mert ugye akinek odaajándékozod, az már nem fogjam megvenni).

Renjike
hát ilyenkor már menni szokott nem?.... nemtudom mit balfaszkodnak..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Elvileg lesz.

Pedig más megoldás nincs! Illetve van: Megveszi és nem arról installál, hanem a warez verzióról, vagy nem játszik. Több verzió tényleg nincs.

arty
Nem olyan nagy probléma. De eddig nem kellett, ergo a probléma NÕTT és ez NEM JÓ.

Steamet inditom, bejelentkezek, játékot inditom, ubi launcher indul, bejelentkezek, játékot inditom ... nem volna jobb egy duplaklikk? vagy netán az egyik keretrendszerbe bemenve onnan inditani?

Forza.

Renjike
steam summer sale nem lesz? 😮

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Mivel a kérdést meg is válaszoltad ezért szerintem ne is folytassuk tovább 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Miért büntetne érte bárki is? Ha megvetted a terméket, egy crack pusztán "mod"-olás. Persze ha így vesszük a játékok módosítása is illegális, hiszen benne van az EULA-ban, hogy a jogvédett tartalmat módosítani tilos. Most értelemszerûen nem az editorokkal felvértezett játékokra gondolok, hanem a nem hivatalos fordításokra, az ENB effekt módosításokra, stb. mindenre ami a felülírja vagy belenyúl a tartalomba. Tehát nem fekete-fehér a dolog. Viszont végképp nem szigorú😊

[merlinw.org]

grebber
Van 2 db Red Orchestra 41-45 10 napos hozzáférésem.Akit érdekel jelezze és küldöm steam-en!

Steam-es Tiberium Warshoz jó a magyarítás? (Mert megvettem a könyvet is legyen meg a játék is!)

Shep
Nem érted, ha csak digitális van/lesz. Amúgy a crackért ugyanúgy büntetnek (ezt csak úgy megjegyeztem, nem indító hsz.)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt kell mondja az az ember használjon crack-et (megvette, nincs internetje, felrakja a cracket. Ezzel semmi gond nincs szerintem!)

Shep
Én most momentán nem a magyarokra gondolok, hanem úgy általában a világ játékosaira. Hidd el Ósztriában sincs mindenhol csoda net.

Shep
A gond grebber hozzászólásával van részemrõl. Kissé fellengzõs. A többit meg nem tudom miért írod nekem én ezzel mind tisztában vagyok én csak arra gondolok, hogy nincs mindenki ilyen helyzetben aki játszani szeretne.

Akkor ha már elbeszélünk egymás mellet én is hangsúlyozom, amit leírtam: Nagy probléma elindítani a steamet, ha játszani akarsz a játékkal (offline is indítható, gondolom csak annyi kell neki, hogy fusson az tök mindegy, hogy van-e éppen neted)?

Milyen káosz? Eddig is ugyanez volt, most csak frissült az Uplay! Túlliheged te ezt a dolgot nem is kicsit.

arty
Errõl beszéltem, hogy KÁOSZ van. Nehogymár 2 keretrensdzeren is kelljen cseszekednem, amikor játszani akarok 😞((

Forza.

arty
de eddig ment upaly launcherrel! hiába vettem steamen!

a hangsúly vedd észre az EDDIG-en! szétcseszték azt is ami mûködik!

ha dobozosom lenne, az ottlenne az uplay-en, letölthetõként, stb, még a dvd se kéne hozzá - settlers7hez se kellett. hála az égnek, mivel jelenleg nincs dvd meghajtóm... (köszi alaplapgyártók, hogy már nincs többé IDE port! 😞(( )

Forza.

MerlinW
Ez azoknál a játékoknál bukik meg, amiket más rendszerbe is kell regisztrálni/aktiválni. XLive, Bioware Social, RockStar Social, Uplay, Gamespy, stb. Ezekbõl pedig sok van.

[merlinw.org]

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Igazság ez már csak a kelet európai és fejlõdõ országokra igaz. A nyugati fejlett országokban nemhogy nincs olyan, hogy nincs net, de a legtöbb helyen ingyen van a magas sávszél. A fogyasztói piacnak pedig ugye a tehetõs országok a játszótere. Hogy a kis Magyarország 10 évvel a múltban él, arról nem tehet a piac. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi senkik sem vagyunk a világgazdaságban, senki sem fog hozzánk alkalmazkodni. Észak Amerika, nyugat Európa és Ausztrália az elsõdleges fogyasztó. Csak Ausztriáig kell elmenni, máris nincs ilyen problémája az embernek😊

[merlinw.org]

Valamilyen netje azért mindenkinek van a mai világban (és mint írtam csak 1x kell steamrõl bármit leszenvedni. Csinálsz róla egy biztonsági másolatot és legközelebb csak arról telepítesz, rögtön csak a 1-2 fájlt és a legfrissebb javításokat kell leszedni a játékhoz, ami már közel sem akkora méretû, hogy egy akár 512 mb/sec-es nettel is problémát okozzon.

De egyébként Maak-nak igaza van manapság ha játszani akarsz kell a net, nincs mese. Ha máshoz nem a telepítéshez mindenképp.

Ha steamen vetted ezt tuttad elõre (ráadásul itt még készíthetsz backup-ot is róla, így letölteni se kell késõbb, max 1-2 fájlt meg a frissítést)! Ha meg dobozos ott a lemez. Most mi a gond akkor?

Most is úgy megy (steam csak eddig is a letöltés forrása volt, a fájlok helye, DRM Uplay volt eddig is)! Minden ugyanaz, csak kapott egy új verziószámot az uplay. (mellesleg ha jól láttam a Driver San Francisco is megkapta a legfrissebb verziószámot ennek hála.)

Jaj már mennyibõl tart elindítani azt a steamet? Egyébként nem értem a problémát, mert elsõ cdkey beírás után az accountodra kerül a Driver és soha többet nem kéri a kulcsot Uplay-en. Beírod az azonosítód és jelszavad (ha nincs internet akkor kiírja, hogy nem tudott belépni futtatod offline is? És ennyi, ugyanúgy megy.

Már az is megerõltetõ, hogy elindítsd a steamet az már azért elég gáz (fõleg, hogy onnan vetted, vállaltad a felhasználási feltételeket, akkor meg ne játszd a fürdõskurvát...) Nincs itt semmilyen káosz! Steamrõl vetted, hát kell hozzá. Ha ez a káosz, akkor én hülye vagyok. Vetted volna dobozosba, csak a DVD kéne neki!

Maak
Ha dobozost is veszel, egy sima patch is giga meretu, szal aki jatszani akar annak kell a gyors net.Max a jatek letoltest sporolja meg.Anno en is odavoltam a dobozosert, mert igenis legyen a polcomon, SC2 ce, Warhammer 40k anthology jol neznek ki...de kabe ennyi.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Na de elõbb csak le kell töltenie, vagy a Szentlélek majd megszállja a gépét és megszületik a játék, ahogy Máriának is megszületett a kis Jézus?

Nem kell hozzá! Offline-ban is megy ám.

Nagyon vonz! Elsõ részt már letöltöttem kipróbálásra (még nem történt meg ugyan, de néztem egy kis kedvcsinálót belõle és nagyon tetszik). Ha jó, akkor vevõs cucc lesz.

Visszatérnék egy kicsit a steames játékok továbbadási lehetõségére. Hiába van rá jogszabály/precedens értékû bírósági döntés, hogy ez legális, attól még a steam nem kötelezhetõ arra, hogy erre meg is teremtse a technikai feltételeket:

1. mert baromira nem érdekük
2. ez a precedens értékû ügy igen speciális volt ugyanis az értékesített szoftvert 25 felhasználó használhatta egyidejûleg (ebbõl ugye a beperelt cég a már ilyen használati jogot vásárolt felhasználóktól vette át a nem felhasznált elérhetõségek használati jogát). Ez alapján mivel a steamen 1 fiókhoz kötött az adott játék így eleve nem is vonatkozik ez a döntés a steamen vásárolt használati jogokra szerintem.

Tehát precedens ide, precedens oda ez ebben a formában használt játékra nem fog mûködni (fõleg mivel van olyan is, hogy AULA, amiben ezek a kérdések igen világosan le vannak írva).

Amúgy is sokkal több plusszmunkát jelentene. Valve-nak visszavonhatóvá tenni a fiókokra regisztrált játékokat (törölhetõvé kéne tenni a fiókból, de úgy, hogy az gift-ben jelenjen meg és ez nem utolsósorban nagyfokú bevételkiesést jelentene nekik, amit nem hagynának.) Egyébként is én már most csodálkozom, hogy nem lépnek fel a gifteléssel szemben, ami egyenest melegágya az olcsón beszerezhetõ szoftverkereskedelemnek (Gabe helyében én ezt a steamtrades-t is úgy betiltatnám)

Az meg, hogy egy cég Amerikai európai székhely nélkül nem jogosítaná fel, hogy kibújjon a nemzeti jogi szabályozás alól. Más kérdés, hogy ez a bírói döntés ilyen formában rájuk (még?) nem vonatkozik.

De egy biztos valahogy szabályozni kell ezt a kérdést, mert egyrészt már évek óta szabályozatlan, másrészt a digit disztrib terjedésével egyre nagyobb hangsúlyt kap a konkrét szabályok ismerete az értékesítõ helyek számára is.

Shep
Erre nem tudok mit mondani. Azért, mert neked van net, meg mit tudom én hány megás, gigás, hiper, szuper gyors attól még sokaknak nincs és nekik igenis kell a dobozos verzió. És pontosan ezért van még ilyen formátum, mert tetszik nem tetszik ebbõl még mindig több fogy.

arty
ez a csucshulladék tegnap este frissült 2.0-ra, elõtte nem ilyen volt 😞

nem is lenne ezzel a gond, nade:
- settlers7 download, install(!), patch(!) - nem látták a steamet, hogy mûködik?! ez így iszonyat macera!
- driver san fransisco nincs az accomon látszólag, ha inditanám, cdkey-t kér, amit ha beírok, "már használatban van" üzenetet kapok (mielõtt 2.0 lett, még ment így!). steambõl inditva - ami látszólag ugyanúgy csak elinditja ezt az ubiszart - ugyan azzal az accal - amin az elõbb cdkeyt kért - simán megy, gond nélkül

mi lesz itt késõbb, ha most, 2 játékkal is már merõ káosz?! miért nem lehet egységes, jól mûködõ, steam-like megoldást csinálni, ha már csinálnak valamit?! miért az állandó VISSZALÉPÉS?!

Forza.

grebber
21 század van oldják meg az emberek a kiadóknak csak a pénz kell más nem érdekli õket!

Shep
Akinek meg nincs netje, vagy lassú az ne is játsszon. Hát köszi.

grebber
Ez van a digitális letöltés a jövö!Én már rég nem is adnék ki csak CE-ket dobozosba a többit mind letölthetõ formában!

Maak
Mikor megvettem a heroes6-ot mar tapasztaltam...sokat szarakodott, okvetlenul kellett meg egy ilyen :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ollie
óafrancba!

ugyemegmondtam... 😊

arty
eddig ment a driver5 steamen kívülrõl, az uj ubiszarral már nem megy.

nagyon kellett mégegy, nemmûködõ hulladék kliens...

Forza.