Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hát ez így elég gáz.

Senki nem várja ugyanis a Diablo-tól, hogy 2500 óra tartalmas játszadozás legyen benne. Azt viszont igen, hogy maga a grindelés élvezetes legyen, online DRM és RMAH nélkül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hát, a 3. résszel játszók biztosa(bba)n tudhatják - de vélhetõen megint meg lesz oldható a Diablo IV elkészülte... addig meg ugye le kell gombolni még 30-60$-t az emberekrõl... 1-2 DLC-vel... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S minden Diablo-résznek ugyanaz a vége... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ja, már kezdenek megágyazni az expansion packoknak.

"Látjuk, hogy a mostani rendszer fostalicska, de SAAAAAAAAAAAAAAJNOS a core korlátozásai miatt már nem tudunk segíteni a problémán. Az expansion setben viszont minden hibát kijavítanunk a játékosok legnagyobb örömére!".

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Renjike
és itt a befejezések még csak nem is színesek 😞(( és csak egy van !

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Itt is van, magyarul:

"Diablo III - nincs elég endgame tartalom

A Blizzard kedvenc community managere, Bashiok ma kiállt a fórumozók virtuális tömege elé, és beszédet mondott. Ebben meglepõen õszintén közölte, a stúdió tudja, hogy a Diablo III-ban jelenleg nincs elég endgame tartalom, és, hogy habár a szörnyek öldöklése és az itemek vadászata mókás, hosszú távon szinte mindenki ki fog égni tõle. Bashiok elmondta, hogy bár a játékot mûködtetõ rendszerek jól mûködnek, vagy kisebb változatásokkal jól fognak mûködni, és élvezetes a Diablo III, tartalmat nem fognak tudni hozzá rendszeresen kiadni, mint ahogy teszik ezt a World of Warcraft esetében. Végül így fejezte be: "Tudjuk, hogy kellene valami, ami lekötné a játékosokat a végjáték után, és ez jelenleg nincs meg a játékban." - majd elnézést kért mindenkitõl."
IPON.hu

IMYke2.0.0.0
Egyébiránt rosszul emlékeztem, "csak" egy kommunikáció menedzser kért elnézést...

IMYke2.0.0.0
Forrás - Bocsánat, azt hittem magyar oldalakon már olvasható volt ez a téma...

Renjike
szerintem használatlan :'DDD arra nincs garancia.

Renjike
kárrámbá nekem csak ps3ra van $: de a kód használatlan .. lehet érte jelentkezni !! 😄DD

Renjike
11 db PS3 és egy Gears of war 3 .

zorrobomber
forrás nincs?

DarkSector
X360 játékokat adott el.
Csak nem emlékszem mennyi volt neki.

#45504:

Miért kellett elnézést kérnie?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Azt ugye olvastátok, hogy az Activision-Blizzard valamelyik magas rangú(?) emberkéje (CEO?) elnézést kért a Diablo III-ért... 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem is ez volt az elsõ gondolatom - úttörõ becsszó 😊

DarkSector
De többszámba fogalmazott, vagyis 2 játék legaláb. 😊
2db használt Diablo 3 CE? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezt az 1 dolgot simán bevállalom. 😊

MerlinW
Egy Diablo CE😄

[merlinw.org]

Shep
Ja, természetesen régiózár mentes steamest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szavadon foglak 😊

Tud valaki olcsón Rage Anarchy Edition kódot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
hány darab játék volt?

Renjike
ma elpasszoltam 26 ezer forintnyi játékot :'DD jó nap 😄 bár a pénz nem az enyém :SS de akkor is a sikerélmény megvan 😄D

DarkSector
ahogy elkezdõdik neked mondom el legelõször...😛

Shep
A nyári steam mizériában is lesz gyûjtögetõsdi, mint a téliben mikor szenet kellett, vagy az csa kegyszeri alkarom volt?

DarkSector
Összes játék érdekelne téged van közösködjunk? 😛

jAsOn VoOrHeEs
Most még sehol. Majd ha Gabe bácsi végre hajlandó lesz megnyomni a piros gombot, hogy elrajtolhassanak a leárazások. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Öööö... hol... ide nekem, de azonnal a játékot... 😊)))
Komolyan: digit. ide vagy oda, nekem ez kell.

jAsOn VoOrHeEs
Ez megvevõs lesz, úgy érzem.

Saints Row: The Third Franchise Pack (katt az apps-ra a csomag tartalmáért)

Összes DLC-vel 15 dolcsi. Ami nekünk valószínûleg ugyanennyi lesz euróban.

Dátum szerint rendezve a frissítések. klikk

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arty
kétfélét írnak, na

Forza.

arty
ott kéftélét irna, redditen meg ezerfélét 😄 gondoltam hátha itt vki beszerezte...

irtam privit, osztozhatnánk 😊

üdv

Forza.

Prince23
EZ RF vagy PAL?

Áh, fel a fejjel. Hátha te nyersz! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ha elolvasod a 2 db hozzászólást alul, akkor rájössz, hogy 4 origines, 1-el a bulletstormmal trükközni kell picit.

Burnout,Bulletstorm (ha jön valaki 3-nak és ez kell neki lemondok róla) esetleg (még átgondolom) Saboteur érdekelhet. Habár ez utóbbi megvan már dobozosban, de legfeljebb azt eladom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

12.-éig akciós szóval még van idõ átgondolni. Múltkor volt Gamersgate-n, de az baromi drága volt ehhez képest (csak Empire volt 5 euró), ugyanez a kiadás meg már valami 8 euró (az nálam már sok).

Steamen is 5 euró lesz az Empire, Goty meg 7,5 alá legjobb esetben sem fog menni, az meg már nem olyan jó ár. Habár ha tényleg ennyire problémás a gamestop, akkor inkább kipengetem a 400 pezót érte.

Kösz a felhomályosítást ez ügyben!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Ty.
Egy ilyenen én max akkor nyerek, ha ezernél kevesebben nevezünk be... olyan szerencsétlen vagyok 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
errõl tud valaki valamit?

csak amazonról lehet leszedni vagy esetleg a kódok originre is regelhetõek?
(ha igen: engem spec csak a mercenaries2 érdekelne, ill esetleg saboteur, mirrorsedge arányosan átvenném, ha másnak ezek nem kellenek.)

ha nem origines kódok, akkor persze mindegy...

Forza.

Gondolkodom rajta, de a Gamestop fórumot olvasva páran nem kaptak meg dlc-ket, stb.
Egyébként meg ha steam-en/gamersgate-en lesz 75%-os akcióba, akkor kb. 400 Ft-al lesz drágább.

Egyszer már vásároltam náluk, levonták a pénzt, majd jött az e-mail, h. nem sikerült a vásárlás, keressem meg a bankom. Írtam nekik, nulla reakció, majd egy másik, ugyanezen cipõben járó emberke topikjába írva pár nappal késõbb megkaptam a kódot.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Esetleg ha valakit érdekel. Link

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Maak
Ez azert van mert tegnap tobbet tankoltal mint kellett volna :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Csak a magam egyszerû, jobbágy módján örvendtem annak, hogy esélyem sincs a kívánságlistám bõvítésére :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Magyarul nem költesz, mert patika drága lett? 😊

Tinman
Zavvi és Hut elõtt nagy riszpekt!

Végre nem ilyen filléres árakon szórják a játékokat, hanem normális EU színvonalon. Ezáltal drámaian megnõtt a pénztárcámban maradó, amúgy a játékra szánt összeg nagysága.

<#worship>

MerlinW
Penumbra hasonlóan az Amnesia-hoz sötétben való tapogatózás, fizika adta logikai feladványokkal, védtelen bújkálásokkal, csapdák állításával. Szerintem jobbak, mint az Amnesia.

[merlinw.org]

MerlinW
Grat😊 Nem kaland az, hanem ügyességi logikai játék. Jópofa.

[merlinw.org]

TheGrinder
Jaja, az elsõ részben van fegyvered, de ott csak kutyák ellen kell harcolni. A második rész ami igazán fosatós, az majdnem felér az amnesiával, nincs fegyvered, de ember formájú szörnyek ellen kell bujkálni. A harmadik rész valami vicc, ott semmi ellenség nincs, csak fejtörõ az egész.

zorrobomber
Amnesia nagyon bejött, Penumbra-k valamiért eddig kimaradtak, más a setting azokban? Mintha valami havas cucc rémlene. Meg ezek szerint az elsõ részben van fegyvered? Amnesia alapján azért gondolom nem a hentelésen van a hangsúly.

w77d
Penumbra triológia... bár ott is vannak ellenfelek, de pl a második részben nincs fegyvered ellenük...

vagy az Amnesia.. ott sincs fegyvered, így adott a para...

zorrobomber
Bioshock-ról jut eszembe hogy tudna nekem valaki olyan horror játékot ajánlani, amiben inkább csak a borongós hangulaton, és nem az ugráló-ijesztgetõ ellenfeleken van a hangsúly (hanem mondjuk inkább a sztorin). Lehet klasszik kaland game is, bármi. Filmben a Stephen King filmek pl. kedvenceim ilyen téren(The Mist). Nagyon tetszett a Bioshock, is csak az ellenfelek ne lettek volna benne akiket meg kell ölni <#whatever>.

Prince23
Steamen is elérhetõ lesz. Ott bukkant fel legelõször, ill. ott bukott le a bejelentéssel a SE.

ollie
Az az igazság, hogy az a pack a 20 dollárt nagyon megéri. Játékonként 5 USD, és a DNF-en kívül mindegyik AAA kategóriás.